zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Domi, ale tohle neni poprve, co udelali z komara velblouda (ťavu :-D) 8-( Uz pred par lety tu byla v telce reportaz, jak nejaka cigoska nekde v Chebu nabizi decko k prostituci. No a nakonec to tu bylo podany tak, ze detska prostituce je v CR naprosto bezna a jen v okrese Cheb je 200tis. deti nucenych k prostituci. A tou dobou zilo v tom okrese asi dohromady 120 tis. nezletilych :-N Nicmene okurkova sezona, tak proc neco nevytahnout a nenafouknout do kravich rozmeru, ze? ]-(
market - dakujem za preklad :-D :-p
to fakt? no pekne, ale to je tu na dennom poriadku,ze novinari aj banalnu vec vedia tak podat, ze z toho vzide skandal obrovskych rozmerov 8-( to je jak ked jedna babka povedal druhej a tak to kolovalo po celej dedine...
som si konecne pozrela na dakej RUS stranke co to vlastne to lietanie je.... teeeeda, zda sa mi to byt drsne ale nechapem co z toho robia take haloooo a hadaju sa kvoli tomu tie baby.... ved ked s tym nesuhlasia tak ok, ich vec a tie co s tym suhlasia a myslia si, ze to je dobre tak ok, ich vec no.....
marekt, ved aj SK je v zahranici propgovane tak, ze tu chodime na vozoch (konskych), zijeme v chatrciach, je tu neviem aka velka kriminalita a bezne kazdy robi zabijacky a chlasce pri tom od rana do noci ]-(
No nejsou. Ale ted jsou v tezke nemilosti Reci :-N Si zas navymysleli, kolik do nich ma unie nalit. Plytvaji uplne nehorazne (na jednoho zaka ve skole pripadaji 4 ucitele - ne naopak) a chteji, aby nemuseli posouvat hranici odchodu do duchodu ze 60 na 63. Pritom i Nemci maji nejakych 67 :-N
som to myslela ironicky.... jasne, ze nie su svati ;-) o GR sa pise vela aj u nas.... su vseliake polemiky, nazory a clanky, ze ci (ne)maju vystupit z eurozony, ci im ma EU pomahat a pod.... ale ak je pravda aspon cast toho co sa o nich pise, tak si za to mozu sami.... ze predtym ako prijimali euro zavádzali so statistikami, s mierou deficitu a pod. Lenivci su to :-D
Mame troje Reky v baraku a jsou lini az hanba :-N Ja bych je z EU vykopla supem, vratila jim jejich drachmu a nazdar! Jako vylhat si miru rustu HDP je fakt sila, stejne jako temer zdvojnasobit pocet olivovych stromu, aby meli vic dotaci na zemedelstvi :-D
precitajte si, pls toto: http://www.mojasvadba.sk/aboutus/bann... - vyplyva vam z toho nejak, ze Asmira ten banner vyrobi? volala mi jedna baba zo svad. salonu, ze by chcela banner, vsetko vyzeralo nadejne az ked mi nepovedala: ja vam poslem do mailu text s tym, co chcem na tom banneri mat... povedala som jej, ze nech mi posle hotovy banner, tak bola chvilu ticho a potom zarazene: akoze to ja mam platit len za zverjenenie banneru? akoze ja si ho musim urobit? Ste mali hned povedat... dovidenia....
ked chce niekto reklamu v televizii alebo v novinach, tiez zavola ze: ja chcem reklamu... a caka, ze oni mu to spravia? kuuurnik, vytocena som
hej domi, spominala, ze do 11 spi ale teraz uz je pomaly 12 :-) pozeram jej casy prihlasenia a parkrat sa prihlasila az po 13:00, tak budem netrpezlivo cakat ;-)
Jani, to mi z toho teda nijak nevyplyva. Cetla jsem si to 2x. Ale moznaaa byste to tam mohli nejak "zakomponovat," ze "vas banner je treba dodat v urcitem formatu" atd.
Neni treba Terka SK na kontrole u doktora nebo porodni babky (monitor, ctg)? Na to se prece chodi kazdy den, kdyz uz ma zenska po terminu.
dobré "ráno" :-D
řekové jsou fakt vesměs líná pakáž, v tom souhlasím. to, co předvádí a požadují teď, to je fakt nehoráznost. no zatím se jim o tom stejně ostatní nedaří přesvědčit, tak já doufám, že to tak zůstane. prý reformy! :-p
tady přes noc taky dost nasněžilo, já musim do obchodu, ale moc se mi nechce, je tam dost zima a bert se zase bude zastavovat u každý závěje, to bude cesta :-D
praveze ani nie... ako som vcera pisala do starych vrazd, citim sa ako sirokorozchodna lokomotiva, totiz jedine s nohami rozcapenymi do stran ma potom neboli pri chodeni bedrovy klb :-p