zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
teeeeda, tak to je blbe..... akurat pred asi 2 tyzd. ci niekedy cez vianoce som pozerala na Discovery dokument o tom ked v UK udreli mrazy a dosla sol.... tak tazili o sto setsto az tak, ze sa pokazili tie rypadla na tazenie zo solnej bane....
ze este maju na dialnice a hlavne cesty, ale uz jej nie je moc a este sa ocakavaju mrazy... tu bezne byva zima (okolo nuly) tak 1-2 tyzdne v roku, sneh max. par dni, teraz sa drzi uz viac ako 2 tyzdne a este sa neocakava oteplenie.
:-.
tak pokial sa ozvala len takto, tak je to ok.... ale divne, ze jej mrzne Ip..... ja mam vyse 100 stran prijatej a vyse 100 stran odosllanej a ide to v pohode....
to pocasie bolo minuly rok uplne zleeee.... v juni byva hic, tento rok (vlastne uz minuly) bola zima a dazd.... a teplotne rozdiely 20 stupnov za 2 dni, to je tiez hardcore - v decmbri..... a 13 stupnov 25. 12., to je tiez zle.... sa asi pocasie pomylilo a do NL poslalo SK zimu
jani, predminuly rok sme zazili skoro 20 stupnovy rozdiel behom hodiny. isli sme z ba, kde bolo 35 do hlohovca, kde bolo 15 a stalo neskutocne... my v kratkym gatach a tielku a domaci na nas kukali, ze ci nam nesibe. :-D
aha, jasne, uz aj ja pamatam na nieco podobne.... isli sme z BA do DT a medzi NR a ZM bolo 41 stupnov na teplomeri.... a pri ZV bolo 19! 1 lejak spravil takyto rozdiel
inak, ked bude novy kon a svadba, tak som zvedava ci sa chytia sukromne diskusie, bo na streche sa zatial nechytili.... na SK streche ziadny uzivatel sukromnu skupinu nevytvoril :-(
baby, tipnite si, kolko stoji fotografovanie + kamera Zitnanskych na rok 2011.... ja ked som sa to dozvedela teraz, spadla mi sanka teda.... cakala som palku, ale nie az taku.... takze tipujte :-p
maji, to si dost z lacneho kraja..... ked k tej tisicke pridas este jednu, tak dostanes spravne cislo :-o tiez som tipovala tak okolo tisicky..... som si pisala s jednou babou "miskamisko" co ma mat svadbu o rok a uz rok pise v diskusiach, ze ich chce za kazdu cenu.... vcera pisala, ze to predsa len prehnali, tak som jej tak napisala, ze kolko pytaju....
hej domi, vazne..... ked stali tych okolo 1000 tak boli vybookovany na rok dopredu, ze nevedeli kde im hlava stoji, tak skusaju dat vyssiu cenu, ze mozno budu mat menej roboty a zarobia viac
domi - na mě kvůli té uživatelce slunicko200 a následně ty smazané příspěvky a dočasně zamčená diskuse.
na vás nevím. na tebe asi ne, myslim, že se to týká koníkových adminek.
počkej, zkopíruju sem tu větu, ze které jsem pochopila, že to není stížnost jen na mě.
ikarkulko, na vše budeme reagovat v tom dopise, který už několik dní tvoříme, je vtipné že právě v těchto minutách ho dokončuji a o víkendu budu po podepsání ostatními maminkami odesílat. Potřebovali jsme nsashromáždit dodstatek důkazů o práci adminů a osvětlit důvody našeho odchodu, takže má dopis několik stran a hodně citací.. K ostatnímu se vyjadřovat nebudu.
ne, probíraly to zase v té jejich diskusi, předtím v naší (na mk - srpen), tak mi jedna holka od nás psala, ať si to přečtu. tak jsem na to reagovala (slušně :-D), protože už mě to fakt nebaví. já vim, že to nemáme řešit ve foru...
boooze je to neskutocne, ako su niektore baby neochotne a neschopne precitat si pravidla stranky, alebo skor pravidla fora....v poslednej dobe stale zamykam len duplicitne temy :-S
napr. temu o hostine v ba alebo o roznych dj a pod...
domi, já jsem dneska na brms zase vymazala z asi 10 alb různá domácí zvířátka :-D napsala jsem do tématu o pravidlech alb, že se mi zdá, že všichni dostali k vánocům zvířátko, ale zapomněli na pravidla... ;-)
hej hej citala som ...trefna poznamka ;-)
ja som myslela, ze cez sviatky a po novom roku bude troska klud , ale prave naopak...niektore su ako z divych vajec :-D :-D
jeeeej domi, nova fotecka profilova.... pjeknaaaa, taka prirodzena :-p :-p
ja albumy v ostatnom case neriesim.... skor nahodne.... a bazar tiez az ked mi nieco udrie do oci.... vcera vecer som isla do bazaru na MK a videla som, ze niekto tam este je, lebo sa to akosi zacalo zltit tam :-D casto sa s niekym zrazim.... a sranda bola ako som vymazala profilovu fotku na streche 1 babe vcera a ikke jej to vymazala z konika a cudovali sme sa najskor preco ked sa vymaze fotka z konika sa vymaze aj zo strechy.... potom sme zistili, ze sme sa streli :-p
inak, konecne weekend.... uz sa tesim ako sa vyspiiiim a vypnem.... a snad aj pocasie bude normalnejsie ako pršosneh, lebo mi to kazi - okrem inych veci - naladu