zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Dani, to se ani nedivim, ze se na nove auto tesis. Ale Qashqai je teda velikanske auto... to abyste rozsirili rodinku ;-)
Lilith je Lilith - byla to podle Bible prvni Adamova zena - demon. To jmeno znamena "noc." Jmenuje se tak holcicka meho sefa z byvale (a obcas i soucasne) prace. A jak o ni mluvival, uplne se mi to zalibilo. Evelina asi nebude, protoze Kopecky je dost dlouhe prijmeni (a tu v DE docela komplikovane) a to by bylo fakt dlouhe.
mne sa velmi paci quashquai, aj reklamy boli dobre :-) a este viac sa mi paci quashquai +2 - fakt dobry nazov tomu dali... Inak, tvoje priezvisko je takmer odvodene od Weisebacherova - ked si clovek odmysli ten nemecky zaciatok, tak je to skoro to iste :-D
tsss, ze prisery... ved keby si si pozrela star wars, zmenila by si nazor domčúr... vzdy lepsie ako tie tvoje twilighty :-D :-D a hady su v pohodeee, pavuky su horsie =-)
Jejda, to bys mela, Jani, vedet, ze jsem pysnou majitelkou pavouka - sklipkana :-) Nejedovaty neagresivni druh, ma tak 10 cm telicko a mame ho u nasich, protoze oni si ho zamilovali a odmitaji ho vydat. je to samicka a jmenuje se Amalka :-)
jejda fuuuj pavuk, ja sa ich strasne bojim.... ked som v nedelu odchadzala od nasich, tak mama s drahym ma vydesili.... som sa obuvala a drahy mi povedal: opatrne sa otoc... tak som sa zacala tocit a potom ze: a teraz sa pozri do zrkadla a nezlakni sa.... tak ja ze co tam je? a mama ze: pavuuuk.... som zakricala a striasla sa.... oni ma oklamali, lebo som sa nemala zlaknut bielej srsti na tmavohnedom svetri :-D
domi a videla si uz starwars? =-)
market aj Lilith je pekne u nas nezvycajne teda lepsie povedane som ho este nepocula
dakujem baby za grat.k autu. :-)
Jani presne, priezvisko skoro to iste, mas pravdu :-N
to je osud :-D
inak, teraz som sa dobre pobavila... pisem si s uzivatelkou "elise", ktora ked si klikne na "moje albumy" zobrazi sa jej 1 album, no ked si klikne na ikonku fotaku, zobrazia sa jej vsetky 3.... tak som ju poprosila nech mi da heslo, ze vyskusam ci to robi aj mne.... robi to aj mne, napisala som jej, ze sa na to s bobom pozrieme a ona ze: dobre, dakujem, heslo si zatial nebudem menit, ak by ho bob potreboval :-D :-D som mala na jazyku, ze keby chcel, tak si heslo zisti za par sekund
Jdu se omluvit, pac mam zas trosku komplikace, dalsi zanet mocaku a zkracovani cipku, tudiz musim vic lezet nez sedet u komplu. Tz. nebudu asi az tak moc stihat, tak se na me moc nezlobte ;-) Ono v leze na boku se clovek snaz unavi :-D
domi, zacvicujes sa? :-D
som sa pustila opat do premazavania, teraz v kategorii Babatka, som zmazala zatial asi 15 stran a este furt su tam temy nedotknute od r. 2007 :-p pokracovanie zajtra... a to som si rano myslela, ze stihnem kuknut aj batolata...
maji - sorry, precitala som si to az teraz, tak som sa na rezacku nepytala :-N bola som v Luxore a tam by to podla mna mohli mat, lebo tam je na poschodi aj nieco take ak DaVinci, tak myslim, ze by tam mohli mat.... a my sme rezacku kupovali v Avione pred svadbou
jani, nevadi. :-) nakoniec sme vcera vecer isli narychlo do metra a tam som kupila. sice len nejaku sigmu, ale vcera dostala riadne zabrat a je zatial super. :-D
ja nie som s rezackami, orezavatkami a noznickami kamarat.... moze byt akakolvek ciara a ja aj tak odstrihnem, odrezem krivo :-D potom sa to snazim zarovnat, este trosku zarovnat, este trosicku a potom je to uz uplne nepouzitelne, tak zurim.... preto ked nam dala kamoska fotky z nasej svadby, este neorezane, tak som povedala drahemu, ze ak chce aby sme mali na tych fotkach hlavy, ruky a nohy, aby to rezal on.... som najlavsi clovek na svete asi
jeeeeejda maji, ty si sialenec rezaci :-D ked som este robila na PraF UK a musela som parkrat za rok narezat/nastrihat hlasovacie listky na obhajobu PhD., doc., prof. a potom na vedecku radu, tak to nebolo vobec tajne hlasovanie, lebo som vedela kto si vzal aky krivy listok a teda kto hlasoval ano a kto nie :-D
inak, rano ked som si pozerala tento album: http://www.mojasvadba.sk/album/album.... tak prve co mi napadlo bolo, ze to je stiahnute z netu - male fotky, nic-moc popis albumu, dieta sa im narodilo v decembri 2010, no potom som to nechala tak, ze asi mam uz paranoju... pozerala som si ale gratulacie teraz a vidim, ze okrem mna si to mysli aj niekto iny :-D :-D
jani, ja som presne tiez nad tym vcera rozmyslala, ci to nie su stiahnute fotky.
inac nieje to dupla od kamilita? rovnaka ip, podobne casy prihlasenia
http://www.mojasvadba.sk/adminclub/ip...
no tak to je podla mna cista dupla.... idem jej rychlo napisat a ficim prec.... asi sa jej nepacia fotky ake ma zo svojej skutocnej svadby:-D http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...