Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
market - bleeeeeeeeeee :-x :-x :-x
Odpovedať
Ikke, to nekomu dela. Treba me segre. Mely jsme stejne "prvni" nausnice a mne neudelaly nic a ji zcervenaly. Segra nekde nasla, ze je to kyselosti (ph) potu, ale nevim, jestli je to az takhle mozne :-N
Odpovedať
Profilova fotka
piercing nemam, le velmi s ami paci v nosealebo nad perou
Odpovedať
Profilova fotka
fuuuuha, to je drsne ako sa jej to vytrhlo :-/ mna by asi naplo niektore Au nausnice aj mne cervenaju v tej casti co je v uchu... je to take cerveno-modre.... ale iba pri niektorych nausniciach zo zlteho Au.... pri tych z bieleho sa mi to nerobi..... pozeram, ze teraz niekedy kaja oslavila 20tis. prispevkov :-D gratulujem k jubileu :-p
Odpovedať
no a já to prošvihla ]-( :-D taky mám alergii na nikl (to má dneska snad každej; moje máma až tak, že jí vadí třeba i kovový knoflík u kalhot), bižuterii můžu nosit jen jeden den, a pak dlouho ne. někdy to ani celý den nevydržím, jak mě svědí uši. takže toho mám doma plný košík a ještě skoro jeden, ale nosím jen pár stříbrných naušnic. danu, máma si teď k padesátinám nechala píchnout nos (má tam malý kamínek) a její sestra-dvojče zase obočí. a když jsem se o tom s mámou bavila, jestli se nezbláznila :-D tak mi řekla, že chce ještě nad ten ret. ale to si, doufám, už dělala legraci :-N
Odpovedať
Profilova fotka
to s kyslostou potu moze byt, aj ked teda neviem, ci sa potim na usnom lalocku zrovna nejako moc :-D viac ma stve to supanie koze okolo dierky :-p a biele zlato nechcem, to si uz rovno mozem kupit striebro. a vsetky ostatne trvale sperky (retiazka aj obrucka) mam klasicke zlato, tak nechcem mat na kazdom kusku tela iny druh kovu, mne sa to nehodi...
Odpovedať
Profilova fotka
Kajo to fakt? :-N a ide jej to?
Odpovedať
Profilova fotka
karkul - ja mam tiez alergiu na nikel, ale strasnu...|-| hihi, neviem si predstavit, ze by si take nieco moja mama dala. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja nemam alergiu na nic :-D ja som uz pomaly zvlastny tvor, kt. nema alergiu na ziadne jedlo, ani na prach, ani na pel, ani na kovy :-D ved jasne, ze nie na kazdom kusku tela iny druh kovu, to sa ani mne nehodi.... obruc mam kombinaciu bieleho, cerveneho Au a Ag, takze k nej mozem kombinovat :-D ked mam biele Au, tak si dam bielu aj retiazku, aj nausnice.... podla mna je dost rozdiel mezdi bielym Au a Ag, vidno to dost v lesku..... moja mama ma tiez vseliake napady, ale nastastie si piercing nedala :-D ale tak je schopna dat si fialove cizmy, fialovy kabat a fialove rukavice (tu by sa zisiel ten vracujuci smail:-D).... niekedy len krutim ocami, ze co si to za háby dava.... kedysi bola taka, ze radsej menej veci a kvalitne, ale tak pred par rokmi, ked otca chytila druha puberta a mama mala depky, tak si zacala kupovat lacne handry a vela.... velmi vela... az tak, ze sa jej to nevojde do satnika, kt. ma vlastne len pre seba, tak si z mojej vstavanej skrine spravila svoju skrinu :-D a druhu cast skrine si zas "prenajal" moj brat.... esteze tam uz nebyvam, lebo to by sa musel z povaly spravit satnik :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani, ja som mala volakedy alergiu na bakterie, ked som sa pytala na ake, tak ze najlepsie, ak si budem davat pozor na vsetko :-D potom to preslo a ostal nikel a acylpirin. to mi aj dost komplikuje zivot, ked som chora, lebo je malo liekov, ktore nie su na nom zalozene. :-/
Odpovedať
