Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
neveriiiim, ona si este urcite vymysli nejaku "vierohodnu" vyhovorku ;-) :-D
Odpovedať
Já si myslím že už nepřijde teda :-D
Odpovedať
Ted jsem tam koukala, no ale to je Atrei docela flegmos :-D Jsem cekala neco drsnejsiho :-D :-D :-D
Odpovedať
Markét no kdyby si viděla jak mluví přes IP :-D ale nechce být tady moc prostá :-) ;-)
Odpovedať
Holky chtěla jsem se zeptat proč posl. dobou nenechává adminclub paměť ve fotkách? Nebo je to nějaký vyjímečný stav jen u pár uživatelů? Všimla jsem si, že to tam prostě nenechává ty posl. fotky, viz např. camelai (fotku mazala sama): http://www.mojasvadba.sk/adminclub/ip... Tady nevidím nic, jen nakýsi znáček: http://www.modrastrecha.sk/adminclub/...
Odpovedať
Teri, taky to nechapu. Navic uz se mi nekolikrat stalo, ze nekdo mi psal, proc jsme mu smazly fotku, kdyz byla v poradku a i kdyz jsem vedela, jakou fotku tam mel a ona v te pameti nebyla a zmizela patrne sama.
Odpovedať
Koukala jsem do Planovalek a myslim, ze uz asi mame po srande :-N Camelai se nebude obhajovat a uz tam nebude chodit :-D
Odpovedať
Markét no mě právě taky a to že tam ta paměť neni mi jako vadí a taky to že z nás pak dělaji blbečky :-N Jo už máme po srandě, ale ještě se připojila, ještě bude čumákovat dokud se holky nezavřou :-N
Odpovedať
Jinak holky si musím trošku vylít srdce, umřela mi včera babička a nejhorší na tom je, že v té nemocnici hořelo a uhořela tam jedna pacientka: http://www.novinky.cz/krimi/191410-v-... a nám zatím nikdo neřekl jak umřela, moc se bojím že to byla ona... |-| pokud ne, tak jsem za ni "ráda" moc se trápila, všechno ji bolelo, nemohla jíst, pohybovat se, sama chtěla umřít |-| Kdyby to byla ona tak teta asi zešílí, moc si vyčítá že jí zavolala sanitku, celou noc zvracela, brečela... nechci si to ani představovat, jestli se jí to stalo |-| Omlouvám se za depresivní neděli, jen na nás myslete ať to ona prosíííím neni!!!!
Odpovedať
Bože můj, byla to moje babička, celá se klepu, asi tu pár dní nebudu moc aktivní ;-( |-|
Odpovedať
Teri, uprimnou soustrast ;-( Je to strasny :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Teri, uprimnu sustrast. Drzte sa. |-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
terinko - to mi je luto, uprimnu sustrast ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
krista, uprimnu sustrast, dufam s vami |-| nam dnes vytieklo kurenie v obyvacke, banalnost, ale tiez nie moc prijemne nedelne rano :-S
Odpovedať
terez :-( držte se.
Odpovedať
Profilova fotka
teri, uprimnu sustrast |-|
Odpovedať
Profilova fotka
teri, uprimnu sustrast, to je strasne |-|
Odpovedať
Profilova fotka
k tym profilovym fotkam - ak si fotku vymaze uzivatelka sama, tak sa nenecha v pamati - napr. uzivatelka andzi - mala uz viac fotiek, no maze si ich sama, tak sa nenechavaju v pamati
Odpovedať
"Kamoska" Andzi se pridala k nam do tematu o kocarkach 8-( Vsechy, vc. me, jsme ten kocarek objednaly na jednom nemeckem e-shopu, kde uz i bez slev vyjde tak o 200€ levneji nez v CR/SK. Ale Andzi trva na tom, ze pocka, az slevni lonskou kolekci (slevnuji predlonskou - jen barvy, co se malo prodavaji :-D).
Odpovedať
Profilova fotka
ach joj, andzi 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ona je v niektorych veciach strasny zgrlos..... teda aspon mne to tak pripada.... chce mat vsetko tip-top (teda aspon pri svadbe to tak bolo) ale za co najmenej penazi, najlepsie zadarmo :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani - musim s tebou suhlasit,tiez mi tak pride , ze by bola najradsej keby dostala vsetko zadarmo :-x
Odpovedať
Profilova fotka
ja len, ze este furt som tu, idem na kontrolu a potom pokrivkat po par obchodoch ak sa mi bude dat. tak neplaste ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ok, dakujeme za info ;-) a coze si tak skoro hore? sa ti uz nedalo spat do jedenastej? :-D
Odpovedať
Ahoj holky. Tak se mi konecne podařilo dostat se sem z mobilu. Jsem od patku v nemocnici, tak abyste věděly,ze nejsem cinna. Terezko pochytila jsem tu strašnou zpravu:( upřímnou soustrast:-(
Odpovedať
Profilova fotka
jeeejda market, drz sa.... videla som minuly tyzden na FB, ze si mala dake horucky.... este ti to nepreslo, ci sa k tomu pridalo aj nieco ine? Dufam, ze budes coskoro opat fit
Odpovedať
Ahojte, uz u vas taky snezi? =-) Ikke, to jsem zvedava, kdy Jonger vyleze, kdyz "Dnes cekate chlapecka" :-D Marky, drzte se. Doufam, ze to neni nic vazneho a ze to prestojite ve zdravi x-) Domi, Jani, ano, taky mi tak pripada. Chce slevu na kocar, ktery je i lenvejsi nez primo u spanelskeho vyrobce 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
v BA nesnezi.... chvalabohu, lebo je tu dost snehu z ostatnych 2 tyzdnov andzi napr. kupovala aj ovul testy cez ebay za nejakych 30 centov, alebo tak nejako ju to vyslo a tu ich predava za 70 a vraj za "bezkonkurencne nizku cenu".... nuz, potom sa spamatala a dala cenu 50 centov, lebo take ceny maju aj ine baby....
Odpovedať
Jani jj presne ty horecky me dohnaly do nemocnice. Mela jsem je uz 3 dny a to nebylo dobre, tak si me zde nechali. Davali mi Atb do žíly. Vcera horečka nebyla cely den a tak od dneska beru prasky. Za chvili by mela prijit vizita a tak uvidime co mi řekne
Odpovedať
Profilova fotka
dnes asi nevyleze, dokonca este mi vraj furt rastie maternica (od minuleho tyzdna je zas o 1cm vyssie), ale na toto nemam: http://www.modrykonik.sk/album/view.p... :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?