Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ved to, clovek potom vypisuje tym od ktorych to objednaval a obvinuje ich, ze ho oklamali a pod :-(
Odpovedať
Profilova fotka
kuko si nedavno tiez nieoc objednaval z Martinusu a dal poslat do firmy.... v martinuse mu povedali, ze uz to davno odoslali, tak siel na postu... na poste mu povedali, ze nic neprislo.... ale po 10 min. z nich vypadlo, ze prislo a na otazku, ze preco nedostal to Oznamenie o ulozeni zasielky mu bolo povedane, ze to nechodi vzdy.... to potesi :-/
Odpovedať
Profilova fotka
och moj boze, nasa "uzasna" slovenska posta.... ked uz moja krsna, ktora robi na poste dlhe roky povie, ze je na postach bordel tak na to asi bude kusok pravdy :-S
Odpovedať
Profilova fotka
nasa posta 214 v Biskupiciach je nastastie v pohode, je pomerne velka, nikdy nejako dlho necakam.... pri robote mamem postu 213 a to je desny des, tam clovek zabije min. pol hod., lebo su tam asi len 3 priehradky, z toho otvorena na listy vacsinou len 1! Ked som robila v meste, tak som radsej chodila na malu postu, tam bolo malo ludi a na velkej poste - hlavnej - tam to bolo vzdy narvane.... keby som raz za cas nepotrebovala poslat nieco postou alebo neodoberala casaky, prezila by som bez nej, lebo platit nieco sekmi, take veci neriesim nastastie :-p
Odpovedať
Profilova fotka
a pocula som aj nejake sumy, ze sa maju rusit take tie male dedinske posty...tak to bude potom iny bordel, ked sa k tomu raz pristupi, lebo si neviem predstavit , ako nejaka babka, ktora je zvyknuta dostavat dochodok od postarky sa bude trepat dakde do okresneho mesta, aby si vyzdvihla svoj dochodok a pod... ja sekmi tiez nic neplatim, iba mama, ale aj ta sa postupne priuca tajom a vyhodam IB :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi moja mama sa nechce priucit tak jej to platim cez ib ja a potom mi da peniaze 8-(
Odpovedať
Holky ještě se připomínám nikdo to nevíte? :-D krista • Dnes v 15:50 | Change | 81.90.168.37 Holky dá se nějak poznat jestli je IP z CZ, SK příp. zahraničí? Tuším ikke tu kdysi něco takového rozlouskla. Jani tak to je pošťačka fakt dobračka, to opravdu chodí celý den s tou poštou asi :-N Danu koukám, že je na tom papání fakt hodně závislá co, no snad ji to přejde nějak samo a rozhodně dřív než ve škole :-N :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ide, aspon ako-tak, pouzi napr. http://www.ip-adress.com/ip_tracer/ http://www.ip2location.com/?rid=586 alebo pogoogli ine stranky, hladaj IP address locator, alebo IP locator najlepsie je to overit na par strankach, niekedy to nebyva moc presne...
Odpovedať
Ikke paráda, děkuji x-)
Odpovedať
Jen tak pro info proč jsem to chtěla vědět, do jednoho z témat jehož jsem bývala zakladatelkou přišla holka co ostatním vypráví o úžasném životě ve France, manžel voják, ona doma, on po misi zraněný, má 5 dní zpoždění, termín vychází přesně na den kdy se má vrátit z mise, brali se ve stejný datum jako jiná holčina z Blanska, jejich seznámení proběhlo jako z červené knihovny, on ji polil kafem, všiml si visačky na kufru, pak ji vypátral, pozval, tajná svatba, požádání o ruku na Eifelovce, přičemž on zapomněl prstýnek v autě, tak běžel tam a zpátky .... no zjistila jsem, že ta holka se hlásí z Blanska a z Prahy, takže tam holky pěkně krmí a jim se to právě nezdálo.