Profilova fotka
mne raz niekto do karty napisal, ze som alergicka na ampicilin, ale podarilo sa mi ukecat MUDr.ku, ze je to blud, ze tento liek uzivam roky a v pohode.... neviem, uz ho asi nevyrabaju, lebo ked byvam raz za sto rokov teraz chora, tak mi daju Augmentin alebo podobne pliagy.... ale mala som ampic. velmi rada, rada som ho prehltala bez vody, mal super chut... a ked sa to prilepilo na jazyku - mnamka :-D ani na bakterie nie som alergicka, napriek tomu, ze som zila v takmer sterilnom prostredi :-D ze ked mi vypadol cumel, uz mi ho nedali, dali novy, lebo ze na tom budu bacile.... a to nepadol ze na zem, ale vypadol z ust niekam na gauc alebo tak :-N
Odpovedať
Profilova fotka
inak, citam, ze okolo 21h zas isli pomaly stranky.... aj vam to islo pomaly? zas som tu okolo 21h nebola, tak neviem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Jani, kecas, jsi alergicka na mleko :-D Nebo jsem to aspon kdysi z nejakeho tveho prispevku tak pochopila. K tomu niklu - obcas mi to delavaly i knofliky od rifli, ale jsem poucena a kdyz si prinesu nove dziny, tak je zkratim a knoflik natru zevnitr bezbarvym lakem na nehty a je po problemu. Ale bizu by se mi nechtelo mazat :-D Danu, tu normalne nosi piercingy i zenske pres 50 a nikomu to neprijde. Mne spis zarazi, ze devitileta holcicka z vedlejsiho baraku ma piercing v brade 8-( Mimochodem, sehnala jsi pro Ellu ten kostym zaby? =-)
Odpovedať
Ano, jednu chvili mi to hodilo 501 :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani ano kon bol spomaleny :-S Ja mam alergiu an liek Penbene a na par ludi 8-( mam ale psoriazu mmk este nie lebo si dnes vymyslela ze enchce byt zaba ale zajac 8-( ]-( tak som dnes pozerala a nasla som vcelku schopny tak zajta by som ho isla vybrat nech si nieco ine nevymysli
Odpovedať
Profilova fotka
9 rocna piercing tak to je fakt sila ze to rodicia dovolili :-S
Odpovedať
Profilova fotka
danu tu si pozerala? http://www.masky.sk/ maju velmi pekne masky. my sme mali od nich pozicane a boli sme spokojny. a maju aj zabky a aj zajkov. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
haha a pozeram, ze stale si neopravili kategorie. :-D toto su podla nich saty na svate prijimanie :-D http://www.masky.sk/search.php?rsveli...
Odpovedať
Danu, ja jsem alergicka na vsechno, co ma v sobe codein. A psoriazu mam taky. Uvazuju, ze vyzkousim ty masti od Dr. Michaelse na bazi ovocnych kyselin. Ted v tehotenstvi je lupenka ale naprosto ok a temer neviditelna. Tu je normalni, ze rodice zaplati dceri ke 12. narozenina tetovani ]-( 8-( Bezne tu nosi treba sedmilete holcicky melir atd. V tomhle budu asi hodne zla mamina! :-p :-D Majko, nevis, cemu kdo rika "svate prijmani." :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko, maji masky som pozerala mam uz vybratu tak dufam ze enzacne vymyslat :-S market aj ty mas psoriazu? u nas v rodine nikto ale to moze byt az na dalekych pribuznych, ale nastastie ja mam len na rukach teda pri laktoch a na kolenach, mne najviac pomohla Tomesa, to je take zariadenie na atop a psoriazu, kde lezis vo vani s morskou solou a ozaruje ta svetlo, akoby solarko, je to super vo vani si oddychnem a som vzdy ako cernoska ked koncim :-N poistovna mi vacsinu preplati chodim tam 2x do roka a doplacam este na Sk 2000,- ale uz som asi rok nebola, musim zacat chodit
Odpovedať
