Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani az v 22? a hned take soky rodicom? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ano dani, az do 22 lebo ten magor, s kt. som chodila ziarlil na uuuuplne vsetko... ani s kamoskami som sa nemohla stretavat 8-( ..... potom som ich sokla, ze som sa rozisla s debilnym frajerom - potesili sa - a potom ze idem do BA... nepotesili sa, lebo v oktobri 2004 odisiel brat na VŠ do brna, v decembri sa otec odstahoval a na konci januara som oznamila, ze sa stahujem ja.... najskor to brali tak v pohode lebo boli presvedceni o tom, ze sa vratim.... ze ja, nepriebojna, sveta neskusena, zakriknuta, zvyknuta, ze mam vsetko na co si spomeniem sa zrazu idem odstahovat? ale ja som tvrdohlava tak som sa zatala a povedala, ze taku radost ako sa vratit naspat im nespravim.... aj ked som zarabala okolo 8tis. SK v cisom, 3500 som platila za podnajom, bolo to tazke, ale prezila som.... a keby som ostala sama s mamou, tak by mi preskocilo, nemala by depky len ona ale aj ja.....
Odpovedať
Jani, ted mam pocit, ze jsme chodily s tim samym :-D Ten muj ex, co si tak liboval v tom valentynu, byl zarlivec nejvetsi. Jenze cim vic zarlil, tim vetsi chut jsem mela mu zavdat skutecnou pricinu :-D Ted ma tak 6 let holku, jeji rodice jim koupili obrovsky barak, ktery si spolu opravuji. Ona je takova tlusta, roztekla a to mi ex povidal, ze mu narozdil ode mne vubec nedava prilezitost zarlit :-D Ale jinak je to hodna a moc chytra holka... fakt nechapu, proc s nim je :-N Nasi me vzdycky odmitali kamkoli behem gymplu poustet. S M. jsem se dala dohromady tesne po maturite a prestala jsem se ptat. Byli jsme spolu mesic, sbalili jsme krosny a odjeli stopem na Sulovske skaly (pod Zilinou), odtud jsme se jeli na dva dny koupat na Balaton. Po navratu jsme se za par dni sbalili a jeli stopem do Chorvatska :-D Myslela jsem, ze nase trefi... oni ho ani neznali jeste v te dobe :-D Takze u mne to byla tez pozdni revolta :-D
Odpovedať
Jani mám XP - pirátskou verzi :-D :-N ale tváří se jako že pirátská neni :-D a všechno mi jde jinýho :-N Ikke tak to jsem zvědavá jestli něco zabere, držím palec! :-) Já když kouknu zpětně tak jsem byla hrozný tele co jsem vyváděla, po městě jsem kolikrát šla kilometry ve tmě domů pěšky, spávali jsme po stanech tady po lesích občas, ty diskotéky kde po mě kolikrát někdo lezl, už se mi i stalo že jsem ho nemohla odehnat, no dneska je mi z toho blbě když si vezmu co všechno se mi mohlo stát, dřív mi to bylo relativně "jedno" dneska na to koukám z pohledu rodiče a je to fakt nepříjemný, vážně už se bojím co bude až děti vyrostou, říká se malý děti = malý starosti, velký děti = velký starosti. Mám toho kolikrát nad hlavu, ale věřím, že na to budu jednou vzpomínat a říkat si že to chci zpátky :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani tak to bol fakt magor ked ziarlil aj na to ze ides von s kamoskami 8-( . Dobre si urobila osamostatnila si sa a naucila zit aj z mala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. konecne na nete. :-) som bola u nasich. malemu idu zadne zuby, tak bol umrncany, ale aspon tolko nevyvadzal. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
maji, samko vie byt aj umrncany? neveriiiim :-D :-D dani, ano bol to magor ale ja som si vtedy myslela, ze to je normalne, ze to tak ma byt... a ked som sla na kavu s kamoskou, tak mi pisal sms, ze dobre sa bav a potom sa so mnou 3 dni nerozpraval.... potom ma podviedol, dozvedela som sa to od 3 ludi, kt. sa nepoznaju, ale ja som neverila, chcela som aby sa ku mne vratil.... no krava no :-p ked som isla niekam von, musela som nasim oznamit kam idem, kedy pridem a s kym idem.... takze ked som prisla do BA bolo uplne super, ze netusili kde som, s kym som, co robim, s kym robim, preco robim a kedy pridem :-D :-D na stopovanie, na