Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dani - teraz co myslis? =-) :-N
Odpovedať
Jej, Andzi... To je ta pravnicka, ne? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
market - ano prosim ;-)
Odpovedať
Uvidime, co rekne Janocka. Mozna bude nadsenim skakat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi tu metlicku ;-) andzi, len to nie 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
domi teraz pozeram ze ta metlicka mala patrit do druhej temy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ved preto, lebo pozeram, ze nejako mi tvoja odpoved nepasuje do kontextu :-D :-p uz ako som spominala, niektore baby trapia aj take detaily, ktore by inych vobec nenapadli :-S
Odpovedať
Profilova fotka
dnes som tu nevidela Ikke, zeby uz rodila? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dani - tak to ani ja, sak ale ved termin ma teraz niekedy ak sa nemylim :-N
Odpovedať
Jestli Ikke neporodila, tak porodim ja, pac Kozinka zacala spamovat reknitosmilkou 8-( 8-( 8-( A ze tech temat je http://www.beremese.cz/adminclub/cont... Koza to hodila i do idiopaticke diskuze, kde to dva dny s Len vypadalo nadejne (ve smyslu //) a dneska se rozjela cervena 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
teri, nerozumiem, preco andzi pisala prave tebe, ked dominiku, majku a mna pozna zo spolocnoterminovej temy na MS..... sice, mozno pisala aj mne, ale este som sa k tomu nedostala, lebo vecer som tu uz nebola... a nazbieralo sa mi 21 Ip.... preco tie zenske vecer nespia a cez vikendy nie su niekde v prirode? :-D :-N
Odpovedať
Ona totiž andzi házela vykřičník na nějaký téma co jsem zavírala a tak si všimla: "Jej nová adminka, aj ja by som chcela" :-N tak jako nevím co jí mám právě napsat, nová nejsem a jí taky nechceme :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Jani jedna IP je i ode mně tam bych fakt potřebovala píchnout, protože to bude zase oříšek |-|
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ale tak my s majkou nie sme adminky na Mk tak mozno preto =-)
Odpovedať
Ehm, takze dekuji za pomoc s mazanim, zjistila jsem, ze Kozinka spamovala do 41 temat za posledni tyden 8-(
Odpovedať
Markét ta je odrzlá =-) upozorňoval ji někdo? Bych jí blokla :-N jí nestačí že musela vyhrát Miss XXL a Jste to co jíte :-N
Odpovedať
Teri, ja ji upozornila. Ale budu ji hlidat. Hlavne, ze "Rekni to Milkou" a to zadala o hlasovani i v tematech Hubneme XXL a Dieta podle Ing. Havlicka :-D
Odpovedať
Markét tak to je dobrý chudáci holky :-N jako výsměch toto :-N
Odpovedať
Holky takovej dotaz úplně od věci, nevím kde takový info sehnat, jsem alergická na roztoče (prach) a každej den jsem osypaná, já toho mám teda víc, ale tohle se mi zdá nejpravděpodobnější, chtěla bych nějakej potah na matraci (sice si nejsem úplně jistá že je to z postele..) nevíte jestli se něco takovýho dělá a kde to seženu? Všude jsem akorát našla ty podložky proti pročůrávání :-N
Odpovedať
Slovo muže x-) :-D http://www.modrykonik.cz/forum/show.p... To jsem zvědavá jestli ten koník příští týden klapne, to z toho budu paf jako jsem teď ze střechy :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to som zvedava na buduci tyzden :-N
Odpovedať
Danu já taky, to bude keců od uživatelek, hned téma: "Chceme zpět starého Koníka" vsadím na to svůj rodičák :-D
Odpovedať