Odpovedať
Teri, ty jo, takovy sladaky :-D Jaky ma nick? Nebo v ktere je to diskuzi? To je jako ted ta dupla na beremku, jak mela dve ruzny svatebni alba :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teeda to je parada :-D :-D pekne sa nam holka zamotala 8-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Treba je to Blansko ve Francii :-D
Odpovedať
Profilova fotka
market zeby? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no v dnesnej dobe je mozne vsetko :-o
Odpovedať
Holky je to camelai :-) Nemám ale dobrý pocit z toho že si tady s ní píšou moje dobrý kamarádky a ona je tahá za rypec a bydlí někde kolem nich a ještě okopírovala od tý jedný datum její svatby a prostě moc idylek najednou :-N =-) Blansko ve Francii :-D nebojte holky i na vás jsem se koukala jestli jste v Holandsku a Germany :-D jen abych ověřila fungování toho vyhledavače IP :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teri - ty si novodoby Sherlock Holmes, ale v zenskom prevedeni :-D :-D :-D
Odpovedať
A vis, co je divny? Koukala jsem na ni pres adminclub a ona je registrovana asi pred tydnem a prispiva pouze do jedinyho, uz hodne rozbehnutyho tematu... :-N A dupla se tezko zjistuje, kdyz nema pevnou IP adresu. Mne tvrdil jeden znamy, ze kdyz mam cesky bios, zobrazuje se moje IP adresa jako ceska. A nezvratil ho v tom presvedceni ani argument, ze kdyz jsou nejake stranky povolene jen v CR, ja se na ne odsud nedostanu - oficialne (neoficialne mame anonymizer, ze? :-D).
Odpovedať
Domi viď, ještě se jdu podívat jestli taky nádhou nejseš z Blanska na tebe jsem nekoukala =-) :-D :-D :-D Markét ano na to jsem se taky dívala, jak se zařadila a holky mi říkaly že jim okamžitě chválila děti, přitom alba už maji nějakou dobu smazaný, neni mi z toho dobře, protože ty holky znám i osobně a jsou to dobrý kamarádky, doufám, že jim nehodlá nijak ublížit ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
teri - tak potom daj vediet, co si zistila, ci teda nemam bujnu fantaziu aj ja :-D :-p
Odpovedať
Teri, to je fakt divny. Doufam, ze jsi holky tak trochu varovala, aspon aby se mely na pozoru. Jestli to neni nejaka ta Mariola z beremka. I kdyz tahle ma svuj projev dost lepsi.
Odpovedať
Profilova fotka
baby mam taku otazku mimo temy : ide vam FB? lebo mne uz cca od 8-ej vobec nefunguje =-)
Odpovedať
Profilova fotka
teraz mi kamoska z mk pisala ze by mal byt za nejaky cas spoplatneny ale podla mna je to blbost =-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi mne fb ide
Odpovedať
Profilova fotka
domi, ani mne nejde FB..... som myslela, ze len mne, lebo som sa prihlasila pod drahym, pofarmacila, pogangstrovala a potom som sa isla prehlasit a neslo to... skusala som aj z klasickeho PC, aj mozilla, aj chrome a nic.... tak som myslela, ze mi dali ban za dupla nick :-D :-D (drahy chodi na FB raz za 2 mes., ale ja som tam niekolkokrat denne kvoli aplikaciam:-D) na vyhladavanie IP pouzivam www.ripe.net co je to anonymizer IP? to nepoznam :-o
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. ja uz nemam vobec cas sem chodit. :-( aj to tu mam cely den otvorene, ale nic z toho. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tym kravinam, ze FB ma byt spoplatneny neverim, to je strasna blbost..... to aj o ICQ sa pisalo, ze ma byt spoplatneny.... a to aby nebol spoplatneny funguje len ked tu info posles vsetkym kamosom zo zoznamu :-D :-D ked to posles hoci aj vsetkym okrem jedneho, tak to fungovat nebude :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maji, jakze nemas cas? ved (oficialne) nepracujes :-D :-D dnes som videla prvykrat nazivo emjee a zuz aj ich deti.... bolo na to stretko pozvanych zo 20 ludi, 7 potvrdilo a prisli sme len 4 - zuz, emjee, aktak - tu nepoznam - a ja.... bolo to ako v skolke, lebo tam bolo 5 deti, tak bolo veselo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nooo, oficialne nepracujem... ale zajtra idem na ten pohovor, tak som zvedava. a dnes som bola na to proteste pred uradom vlady. na fb su aj fotky. :-) kde ste si boli sadnut?
Odpovedať
Profilova fotka
ale prdlajs, sak ja som oficialne zamestnana, len nic nemusim robit. mam uzasneho sefa. :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?