Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Kurník ]-( Danu mě se to seklo, odsouhlasila jsem ti to? Háže mi to neustále chyby, dělá vám to FB taky? 8-( Koník nejde, FB nejde :-N :-p
Odpovedať
Hm. tak s Danu mi to nechce spolupracovat, nemůžu se ti podívat ani na profil, ani do zpráv se nedostanu, nikam 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. mne nefunguje doma nic. 8-( internet od rana pomaly, fb nejde, ms az do nedavna poriadne neslo... nemam ani poriadne na nic cas. tu len frisko pozriem albumy a to je asi tak vsetko... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
kristo amm ta pridanu ;-)
Odpovedať
Majka tak v tom nejsem sama, už mi manžel tvrdil, že to snad blbne jen nám, ještě se nám nějak podělalo video, sakra a já mám nastavený nahrávání na tolik seriálů co nestíhám :-D :-p no je to na pytel!! :-o Danu tak mi to vyhodilo až teď že jsi prý přijala moji žádost o přátelství :-N :-D tak ti jdu prolézt ten profil :-D
Odpovedať
Ne ono mi to prostě nebude fungovat ]-( zrovna jsem se chtěla podívat na tvůj účes, vypadá to moc hezky, ale celý mi to spadlo, jdu do hajan než to tady nakopnu :-N Dobrou holky a hezký víkend x-)
Odpovedať
Profilova fotka
no som rada, ze nie som v mojom trapeni sama :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bry vecer :-) ja som prisla pred cca hod. k rod. na stred SR a tu voooobec nie je sneh... teda je, ale iba trosku.... a je tu len minus sedem stupnov:-D som sa chcela so psicou ponahanat po snehu, no nic z toho.... nasa psica ma velmi rana sneh, furt sa chce brodit po hlbokom snehu, aj ked ma "nizky podvozok" :-D ked je 5cm sneh, tak jej to je po kolena :-p
Odpovedať
Profilova fotka
krista diky,mne fb isiel ale zacal raplovat :-S dnes to uz balim pekny vikend :-)
Odpovedať
Profilova fotka
preco maju ludia tendenciu pouzivat cudzi jazyk, ked ho nevedia pouzivat? - ten nadpis... http://www.modrykonik.sk/album/album.... :-. :-p
Odpovedať
Ikke, protoze ta uzivatelka je "takova jednodussi..." :-N
Odpovedať
Profilova fotka
toto myslia vazne, ze prilozenie do 4 hodin od porodu a su z tohto stastne??? :-. =-) :-o http://www.modrykonik.sk/forum/show.p... nam v NL vravia, ze najdolezitejsie pre reflex je prilozenie DO 1 HODINY ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ikke, taky koukam jako blazen. =-) To jsem netusila, ze to tak jeste chodi. Tu ti daji mimco na prsa, zabali ti ho, nechaji prisat a mezitim dotepat pupecnik. Pak to odstrihnou, nejak tak by mela vyjit placenta a pak vas celou novou rodinku nechaji tak 3 hodiny o samote, potom teprve miminko tatinek za pomoci porodni asistentky umyje, popise, zvazi a zmeri. Ale mimco se vlastne od rodicu ani nehne. Vsecka vysetreni se delaji na pokoji, pripadne jde maminka s mimcem. Nikam ho neodnaseji.
Odpovedať
Profilova fotka
aj tu tak nejako x-) ;-)
Odpovedať
Takze zadny domaci porod neplanujes, jo? :-D Ja vim, ze je to v NL tak trochu klise jako legalni marihuana :-D Delam si srandu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
neplanujem, ale mam doma aj veci na domaci porod, lebo zas tu vonku napadlo to biele svinstvo... :-p :-N a uz pred tyzdnom ci dvoma hlasili, ze nie je cim posypat cesty =-)
Odpovedať
Co jsou "veci na domaci porod?" Ja mam v te prirucce z porodnice napsany, ze prijde dula (PA) s kufrem, kde ma monitor a dalsi potrebne veci a porodim s jeji pomoci baby :-D Kdyby to jako bylo tak jednoduchy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tu ti daju taky zoznam, co vsetko mas mat doma pripravene, od stipcov na pupocnik, cez dezinfekciu, vselijake podlozky na postel, gazy, vatu az po sol na pranie veci pouzitych pri porode. okrem tej soli som ale vsetko dostala od poistovne v baliku (kraampakket sa to vola), aj s tymi mega poporodnymi vlozkami :-p :-D inak tie veci musis mat povinne pripravene aj ked sa chystas rodit v nemocnici ;-) a porodna baba si donesie svoje fidlatka vratane stolicky na porod, to je jasne... akurat ma napadlo, ze sa musim spytat, ci maju v spitali fitloptu :-N
Odpovedať
Jo takhle, to jsem teda netusila a ani nevim, kam bych pro svorky na pupecnik sla :-N :-D Tu maji fitball asi ve vsech porodnicich v okoli. To pro mne nebylo rozhodujici kriterium, spis me zajimaly porodni pokoje, % nastrihu prvorodicek, moznost zvoleni si polohy u porodu - ale to se tomu PA divila, protoze to je tu pry automaticke, ze si rodicka (krom sekce samozrejme) zvoli pro ni pohodlnou polohu. Maximalne muze chtit lekar nebo PA, aby zmenila polohu, ktera je vyhodnejsi pro tlacici fazi, ale je jen na rodicce, jestli se podridi. Zadne uvazovani noh na te gynekologicke koze se tu nastesti nevede, to by pro mne bylo trauma. Tu to uz ani na normalni gynde nemaji :-N
Odpovedať
Mne to jede jako snek :-( :-p ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko, konecne mam cas pozriet aj sem :-) som mala nejaky zapratany a hlavne oddychovy vikend :-p vy ste ako vikendovali?
Odpovedať
my jsme slavili x-) (máma s tetou 50, syn mílovy sestřenice 2 roky) a nekecej, bylas nakupovat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme oslavovali moje narodky :-p jaaaaaaaj boze ten Fb ma vzdy prezradi :-N :-D ale to som bola nakupovat kvoli dalsej oslavy , inak by som nikam nesla :-p
Odpovedať
ajéje, tak dodatečně všechno nejlepší ;-) cos dostala? byla jsi hodná?
Odpovedať
Profilova fotka
caute devy.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem ;-) nooo este len dostanem....pocula som, ze su tam nejake tie hodinky, ja mam vyhliadnute iste nausnice a aj spodne pradlo, na to som zatazena :-D a koooopec sladkosti, kozmetiky a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
jej majus caf :-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi vsetko naj - dodatocne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
danus - dakujem ;-)
Odpovedať
nějaké ty hodinky :-D ty bych taky potřebovala. jaký naušnice a spodní prádlo? uka, uka. čau maji, danu.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?