Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Domi no to má podobně jako ten náš šmudla, on vlastně 18.9. nar., 18.10. svátek, 24.12. vánoce, takže všechno v jednom čtvrt roce a je to takový blbý, vím, že ho budou všichni jednou odbívat, Kristý ta je 8.3. nar., svátek 24.7. a vánoce 24.12. takhle to má lepší no :-D Kájo jj Karolínek je dost, jako některý jména se mi kvůli tomu že je jich dost zprotivily, ale jiný jsem si zase řekla že nebudu řešit, protože fakt vybírám jméno pro svoje dítě na celej život a nechci se něčeho vzdát jenom protože v současný době je toho dost, když jsem se já narodila, tak moje jméno bylo na předních příčkách ale ne až tolik a teď už stejně roky vede :-) Ty jo tak jestli nebude Milan tak máte asi oheň na střeše :-D přetrháte takový generační pouto :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to ani ja nechcem, aby sa deti volali ako ich rodicia 8-( ja som sa napr. mala volat petronela, ale nakoniec vybrali dominiku...ale keby nakoniec nechali petronelu, tak by sme boli v triede 2 petronely a mali by sme aj rovnake priezvisko :-o
Odpovedať
Profilova fotka
vy ste toho popisali teda.... nestiham vsetko citat, ale zaujalo ma, ze Kaja bude mat Eliasa... si mi ukradla meno! :-D ja tiez chcem mat Eliasa ked budeme mat niekedy syna.... drahy sice pinda, ze to bude Jan ale tak myslim, ze bude kompromis Jan Elias.... ja nechcem aby sa volalo dieta Jan ked drahy je Jan, ja Jana... to je chore uplne... ale on je moc konzerva 8-( a psie obleky - nas minipes ziadne oblecenie nenosi, ked je zima pod minus 10, tak byva vnutri, ale ked ideme von, tak v pohode pobehuje po vonku a neklepe sa od zimy, aj ked ma "nizky podvozok"
Odpovedať
Domi tak za sebe říkám, že Petronela se mi moc nelíbí, Domča je super jméno! :-) Jééé už se mi budí Kristý, ta má náladu, řvoun jeden :-N Tak se loučím, mějte se všichni fajn, páá x-)
Odpovedať
petronela je hezký. dost nezvyklý, takže to je úlet, že byste se zrovna ve třídě jmenovaly stejně :-D terezka se mi taky líbí, ale je to dlouhý, je tam R, je to každá druhá a je to moje sestřenice. taky nechci vybírat jméno podle módy nebo četnosti, ale stejně k tomu přihlížím. spíš teda se mi to stejně jako tobě zprotivý, když to pak slyšíš ze všech stran. jani, tak bude jeden eliáš v řevnicích a druhý v ba, to nevadí :-D můj kadeřník je jan, má přítelkyni janu a jejich první syn je jan. teď mají dceru a ani nechci domýšlet, jak se jmenuje :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teri - ani mne sa petronela nepaci :-x a pekny den zelam x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som meno Elias pocula v lete v nejakom parku a hned ma to uchvatilo.... som si povedala, ze to je uzasne meno, prisla som domov, oznamila to drahemu, tak len prekrutil ocami.... ale tak skonstatoval, ze lepsie ako pôvodné Anakin :-D dlho sa mi pacilo meno Anakin... a z dievcenskych sa mi roky velmi paci Leia... alebo potom Layla
Odpovedať
Profilova fotka
jani - a to meno Anakin je akeho povodu? =-)
Odpovedať
hvězdné války asi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tak hviezdne vojny moc nepoznam :-N
Odpovedať
já taky ne, ale přijde mi to tak :-D sranda :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, Star Wars, moja srdcovka x-) tam bol Anakin, aj Leia.... a aj ine skvostne mena: Yoda, Padmé, Čubaka (netusim ako sa to pise :-p), Jaba (džaba)
Odpovedať
Článok sa načítava...
no tak jsem to trefila :-D a džaba je on nebo ona?
