zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
dlho dlho nic, ziadne bannery a zaciatkom roka sa ozvala 1 firma, ze chcu banner na 2 tyzdne a potom pred par tyzd. dalsia firma, ze chcu banner na mesiac, ale vyskusaju to na 2 tyzd. a potom si to mozno predlzia..... a rozosielali sme mail v piatok vsetky paltiacim aj neplatiacim firmam, ze ak si objednaju banner vo februari na akekolvek obdobie pocas roka, dostanu zlavu 30%.... z tych stoviek mailov bolo max. 5 takych, ze rozmyslaju.... vsetci chcu vsetko zadarmo :-D
murynka je taka ohovaracka? tie zeny su uplne sialene, hned si myslia, ze je niekto hacker ked uhadne ich heslo, kt. je rovnake ako login :-N
a ten co bol predtym - na svadobny veltrh - ti netahal oci? preto lebo bol tmavsi alebo ze bol rychlejsi/pomalsi? oni mi poslali ten banner v 6 rychlostiach a vybrala som tuto, lebo ostatne boli prilis pomale alebo potom prilis rychle - nebol stih precitat ten text =-)
este k tomu chrome - ja mam taketo cosi:
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_5_8; en-US) AppleWebKit/532.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/4.0.249.49 Safari/532.5
a teri ty mas:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/532.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/4.0.249.78 Safari/532.5
cize to vyzera tak isto, az na 1 ciselny udaj 4.0.249.49 vs. 4.0.249.78.... pozeram, ze majka (ooo) ma take iste nastavenie ako ty a zda sa, ze jej to ide.....
konik ti nejde a napr. svadba ide? lebo 1 uzivatelka ma problem s Opera Mini, ze na svadbu sa dostane v pohode, aj sa prihlasi, aj ostane prihlasena, no na konika ked klikne prihlasit sa, tak ju to neprihlasi..... aj sa ti nieco napise ked sa to nenacita - napr. to Aw, snap (teda aspon mne sa to pise ked zamrzne daka stranka).... uz som draheho dokopala k tomu aby si na notebook a na PC nainstaloval aj on chrome, tak vecer vyskusam ci to ide a budem ta informovat
Jani díky za vyčerpávající info, to s těma fotkama mě překvapilo :-N brzo co :-N
Jo a nejde mi pouze koník v Chrome, zrovna to co používám :-N ]-(
Píše mi to: 400 Bad Request nginx/0.6.36
Tak teď chodím přes Operu, ale odvařená z toho nejsem :-p ostatní mi jde, beremese.cz, mojasvadba.sk ... modrastrecha - to už je něco jinýho.
Blbý teda je, že mě to nechce dát jinou verzi a píše mi to že mám aktuální verzi, přitom vždycky máme každá něco jinýho :-p
Domi já tam právě nic novýho pořádně nevidím :-N jak na to nechodím tak mě to nepraští do očí :-D
prihlasim sa z domu a pozriem aka je verzia tam.... ty a majka mate uplne rovnaku verziu.... ja som vzdy ina, lebo pouzivam iny OS... a preto musim mat vsetko ine...
tak to je fakt divne, ze ti to pise.... som myslela, ze ti to len dako zamrzne ale pozeram, ze ono to bude vaznejsie.... opytam sa boba ci nieco nevie zistit
to s tymi fotkami - mozno sa mylim, ale pasuje mi to tak ako som pisala... dnes som sa uz raz pomylila, ked som do temy Otazky pre adminov napisala blbost..... esteze ma tvoja menovkyna opravila ;-)
Jani ty jsi vždy jiná :-D no já myslela že je to problém jako u všech a zrovna jsem viděla on-line na ICQ boba tak jsem ho uháněla, jestli přelívají novou verzi :-N a on to zastavil (zrovna něco dělali) a normálně mu to šlo a mě furt nic :-N a holky co měly Operu nebo jiný prohlížeč tak říkaly, že dobrý, jen jim to lezlo pomalu. Nevím jestli jsem si tady něco já špatně nenastavila :-o jsem talent :-S
S těma fotkama to zní logicky, určitě máš pravdu :-) A s tím mýlením se - jsme jenom lidi (teda pro většinu uživatelů jsme spíš stroje no :-x).
jani - ten mi netahal oci, no neviem, uz to nie je zase az take zle ako to bolo rano, uz som si asi zvykla :-N
teri - ked si kliknes na MS, tak pod panelom s nastavenim, prihlasenim a pod. je taky pohyblivy baner...ale tak presne ako si povedala, na MS velmi nechodis :-p
to teda su :-)
alee teraz este nie, az na jar, ale dnes som si na ne spomenula, lebo som postrehla v jednej teme tu na fore, ze to baby riesia, tak som si ich nasla a hodila na FB :-N
a vy sa inak ako mate teri?
ahoj holky :-)
teri, promiň, že se ptám - vyjádřil se vám už někdo ohledně babičky? nebo se s vámi vůbec nikdo nebavi?
a jak se vůbec máš?
ani jsem nijak nezaznamenala, že by tu bylo nějaký hromadný nabourávání do registrací, nebo ano? murynka je taková trochu pomalejší v chápání. když se podívám přes adminclub, tak od 10. ledna se přihlašuje jen z jedné IP a jednoho počítače. nepamatuju si přesně, kdy psala ten příspěvek, co sem dávala markét, ale tuším, že to bylo později než 10. ledna, takže myslím, že může být v klidu. jak na to vůbec přišla, že jí tam někdo vlezl?
