zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
kokso, diddi aby nerypala, to by nebola ona..... ona je na stranke fakt asi non-stop, krava blba..... ]-( a ked som upravila prispevok 1 uzivatelky: "diddi si nevsimajte, ona chodi vsade len provokovat" na "istu uzivatelku si nevsimajte......." tak stale to oznacovala, ze ju to uraza lebo to nie je pravda a ziada to vymazat lebo inak o to poziada pierra.... boooze, ved kto si to precita nemoze vediet, ze sa jedna o diddi
Holky jen taková vsuvka a dotaz :-D
Tyhle maminky mají stejný termín porodu :-D 28.12.2009 a jedna má 41tt a druhá 42tt, jak to je možný? :-N
http://www.modrykonik.cz/forum/show.p...
krista, je to pravdepodobne zadanou dlzkou cyklu alebo datumom poslednej ms. pocitadlo na konikovi nie je uplne presne ;-) /teda u mna je uplne presne ale napr. pred rokom u mojej sestry bolo doooost nepresne/
normálně vám to sem musim napsat...
na brms je uživatelka nocturno. už jen ten nick. nemá fotku v profilu, nemá album, nikdy o sobě nic nenapsala. přesto přispívá téměř do každého tématu, občas narazím na to, že obnoví x starých témat, a pak je na první straně dané kategorie třeba 20 témat, do kterých přispěla.
je to vždycky k tématu, ale takové neslané nemastné, člověk má pocit, že rozumí všemu nebo ničemu.
je zvláštní, nevím, jak ji popsat.
a teď se mi už asi u 5. svatebního alba zdá, že kromě toho, že pogratuluje pod svých nickem, tak tam píše v podstatě stejné gratulace jako několik neregistrovaných uživatelek. třeba teď naposledy podle IP do jednoho alba psalo gratulace asi 10 různých osob bez registrace + nocturno. psaly - fakt krásné šaty, gratuluju. v různých obměnách stále tato gratulace.
a z té IP se přihlašuje jen nocturno.
není to proti pravidlům, ale je to divný. nevím, co si o ní myslet. už když jsem viděla ty její příspěvky ve všech možných diskusích...
caute. dnes ma slak triafa. ide to len mne tak pomaly? strecha mi ide super rychlo, ale ms, brms a mk mi ide ako v lete na saniach. na nacitanie jednej stranky cakam cca 2-3 minuty :-S
aj u mna, som myslela, ze zas nieco stahujeme z netu...
pozeram, ze niektorym pubertakom je uz na prazdninach pridlho... som zvedava, co sa z toho vykluje
http://www.modrykonik.sk/album/album....
mozno nas uz hackli :-D
http://pocitace.sme.sk/c/5175797/port...
od davidkoooo mam uz dve IP, obe rovnake, tak som mu aj odpovedala :-D
ikke (admin)
Kedy: Dnes o 20:44
Komu: davidkoooo
Predmet: Re: [Bez predmetu]
a?
davidkoooo napísal:
-----------------------------------------------------------------------------------
caw
ikke, mne take Ip od chlapskych, novozaregistrovanych uzivatelov chodia niekolkokrat tyzdenne, no nechce sa mi odpovedat.... pripadne okrem pozdravu je tam aj nieco: ako sa mas?.... nechces pokecat? a pod. :-D :-N si to asi mylia s pokecom
ten příspěvek jsem mu smazala já, je to v diskusi o vlastním svatebním videu na brms. celý text příspěvku je v napomenutých uživatelích. vzhledem k tomu, že už jsem tam nějaké příspěvky upravila a jemu už jsem myslím smazala jeden celý (ten byl ještě horší než ten, co jsem dala do napomenutých, a nebylo tam co editovat, jen bych ho vytečkovala), tak jsem nepovažovala za nutné (jak mi následně dotčeně napsal do ip), abych za jeho urážky hledala synonyma a upravovala mu příspěvek.
je mi absolutně jedno, že tam byl ještě další text a že si dal asi práci s jeho sepsáním, já nehodlám trávit večer tím, že budu luštit jeho sáhodlouhé příspěvky a vyzobávat jen urážky a provokace.
podle toho, co mi píše do ip (já mu neodpovídám, nebo jen velmi stručně) a co do diskusí, má asi problém s akceptací pravidel, přišel dělat akorát chytrého do toho video tématu, a navíc mám podezření, že používají s manželkou ten jeden nick.
tak davidkoo pisal aj mne :-D "ahoj som tu novi, nechces pokecat?" a jeho motto v profile: som chlapik pekny, chudy, a som tu novy tak pokecajte :-N
to co pise bicista je od veci, ved hviezdickovat siahlodlhe prispveky alebo mat jazykoveho korektora, to uz by co bolo? ved na tomto fore by mal jazykovy korektor viac roboty ako admin :-D :-D
tak mne ak davidkoooo odpovie, hodlam sa ho spytat, kolko ma rokov a ci jeho rodicia suhlasia s tym, ze bude chodit na tieto stranky... :-N mozno mu docvakne, ze tu si veku primerane frajerky nenajde :-p 8-(
adminky koníkovky, pardon, v poslední době se vám trochu pletu do "řemesla".
já jen, že jsem na koníkovi teď celkem často, tak mi to nedá, když tam něco vidím. a málokdy to nechávám na vás, protože vim, že toho máte dost, nebo jste tu teď přes svátky vůbec nebyly ;-)
kajus, v pohode (aspon za mna) lebo ved cez vianoce som tu aj tak viac nebola ako bola - tí co su na FB vedia, ze som mala Tour de Slovensko pozostavajuce z 8 etap :-D tak fakt nebol cas =-) a ked bol cas, riesila som iba Ip a sem-tam admin club..... no a maily som si vooooobec necitala, som sa bala ich otvarat, ze kto co zas chce, takze to budem riesit cez prac. dobu v najblizsich dnoch..... tak na forach zas nebudem :-N a potom zas faktury do 14. 01. musim pripravit..... ale tak potom tu zas budem varena pecena :-D :-D
tato : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
vcera jej majka zamkla jednu temu , ja tusim tiez, ale niekedy normalne prispieva to uz existujucich tem, tak ja fakt nechapem kde je problem 8-(
haha, ja sa bavim dnes celkom :-) v poslednej dobe, ked kopirujem zo zamknutej temy do existujucej, tak tam pisem, nech odpovedaju danej babe a nie mne. a samozrejme, ze robia presny opak. este tu poznamku oddelim ciarou od skopirovaneho textu, nech to je dobre vidiet... :-D to bude asi ta predsvadobna demencia? :-D