to by ma nik nedostal, ani na stanovanie, na to som prilis fajnova :-p nechapem ako som vyzila z tych penazi, teraz zarabam viac a furt nic nemam, vsetko miniem, peniaze mi dako sublimuju :-N teri CZ - na PC mame tiez piratsky WIN XP, tiez sa tvari, ze nie je piratsky.... dufam, ze "sa" zapne do piatku aby som to tam skusila.... teri SK - dufam teda, ze vase male holandca uzrie svetlo sveta coskoro, od zajtra zacnem sledovat tu temu stare vrazdy, ci tam nie je daka info ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrykonik.sk/forum/show.p... - co je letani miminek? to video z CT 1 sa mi nechce prehrat 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
Bol trosku. Ale nevadí, lebo on to vynahradza vždy tým, že za mnou príde, pozrie na mna s tými jeho sibalskymi kukadlami a tak sa zlato prituli, že najradšej by som si ho zobrala domov a už nikdy nevrátila. x-) Taka mala anakonda. Jeho sa nedá nelubit. Ja som mala tuším vzdy stastie na frajerov. Doteraz sme kamaráti. Neviem si predstaviť, že by som s nimi nebola v kontakte. :-) Srr za raz chýbajúcu a raz nechybajucu diakritiku, ale zase píšem cez iPhone a nechce sa mi to po nom opravovat. :-D
Odpovedať
dobré ráno :-D dnes jsem vzhůru od pěti, k mým těhotenským příznakům patří i nespavost. většinou se mi teda podaří tak po hodině převalování ještě usnout, ale dnes ne, ve čtvrt na sedm jsem to vzdala. teri, jasně, chápu, že o tom buď nechceš mluvit, nebo vlastně ještě nemáš o čem :-( myslela jsem to spíš tak, kdybys potřebovala, aby ses nežinýrovala a klidně nás tím zahrnula ;-) víš jak :-) s tím ekzémem bohužel neporadím, protože já jsem nikdy nezjistila, z čeho to mám. ani už si přesně nepamatuju, kdy mi to zmizelo, ale jak jsi popisovala ta období těhotná/netěhotná, mám takové slabé tušení, že mi to zmizelo tak nějak v době, kdy jsem začala menstruovat, tak možná to souvisí i s hladinou hormonů v těle. opravdu nevím. protože podle téhle teorie bych ten ekzém vlastně teď měla mít. a na kristý by se to asi taky nedalo aplikovat :-D tak jen doufám, že na to co nejdřív přijdete a nebude vás to trápit. jediný, co bych ti možná poradila, máčet to v heřmánku, ten je silně zklidňující a trochu vysušuje. jinak opravdu nevím. janocko, létání miminek je takový kurs, strhla se teď kolem toho šílená vřava. :-S zapojila jsem se tady do diskuse a byla jsem těžce umlčena "chytrými" matkami :-D nevím, o co přesně tam jde, nicméně co jsem viděla, tak drží děti různě za nohu, za ruku a buď s nimi pohupují, nebo s nimi točí atd. na tom videu to vypadá šíleně, sama bych na to s dítětem nešla, ale ani nesouhlasím s tím, co se kolem toho strhlo, protože jak to bývá často - zdání klame. dali tu reportáž shlédnout pár odborníkům a údajně se všichni shodli, že je to pro děti škodlivé. no o kalíšku spousta lékařů taky tvrdí, že je škodlivý. asi nepatřičné srovnání (kalíšek vs. zdraví dítěte), nicméně spousta lékařů ví o kalíšku stejný houbeles jako o technice toho létání. ještě to zmíním i tady - nezastávám se těch kursů, netuším přesně, o co tam jde, jak ta technika funguje a jak se správně provádí (ani tady nechci rozpoutat diskusi :-D), ale nechci si jen udělat názor na základě jedné reportáže na čt. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko :-) kajo - mna by asi trtlo byt uz od 5-tej hore :-N ja mam problem vstavat cca o 6 15 do prace kazdy den, v poslednej dobe som nejako zlenivela co sa tyka ranneho vstavania. este kym so chodila do skoly som nemala problem vstat o 5-tej rano a cely den normalne fungovat, ale teraz to je hrozne...mozno to bude aj tym, ze starnem :-D :-D a k tym frajerom este :-D ja som mala pred manzelom len take dva akoze vztahy...jeden bol s kamosom, fakt dobrym kamosom, proste sme sa dlho spolu bavili, chodili von a on mi navrhol, ze to posunieme na chodenie, ja ze ok, ale potom cca po par dnoch som zistila, ze je len kamos a nic viac. ako sme sa rozisli, cca rok sa so mnou nerozpraval, potom sa to zlepsilo a teraz sa normalne bavime 8-) a ten druhy akoze vztah to bol jednoducho omyl 8-( na uvod dnesneho dna to aj staci :-p
