zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Danu, mrkni sem, pripadne se pridej http://www.facebook.com/PodvodyNaFB?r... To je zas jen hoax. Nechapu, ze tomu v dnesni dobe jeste nekdo veri. Zuckenberg velice dobre vi, ze kdyz to zpoplatni, lidi pujdou jinam :-D
Jani, anonymizer je takovy maly programek, co zablokuje viditelnost IP a dostanes se treba na stranky, ktere jsou pristupne jen pro urcitou zemi. S tim dosli moji spoluzaci na VS. My meli totiz dve spoluzacky, co delaly na live chatu (takova ta lepsi internetova prostituce) a strasne je chteli videt a na ty stranky se nedalo z CR dostat. Od nich to znam.
ano, malo to byt stretko starych vrazd, organizovala to madeleine, no napokon nemohla prist, potom mali prist este nejake, ktore su na strankach od r. 2005, preto som bola prekvapena, ze ma pozvali :-N
maji, boli sme si sadnut u zuz doma :-D malo sa ist do cajovne dakej, no kedze to bolo aj s detmi, oni by v cajovni nevydrzali.... ked mi pojde FB, pozriem si foty
market, dakujem za info, som netusila, ze take nieco existuje...
Holky já se picnu včera jsem nakoukla k holkám do tématu a koukněte co naše "krmná" napsala :-D
camelai • Dnes v 07:15 | Change | 83.208.191.85
Bien bonjour!!
Krásné dobré ránko holkám i jejich mimískům přeje Carol
MM nevolal pořád čekám, jsem ani moc nespala. Měla jsem jet dnes do firmy, ale odložila jsem to, co kdybych byla třeba v podzemce a nebyl signál Takže jsem doma.
Venku padá a padá a taky je větrno. A nad nulou. Jdu běhat s mobilem za teplákama
Včera jsem jen nakukovala, vesměs zde byly osoby, které neznám a nechtělo se mi nic o sobě vysvětlovat.
A Jiři!! včera zde obcházela admina tak jsem raděj nevystrčila ani nos
Pěkné vstávání a ať Vás batolátka nezlobí
Caroli
Jinak holky jsem varovala že bydlí pravděpodobně někde kolem nich ale že víc bohužel nevím no :-S tak aby si fakt dali bacha co říkají atd., těší se na ty uzavřené diskuze jestli to brzo klapne :-)
Jo a kravinám na FB taky nevěřím a leze mi krkem jak se tam každej přidává a zve mě tam :-N
bre ranko prajem :-)
vcera som sa tu uz neukazala,premohol ma spanok, ale dakujem vsetkym co mi odpovedali na otazky ohladom cinnosti FB vcera vecer :-D :-D
Domi prečo? :-D já vstávám s těma mýma nespáčema po 5h :-N :-p :-S
Ale dneska jsem zašla a nechala je trošku tady volně, no už na ně musím :-N :-D
A co ty jak jsi se vyspinkala? :-D
no len tak, lebo ty sa tu zvyknes objavit az okolo obeda , ked das deti spat :-N :-D
ja...no keby sa dalo este lezim v tej uzasnej, teplej postielocke :-p
Bien Bonjour :-D :-D :-D Z Blanska :-D ... nic, asi ji zacnu sledovat :-D By me zajimalo, proc nevystrcila nos, kdyz "bacharka" obchazela :-D Dekuji za pobaveni hnedle po ranu.
Jani, nebo holky v tom zainteresovane. Nemuzu si vzpomenout, v kterym tematu se to resilo, jak se nekdo nekomu naboural do posty (Asanaa a jeste kdosi). Tu se to tez resi
http://www.modrykonik.cz/forum/show.p... - konec stranky 788.
Nevim, jak tahle zalezitost dal pokracuje, takze do toho nechci nijak zasahovat.
Ikke, mohly bychom zkusit Bihan, at ji proklepne. B. se vyzna a fr. podle me umi nejlip z toho fr. tematu, protoze i holkam opravuje ruzny dokumenty a zadosti.
Jestli je to vyresene, tak snad ok ;-)
Holky teď jsem domluvená s holkama z toho tématu, ona jim tam tvrdí, že teď někdy pojede do France a údajně jim odtamtud napíše, takže juknu co udělá IP a kdyžtak ji máme :-D
Ikke, ja to myslela spis tak, ze ona psala do fora nejake financni castky, co se dostavaji na deti, kolik co stoji, kolik se u doktora plati... Navic Bihan ma manzela namornika nebo vojaka (uz nevim) a podle me by tyhle veci vedet mohla. Takze ji to poslat a zeptat se, jak moc dotycna keca.
bihan napsala:
-----------------------------------------------------------------------------------
Ahojky, tak som pozrela pár vecí a kopec info mi tam nesedí, niektoré by sedieť mohli..
Napr. s tými poistkami to môže sedieť.. presne to síce neopísala, ale zdrav. systém je tu nastavený tak, že čím viac si platíš mesačne, tým viac ti preplatia u lekárov.. väčšinou..
... info o rodičáku nie sú presné.. rodičák ako taký je tu vyše 350€, prídavky na dieťa 170, príspevok na dieťa sa platí v 7m tehotenstva a je to vyše 800€.. ale je pravda, že ak majú partneri (spolu) vysoký príjem, tak nedostanú nič... len základný prídavok 22€ na dieťa.
