Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Ted me napadlo - co oslovit Bihan, jestli by nechtela adminovat, jestli je to jeste aktualni. Prijde mi jako docela rozumna osoba, i kdyz ji neznam osobne. Nebo to teda bere Danu?
Odpovedať
Profilova fotka
danu suhlasila, ze to vezme..... ale bihan je fajn, tiez ju nepoznam osobne, ale je taka rozumna, nekonfliktna.... ona chcela adminovat?
Odpovedať
Profilova fotka
ja to beriem ak je to volne ale ak nie som aj za bihan ma rozumne nazory ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ked prestanem adminovat, mojim zivotnym cielom na tychto strankach asi bude vyhnat odtialto diddi... 8-( magimary Kedy: Dnes o 11:30 Komu: ikke Predmet: prosba neviem, na koho sa mám obrátiť, no veľmi prosím o pomoc... diddi ma tu bombarduje urážlivými, a hanlivými IP-čkami a mne to veľmi prekáža... prvé dva som si prečítala a potom som jej napísala, že jej ďalšie IP už nebudem čítať a hneď ich hodím do koša... takže nečítam (neviem teda čo v nich je, ale pochybujem, že by sa v jej \"štýle\" niečo zmenilo), ale obťažuje ma to, že mi prichádzajú a že mi tu jej negatívna energia (aj v jej mene) zahlcuje počítač... nedá sa s tým niečo iné robiť??? ... vďaka...
Odpovedať
Profilova fotka
danu jasne, je to volne, rano sa ma bob pytal, ci neviem o niekom kto by adminoval, ked ikke odide, tak som povedala, ze ty.... ze riesis bazar a temy, no nemas problem robit aj ostatne veci.... tak povedal, ze tak pevne nervy :-D magimary by som navrhovala aby ju ignorovala - tak ako to robi teraz - a diddi to snad coskoro prestane bavit ked budu jej urazky bez reakcie.... ma takmer 3 rocne deti, mala by sa im venovat... konik nie je jej dieta
Odpovedať
Profilova fotka
to som jej napisala, ze najlepsie ignorovat... diddi je zial nezablokovatelna, ako sme sa presvedcili niekedy pred vianocami 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
aj o juszovi na streche sme si mysleli, ze je nezablkovatelny, no potom s nim nejako vybabrali.... ak to pojde s diddi takto dalej, bude mat podobny osud asi.... ale robenie vseliakych takychto vynimiek zabera vela casu, ktory sa da vyuzit aj lepsie, preto to robia iba v krajnych pripadoch....
Odpovedať
Nevim, jestli by Bihan adminovala. To byl jen napad :-) Nejak mi uniklo totiz, jestli to Danu vzala. A kdyz jo, je problem vyresen :-)
Odpovedať
Jo a jestli se ti, Terko, povede vystipat z MK Diddi, zalozim sin slavy a ty budes prvni, kdo tam vstoupi! A poslu ti cokoladu x-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani diky za príanie nervov, viem uz ako to tu chodi ale som uz obrnena :-N
Odpovedať
Profilova fotka
danu - sak keby daco sme tu my :-D a inak caute :-p
Odpovedať
Profilova fotka
aj vam to tu ide ako v lete na saniach? strasneeeee
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ano...ale hrooozne pomaly 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
islo to pomaly, az to zastalo :-N a zas prave vtedy, ked sme boli na obede.... to je proste zakon schvalnosti
Odpovedať
dobrý večer :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kajo ahooooooooooooj x-) x-) x-) no vitaj ty stratena :-D vsetko je ok?
Odpovedať
ok ;-) míla měl 10 dní dovolenou, tak jsme byli hodně spolu, nebo jsme různě jezdili. co vy, jak se tu máte?
Odpovedať
Profilova fotka
juuj to je super, si aspon zmenila vzduch trosku ;-) hmmm...ja tak vselijako, ale nechce sa mi to moc rozoberat :-( ale inak pohoda
Odpovedať
Profilova fotka
kajo zavidim muselo byt super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dani - tak ako ta najdeme na tom fejsbuku? :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi daj moje meno Danka Báchorová ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
oukej, poslala som ziadost a dakujem ;-) inak ty odkial poznas lucku puskacovu? =-) ona je moja rodina...
Odpovedať
Profilova fotka
domi patri k nam do julovky 2007 ;-) doteraz si v teme piseme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
faaaaaakt??? luci je tu na MK =-) no idem kuk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano najdes ju v nasej teme nick lua ;-) uz dlhoooo
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej nasla som ju ;-) teda aky je ten svet maly a dakujem za potvrdenie ;-)
Odpovedať
To je sranda vás číst holky, fakt je ten svět maličkej!!!! :-o x-)
Odpovedať
Profilova fotka
kristi - aka crazy fotka 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi aj ja dakujem ;-) kristi super fotka ;-)
Odpovedať
Danu zrovna jsem tě šla hledat a ty jsi si našla mě :-D Děkuju za pochvalu fotky, tam mě nikdo neidentifikuje, ta je po prvním porodu, ještě tam mám upnutý džíny dost :-D Co vy takhle při pátku, jak je? x-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?