zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ahaaaa ja ze som sa do nejakej skupiny nepripojila :-D
tie ruzove su pekne, ale v tej ciernej sa mi pacia viac ;-)
no jo ako keby som ja toho svojho pocula, ale nielen ze tolko penez ale ze to si chces akoze normalne obut :-D :-p
ja sa mam tak vselijako, sa mi total nechce nist, v robote nuda, ale tak nestazujem si :-D a teri co tolko behate po lekaroch? =-)
Teri, copak se u vas deje? Kdo marodi? Drobotina nebo ty?
Za gumaky mi to prijde majland :-N Ja za ty svoje "terierovy" dala nejak 15€ vc. postovnyho a srdce mi krvacelo. :-D
Domi skupina - "milujeme gumáky" třeba jo :-D no můžeš jí založit :-D
Já mám taky všeho po krk, ale fakt, posl. týden to je jedna rána za druhou, furt něco, v pondělí mi psala alergoložka že musím okamžitě přijít že mi musí nasadit ATB, přišli mi na nějakou "svini" tak žeru ATB, manžel musí taky, za 14 dní jdeme na kontroly, já musím ještě na nějakej UTZ ledvin a na krev či co, včera jsem byla u dětskýho s Lukýsem na očkování, s Kristý protože má otřesnej ekzém (Luky teda taky, ale v lepším stavu) a Kristý ještě do toho kašle už snad 14 dní, hlavně po nocích, takže Kristý dostala taky ATB + milion dalších věcí, na alergie, na mazání, na kašlání, na zklidnění... každej den jsme nechali v lékárně kolem 300,- dneska má Luky horečku, ale já si všimla na posl. chvíli že máme jít k zubaři tak jsme tam museli všichni, Kristý svůj obvyklý hysterák :-o :-p zítra jdu s Lukym na oční (neustále jim oběma hnisají oči, asi mu to budou muset sondovat - to je takovej zákrok jakoby prošťouchnutí jestli nevíš). Příští týden už bude volnější - doufám, to mám akorát ve ST gyn.... ale ještě nevím jak pochodíme na tom očním jestli nás nebudou chtít zase hned vidět a pak musím na KO s Kristý jak to s ní vypadá. Opravdu neni nic horšího než když člověk marodí.
Fakt se těším na víkend, vím že si neodpočinu ještě pár let :-N ale aspoň se ty děcka rozptýlí mezi nás dva s MM :-D
A doufám, že jsem tady neodradila snažilky :-D
Já myslím že ty ceny to chce i hledat, že jo... a kupujete někdo boty přes net? Ty jsi to riskla Markét? Já mám problém s tím nártem takže je fakt problém se do něčeho dostat a dcera to má po mě, takže sehnat boty, ať gumovky, sněhule nebo obyčejný, jako hrůza :-|
teri- idem tu skupinu hned pohladat :-D
fuuuuha tak zelam vsetkym skore uzdravenie x-) x-)
a neboj mna si neodradila, ja si vsetky radosti a starosti spojene s detmi uzivam spolu s mojimi krsniatkami ;-)
Teri, nemate doma treba nekde plisen nebo v baraku? Podle tech reakci a mnozstvi atb.
Dneska na joze jsem se pekne nasr... Kecaly jsme s cvicitelkou pred zacatkem, ze kolik je nam let. Byly jsme tam uz jen posledni tri veteranky, co neporodily. A jedna rika, ze 38, ceka svoje prvni dite. Uz driv vypravela, jakymi silenymi procesy prosli, aby se dockali. Meli IVF s preimplantacni diagnostikou (ve Francii, v Nemecku to zakon nedovoluje), snad 5 pokusu. Ted teda po osmi letech cekaji mimco. A ona ta koza po joze vyleze pred budovu a zapali si!!! ]-( Proti ni jsme pocali relativne bez problemu a i tak to povazuji za zazrak :-N
Markét ty jo nevím o tom, bydlíme v paneláku nahoře, je to dost nepravděpodobný, jako nic viditelnýho neni, to by manžel hned zpacifikoval, on žil sám v baráku a tam to měli furt :-o :-S jako je nám jedno co se teď bude dít s námi, já to odkládám dost, protože s těma děckama je to lítání strašný, manžel ještě dělá tak na hovno s prominutím, že v 6h vypadne a dorazí v 18h takže si plácá dovolenou na to že já strávím třeba hodinu u Dr., no na pytel všechno.