Dani, jo, mam. V rodine ji taky nikdo nejak prokazatelne nema. Tatka ma v oboci takove supinky a mamka ma strasne suchou pokozku. Ale psoriazu jako ja nikdo. Taky to mam hlavne na loktech a pak ve vlasech. Ted teda jen asi dva male flicky na loktech, vlasy uplne ciste. U mne je to primo podmineny stresem :-N Bohuzel nepomohla zadna uprava jidelnicku, lupenka se ani nezlepsila, ani nezhorsila. A nezabraly ani dehtove sampony, kortikoidy a jine "zarucene" recepty. Kterou masku mas vybranou, dej odkaz ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasne market, na mlieko som alergicka :-) dam si pohar obyc. mlieka a zrychli mi to krok :-N :-D keby si takyto kostym dal niekto na prjimanie, tak by bol "asi" stredobodom pozornosti :-D
Odpovedať
danu, myslím, že jí to sluší. ona je malá a drobná, blond vlasy hodně nakrátko. já to neumim posoudit, ale nikdo by jí 50 netipoval. ten kamínek je opravdu malej, je to takový decentní. líbí se mi to na ní. jani, moje máma je teď taky na fialovou, má fialový kozačky, kabelku a šálu a jde :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) musim sa pochvalit konecne som zohnala pre seba zimnu ciapku :-o ci skor taku baretku, ale aspon mi usi neodmrznu konecne :-D a moja mama tiez ulietava na fialovej, ale zatial su to iba svetre :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja ciapky neznasam, strasne ma svrbi hlava pod nimi :-D takze ja uz roky zijem bez ciapky a ked je fakt ze zle, dam si kapucnu a je to.... no a na lyzovanie som si kupila prilbu, takze tam ciapku riesit nemusim... zaujimave, ze pod prilbou ma hlava nesvrbi (teda pri cyklistickej nie, tak snad ani pri lyziarskej nebude) a pod ciapkou hej.... vcera som sa s drahym dohodla, ze v nedelu podjeme lyzovat do Nizkych Tatier, tak sa vytesujem... pojdeme do Myta pod Dumbierom a to je moja uuuplna srdcovka, tam som chodila s rodicmi od asi 6r. do cca 15r. kazde jarne prazdniny, kazdu velku noc.... huraaaaaaaaa ja mam tiez rada fialovu, ale tak zatial mam iba tricko fialove, mikcu a ponozky... na cizmy, kabelku, kabat a pod., na to by ma nenahovorili :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som ju tiez nekupovala, ale kedze momentalne nosim len kabat, nakolko moja zimna bunda siaha tesne pod zadok :-D , takze ak nechcem zmrznut uplne musim si zabezpecit aj ciapku...no ale som zvedava, ci si ju aj obleciem ...este k nej potrebujem sal, lebo je biela a ja mam modry sal...ale uz koncim s monologom slubujem :-D :-D :-D jani - ides na to pekne postupne co sa tyka tej fialovej:-p a idete lyzovat uz tento vikend?
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej, v nedelu.... v piatok pdovecer pojdeme k svokrovcom, drahy pojde v sobotu na floorball do Dolneho Kubina, podvecer sa vrati a v nedelu pojdeme lyzovat... rozmyslali sme, ze by sme isli do Semmeringu, ale kym by sme sa vymotali.... lebo drahy by musel rano o 6 vypadnut do DK, 3h by tam pobehoval s hokejkou a loptickou, potom dalsie 4h naspat, takze v nedelu by sa mu nechcelo o 8 rano vstat ze hura na lyze.... som este nestala na carvingoch, tak som zvedava ake to bude.... vraj je to lahsie ako na klasickych lyziach, tak snad nebudem mat problem.... snad je to ako s bicyklovanim - ze sa to neda zabudnut
Odpovedať
Profilova fotka
zas je to tu nejake pomale... :-. :-(
Odpovedať
jak to, ze je to tu tak pomale? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
a urcite su chalani teraz na obede, lebo poslednu dobu sa to stava vzdy ked su prec z kanclu :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?