Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no nausnice,asi obycajne strieborne kruhy, ale teraz je trosku problem take zohnat, lebo teraz vyrabaju len take hrubsie a strasovejsie :-S taketo chcem : http://www.vascas.sk/images/232788.jpg a taketo su teraz hit : http://www.salonveronique.estranky.sk... spodne pradlo nakupujem len znacku lormar alebo sielei, tie su fakt kvalitne a aj super sedia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a z toho lormaru mam takuto podprsenku ciernu aj taku ribezlovu + aj nohavicky :-D : http://www.1-damske-spodni-pradlo.cz/...
Odpovedať
Profilova fotka
domi, ta podprdka je pjekna.
Odpovedať
Profilova fotka
maji a tak suprovo sedi, ze dovi dopo, su sice drahsie , ale ja si ich neviem vynachvalit x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute, caute :-) domi, tiez si kupujem Lormar podprseny alebo sem-tam Wonderbra, ale iba v Prievidzi, tam je to lacnejsie. Okrem boardovych veci sa da v PD kupit este spodne pradlo (resp. spodna bielizen by malo byt spravne) a inak sa v tom meste neda kupit nic 8-( podprda je pekna veru, len mne takyto strih nesedi, furt mi potom z podprseny cosi vylieza :-D no a moje weekendovanie bolo zhonove - stretko s kamoskou, zhananie lyziarskych rukavic, kozma, oslava otcovej patdesiatky, blaznenie sa so psom a taaaaak :-D a zaujimavu vec som sa od brata dozvedela: ze ked si da clovek 15 paralenov naraz, tak je to ako keby zjedol muchotravku zelenu.... som myslela, ze paralen je neskodny =-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ja praveze taky strih potrebujem, kvoli mojmu "objemu" :-p a vdak za opravu,uz budem pouzivat len slovne spojenie spodna bielizen :-D nejako sa to rozmaha tie rodinne oslavy :-) no pekne, ja som si dala 4 ibalginy 400 -ky a nic som necitila :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani, paracetamol vo velkom mnozstve ti zlikviduje pecen a vykrvacas...
Odpovedať
Profilova fotka
ze ibalgin je v pohode - teda on je skodlivy uz sam o sebe - zaberak na pecen ale ked ich zjes vela, neotravis sa.... brat ma zajtra skusku z intenzivnej mediciny, tak mudroval :-D :-D neeee, ja som len tak podotkla, ze bielizen by to malo byt, ale to ani ja nepouzivam, nepasuje mi to... stale hovorim pradlo.... naucila som sa, ze su kapry, klaviry, kotly... ale bielizen, to mi do ust nejde :-p jeeejda, ty si nevymyslaj, ze "objemu", ved nie si plocha draha zarnovica - ako jeden moj znamy hovori :-D
Odpovedať
Profilova fotka
skuste, pls kliknut sem: http://www.mojasvadba.sk/companies/co... - a napiste ake logo vidite.... lebo Zitnanska vidi nieco ine, co vidim ja... tak som zvedava co uvidite vy
Odpovedať
Profilova fotka
kameramana s kamerou v terene
Odpovedať
Navic ibalgin pred ovulaci tu ovulaci dokonale zrusi. Folikul nepraskne, vajicko prezraje a vstreba se, vubec se neuvolni. A sajrajt to teda je poradny :-N Si predstavte, ze jsem dneska jedla susene ovoce a vypadla mi plomba ]-( ;-( Ja se tech zubaru fakt nezbavim!!! ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
aha, no sak ale dobre, vediet ;-) tu info ohladom paralenu posuniem ocovi, ten je zavislak na paralene a spol :-D sak ja viem, si srandu z teba robim :-D :-p hihihi tak dakujem, aspon niekto tam daco vidi 8-) :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
suhlas s majkou + este meno jozef zitnansky
Odpovedať
vidím to isté čo majka ;-) domi, ty druhé naušnice se mi nezobrazí, ale neva, když je stejně nechceš :-D ty kruhy, co chceš, mám doma a nenosim je. můžu ti je k narozkám věnovat :-D a ta podprda je úžasná, ale to bych teď měla tak desítky, takže nosím takový ty sportovní bez vycpávek a kostic. ale jinak mám taky ráda hezký spodní prádlo, jen nesnáším tanga a preferuju bavlnu a tak. ty uměliny mi nedělají moc dobře.
Odpovedať
Profilova fotka
co tam vidis ty jani? alebo, co tam ona vidi?
