zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Tak vůbec nevím, manžel už nabídl že vyhodí koberec z ložnice, akorát to dobrák nalepil, tak to si dá :-N žaluzky máme taky, ty vnitřní a tam je taky hodně sajrajtu a postel máme čalouněnou, to bude chtít asi novou, nějakou dřevěnou s větracíma matracema, navíc jsem četla koupit nějaký povlaky na všechno (peřina, polštář) to jsem vůbec nevěděla, ale zvláštní že po vánocích jsem se vůbec neosypávala a teď jsem osypaná několikrát denně a to mám pocit, že po těch vánocích tady mohl být větší bordel, teď uklízím asi až moc nebo nevím :-o :-S
Tu kozinku bych blokla, když je tak voprsklá :-N nebo počkat co to udělá teďka, když už ji Markét upozornila ;-)
Domi dneska jsem si vzpomněla na něco 8-( manžel dostal pokutu a bodíky 8-( |-|
Ikke jen chrupej :-D přidala bych se kdyby to šlo :-D
tak jsem vás dočetla :-D bob je opravdu miláček davů :-D :-D :-D
myslela jsem teda, že s tím pravidlem o nahých dětech je to hotový, teď tam zase bob píše, že ještě nevíme (nevědí).
byla jsem dneska na kontrole, minule mi brali krev na testy, tak to všechno dopadlo na výbornou, dneska mi dělala větší utz, měřila mi různý ty projasnění a nějakou tu řasu nebo co, to je taky všechno v pořádku.
míla byl na utz se mnou, hrozně se na to těšil a byl úplně u vytržení, zahlídla jsem sestřičku, jak na něj kouká a chichotá se :-D
miminko má od hlavičky ke kostrči 5,6 cm, má všechny orgány a ruce a nohy, jak má mít. hezky se hýbalo a dávalo si ruce před obličej.
pohlaví ještě nebylo znát.
dostala jsem průkazku (takovou "jinou", hezky pevnou a bytelnou, ještě jsem ji tu u nikoho v albu neviděla, tak asi nějaká novinka :-D), takový balíček, kde je hlavně hromada letáků a časopis moderní byt :-D pak caro, dudlík, vlhčené ubrousky a malý dětský olejíček. takže suma sumárum nic moc.
taky mi dělala stěry z čípku, že prý budu trochu špinit, no mě cestou domů a na nákupu pobolívalo břicho jako při ms a když jsem přišla domů, tak jsem cítila, jak ze mě něco vylítlo, myslela jsem, že třeba ten gel, co jím mazala zrcadla, ale na wc jsem zjistila, že mám kalhotky úplně od krve.
tak jsem celá vyklepaná volala dr., ale prý je to normální, pokud to bylo jednorázový, tak se nemám bát. tak teď už je to v pohodě. ale břicho mě trochu bolí.
jinak pupek mám hroznej :-D zvlášť po večeři, to jsem asi v pátým měsíci :-D
jsem 12+4, tp 14.8., jdu si to správně nastavit v profilu.
tak to jsem vám chtěla napsat, že všechno ok. fotky mám v albu ;-)
Ty jo Kájo docela jsi mě vyděsila s tou krví, ale určitě to bude teda OK, když říkala Dr. že to bývá, hlavně odpočívej a gratulace k úspěšné kontrole x-) do albíčka jdu hned na čumendo! :-)
Domi za mobil, odepisoval mi na SMSku :-( takže litr a 2 body, jsem z toho nešťastná, zrovna mu ty body smazaly a peníze se mi taky nelíbí že bychom měli rozhazovat! No co nadělám, nebudu mu už psát a bude to.
