zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
dakujem za info.... a teraz som este viac dopletena :-N
Funguje to nasledovne: treba pouzit ovulacne testy z ranneho mocu (nie z poobednajsieho ako obvykle na zistovanie ovu), niekolko dni za sebou. Je mozne ze sa ukaze slaba //, ale iba ak // postupne silneju, znamena to tehu. Netehotnym sa ukazuje bud kazdy den rovnaka //, alebo stale len ta jedna kontrolna.
__
robila som si parkrat ovu testy aj rano a mala som tam vzdy bud slabu alebo silnu druhu ciarku.... nikdy som na ovul. teste nemala len kontrolnu ciarku.... budem si musiet tieto veci asi viac nastudovat, lebo takymto stylom, ze nic neviem, nikdy neotehotniem :-N
ahojte teraz som sa dostala na net, rano s ami v robote odpalil pocitac 8-( tak som vybavovala nahradny.
Domi u octavky klasika, byva v BA? lebo v Ba su octavka a ww najkradnutejsie auta
Lietanie miminiek ked som to vcera spustila tak ma mrazilo ked som si predstavila zeby som mala Ellu tak malu tocit, vyhadzovat neviem kazdeho vec ale ja osobne by som to urcite nerobila
no mne MUDr.ka povedala, ze nemam cysty, tak neviem teda......
domi - ja sa z tych grafov co niektore baby robia nevyznam, ani sa mi nechce sledovat si krcok a pod., tak som si kupila testy, ze to je najistejsie.... a dnes som sa docitala, ze ak nie je ovul. tak by mala ostat iba 1 ciarka :-N
vcera sme sa v robote akurat rozpravali o tom, ze Skoda a VW sa vacsinou kradnu na suciastky - ze to rozoberu a rozpredaju - a tie vacsie a drahsie auta ako BMW X6 co nedavno ukradli, tak to na objednavku
no ja preto radsej nic necitam :-N
je to mozne, ma normalne prekvapila ta sprava, ze sa kradnu tie X6 ...som si naivne myslela, ze take auta sa nekradnu 8-(
tu v nasom okoli ukradli uz 2 cierny golf tento rok. jeden zmizol z nasej ulice a druhy o ulicu dalej. jedine stastie, ze mame moznost parkovat vo dvore, ktory je za dvoma zamknutymi branami...
domi, vsetko sa kradne... tieto drahe auta ale nejak tak na zakazku, ze nalozia do kamiona, prevezu kamsi v ramci republiky a potom ked to uz nie je take cerstve, tak to odvezu dalej.... to som pocula, citala, neviem z vlastnych skusenosti... nemam ferrari, ani nie som zlodej aut :-D
jani, no dufam, ze nie si. :-D ale je to pravda. drahe auta sa kradnu snad najviac a cim drahsie, tak lepsie. pouzivaju sa na to zevraj speci kamiony s upravenymi stenami, ktore rusia akykolvek signal, takze aj ked mas v aute alarm, ktory ti vie zistit polohu, kde sa auto nachadza (dobra vec, mame to aj mi v aute, ked nevieme na velkom parkovisku, kde sme zaparkovali. :-D), mas smolu...
zistit polohu auta, o tom som nepocula este nazivo.... videla som, ze sa to casto pouziva v krimi serialoch.... ja keby som bola aktivny sofer, tak by som toto musela mat, lebo ja som niekedy uplne stratena v tych velkych garazach, ked si myslim, ze viem, tak sa vzdy vyberiem nespravnym smerom.... a tie viacposchodove garaze, tak to je koniec :-D
jani, mame alarm od jablotronu. ide tam klasicka sim karta, ako do telefonu. posles z tvojho telefonu nejaky prikaz a auto ti posle spat smsku s presnymi gps koordinatmi. nebolo to ani drahe. tusim nejak 10tis to stalo, ked sme ho kupovali.
