zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Ikke údajně má být teď v Praze, v bytě, že prej v tý Francii kde bydlí s ním se cítí opuštěná a nechce tam být sama (ovšem přihlašuje se z Blanska = první lež). Do Francie se chystá 16.2. kvůli papírům nějakým, prej i s ním a že prej mu dneska ukradli na misi děti kontaktní čočky (šošovky) - je sniper :-D tak si musí obstarat nové tak i proto tam jedou 8-) :-N
to je pipina. :-D oco mi raz vravel, ze pokial chce niekto robit snajpera, musi mat bezchybny 100% zrak od narodenia az po sluzbu v armade... toto mi vravel davno, ale podla mna to bude stale platit.
len pre objasnenie, ze odkial to moj oco ma, tak je to byvaly strelec. :-D
Ahoj, tak jdu napsat, ze neexistuje, aby mel kdokoli, kdo jde do "pole" i byt jen pul dioptrie :-D Hlavne pokud utekl a dostal se do fr. armady = cizinecka legie a za to by tu sel brucet :-N
A pokud se brali 3.9.2009, byl to ctvrtek a pokud se tehdy skutecne brali, museli na konzulate, jelikoz v te katedrale oddavaji civilisty pouze v nedeli a cekaci doba je tak 3 roky :-N ... dalsi kontakty ve Francii promluvily :-D
Danu, pravnicky jsou Sturnus_vulgaris, Jula81, 1980mat atd. Ale jde spis o to vymyslet neco, o cem se neda na netu moc najit, vedi to jen pravnici a aby to znelo realne, ze se na to nejaka mamina pta. ;-) Hlavne mam pocit, ze kdyz pravnici lzou, cini tak opravdu dukladne, aby nebyli nachytani 8-)
To je síla ty lži :-o :-D
Holky a co s ní, mě holky prosí jestli my jako admini jí nemůžeme napsat, ale já prostě nevím co :-N že lže?! Takových tu asi bude :-N
Teri, ale ona se adminu vylozene boji ;-) Mozna by stacilo, aby ji holky verejne nejak odhalily - jakoze s tou svatbou, kontaktnima cockama... nebo tam mam poslat rovnou Bihan? :-D
Markét jj už jsem jim některé údaje řekla, ale nikdy jsem neřekla od koho to je :-) jen že se tím ty dost aktivně zabýváš :-D jsou dost nas.... že je někdo tahá za nos.
Jak mají vlastně vypadat ty skryté diskuze o kterých padla řeč? =-)
Ty skryte diskuze jsou podle me ty soukrome jako na strese. Jakoze admin vidi jejich nazev a zakladatele, dovnitr ne (teda Janocka a Asmiraci jo). Akorat jsem si myslela, ze jejich nazvy bezny uzivatel nevidi, ale asi vidi. Jenze jak tak koukam ruzne po tematech, asi budou chtit byt vsecky soukromy :-D Takze nebudem mit vlastne zadnou praci :-D
Markét já na střechu koukala a nemůžu se v tom právě vyznat, tak jsem z toho jako vedle :-N a když nesmíme dovnitř tak to nám ubyde asi hodně práce s adminováním :-N
To ano, jsem na to sama zvědavá, hlavně abych se s tím naučila, doufám, že nám to předloží o chvilku dřív ke zkoušení než to spustí natvrdo, ale říkali že to bude asi do konce týdne, to už nevypadá :-D
Teri, ja si o ty informace taky napsala :-D A Bihan se dobre pobavila :-D Pry je ta Ca...cosi mytomanka :-D
Domi, ale ja tu mikinku chci videt taky, primlouvam se o fotku x-)
tu je clanok o chlapikovi, co je / bol v cudzineckej legii... samozrejme, ze neuviedli jeho meno, lebo si hned moze balit mydlo do basy...
http://www.casopisimidz.sk/september-...
akurat citam, ze sa jej jedna baba pytala, aku ma specializaciu v prave a ona jej na to, ze vsetko na co si spomenie, ale hlavne trest... mozno tresnem blbinu, ale ja som myslela, ze pravnik sa specializuje len na nieco a to robi. aspon z svojich skusenosti. lebo ked sme zhanali pravnika do frajerovej firmy, tak sme hladali len podla urcitej specializacie a ak sme chceli info mimo toho, tak sme sa museli pytat zase ineho pravnika, lebo ten prvy sa tym nezaoberal... :-N pokial je to inak, rada sa necham vyviest z omylu. :-)