Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Majko, znam dost pravniku a je to tak, jak pises. Specializuji se jen na urcitou oblast. Oni hlavne rikaji, ze cim vic se specializuji, tim muzou byt v tom oboru lepsi, protoze maji hlubsi znalosti. Ted to rikam kamosce (JUDr.) do skypu a jen se smeje :-D Pry jak ma pravnik vic specializaci nez dve (napr. rodinne a obcanske pravo nebo obchodni a pracovni atd.), uz to zavani "Plzni." :-D Nevim teda, jak moc se to na SK doneslo, jak se v Plzni na pravech kseftovalo s titulama...
Odpovedať
Profilova fotka
jasne market, donieslo sa to aj an SK, vystudovat pravo za 2mes., kto by to nechcel :-D je to tak ako majka pise, ze pravnici sa specializuju na urcite oblasti.... moj drahy na obchod, preto ak sa ho niekto pyta nieco z obcana, musi sa on opytat ineho kamosa, ak na medzinarodne, opyta sa ineho... moj oco ten zas robi hlavne trest, preto nevie obchod, spravko, medz. a pod....
Odpovedať
Jani, u nas se rikalo, ze "Co delas o vikendu?" "Prava." :-D Trestni pravo je pro mne nejzajimavejsi, ale ve skole jsme ho meli okrajove, i kdyz podle me s ekonomkou to uzce souvisi :-D Jani, tak mozna by tvuj drahy mohl vymyslet neco, co hned tak nekdo nevi (otazku, jakou dava u zkousky) a holky by se mohly te Francouzky na to zeptat :-D
Odpovedať
Ajaj, uz jen ten pozdrav Salu! :-D :-D To je vylozene francouzsky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam mozno blbu otazku :-N :-N ale co alebo kto je Jiři??? ona to stale spomina, len nejako neviem prist na to, ze co/kto to je 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
no opytam sa ho ci nieco nevymsli.... vidim, ze tou temou zijete, budem si to musiet aj ja precitat ked bude cas.... ale este stale som nebola schopna precitat si vsetky vcerajsie ip + maily, tak na diskusie nie je cas 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
to je normalne sci-fi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som hovorila, ze ona urcite pozera privela serialov :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi, ja nad tym tiez stale spekulujem. Jiri sem, Jiri tam... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
haha, ja uz to mam skoro cele precitane. som uz na vcerajsich prispevkoch. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
este ma tak zaujima. preco, ked zije vo fr (aj v cr), muza ma uz akoze francuza, preco vsetko okrem pozdravov pise po anglicky?
Odpovedať
Profilova fotka
world, monthly, twins...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
maji - to bude asi tou dvojitou osobnostou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahaaa, uz viem kto je Jiri, to je ta atreides... teda asi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a preco jej akoze hovori Jiri? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, asi sa vola Jirina
Odpovedať
a kde je prosím vás to super téma? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tu :-D http://www.modrykonik.cz/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
aha...to ma nenapadlo :-N a inak ona aj dost divne po cesky pise ci nie? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
bola ona niekedy niekde kde je metro? lebo mi to nedalo a precitala som si teda jej 1 prispevok a pisala, ze v podzemce nebyl signal - alebo take nieco.... bola som v metre zatial iba v Prahe, Rime, Viedni a Parizi a vsade signal bol :o
Odpovedať
Profilova fotka
jani, jasne. aj to som sa chcela spytat, ze kade ona chodi. ja som tiez zatial v kazdom metre mala signal.
Odpovedať
Profilova fotka
mna by este zaujimalo, co ma momentalne za hodnost a aku bude mat, ked pisala, ze uz mu nikto nebude tak prikazovat. ci co to. najlepsie, ak by to napisala aj po fr. ak by bol jej muz skutocne legionar, tak na milion percent by vedela jeho hodnost aj po cesky aj po fr. a urcite by aj vedela, kolko ma neviem, ako to nazvat tych pasov na hrudi...
Odpovedať
Profilova fotka
blba otazka: co su to vlastne tie cudz. legie a preco je to nelegalne? hanbim, ale fakt neviem :-x
Odpovedať
Profilova fotka
jani, je to speci vycvicena armada. tam su najlepsi z najlepsich. uz len pri treningu potia krv... niektory to nevydrzia ani pol roka a odchadzaju.
Odpovedať
Profilova fotka
hihihi teri to ako vyriesila :-o na FB sa kamosi s jednou z tych bab co si pisu v teme s tou klamarkou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a s tym preco to je nelegalne, lebo volakedy do legie isli hlavne emigranti a ten zakon doteraz u nas ostal v platnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
a este by ma zaujimalo. uz ked si to studujem na nete. tak ze v akej oblasti je. nasla som, ze su to tieto: :-D Francúzsko: Marseille, Aubagne, Avignon, Orange, Korzika Džibutsko Francúzska Guyana Mayotte
Odpovedať
Profilova fotka
inac zevraj, nas sused z cifera bol v belgickej legii. a ze tam su vyslovene "zabijaci". ale neviem, co je na tom pravdy, lebo je to strasne zlaty chalan. =-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teda maji, vy budete v akej prominetnej stvrti byvat :-o :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja frcim, majte sa zatial a zistujte dalsie infose x-) x-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?