Domi pak dej vědět jestli jsi takovou skupinu našla :-D
Markét no to je fakt síla s tou cigaretou :-o ale to jsi tuším ty kdysi říkala že tam u vás je to celkem běžný :-o já tady taky občas nějakou těhuli vidím, ale pro mě je to teda strašný pohled :-S
Danu :-N a co vy, bude někdy druhé? Malá ti pořád špatně spává? Kdysi jsem to někde četla, že se ti budí ještě na mlíčko.
Jinak s těma dětma všechno fakt závisí od toho jestli jsou zdravý nebo nemocný, Kristý do neštovic (a s těma taky nebyl problém) který měla ve 14měs., jestli měla doteď jednu virozu tak to je moc a teď chytla tohle a koupeme se v tom asi od 26.12., nejdřív já, pak ona, teď tak nějak obě dvě na střídačku, malej má dneska tu teplotu ale to doufám, že je k očkování :-o ;-)
teri - nasla som tu skupinu ...poslala som ti rovno aj pozvanku ;-)
jaaj toho sa bojim aj ja...kedze nemam vodicak, lebo som sa do toho nejako nevedela dokopat...tak to bude asi problem, to behanie po lekaroch a podobne veci :-S
market - tak to sa nezda, nerozumiem takym ludom, dlho sa im nedari, vyskusaju vsetko mozne a potom ked sa to podari chovaju sa takto ]-(
Domi já řidičák mám, ale nabourala jsem v 16tt těhu s Kristý auto pomalu na šrot a od tý doby mám srdce až bůh ví kde jak mám jet, navíc děti v autě řvou takže já neřídím :-N malou nechávám hlídat (naštěstí moje máma pomůže když neni v práci) když jdu jen s Lukym a budu to dělat i naopak, protože s oběma to moc nejde, s jedním se to dá dobře :-) akorát já nesnáším vysoký autobusy a nízkopodlažní tady moc nejezdí a do vysokýho mi nikdo nepomůže s kočárkem tak to je taky moje noční můra, teď jezdím s autosedačkou v ruce a táhnu to 7kg dítě + váhu autosedačky + tašku přes rameno výždycky někam :-N
fuuuuuuha :-S
no presne ako hovoris s obidvoma niekam ist to je fakt o drzku, nakolko aj sesterka ich ma dvoch ..uplne ti rozumiem...Kajka ma 4 roky a Lukasko bude mat o tyzden 2 roky...ja ju fakt obdivujem ako zvlada s oboma chodit naraz k lekarovi a aj na nakupy, ona nema nikoho kto by ich postrazil nakolko vsetci doma pracuju uz od skoreho rana :-| nastastie ma auto tak aspon trosku lepsie to ma ako ty...
a s tymi autobusmi je to ako hovoris, nikto ti nepomoze ani nic...je to strasne :-(
Domi tak to jí obdivuju i já :-N jako že by si někdo bral třeba Kristý jen tak, to se taky nestane :-S je to vždycky jenom na to hlídání, jednou s ní byla máma venku nebo dvakrát a já sama s Lukym doma, ale za chvilku byli zpět, na noc taky ještě nikdy nikde nebyla, už vůbec ne na víkend sama bez nás třeba... takže v tomhle je to taky docela škoda, ona je ale háklivá na změny, takže by to asi nezvládla :-o nebo by mě mile překvapila :-)
Auto máme jen jedno ale kdybych manželovi řekla tak mi ho doma rád nechá, má ale tu výhodu že já radši pojedu tím busem a porvu autosedačku a budu u toho funět než abych řídila a pak hledala hodinu místo na zaparkování kolem polikliniky, já jsem fakt srab :-(
my zase dost casto bereme decka k nam, ci je to vikend alebo aj v tyzdni napr. aj vcera u nas boli...pre nich je vzacne ze su mimo domu a ze su aj s inymi ludmi ako je moja sesterka alebo jej manzel ;-)
oni maju aj tu vyhodu ze maju dve auta, ale ako hovoris ani u vas by to nebol problem, len ty nechces...sak to je v poriadku...a s tym parkovanim je to vsade tak...je jedno ci je bezny prac. tyzden alebo vikend ]-(
krista ani sa nepytaj 2,6rocne dieta a este mi stale v noci je 8-( mesiac dozadu 2x napriklad o 24.00 raz o cca 4.00 druhykrat 8-( . teraz to zredukovala ze je len raz cca o 1.00 v noci. Skusali sme vsetko mozne nemozne, vyrevat oklamat vodou, cajom ani za nic revala v kuse pokial som jej to mlieko neurobila, najedla sa a hned zaspala do rana. A spi velmi malo o 20.00 zaspi a o 6.00 je hore. Cez obed ju "nutime" spavat kedze chodi do skolky kde by mala spat ale spi max hodku cez den, pre nu je spanok strata casu.
