zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
kuko si nedavno tiez nieoc objednaval z Martinusu a dal poslat do firmy.... v martinuse mu povedali, ze uz to davno odoslali, tak siel na postu... na poste mu povedali, ze nic neprislo.... ale po 10 min. z nich vypadlo, ze prislo a na otazku, ze preco nedostal to Oznamenie o ulozeni zasielky mu bolo povedane, ze to nechodi vzdy.... to potesi :-/
och moj boze, nasa "uzasna" slovenska posta.... ked uz moja krsna, ktora robi na poste dlhe roky povie, ze je na postach bordel tak na to asi bude kusok pravdy :-S
nasa posta 214 v Biskupiciach je nastastie v pohode, je pomerne velka, nikdy nejako dlho necakam.... pri robote mamem postu 213 a to je desny des, tam clovek zabije min. pol hod., lebo su tam asi len 3 priehradky, z toho otvorena na listy vacsinou len 1! Ked som robila v meste, tak som radsej chodila na malu postu, tam bolo malo ludi a na velkej poste - hlavnej - tam to bolo vzdy narvane.... keby som raz za cas nepotrebovala poslat nieco postou alebo neodoberala casaky, prezila by som bez nej, lebo platit nieco sekmi, take veci neriesim nastastie :-p
a pocula som aj nejake sumy, ze sa maju rusit take tie male dedinske posty...tak to bude potom iny bordel, ked sa k tomu raz pristupi, lebo si neviem predstavit , ako nejaka babka, ktora je zvyknuta dostavat dochodok od postarky sa bude trepat dakde do okresneho mesta, aby si vyzdvihla svoj dochodok a pod...
ja sekmi tiez nic neplatim, iba mama, ale aj ta sa postupne priuca tajom a vyhodam IB :-D :-p
Holky ještě se připomínám nikdo to nevíte? :-D
krista • Dnes v 15:50 | Change | 81.90.168.37
Holky dá se nějak poznat jestli je IP z CZ, SK příp. zahraničí? Tuším ikke tu kdysi něco takového rozlouskla.
Jani tak to je pošťačka fakt dobračka, to opravdu chodí celý den s tou poštou asi :-N
Danu koukám, že je na tom papání fakt hodně závislá co, no snad ji to přejde nějak samo a rozhodně dřív než ve škole :-N :-)
Jen tak pro info proč jsem to chtěla vědět, do jednoho z témat jehož jsem bývala zakladatelkou přišla holka co ostatním vypráví o úžasném životě ve France, manžel voják, ona doma, on po misi zraněný, má 5 dní zpoždění, termín vychází přesně na den kdy se má vrátit z mise, brali se ve stejný datum jako jiná holčina z Blanska, jejich seznámení proběhlo jako z červené knihovny, on ji polil kafem, všiml si visačky na kufru, pak ji vypátral, pozval, tajná svatba, požádání o ruku na Eifelovce, přičemž on zapomněl prstýnek v autě, tak běžel tam a zpátky ....
no zjistila jsem, že ta holka se hlásí z Blanska a z Prahy, takže tam holky pěkně krmí a jim se to právě nezdálo.
Holky je to camelai :-)
Nemám ale dobrý pocit z toho že si tady s ní píšou moje dobrý kamarádky a ona je tahá za rypec a bydlí někde kolem nich a ještě okopírovala od tý jedný datum její svatby a prostě moc idylek najednou :-N =-)
Blansko ve Francii :-D nebojte holky i na vás jsem se koukala jestli jste v Holandsku a Germany :-D jen abych ověřila fungování toho vyhledavače IP :-D
A vis, co je divny? Koukala jsem na ni pres adminclub a ona je registrovana asi pred tydnem a prispiva pouze do jedinyho, uz hodne rozbehnutyho tematu... :-N A dupla se tezko zjistuje, kdyz nema pevnou IP adresu.
Mne tvrdil jeden znamy, ze kdyz mam cesky bios, zobrazuje se moje IP adresa jako ceska. A nezvratil ho v tom presvedceni ani argument, ze kdyz jsou nejake stranky povolene jen v CR, ja se na ne odsud nedostanu - oficialne (neoficialne mame anonymizer, ze? :-D).
Domi viď, ještě se jdu podívat jestli taky nádhou nejseš z Blanska na tebe jsem nekoukala =-) :-D :-D :-D
Markét ano na to jsem se taky dívala, jak se zařadila a holky mi říkaly že jim okamžitě chválila děti, přitom alba už maji nějakou dobu smazaný, neni mi z toho dobře, protože ty holky znám i osobně a jsou to dobrý kamarádky, doufám, že jim nehodlá nijak ublížit ]-(
Teri, to je fakt divny. Doufam, ze jsi holky tak trochu varovala, aspon aby se mely na pozoru. Jestli to neni nejaka ta Mariola z beremka. I kdyz tahle ma svuj projev dost lepsi.
domi, ani mne nejde FB..... som myslela, ze len mne, lebo som sa prihlasila pod drahym, pofarmacila, pogangstrovala a potom som sa isla prehlasit a neslo to... skusala som aj z klasickeho PC, aj mozilla, aj chrome a nic.... tak som myslela, ze mi dali ban za dupla nick :-D :-D (drahy chodi na FB raz za 2 mes., ale ja som tam niekolkokrat denne kvoli aplikaciam:-D)
na vyhladavanie IP pouzivam www.ripe.net
co je to anonymizer IP? to nepoznam :-o
tym kravinam, ze FB ma byt spoplatneny neverim, to je strasna blbost..... to aj o ICQ sa pisalo, ze ma byt spoplatneny.... a to aby nebol spoplatneny funguje len ked tu info posles vsetkym kamosom zo zoznamu :-D :-D ked to posles hoci aj vsetkym okrem jedneho, tak to fungovat nebude :-D
maji, jakze nemas cas? ved (oficialne) nepracujes :-D :-D
dnes som videla prvykrat nazivo emjee a zuz aj ich deti.... bolo na to stretko pozvanych zo 20 ludi, 7 potvrdilo a prisli sme len 4 - zuz, emjee, aktak - tu nepoznam - a ja.... bolo to ako v skolke, lebo tam bolo 5 deti, tak bolo veselo :-)
nooo, oficialne nepracujem... ale zajtra idem na ten pohovor, tak som zvedava. a dnes som bola na to proteste pred uradom vlady. na fb su aj fotky. :-)
kde ste si boli sadnut?