Teri, ja teda nasla jen tohle http://www.rajmaminek.cz/hygienicke-p... Mozna zkus treba napsat do studia zdraveho spani. Zalezi asi i na matraci, protoze co si matne vybavuju z jednoho skoleni ohledne matraci, rikali, ze v latexovych se roztoci nedrzi. Nemate spis doma koberce? Pry jsou taky rajem roztocu plysove hracky a potahy na gauci s vyssim chlupem. No, na to toco ohledne nove verze se tesim... Ale ona se na to podiva tak setina uzivatelek a az se konik preklopi definitivne na novou verzi, bude rev a petice :-D Zda se mi totiz, ze nektere maminy ziskaly dojem, ze kdyz se o nove verzi prestalo mluvit, upustilo se od ni :-D 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
slovo boba vzdy zaberie :-D keby som im toto iste napisala ja, tak ma zozeru.... ked hadaciu temu Moja nespokojnost s MK uzatvaral pierre, tiez bolo zle, ze: "kto je ten pan" sa pytali uzivatelky.... proste ony ho zboznuju :-D to na postel dostat, ale neviem kde.... viem, ze aj moja mama si to kupila, lebo tiez ma alergiu na roztoce.... je to take aj proti pocuravaniu - je to zospodu pogumovane - ale je to take dake antialergicke... aj vankus vymenila za daky antialergicky, lebo mala z neho vyhadzane cele celo, chodila po MUDr.och mesiace a natierala sa roznymi mastami kym prisli na to z coho to ma.... bolo to takto pred rokom, potom dala tu kravinu na matrac a iny vankus a je to ok
Odpovedať
Jé Markét díky, to si uložím a teď jsem si uvědomila, že Zdravý spaní máme v obchodě kam jezdíme nakupovat tak bych se mohla poptat i tam, škrabu se jako magor a jsem osypaná pořád. Máme koberec s nízkým chlupem v ložnici, tam skoro nejsem a nosím ponožky (má to vliv? :-N nevím) a ještě máme kusovej koberec pod gaučem a tam taky prakticky nejsem, hodně jsme na tom gauči nebo na puzzlích na zemi, jinak všude plovoučky, lino, dlažba... taky máme závěsy a záclony, to tomu asi nepřidá co? No nakonec to budeme rušit, když už jsme tolik narvali do garnýží ne ]-( :-p Jani díky, vankuš už jsem taktéž vyměnila, ještě peřinu mám starší, ale je taky z mikrovlákna (žádný peří), tak tam by problém být neměl, chystáme se koupit si zase úplně jiný, tak asi budeme muset chvátnout a ten chránič snad pomůže, při nejhorším ho podědí děti na postele, počítám že pár nehod bude až budou bez plen :-N
Odpovedať
Teri, ja ti nevim s tema zaclonama a zavesama. Me drazdi prach i roztoci, ale ne nejak akutne. Ale myslim, ze v zavesech a zaclonach se drzi prach, to asi neva. Ten koberec bych videla jako vetsi problem, protoze v nem se drzi supinky kuze, ktery ti roztoci poziraji. Tz. my vysavame i matraci aspon jednou do tydne i matrace na gauci v obyvaku. Mam lupenku, takze to ma vyznam. Nicmene nekde jsem cetla clanek alergolozky a ta prave rikala, ze staci i lupy a uz se ti drzi doma roztoci.
Odpovedať
Profilova fotka
nieeeee, nerodim, TU SOM... spala som do 11:00, potom som pozerala telku a taaaaak :-N
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna su zavesy relativne najlepsie pre alergikov, lebo ich mozes casto a jednoducho zvesit, oprat a znovu zavesit. my mame zaluzie a toho sajrajtu co sa tam nachyta... :-p (nie su to vnutrookenne zaluzie :-( ) a cistit to je robota na niekolko hodin...
Odpovedať
Profilova fotka
ikke - a kedy mas vlastne termin? som asi nejako prepocula =-) :-N
Odpovedať
k té kozince, psala jsem to i do napomentých - měla dupla nick, pod kterým spamovala, psala jsem jí do ip (kozince) upozornění, takže zvažte, jestli by aspoň na pár dní neměla být bloknutá. nebo jí poslat nějaký důrazný upozornění. je dost otravná, i když nespamuje.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?