Odpovedať
Profilova fotka
market - ten ibalgin som jedla, ked som bola este skolacka, t.j. na strednem ;-) fuuuha ta plomba je na prd sprava 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - nevadi, o nic si neprisla, vobec sa mi nepacia :-D jeej to by bolo super, taky medzinarodny darecek x-) x-) ja mam rada od nich aj nohavicky, nie su to uplne tanga, take daco medzi tym, ale mam aj take cipkovane boxerky ci ako sa to povie, tie su tiez super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tiez tam vidim kameramana - to tam aj ma byt... ale ona tam stale vidi ine logo - stare, ktore spociva v tom, ze je tam napis: dodomusic no nic, napisem jej, ze som s tym skusila nieco urobit a malo by sa jej to zobrazovat, pripadne nech skusi obnovenie stranky :-D lebo uz som jej pred 2h pisala, ze logo je zmenene, no ona to furt nevidi :-N tiez nemam rada tangace, mam ich len par a to nosim iba v lete ked mam sem-tam suknu.... a tiez bavlnene nohavicky nosim.... objednavam si z Victorias secret, tie najlacnejsie, 5 za 25 USD... ale su bozske :-p no nic, idem dalej pracovat, vecer vas docitam ;-)
Odpovedať
Domi, taky nevidim ten druhy odkaz. A podprda je moc pekna x-) Jenze v kravich velikostech na me - 85D uz asi tak pekna nebude :-N :-D Jinak ja ted muzu maximalne paralen, ale ani ten si srabacky neberu :-N Na stredni jsem mivala Algifen kapky. Nicmene pry stejny sajrajt jako ibalgin :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj, diky za info o logu ;-) algifen som aj ja parkrat mala, ked ma mechur kvaril
Odpovedať
Profilova fotka
domi ta podprsenka je pekna, tiez by sa mi zisla :-N nausnice pekne len ja nausnice nenosim, lebo vyzeram potom ako alibaba :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby tieto su tie druhe, snad to pojde otvorit konecne ]-( tie sa mi nepacia :-D http://e-ponuka.sk/media/a501/image/f... dani - dakujem ;-) no ja som na nausniciach zavisla, rovnako ako na hodinkach :-N
Odpovedať
Profilova fotka
lucim sa s vami....utekam na postu a pak domov, cafte zatial x-)
Odpovedať
Domi, ty se mi teda taky nelibi :-N Ja nosim vetsinou dlouhodobe jedny, co mi nic nedelaji, mam alergii na nikl, takze nic jineho nez kvalitni stribro, zlato nebo chirurgicka ocel nemuzu mit 8-( Ty obycejne hladke kruhy mivaji v normalnich zlatnictvich jeste docela bezne. Jinak ja shanim novou nausnici do nosu a ony se snad prestaly vyrabet ty uplne malicke narazeci nausnice :-( Nechci tam mit nejakou velikou pecku, chci takovy malickaty kaminek, jak mam ted.
Odpovedať
Profilova fotka
moj prispevok sa stratil =-) pisala som, ze tie nausnice nie su podla mojho vkusu, ale tak ja nie som takyto bizuteriovy typ.... mam zo 15 nausnic, ale menim ich tak raz za rok... a vsetky su take decentne, mne by take velke kruhy alebo visiace nausnice ani nepristali.... kto vsetko ma z vas piercing? viem, ze kaja ma, market ma... este niekto? ja som taka stara konzerva, ze na usiach iba 2 dierky na nausnice a nikde inde nausnice nenosim :-D moja byvala spolubyvajuca ma piercing na jazyku a potom si pred par rokmi dala este piercing na bradavky.... ze ju to ukrutne bolelo, ze aj odpadla od bolesti.... ona je riadna punkerka, takze preto zvolila take miesto :-D ale inak je v pohode ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bizu ja ani nemozem, lebo ma to zere a ked si dam nieco slusne na usi, tak to je tak raz za rok (a to som mozno vela povedala). ja som volakedy chcela piercing aj tetovacku, ale potom ma to preslo. nastastie, lebo teraz z odstupom casu som rada, ze som si nic take nedala. takze jani, nie si tu sama konzerva. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som rada, ze sme sa zhodli , ze tie strasove kruhy su desne :-D ja chcem fakt len take obyc strieborne kruhy...snad zozeniem :-) a tiez som len kedysi tuzila po piercingu a tatoo, ale ako sa hovori skutek utek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja piercing nemam (kto by to povedal :-D ) a este aj v usiach nenosim nic visiace, iba take tie zapichavacie :-N akurat neviem, ci mam na nieco alergiu, ale sa mi strasne pri dierkach supe koza a vsetky zlate nausnice mi scervenali v tej casti, co mam v uchu :-p alebo zeby nekvalitne zlato? vela medi? netusite niekto?
Odpovedať
Jeste Agu ma v brade, ne? Ja mam uz "jen" v nose. Pred laparkou jsem vytahla piercing z pupku, jakoze uz jsem dospela (mela jsem ho tam asi do 14 :-D) a pak ho tam uz nedala :-) A v tom nose mi to teda neva, jen bych chtela novou nausnici. Jani, tak do bradavky je to hustyyy... to bych nezvladla. Ale kdyz jsem delala tu v DE v kavarne, sefova dcera (160 cm, 100kg) mela propichle obe bradavky. No a v lete nosila tricko s holymi zady bez podprsenky, prosim, nepredstavujte si to radsi, a prisla nam pomoct do kavarny, natahla se pres pul, zachytla se piercingem o hranu a vyrvala si ho z te bradavky, naskrz :-N Od te doby, kdyz prede mnou nekdo o tom mluvi, predstavim si to cinknuti kovu a obrovsky krvavy flek na jejim triku :-N :-p
Odpovedať
tak to je nechutný 8-( :-p :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?