zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
domi, hovno poslucha (pardon za vyraz) vcera dalsi klinec... matkov brat mal narodky, tak sme mu boli kupit vcera dvd matrix - celu kolekciu. to bude darcek odo mna a od matka. a ona vcera zadrela, ze kolko nam ma dat penazi a my, ze naco, ze sak za to, co sme mu kupili. tak sme jej povedali, ze to je len odo mna a od matka (lebo mu chcela kupit nejake oblecenie) a ona nam uplne vazne zadre, ze ci nam to nie je blbe, ze ona teraz nebude mat pre neho darcek... normalne mi zlc ide este aj teraz usami... hlavne, ze ma auto a moze si ist aj do peerdele nakupovat...
my mame auto este v servise, lebo z porshe nam poslali obuchanu kapotu a ze to je v poriadku, ze si ju ma nas servisak vygitovat... debili...
no a samozrejme, ze sa jej uz nepaci, ze sa s matkom vezu spolu do roboty, ze preco nechodi autobusom... my ked nedokoncime do oktobra ten barak, tak ma nacisto uz ebne...
no tak to je radost, s takovou bydlet 8-(
my máme taky zase nějaký porouchaný auto. ráno nám nikdy nechtělo nastartovat, úplně vybouchaná baterka. pak to zase jednou začalo cukat a ztrácelo výkon.
tak ho míla vezl v pondělí do servisu, nebyl objednanej, tak mu jen něco pořešili s tou baterkou, včera si pro něj jel, ale výkon má jen tak na 75%, takže příští týden tam jde znova. ani nechci vědět, co s tim zase je a kolik to bude stát.
fuuuuuuuuujha maji to je ake zle :-S ...ona fakt nema tu chrbtovu kost. sak toto je uz proti vsetkemu zdravemu rozumu co ona vyvadza, sa ani necudujem, ze chcete cim skor doriesit to byvanie...
jaaaaj, teraz som mala tlak asi 300 na 200 :-D mama mi volala, ze je v BA, v Petrzi a ako sa dostane ku mne do roboty.... kokso, tak som navigovala mamu po telefone, bolo to tazke, lebo tak ja neviem dobre vysvetlovat a som nevodic.... viem ako sa dostane, no neviem to vysvetlit.... a ona isla so soferom - bola tu pracovne - takze ked som jej ja povedala: Uvidite Mountfield, odbocte do prava.... tak kym to ona pocula a povedala soferovi, uz boli za nim, previezli sa uplne doprdele daleko, tak ich odnavigovat naspat... a aby toho nebolo malo, tak ked som jej isla volat, tak ma zrusila! nenavidim ked ma rusi ked nieco surne potrebujem a ponahlam sa.... darmo jej roky vysvetlujem, ze ma nemusi rusit, ze zarabam a som schopna si telefonne ucty platit sama :-D som v kancli achkala, ochkala, nervacila.... ale potom ani neviem ako, podarilo sa jej trafit
maji, jej sa akoze nepaci, ze ona chodi do roboty autom? ked sa jej napci, nech chodi busom no.... ci zle som to pochopila?
Ahojky,
já jsem si tady nedávno vylívala srdce a když jsem dala poslat, tak mi to hodilo to známééé 502 - Gateway či co :-N a bylo po parádě ]-( :-D :-p
Jak se tady máte? Taky máte -15? :-N
Ikke jak se cítíš s blížícím se porodem? Doufám, že vše OK a na mimi připravené x-)
Ikke tak takhle jsem to měla já s Lukym, to bylo supertěhu, v den porodu mi nic nebylo, přijela jsem do porodnice na KO, Dr. udělal Hamiltona a za 13h byla zpátky a odrozeno :-D za to s Kristý samý posly pitomý, už měsíc před porodem jsem si myslela, že zdechnu :-N tak ti přeju pohodový porod x-) Jak jsi se nakonec rozhodla, budeš rodit v porodnici? :-)
Domi nevím kam dřív psát :-D na FB taky odepíšu :-D no to je síla ty stupně, já musím dneska k tomu Dr., ale asi zmrznu, já jsm táááák strašně zmrzlá posl. dobou, to neni možný :-N hlavně že nemusím s dětma ven, to bych teda fakt nešla ]-(
Domi jakou ty máš vlastně prac. dobu? :-)
teri - no sak kludne aj ked odpises na FB neskor alebo az vecer ;-)
ja mam tiez ten problem co sa tyka toho premrznutia, stale sa neviem nejako zohriat a stale mam ruky studene :-(
no pracujem od 8 30 - 1700 preco?