zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Majko, znam dost pravniku a je to tak, jak pises. Specializuji se jen na urcitou oblast. Oni hlavne rikaji, ze cim vic se specializuji, tim muzou byt v tom oboru lepsi, protoze maji hlubsi znalosti. Ted to rikam kamosce (JUDr.) do skypu a jen se smeje :-D Pry jak ma pravnik vic specializaci nez dve (napr. rodinne a obcanske pravo nebo obchodni a pracovni atd.), uz to zavani "Plzni." :-D Nevim teda, jak moc se to na SK doneslo, jak se v Plzni na pravech kseftovalo s titulama...
jasne market, donieslo sa to aj an SK, vystudovat pravo za 2mes., kto by to nechcel :-D
je to tak ako majka pise, ze pravnici sa specializuju na urcite oblasti.... moj drahy na obchod, preto ak sa ho niekto pyta nieco z obcana, musi sa on opytat ineho kamosa, ak na medzinarodne, opyta sa ineho... moj oco ten zas robi hlavne trest, preto nevie obchod, spravko, medz. a pod....
Jani, u nas se rikalo, ze "Co delas o vikendu?" "Prava." :-D
Trestni pravo je pro mne nejzajimavejsi, ale ve skole jsme ho meli okrajove, i kdyz podle me s ekonomkou to uzce souvisi :-D Jani, tak mozna by tvuj drahy mohl vymyslet neco, co hned tak nekdo nevi (otazku, jakou dava u zkousky) a holky by se mohly te Francouzky na to zeptat :-D
no opytam sa ho ci nieco nevymsli.... vidim, ze tou temou zijete, budem si to musiet aj ja precitat ked bude cas.... ale este stale som nebola schopna precitat si vsetky vcerajsie ip + maily, tak na diskusie nie je cas 8-(
bola ona niekedy niekde kde je metro? lebo mi to nedalo a precitala som si teda jej 1 prispevok a pisala, ze v podzemce nebyl signal - alebo take nieco.... bola som v metre zatial iba v Prahe, Rime, Viedni a Parizi a vsade signal bol :o
mna by este zaujimalo, co ma momentalne za hodnost a aku bude mat, ked pisala, ze uz mu nikto nebude tak prikazovat. ci co to. najlepsie, ak by to napisala aj po fr. ak by bol jej muz skutocne legionar, tak na milion percent by vedela jeho hodnost aj po cesky aj po fr. a urcite by aj vedela, kolko ma neviem, ako to nazvat tych pasov na hrudi...
a este by ma zaujimalo. uz ked si to studujem na nete. tak ze v akej oblasti je. nasla som, ze su to tieto: :-D
Francúzsko: Marseille, Aubagne, Avignon, Orange, Korzika
Džibutsko
Francúzska Guyana
Mayotte
inac zevraj, nas sused z cifera bol v belgickej legii. a ze tam su vyslovene "zabijaci". ale neviem, co je na tom pravdy, lebo je to strasne zlaty chalan. =-) :-D