Domi no tak všelijak, asi narážíš na tu událost, asi mi to pořád ještě nedošlo, furt to běží ve zprávách, milion článků, spousta verzí jak se to mohlo stát, jestli umřela před, při tom nebo po tom... radši nemyslet, moc o tom nemluvím jinak bych nemohla ani doma s dětma fungovat :-S jinak Kristý pořád zlobí, tady se nic nezměnilo :-D a Luky se mi zrovna snaží sežrat pravou ruku :-D
Jo a s těma botkama - aby na jaře ještě byly :-D moje zkušenost je taková že člověk musí v zimě nakupovat na léto a zase naopak, pak už totiž nikde nic neni ]-( :-p já zase nakoupila o víkendu dětem hadrů :-D troufla jsem si koupit Lukymu bundičku slevněnou z 350,- na 150,- je na příští zimu, snad mu bude :-N nekup to za ty prachy ne :-D přece jim to tam nenechám :-)
Co Valentýn, slavíte to nějak, to je dotaz i pro ostatní? :-) Můj manžel bude na lyžích a v NE se vrátí, no jsem na něj zvědavá jestli aspoň kytku doveze :-D
Kájo to je vlastně odpověď i pro tebe výš :-)
Jinak se nám (nebo mě) vesměs nikdo k ničemu nevyjádřil, máma s tetou to řeší přes kriminálku, nemocnice mi přijde, že se k tomu staví, že je jako o jednu bábu míň :-| včera proběhla pitva a výsledky budeme znát koncem týdne, ani pohřeb nemůžeme udělat, prostě nic :-|
A jak se máš ty těhulko? :-)
teri - fuuu...tak nech sa to rychlo vysetri a vy ju budete moct slusne pochovat :-(
takze decka su v poriadku...to je hlavne a co ten kristin ekzem? =-)
hej hej s tym oblecenim mas pravdu...treba kupovat vsetko dopredu...ale tieto botky som videla na nete, maju este vsetky velkosti takze by to nemal byt problem...teda aspon dufam :-N
a valentin? no nijako extra, manzelik zakupi nejaku tu cokosku a prinesie kvietky ..tot vsetko :-p
Domi jj děti jsou relativně v pořádku, ekzém má Kristý pořád a takovej jako houpačce, jednou lepší, jindy horší, dneska zrovna horší co jsem na ni koukala, pořád to má tendence lézt po celých zádech, bříšku a na obličej 8-( nevím co s tím, ale je to prostě na dlouho, na roky |-| ne-li na pořád :-| nedá se nic dělat. Luky ten je OK, dokonce jsem si teď zkusila dát nějaké mléko (měla jsem ho vysazené kvůli tomu jeho ekzému, když ho kojím) a vypadá to dobře, trápí ho ten zánět v očích ale tak nárazově, že ani nevím co s tím.
Zítra máme takovej lítací den :-N ráno musím na krev na jednu polikliniku, pak na další polikliniku na UTZ ledvin, potom jedu domů a všichni jedeme do nemocnice na nějaké stěry, pak musím na sociálku zařídit rodičovskou dovolenou a pak musí ještě manžel sám na endokrinologii :-D snad jsem na nic nezapomněla :-N :-x otřes, doufám, že to přežijeme bez újmy :-D
Domi a jak dlouho spolu vlastně jste? :-) možná už jsme to řešily tak se omlouvám |-|
teri, to je hrozný. tušila jsem, že všichni budou dělat mrtvýho brouka 8-( nechci se v tom moc rýpat, je mi jasný, že to není žádná procházka růžovou zahradou. ale zajímalo mě, jak jste na tom a tak. jestli se třeba nepotřebuješ "vypsat". ;-)
díkybohu za ty děti co, ty tě nenechají, abys tomu nějak moc podlehla. to je dobře.
já se mám celkem dobře, ještě pořád mi teda bývá špatně, ale už bych řekla, že se to lepší, je to tak na střídačku, někdy hůř, někdy líp. včera mi zrovna bylo celý den dobře, tak jsem uklízela, prala a tak.
dneska večer jedeme ke kamarádce, tak se těšim, že konečně taky na chvíli vypadnu z bytu.
a zítra s mamkou vybírat ještě dárek k narozeninám. my jsme jí nic moc nekoupili, ale dohodli jsme se s ní, ona chtěla nový friťák, tak že jí ho koupíme.