Druhe dieta chcela by som stihnut do 35 takze mam este caś kedze mam 29 ale zatial tvrdim ze v ziadnom pripade :-N takze uvidime co bude
Domi tak to je fajn, že takhle vypomůžete, já mám třeba kamarádku a ta se taky nabízí že si malou k sobě vezme nějaký den (ale musí být zdravá, oni maji taky dítě) ale jinak se nám teda nikdo nenabídl, máma ta to říkala tak dlouho že si ji na víkend vezme, až jsem doma překecala manžela a řekla jsem jí to, že si ji může vzít a najedou couvala, že si myslela, že až bude teplo... a já bych si tak potřebovala odpočinout teď a ne za půl roku |-| no co nadělám, zvládli to jiný, zvládneme to taky - sami :-)
Danu to musí být fakt těžký, obzvlášť když jste všechno zkusili jak sama říkáš :-S Já jsem Kristý přestala na noc kojit v 10timěs. a museli jsme ji taky nechat "vyřvat" jako chodili jsme ji utěšovat ale dala jsem jí max. dudlík nebo lahev s vodou a od té doby je jaksi pokoj, úplně kojit jsem ji přestala v roce, pak nám spala celou noc asi do 15ti měs. pak začla zlobit v noci hodně řvát, no teď je to o chlup lepší, už se fakt moc nebudí a když už tak třeba zase usne než tam člověk dojde nebo přestane plakat (ona spí v pokojíčku sama). Dneska jsem se ptala mámy jak to udělala ona že jsem jí hezky spala a řekla mi natvrdo že mě taky nechala vyřvat, trošku mě uklidnila, protože si myslím že z toho žádné trauma nemám a tak mě trochu trápilo jestli z toho nebudou mít trauma moje děti :-N
Jestli chcete druhý do tvých 35, tak čas opravdu máte x-) já se pořád uklidňuju tím, že špatný to nebude pořád :-N i když pro člověka co to má zrovna těžký to teda moc uklidňující neni :-N tak vám přeju hodně sil, ať se Ellinka brzo umoudří :-)
teri - tie decka su moji milacikovia, cize nie je o com ;-) pre mna je to radost, ked mozem byt s nimi, nakolko v tyzdni na nich moc casu nemam kvoli robote... ale sak aj teraz cez sviatky sme boli dost casto spolu..
a k tomu oddychu ved presne, clovek je unaveny teraz a nemoze si povedat, ze este mesiac alebo dva :-S
Domi no fakt je to fajn, ještě když se máte takhle rádi :-) my se moc nevídáme s příbuznýma, jako s tetou a bratrancema jo, ale jsme od sebe daleko. Sourozence nemám (nebo mám ale nechci mít - nevlastní) a od MM sourozenci k tomu taky nejsou, 1 60 km od nás, další 250km a ten bydlí s tchánovcema :-o taková motanice co :-D
A co ta výbavička, berou tě takový věci? :-)
A o tý Káje víte někdo? :-o
jeeejda, clovek ide na obed a ked sa vrati, tak nestiha citat :-D
market, co je to ta preimplatacna - ci aka - diagnostika ked v D a F je to zakazane? Moja ex-kolegyna fajcila pocas celeho tehotenstva, nevedela si odvyknut.....
ja by som si pokojne moju 8mes. neter vzala na cely weekend do BA, ale ona je este dojcena, tak to nejde.... tiez je pre nu spanok strata casu, poobede nie a nie zaspat a ak zaspi a spi hodinu, tak vsetci su uzasnuti, ze ako dlho, lebo inokedy tak pol hod. spi.... a v noci zaspat, to nie.... v sobotu sme ju s drahym uplne znicili - sme sa po stvornozky nahanali a hrali sa s nou, tak zaspala uz o pol 10, inokedy chodi spat az okolo 1/2noci ale spi do 9 rano....
citam, ze ste aj soferovanie rozoberali.. ja som taky polovodic.... po BA nesoferujem, bojim, nechcem, stresujem.... iba ked sme u nasich alebo u svokrovcov, pripadne v Poprade u draheho starych rodicov.... v BA ked sa clovek niekde do krizovatky nevopcha nasilu, tak neprejde.....
aj ja sa chcem zapojit do gumakovskej skupiny, idem sa hned nalogovat :-p