škôlky a krúžky môžu sedieť, ak je to pre súk. škôlky a krúžky vo veľkom meste.
.. zubári sú drahí, preto si frantíci chodia dávať opravovať zuby do Maďarska :) ale ale ak si platia takú super zdrav. poistku, tak toho veľa preplatí poisťovňa.
... byt v úplnom centre paríža určite stojí viac ako 780€, ak je to priestranný byt.. kamarát za maličkých 35 štvorcov platil v úplnom centre 650€.
.. no a o svadbe v najprestížnejšej vojenskej katedrále, kde sa robia napr. úmrtné ceremónie najvyšších generálov naozaj pochybujem :-D
...na fotky som sa pýtala MM, tiež vojaka... síce len informatika :-D ale pozná pár elitných strelcov a žijú úplne normálny život, kým ide o súkromné fotky, ale ak sa robia nejaké reportáže alebo fotky, ktoré majú byť verejne šírené, tak sa im tvár maskuje.. to je fakt..
ešte by bolo možné, že je sniper pre policajtov (nie v armáde) a tým pádom by to relatívne bolo možne, ale mne to príde celé dosť nepravdepodobné...
Tak snáď pomôže ;-)
mmmk napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
Ahoj Bihan,
mela bych na tebe prosbu. Mame s par dalsimi holkami na musce krajne zvlastni uzivatelku, co tvrdi, ze zije ve Francii. Tady ti posilam nejake uryvky jejich prispevku a zajimalo by me, jestli se shoduji se skutecnosti.
...záleží na tom, jakou máš pojistku. Když si platíš hodně, tak Ti něco vrátí pojišťovna, ale nejdřív tak za měsíc. Je spousta rodin s dětma, co si to nemohou dovolit, ptze 50 EUR je pro ně hodně peněz a raději to dají na jídlo.
...s rodičákem ... 200EUR měsíčně tuším na 2 roky. Ale MM má vysoký příjem, takže bysme jeli bez. Pak příspěvek za dítě 150EUR... něco jako tady porodné.
Třeba poplatky za jedno dítě ve škole měsíčně 250EUR ( jídlo a družina ), plavání ve škole Ti vyjde 360 EUR ročně, jinak za každý kroužek platba 10EUR za jednu návštěvu.
Za jednu korunku u zubaře 1000EUR
...za byt v uplne center v byt v centre ville Paris platime 780€
...brali jsme se v katedrále St.Luis, Invalidovna, Paris
...MM se nesmí fotit bez masky kvůli práci...(udajne je vojak z povolani a dela snipera)
Až jsem za ním jezdila, tak jsem se jednou probudila dřív a on seděl v pracovně a chystal si odstřelovací pušku. Tu s laserovou navigací, jak po stěně běhá červený světýlko ( viz americké filmy :-N )On normálně chodí ozbrojený, ale malou zbraní. Tohle bylo něco jiného i pro mě laika. Doteď vidím ten jeho provinilý výraz. Vždycky mám pocit, že se jakoby stydí před lidma, co ho neznají, za to, co dělá.
Udelej nam v tom prosim jasno.
Dekuji moc
mmmk
Markét dík, nestihla jsem na všechno reagovat, já o tom vlastně ani moc nevím, jen co mi ve zraktce popsaly holky, nechtělo se mi to všechno číst :-N už tam nechodím... takže jaký jsi si o ní udělala obrázek?
Jeste jsme si toho s Bihan psaly potom nekolik. A ona rikala, ze to nejake realne zaklady mozna ma, ale ze je zcela vyloucene, aby se dostal jako Cech do fr. armady. Pry max. do cizinecke legie, coz je trestne :-D A ze kdyby byl sniper u vojaku, asi by to nemohla jen tak napsat verejne na forum :-D
Ja si myslim, ze keca, mozna bych ji jeste nejak proklepla. Neposilala treba holkam fotky mailem?
Markét na fotky je právě háklivá, nechce nikomu nic poslat, to už jsem jim taky říkala a ony samy by jí rády viděly, mají právě strach, že je to někdo kdo bydlí kolem a dělá si z ní jen prču, no já říkám, že jestli lže tak se stejně jednou sama prokecne, na něco zapomene, holky mají v plánu se jí tak za měsíc poptat jestli bude verze stejná... prostě se na to přijde, chce to asi jen čas.
Ja ji neverim uz kvuli te katedrale, kde se jakoze brali. Mam pocit, ze Steelova hadra :-D
Hala, mamonia spamuje!
mamonia • 1d • Dnes o 19:08
ahojte zienky,mozem vas o nieco poprosit? klik na stranku a pridajte svoj hlas prosim.Dakujem :-)
http://www.povedztosmilkou.sk/index.p...
caute, caute, tak som tu :-D ziva, zdrava, v jednom kuse :-p anglictinu som dnes zrusila, lebo som mrtva, nie som schopna premyslat :o
lyzovacka bola bomba spica, aj ked bolo miestami vela ludi - decka z PL tam boli asi na lyziarskom, lebo ich tam bolo ako hadov :-D ale na niektorych trasach nebolo ani nohy, takze paraaada... a keby mi kolega (mozno ho poznate zo strechy - viz) nepozical okuliare, tak by som asi umrela, lebo husto snezilo a fukalo, nic som nevidela bez okuliarov....
takze na dnes sa lucim, cez den som tu ako na koni :-p