kalerat, tak přeju, ať je všechno ok a brzy je ti dobře x-)
holky, normálně jsem se snad poprvé (pokud nepočítám termínovou a nějaký kravinky) zapojila do tématu na koníkovi, nemohla jsem si vybrat lépe než létání dětí :-D
mám pocit, že problém většiny zdejších uživatelek je ten, že absolutně neumí číst. nakonec z toho udělaly, že nemám dítě, nemůžu soudit, umím se ze všeho vylhat (však se známe, že karkulo?) atd.
chudák alčátko (která psala skoro to samé) z nich byla úplně vynervovaná :-D
jsem tam asi 10x napsala, že s tou metodou nesouhlasím, že se mi nelíbí, ale že o ní houby vím, a že odsoudit to všechno jen na základě jedný reportáže, není fér. a taky že mi vadí, jak se tam některý matky vyjadřují (nic konstruktivního, nic k diskusi, jen - nakopoala bych je do prdele, biomatky debilní, co si myjou ruce v zrní; pověsila bych je za nohy do průvanu; pojďte jim do toho kursu udělat brajgl apod.).
jsem se fakt chtěla dozvědět něco víc, ale tyhle výkřiky ničemu nepomůžou.
sorry, jsem si potřebovala ulevit. :-D
Jo, ted jsem do te diskuze o litani koukala... a prisla jsem se z toho vypsat ]-( Zas se potvrdilo to, co nenavidim na jinych serverech "nemas dite, nemas co kecat." 8-( Ani jsem nemela chut tam napsat. Mam pocit, ze Lenkavano si mysli, ze se ctyrma detma ma mozek uz kompletni 8-( Mne se ta metoda moc nezda, ale neodsuzuju ji. Znam lidi, co odsuzuji i plavani kojencu nebo masaze briska, ale tam mi neprijdou takovy rizika jako u toho letani (syndrom treseneho ditete, napor na chatrne klouby atd.). Necetla jsem to cely, ale Lamia ma docela padne argumenty, i proto, ze je lekarka.
ja sa ani nemam chut zapajat do takychto diskusii... naco?
na jednej strane som videla dokument, ako africke matky masiruju deti a bolo to dost podobne tomuto lietaniu
na druhej strane nam fyzioterapeutka na tehu cviceni vravela, ze pri prebalovani nemame dieta tahat za clenky nahor, lebo ze to nie je dobre na bedrove klby
oboje mi pride extrem, neviem ako inak by som mala dieta prebalovat, pride mi nemotorne ho prevalovat na bok a tak pod nim vymienat plienku =-) :-.
ikke, mě to docela zaujalo z toho hlediska, jak se kolem toho strhla vřava, aniž by o tom cokoli věděl něco víc. jak jsem řekla, ta metoda mě nezaujala, ať už je nebo není nebezpečná. takže z tohoto důvodu jsem se do té diskuse nezapojila. byla jsem jen zvědavá, jak to funguje doopravdy, jaké jsou zkušenosti lidí, co to absolvují.
z tohoto pohledu mi to přišlo docela zajímavý.
ale o diskusi nemůže být řeč, to je jen téma o lynči na létající matky... škoda, mohlo to být docela poučný. :-D
dobre ranko...
takze uz aj u nas dnes snezi, ale som ostala prekvapena, ze som vobec nemeskala do prace, lebo tu ked napadne len 1 cm snehu je tu kalamita gigantickych rozmerov :-D
Domi, no tak uz si asi zvykli, kdyz je ted snih skoro porad :-D
Jsem neskutecne nasrana na letani miminek ]-( ]-( ]-( Omlouvam se za vyrazy. Ale pry byla vcera v DE zpravach reportaz, ja ji teda nevidela, ale dneska mi kamoska rika, ze to tam bylo interpretovany jako "metoda bezne uzivana v Cechach." ]-( A domovnik od naproti na me dneska se smichem volal, ze az se nam mimino narodi, nemam s nim litat, ze by nekdo mohl zavolat socialku 8-( Zas jsou Cesi za nejaky tyrany ujety!!! ]-(