zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Ted me napadlo - co oslovit Bihan, jestli by nechtela adminovat, jestli je to jeste aktualni. Prijde mi jako docela rozumna osoba, i kdyz ji neznam osobne. Nebo to teda bere Danu?
ked prestanem adminovat, mojim zivotnym cielom na tychto strankach asi bude vyhnat odtialto diddi... 8-(
magimary
Kedy: Dnes o 11:30
Komu: ikke
Predmet: prosba
neviem, na koho sa mám obrátiť, no veľmi prosím o pomoc...
diddi ma tu bombarduje urážlivými, a hanlivými IP-čkami a mne to veľmi prekáža...
prvé dva som si prečítala a potom som jej napísala, že jej ďalšie IP už nebudem čítať a hneď ich hodím do koša...
takže nečítam (neviem teda čo v nich je, ale pochybujem, že by sa v jej \"štýle\" niečo zmenilo), ale obťažuje ma to, že mi prichádzajú a že mi tu jej negatívna energia (aj v jej mene) zahlcuje počítač...
nedá sa s tým niečo iné robiť??? ...
vďaka...
danu jasne, je to volne, rano sa ma bob pytal, ci neviem o niekom kto by adminoval, ked ikke odide, tak som povedala, ze ty.... ze riesis bazar a temy, no nemas problem robit aj ostatne veci.... tak povedal, ze tak pevne nervy :-D
magimary by som navrhovala aby ju ignorovala - tak ako to robi teraz - a diddi to snad coskoro prestane bavit ked budu jej urazky bez reakcie.... ma takmer 3 rocne deti, mala by sa im venovat... konik nie je jej dieta
aj o juszovi na streche sme si mysleli, ze je nezablkovatelny, no potom s nim nejako vybabrali.... ak to pojde s diddi takto dalej, bude mat podobny osud asi.... ale robenie vseliakych takychto vynimiek zabera vela casu, ktory sa da vyuzit aj lepsie, preto to robia iba v krajnych pripadoch....
Danu zrovna jsem tě šla hledat a ty jsi si našla mě :-D
Děkuju za pochvalu fotky, tam mě nikdo neidentifikuje, ta je po prvním porodu, ještě tam mám upnutý džíny dost :-D
Co vy takhle při pátku, jak je? x-)