já jsem vybírala na netu, ale ani jeden se mi nelíbil (my friťák doma nemáme, já to nesnášim :-D), tak jsem si řikala, než jí koupit nějakej, co by si sama nevybrala, tak s ní radši někam zajedu, ať si vybere sama.
tak jedeme zítra, jdeme k ní i na oběd, poručila jsem si rajskou :-)
valentýna my neslavíme. je to takový už hrozně komerční, červený a srdíčkovatý a já na to nejsem. radši na prvního máje pusu pod třešní :-D
juuj to ma mrzi, snad to fakt bude len kratkodoba zalezitost a ona z toho vyrastie |-|
takze zajtra sa nudit nebudete ako pozeram, ale co clovek narobi ked musi tych lekarov obehat 8-(
teri sme spolu nieco vyse 6 rokov....sme spolu uz dlhoo predlho :-D
P.S. : este sme to neriesili ;-)
teri, tak to máte ale lítací den po doktorech :-D a po úřadech :-p
z čeho má kristy ten exém? nějak jsem to nepostřehla.
já jsem jako malá mívala na rukou takový ty vodový pupínky, hlavně pravou dlaň jsem měla úplně osypanou. mezi prstama to svědilo a jak to bylo nateklý, tak to až bolelo. pak to vždycky postupně sesychalo a sloupala se mi celá dlaň a prsty, vypadala jsem, jako když mám lepru.
dávali mi na to všechno možný a nemožný, ale nic nepomohlo. s věkem to nějak vymizelo.
teď se mi občas udělá pár pupínků pod prstýnkem, když si třeba myju ruce a špatně se utřu. tak už si na to dávám pozor. jinak je to v pohodě.
ani nevim, z čeho jsem to tenkrát měla.
domi, tak to som ani nevedela (alebo vedela a zabudla), ze ste spolu 6r. :-) to my sme mali s drahym pred par tyzd. este len stvorrocie....
a k valentinovi - ja to neznasam.... vsade same srdiecka, same trapne reklamy, vsetko vsade cervene.... no trapne.... tak ako neoslavujem helloween, den vdakyvzdania, den nezavislosti a podobne komercne sviatky neoslavujem ani valentina.... drahy mal sice snahy oslvavovat to, na prveho valentina co sme boli spolu mi dal kyticu ruzi a bolo k tomu pripojene este take srdce, tak som mu vysvetlila, ze akoze diky ale nabuduce nech to neriesi :-D
ja som bola oneskorena, ked som nastupila na strednu, tak som neriesila ziadne take veci, ze vztah... nikdy som nemala ani platonicku lasku, proste nic.... prvy vztah co som mala bolo ked som mala 17, to trvalo vyse 4r.... ked to skoncilo, bola som dost v riti, zrutili sa mi svet (ako som uz pisala, bola som hluuuuupa) ale potom som prisla do BA a zacala som zit :-p
jani - ved jasnacka...clovek to inak berie ked ma 15 ako ked ma vyse 20....ako my sme spolu od mojej 16-tky, mala som predtym nejake lasky ,ale nic vaznejsie... my sme spolu prvy polrok poriadne ani neboli, sme to brali tak volnejsie, ale postupom casu sa to zlepsilo a dospelo to az k svadbe ;-)
ale ze by som lutovala, ze som neskusila aj nieco ine a podobne kecy vobec neriesim, ja som o nic neprisla :-p
fuha, tak ja si pripadam ako z inej planety medzi vami.... ty, terka, aj majka ste so svojim drahymi od strednej (ako su na tom ostatne neviem) a ja az takto na stare kolena som zistila, ze zivot je o niecom inom ako som mala dovtedy a nie je vztah ako vztah.... ale tak beriem to tak, ze clovek sa uci na vlastnych chybach a potom este mladost - pochabost - to su moje oblubene vyhovorky na mladost :-D
inak, dnes som na MS nasla uz asi stvrtu moju spoluziacku zo strednej
http://www.mojasvadba.sk/album/album.... - ach jaj tie modre kvety, tie rukavicky, celenka, zavoj.... ona mala vzdy cudny vkus.... teda, vacsina mojich spoluziaciek bolo cudnych.... alebo som cudna ja :-D :-D
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... - tu su dalsie moje spoluziacky (vsetky okrem tej vlavo)..... volali sme ich ze Beverly.... ktovie preco...ze? :-p ony boli vzdy najkrajsie, najuzasnejsie, najviac sa vtierali a robili modelecky.... boze, ja tak neznasam celu svoju strednu skolu a vsetko co s nou suvisi :-D
jani, tak ale den díkuvzdání, den nezávislosti... to jsou klasický americký národní svátky. to bych jako češka neslavila ani náhodou :-D valentýn je globální, vždyť to byl římský kněz. ale máš pravdu, nic z toho neslavíme, ani valentýna ani helouvín :-D
my jsme spolu byli na silvestra 7 let. jo, seznámili jsme se trapně na silvestra :-D