Odpovedať
domi, když mám vstávat do práce, nebo vůbec když prostě musím vstávat, tak se mi taky nechce, i kdyby to bylo třeba v 8.00 nebo v 10.00, když zrovna nejsem vyspaná atd. ale jak jsem doma a občas se natáhnu i přes den, většinou se kolem té páté, šesté vzbudím, tak hodinku se převaluju, ale pak spím třeba do desíti (prostě vstávám podle toho, jak si řekne tělo), tak mám naspáno a někdy prostě už v pět si tělo řekne a hotovo :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aha takto to teda je :-D ja som zase na tom vecer tak, ze obcas som mrtva uz o 8-ej vecer a niekedy zase vydrzim aj do polnoci, ale zase na druhy den som ako chodiaca mrtvola :-x jaaj a nejako ma zacalo skrabat v krku, snad na mna nic nelezie 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
prave pisala kamoska na fb, ze im spred domu ukradli octaviu :-o to je strasne, lebo aj my mame octaviu a tie sa najviac kradnu u nas ]-( je to v podstate suseda, byva o par domov dalej a okna maju rovno do ulice a aj tak nic nepoculi... strasne nieco
Odpovedať
Jani, to letani miminek je takovy zas ten pseudo-uzasny kurz. Osobne bych se bala, aby nedoslo syndromu treseneho ditete (http://en.wikipedia.org/wiki/Shaken_b...), jakoze tak "litat" treba s dvouletyma detma musi byt sranda, ale pro mimina mi to neprijde dvakrat rozumny... muj nazor ;-) Ale jak psala Karolina, strhlo se kolem toho strasny halo :-N Domi, to je teda drsny s tou oktavkou. Meli ji pojistenou?
Odpovedať
Profilova fotka
market - myslim, ze hej, ale aj tak sak toto je totalny hyenizmus co sa deje v poslednej dobe ]-(
Odpovedať
taky bych to létání s novorozenětem nebo dítětem tak do dvou let neabsolvovala, nelíbí se mi to, nezaujalo mě to a nejsem přesvědčená o tom, že by se to takto malým dětem líbilo. spíš mě zajímalo, jak to funguje v praxi a tak. chtěla jsem znát postřehy někoho, kdo se toho zúčastnil/účastní. domi, to je vážně hnusný, asi dost nepříjemný takhle poránu 8-( nám už ukradli taky pár aut, to je bohužel dnes a denně a člověk si nemůže být jistý, ani když mu auto stojí v garáži za plotem a má nějaký safe system. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
kaji - presne ako hovoris, to ze mas auto vo dvore alebo v garazi neznamena, ze odtial ti to auto nezmizne...pocula som pripad, ze nedavno ukradli auto priamo z dvora a to boli pritom vsetci doma a nikto nic nepocul :-.
Odpovedať
kamarádka, která žije v anglii, tak když tam byla krátce, bydlela u svého strýce. všichni spali v ložnicích v patře, a přesto se jim do domu vloupali zloději a vykradli to spodní patro. a slyšela jsem, že už se to běžně děje i tady, resp. asi všude se něco takového stalo. jo a blanka.k tu kdysi psala, že seděli v brně v obýváku a z kuchyně jim ze zdi ukradli kola, která tam měli zavěšená. :-o dodneška děkuje za to, že nic neslyšeli, nebo že zrovna do té kuchyně nešli a nevyrušili je, buhví, co by se stalo.
Odpovedať
Pani, co nam striha Larus, si koupili s manzelem ojetou oktavku, meli ji po garancnim servisu prvni noc v garazi pod barakem a rano byla oktavka fuc. Jelikoz je jeji manzel profi hasic, je s policajtama jedna ruka, takze po aute i patrali. Ukradl to typek - fetak, co jim delal ten garancni servis, zkopiroval si klic asi. Samozrejme, ze dodnes nevideli ani korunu a typek jeste ani nemel soud. Je to snad tri roky 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
och boze toto je hrozne...ale najhorsie je, ze okolo toho ma clovek tolko opletaciek a pod. ale aj tak sa mu to auto nevrati...teda vo vacsine pripadov sa to stava...
