Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pockam do zajtra. opuchnute to nieje... jaaaj, ani v posteli nevydrzim. som uz pri pc :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ty si strasny pacient :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D nevadi. aspon ma matko celu postel pre seba. on sa hlavne musi vyliecit
Odpovedať
Profilova fotka
a co ma chripku? ze mu zelam skore uzdravenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nema chripku, ale citi sa tak. aj mu povedala co ma, ale ze zabudol. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj vy ste sa proste nasli :-p nejaka som unavena, asi si dam sprchu a hajde do postele 8-( inak co je nove?
Odpovedať
Profilova fotka
id. aj ja dnes pojdem asi skor. inac nic nove. vsetci posluchaju :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no to ako keby som videla, skor ako po polnoci nezalahnes :-p
Odpovedať
Profilova fotka
:-D uvidime
Odpovedať
Profilova fotka
jani je to rano na nic, na 7.00 rano Ellu do skolky odtial ideme k polusu tam vystupi drahy a odtial idem ja pod Hlavnu, najhorsie to je na kruhovom objazde :-p Maji ved to musi byt bolest ze az, au
Odpovedať
Profilova fotka
boli to dost, ale sak som snad nejaky chlap (ako by moj tata povedal) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pri mazani tem som si zaspominala na nasu svadobnu cestu...: http://www.modrykonik.sk/forum/show.p... :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
kde ste boli na svadobnej ceste? precitala som si tu temu a fajn som sa pobavila ako 3 (vtedy este asi nie) adminky riesia koliky, stativ, plutvy :-D tiez som sa pobavila nad vetou o rozmyslani nad nesmrtelnostou chrusta a taktiez vyraz "dvak" bol dobry - jednak, dvak :-p ja pouzivam jednak, druhak, tretiak :-p nevies ako dopadla vtedy zuz? ako sa im poradilo ten stativ vziat? oni sa davaju do takej "rury".... ale tak to uz je neaktualne.... danu, chodite cez Hradsku? pred par rokmi ked este nebol kruhac to bolo este horsie, to len kolona stala a stala, teraz sa to aspon trochu hybe... maji, ty si ako ja - samoliecitel :-D ja ked som sa strepala v novembri u nasich zo schodov v dome tiez som myslela, ze to je ok, ze bolavu nohu rozbeham... aj som rozbehala, no nie nadlho, lebo koleno ma boli stale viac a viac.... ale tak uz som si nasla nejake ortopedicke kliniky, nejaku si vyhliadnem a objednam sa, kedze chcem ist lyzovat a to bez kolena nejde |-|
Odpovedať
Profilova fotka
boli sme na rodose a ta tema je este z uplnych zaciatkov konika :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Maji to hovori moja mama :-N jani ano cez Hradsku a domov chodime poza -ulickami t.zn. vrakunsky lesik proste pri konecnej elektriciek odbocim do ulicky smerom k autoskole a stale rovno az pridem ku Vrakunskemu lesiku a vyjdem priamo az pri kruhovom objazde, lebo o cca 17.45 je cez celu Hradsku zapcha ze az :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ozvala sa niekomu Zuz ako sa maju?
Odpovedať
Profilova fotka
vo vrakunskom lesiku som sa bola parkrat bicyklovat, aj som parkrat zabludila :-D nevedela som sa z neho vymotat :-N a popri autoskole som sa tiez bola bicyklovat, ale uz neviem ako som sa tam dostala, ja sem-tam podnikam take expedicie, ze vyberiem sa kamsi, ze kam ma to zavedie :-D :-D vzdy si beriem OP (aby ma vedeli identifikovat ak by ma niekto klofol), mobil (ak by som sa fakt stratila) a chirurgicke rukavice (ak by spadla retaz, aby som si ruky nazaspinila :-D) so zuz som sem-tam v kontakte na FB.... nuz, ma sa tak nic-moc |-| danu, ty si na FB?
Odpovedať
Profilova fotka
danu. teba som teraz objavila na fb. ty poznas zuzku velicku. :-) moja segra s nou chodila na strednu.
Odpovedať
Profilova fotka
jani, ty si strasny expert :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani a teba to koleno stale boli? =-) frisko chod k lekarovi. kolena niesu sranda...
Odpovedať
Profilova fotka
hej maji, stale.... a stale viac.... pred par tyzd. bolelo iba ked som sedela tak, ze som ho mala pod zadkom, no teraz boli uz aj pri vystupovani z auta, po dlhsej pauze ked sa postavim, tiez boli.... uz som si nasla daku kliniku, riesia tam kolena, aj ploche nohy - aj ich operuju, tak sa na to opytam a aj krivy chrbat..... nuz, esteze maju zmluvy s poistovnami a poistovna nieco preplaca, inak by som skrachovala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
co je to za kliniku?
Odpovedať
Profilova fotka
jani, mozem ti dat aj cislo na tu moju zazracnu maserku. ona ma metody na zlepsenie skoliozy. mne o par stupnov zlepsila. k nej sa ale nechodi kvoli oddychu a uvolneniu. :-D boli to ako fras, ze si clovek aj poplace :-N (vzdy som plakala, ale az ked som odtial vysla, nech si hanbu nerobim :-D ), ale aspon to zabera.
Odpovedať
Profilova fotka
maji, ja na masaze nechodim na oddych a uvolnenie, ja potrebujem drsnu masaz.... sice pri masazi umieram, no potom mam chrbat znovuzrodeny :-) mna boli hlavne lopata, ani nie tak chrbtica..... ta klinka je: http://www.ortoped.sk - nepoznam nikoho kto tam bol, ale tak stranku maju peknu :-D drahy chce aby som sla sem: http://www.sportmed.sk, lebo ze s nimi ma skusenosti, ale tak ja nie som ziadny sportovec, ani som nikdy nebola, tak sa tam nebudem strapnovat s mojimi ochabnutymi suncickami :-p a este si myslim, ze ktovie ci by ma osetrili, kezde nie som sportovec
Odpovedať
Profilova fotka
maji so Zuzkou Velickou som drala lavice po celu zakladnu skolu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani hej som kde vas najdem?
Odpovedať
Profilova fotka
caute caute...som len pred chvilou dorazila do robotky, strasne zapchy su v smere do ba ]-( inak sme mali skoro nehodu, svagrina to nastastie ubrzdila, ale ten za nami vyletel do jarku :-( jaaaj este teraz sa trasiem ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
hej, zas su zapchy.... som preto isla skor z domu dnes - o 9:00 a nie az 9:10 :-D tak som sa ponahlala, az som si zabudla mobil.... a hnusna zhoda nahod, ze akurat rano isiel drahy zaniest auto do servisu + cele doobedie skusa, tak mi ho nemoze doniest :-( fuha domi, tak nastastie ste ubrzdili.... neviem co moze byt horsie ako lad na ceste + na tom este 5cm cerstveho snehu, clovek netusi co je pod tym snehom 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ja mam od rana desny den :-( a co skusa tvoj mangel? jaksik nemchapem =-) :-N som zase nejako mimo a to som dufala, ze dnes bude trochu lepsie, ale prd |-|
Odpovedať
Profilova fotka
a to je pravda s tym snehom, vobec clovek netusi, ze vsetko sa tam skryva pod nim...waaa...som v soku a je mi divneee
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?