domi, pokracovanie z temy Zastupovanie.... nooo, na english uz chodim dlho.... asi takmer rok.... Jeden kamarat uci v Royal School, tak som sa s nim dohodla na sukromnych hodinach a aj jeho frajerka uvazovala, ze by chodila na anglinu, ale s niekym, tak sme sa skopili a uci nas obe u nich doma, aj domace ulohy nam dava, aj testy, aj diktaty, takze fakt to berieme seriozne :-p
Domi už se stalo no, naštvalo mě to, takových věcí mohlo za ten litr bejt, třeba i ty naše fotky na který tu šetřím jako pako abychom se mohli jít v březnu vyfotit ]-( :-p
Páni Jani ty jsi dobrá, já se učím english tady, píšu si s holkou co bydlí v Miami :-D 8-) :-D
niekedy mame take volnejsie hodiny, ked sa vidime po dlhsom case, alebo ked je v TV nejaky futbal, prip. hokej.... potom sa ta hodina natiahne tak, ze pridem domov okolo 23h - viac s tou kamoskou prekecame ako preberieme, kedze pan ucitel pozera v TV daky sport :-D :-D
jani - vdak za odpoved ;-) a tie volnejsie hodiny su asi najlepsie :-D :-D
teri - ved jasne, to si clovek vzdy tak povie, co za to vsetko ine mohol mat :-(
Dneska už je těžký ty policajty ukecat a uplatit jak jsou ty body ]-( :-D
Kdyby manžel nebyl řidič z povolání tak na to hodím bobek, ale takhle má člověk strach, naštěstí za tohle se neberou papíry, ale udělat víckrát jiný přestupek tak jako konec a živit nás bude kdo :-o :-N
Domi to mi připomíná kde máš mikinu? :-D
Danu co vlastně Ella a její spinkání, je tam nějaký pokrok? Nám se teďka Kristý zlepšila, tak bych to přála i vám :-)
jeejda teri ani sa nepytaj ]-( mikina je uz asi od minuleho strvtka na SVK, ale ta "mudra pani" nam nepovedala, ze nam to pride EMS to je taka akokeby kurierska sluzba, my sme to cakali normalnou postou ...no ako ale najlepsie je ze, ten kurier nechal len listocek, ze nas nezastihol doma, pritom sesterka bola cely den doma....no proste hruuuza...to u nas tak bezne funguje, ze tito postovi kurieri len vypisu listok a idu prec :-S
Domi to jsou frajeři teda ]-( tohle mi dělávala stará pošťačka, ani nezazvonila a hned tam napsala, že nejsem doma, já byla vždycky tak vytočená, chodila jsem si na poštu stěžovat a nic platný to nebylo, teď je tu nová pošťačka a pohoda a ti kurýři mi naštěstí volají a jsou to moc milý chlapi x-)
akoze tu je to chore, ale uplne 8-(
uz som aj kvoli robote riesila taketo veci a najlepsie na tom je, ze oni si este vypytali 2 eura , co je 52,00 CZK za to, ze ti to znova dorucia ]-( ]-(
nase postarky to su tiez expertky, po kazde daco domylia...no proste slovenska posta...a to mi ma este koncom tyzdna prist balicek z ciech , som si kozmetiku objednala :-N
Domi to jsem teda fakt zvědavá kde ti to nechaji tentokrát :-D :-N
A na ty 2 Eura bych se jim fakt vykašlala, sprostý! Vy nemáte možnost si tam někam dojet sami? My máme naštěstí tyhlety společnosti ve městě, kousek od manželovi práce, takže kdybychom nebyli doma tak on tam dojede a nebo prostě jak ten chlapík volá tak se slušně ptá jestli jsem doma a v kolik a klidně mi to doveze i jinam nebo jiný den, prostě to je o něčem jiným! :-)
ja musim na nasu pani postarku len same chvaly povedat, lebo ona fakt beha od bytu k bytu a zvoni (klope) ked pride nieco doporucene.... mohla by sa na to vykaslat, vypisat listky a hodit na prizemi do schranok, no nie, ona to pekne obeha a ked nas nezastihne, tak az vtedy vypise :-)
ale kurieri su niekedy taki experti, ze dovi - volaju mi: dobryyyy, mam pre vas balicek, ste doma? a ked poviem nie, tak uz sa stalo, ze: aha, ale tak ja uz som na ceste k vam..... a potom sa dohadovat na nahradnom termine nie je vzdy lahke....
akoze to len tito postovi kurieri su taki, inak je to ok...teda obcas :-N
no balik je teraz na poste v bratislave, ja robim sice v ba, ale tak nebudem po celej bratislave lietat, aby som si vyzdvihla balik, ktory som zaplatila aj s tym, ze ho dorucia rovno domov, predsa! ]-(
jani - to mate super, ze mate taku postarku tie nase su strasne neochotne...napr. minule som cakala knihy, tak som tam rano volala, ze ci su uz na poste, oni ze nie su, potom tam v priebehu dna bola aj mama, lebo bola seky platit a tiez povedali, ze tam nic nie je. a dosla som potom domov a v schranke ma cakal zlty listocek s infom o ulozeni zasielky ]-( a to im posta chodi len rano, kedze je to dedina!! 8-(
Bože to je otřes! Mě se i stalo že jsem nedostala ani lístek, na pani z MMB už jsem byla skoro sprostá jestli to vůbec poslala a pak se dozvím že to týden leží tady na poště, no já málem vraždila :-p od tý doby bych poštu radši zrušila :-D
Jani to je opravdu ochotná pošťačka, to ta naše by se nalítala, jelikož máme všude paneláky o 8mi až 12ti patrech :-D
teri, ja byvam na sidlisku, kde su tiez panelaky.... na nasej ulici su vsetky 10 poschodove, na kazdom poschodi 4 byty.... preto ma prekvapuje, ze sa jej to chce :-D