Odpovedať
Profilova fotka
džaba je on, bol to taky podliak.... uz som zistila, ze sa to pise Jabba a tu je fotka: http://www.tvgasm.com/newsgasm/jabba.jpg nezlaknite sa :-D
Odpovedať
hm, úplně mi to evokuje jméno pro dítě :-D jani, ty jsi blázen :-D x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale tak Džaba by bolo pekne pre dieta.... len v dospelosti si to uz neviem predstavit :-D ano, Kaja ma prekukla - som blazon :-D :-D
Odpovedať
to už víme dávno :-D pojmenuj dítě džaba, pořiď si fialový čižmy a janka trefí.
Odpovedať
Profilova fotka
jani - tak pekne si sa odhalila, poviem ti :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
tak to by ho fakt trafilo :-D chudak, to mu nemozem spravit.... az taka sibnuta nie som :-) ale ani taka, aby sa moje potencialne deti volali Ján a Jana sa mi paci aj kombinacia SK mena a cudzieho mena, ako ma napr. dcera zuz11 - Hana Leila
Odpovedať
Profilova fotka
u nas v slovenskej rodine a blizkych priateloch sa v poslednych dvoch rokoch narodili chlapci: teo, lukas, pavol, tadeas a matus :-N a to si vsetci mysleli, aki su ohromne originalni, lebo dovtedy to bol samy michal, tomas, jan, juraj, ondrej :-D u nas doma ked sa povie michal, musis povedat aj priezvisko, lebo tych mame v rodine asi 5 a medzi blizkymi kamaratmi dalsich 3 minimalne...
Odpovedať
brácha má přítelkyni slovenku. brácha se jmenuje martin. mají malého syna, martínka. přítelkyně anička má sestru, její manžel je martin a mají syna martínka. když se o vánocích sešli na slovensku, musel to být záhul :-N
Odpovedať
Profilova fotka
fiiha vy to mate v tych rodinach pekne pomiesane co sa tyka mien :-o :-D
Odpovedať
jsem na fcb a koukám, že mám novou žádost o přátelství. říkám si, kdo mě to zase otravuje, protože poslední dobou jsou to různé holky odsud, které skoro neznám, ale které si mě našly přes ostatní odsud, které v přátelích mám. a on je to náš finanční poradce, takový milý pán, toho bych teda na fcb nečekala x-)
Odpovedať
Profilova fotka
no vidis to, ja stale hovorim , ze na tom fejsbuku je fakt kazdy :-D
Odpovedať
Jani, Čubaka se pise Chewbacca - cesky prelozenou jako Žvejk :-) Pro ilustraci ostatnich http://www.rodneyonearth.com/wp-conte... :-D A Chewbacca Golian nezni vubec spatne. My teda nemame 100% jistotu, ze to ta holka bude. Takze musime stale jeste planovat i klucici jmeno a nekdo od nas se domakl o tech jmenech, co tu mam v pasu, takze pekloooo a rozhodli jsme se to zmenit. Ale v pasu uz to tak necham :-) Holka Lilith a kluk Theodor ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
market - kraasne mena x-) prosim vas nevkladajte linky na tie obludy s prepacenim, lebo dostanem kolaps pred PC a to si urcite nechce vziat na zodpovednost :-p
Odpovedať
Domi, dik ;-) Co se ti na Zvejkovi nelibi? Myslim, ze jsou horsi veci nez prisperky z hvezdnych valek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja proste take "zvery" nemusim 8-( ale mas pravdu su aj horsie veci napr. moja najhorsia nocna mora hadyyy :-x :-x
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte cez den som moc nestihla lebo som cez obed behala objednali sme si auticko 9.4 ho maju priviezt na Slovensko teraz predavaju len stare verzie, vybrala som si Nissan qashqai vybava I way, som nenormalne rada x-) uz aby bolo. Meno po rodicoch no my sme nechceli aby mali meno po nas a taktiez sme rozmyslali o co najkratsom mene kedze priezvisko je dlheee, Kajo ty pises ze mate pomerne dlhe a co povies na nase, teda na Michalove /partner/ a Elline, my nie sme zobrati cize ja mam svoje a Ella ma po drahom priezvisko Weisenbacherová, preto sme dali meno Ella aby bolo co najkratsie :-N Petronela sa mi nepaci, Dominika a Elias ano. Ja som zvedava ake meno vybrala Ikke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
market krasne mena ale Evelina je nadherne x-) Lilith je od Lillien ci sa mylim?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?