Odpovedať
Profilova fotka
tu temu o lietani som otvorila preto lebo som myslela, ze to je o lietani v lietadle.... potom som si teda chcela pozriet tu reportaz, no neslo to.... neviem ci to bude pocitacom alebo ci to mozu pozerat len ti, kt. su z CZ.... ked sme pri tom vstavani, mam budik na 07:44 a nevyhrabem sa z postele skor ako 08:11 :-D domi, to je blbe s tym autom teda..... rodicom mojej kamosky ukradli koncom roka 2008 celkom nove auto, Honda CRV sa mi vidi... mali ho pred cinzakom na husto obyvanom sidlisku.... kupili si nove, take iste (kedze bolo poistene, poistovna im to preplatila takmer cele, kedze bolo nove) a potom im ho nejak v oktobri minuleho roka ukradli v centre... azijske auta sa moc nekradnu a ked ukradnu v preibehu roka jednej rodine 2 auta, je to cudne =-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani - neprovokuj s tym vstavanim :-p najlepsie na tom je, ze kamoska hovorila, ze SPZ nasli o kusok dalej vo dvore...sa ma aj pytala, ci by oni nahodou neboli takeho dacoho schopni ( lebo tam byva byvala spoluziacka)...akoze jej otec bol taky pochybny, ale myslim, ze daco take by neurobil...som jej povedala, ze to mozno dakto chcel na neho hodit alebo tak... oni totiz jaksik nezatvaraju branu, mozno to znie cudne, ale tak je to pravda...takze tam mohol hocikto prist a zahodit tam tu SPZ :-N
Odpovedať
nám kdysi ukradli felicii, naši ji měli na leasing, byla jednu splátku před splacením :-D to prý tak tenkrát (možná i dnes) ty leasingovky dělaly, že si nechaly zaplatit téměř celou částku, a pak těsně před koncem splácení nechali auto majiteli ukrást a prodali ho. vlastně za něj dostali zaplaceno dvakrát. my jsme to auto asi za dva týdny našli, mělo pořád stejnou spz, dokonce v něm táta vyfotil i toho řidiče, vše předal policii, auto jsme už neviděli, řidiče se prý nepodařilo identifikovat (i když jsme označili asi 5 míst, na kterém se to auto pohybovalo a třeba stálo i přes noc) atd. z pojišťovny jsme pak dostali pár tisíc - odečetli od hodnoty auta poslední jednu nebo dvě splátky, miliony poplatků a nazdar.
Odpovedať
Jeden znamy policajt vykladal, ze to driv ty leasingovky delaly tak, ze pry do zrcatka schovaly nahradni klice a papiry. A nikdy se pry policajtum nedokazalo dokazat, ze to tak bylo :-N Navic ten policajt i rikal, ze se dneska po autech uz nepatra... :-(
Odpovedať
tak to jsem zase slyšela, že to dělaly aaa auto, že si tam schovaly klíče a papíry. asi to bylo běžný. 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ano to som pocula aj ja, ze to takto robili niektore firmy zaoberajuce sa predajom aut...sa mi to ani verit nechce, coho su ludia schopni :-S
Odpovedať
To fakt nevim, ktera spolecnost, podle me nebyla aaa jedina ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
matko mi raz davno vravel, ze jeho znmay mu vravel, ze si rozbil spatne zrkadlo pri civani a vypadol z neho klucik aj s technicakom na ine meno (tiez mal pred koncom leasingu)... neviem uz ako sa to doriesilo a ci to bola vobec pravda... odvtedy ale vsetci moji znamy ked chodia do original servisu, tak su pri aute. aj matko bol nedavno, ked isiel na tu velku kontrolu po neviem kolkych kilometroch, tak pozadoval, aby sa mohol divat, chlapikovi sa to moc nepacilo. servisak mu najprv rozpraval nejake somariny, preco tam nemoze byt, ale potom si zavolal veduceho a ten povedal, ze nevidi dovod, aby sa nemohol pozerat, co robi servisny technik, kedze tam normalne zakaznici chodia. inac do servisu chodime len ku kamaratovi.
Odpovedať
Profilova fotka
som myslela, ze tehotenske testy su vzdy modre a ovulacne vzdy zelene... no tu http://www.modrykonik.sk/album/view.p... je tehotensky zeleny =-) tak ja som z toho magor uz
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?