Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
market - vidis to ma ani nenapadlo :-D och joj, to tak byva...jedna blba reportaz a uz hadzu vsetkych do jedneho vreca ]-(
Odpovedať
Domi, ale tohle neni poprve, co udelali z komara velblouda (ťavu :-D) 8-( Uz pred par lety tu byla v telce reportaz, jak nejaka cigoska nekde v Chebu nabizi decko k prostituci. No a nakonec to tu bylo podany tak, ze detska prostituce je v CR naprosto bezna a jen v okrese Cheb je 200tis. deti nucenych k prostituci. A tou dobou zilo v tom okrese asi dohromady 120 tis. nezletilych :-N Nicmene okurkova sezona, tak proc neco nevytahnout a nenafouknout do kravich rozmeru, ze? ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
market - dakujem za preklad :-D :-p to fakt? no pekne, ale to je tu na dennom poriadku,ze novinari aj banalnu vec vedia tak podat, ze z toho vzide skandal obrovskych rozmerov 8-( to je jak ked jedna babka povedal druhej a tak to kolovalo po celej dedine...
Odpovedať
Profilova fotka
som si konecne pozrela na dakej RUS stranke co to vlastne to lietanie je.... teeeeda, zda sa mi to byt drsne ale nechapem co z toho robia take haloooo a hadaju sa kvoli tomu tie baby.... ved ked s tym nesuhlasia tak ok, ich vec a tie co s tym suhlasia a myslia si, ze to je dobre tak ok, ich vec no..... marekt, ved aj SK je v zahranici propgovane tak, ze tu chodime na vozoch (konskych), zijeme v chatrciach, je tu neviem aka velka kriminalita a bezne kazdy robi zabijacky a chlasce pri tom od rana do noci ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
jani - a teraz este ten skandal s tou vybusninou najnovsie :-N
Odpovedať
Jo, tak ten skandalek s vybusninou podali Nemci dobre :-D Zas stylem "Na SK je asi bezne, ze nakladaji do letadla vybusniny..." 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
no ved co ine by sa aj cakali, ze? 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ach jo, sme dopadli :-N hlavne, ze nemci su svati :-p
Odpovedať
No nejsou. Ale ted jsou v tezke nemilosti Reci :-N Si zas navymysleli, kolik do nich ma unie nalit. Plytvaji uplne nehorazne (na jednoho zaka ve skole pripadaji 4 ucitele - ne naopak) a chteji, aby nemuseli posouvat hranici odchodu do duchodu ze 60 na 63. Pritom i Nemci maji nejakych 67 :-N
Odpovedať
Profilova fotka
som to myslela ironicky.... jasne, ze nie su svati ;-) o GR sa pise vela aj u nas.... su vseliake polemiky, nazory a clanky, ze ci (ne)maju vystupit z eurozony, ci im ma EU pomahat a pod.... ale ak je pravda aspon cast toho co sa o nich pise, tak si za to mozu sami.... ze predtym ako prijimali euro zavádzali so statistikami, s mierou deficitu a pod. Lenivci su to :-D
Odpovedať
Profilova fotka
greci su lenivci to potvrdzujem ;-)
Odpovedať
Mame troje Reky v baraku a jsou lini az hanba :-N Ja bych je z EU vykopla supem, vratila jim jejich drachmu a nazdar! Jako vylhat si miru rustu HDP je fakt sila, stejne jako temer zdvojnasobit pocet olivovych stromu, aby meli vic dotaci na zemedelstvi :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
pozeram, ze terka SK sa dnes este neukazala.... ze by uz rodila? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to fakt spravili so stromami? to som nepostrehla... to su vyhcani parchanti! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
treba skontrolovat temu na MK ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
skontrolovala som.... zatial nist od jej sestry ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale tak ako uz niekolko krat spominala, ze si rada pospi do 11-tej a teraz je len cca polhodku v sklze :-D
Odpovedať
Profilova fotka
precitajte si, pls toto: http://www.mojasvadba.sk/aboutus/bann... - vyplyva vam z toho nejak, ze Asmira ten banner vyrobi? volala mi jedna baba zo svad. salonu, ze by chcela banner, vsetko vyzeralo nadejne az ked mi nepovedala: ja vam poslem do mailu text s tym, co chcem na tom banneri mat... povedala som jej, ze nech mi posle hotovy banner, tak bola chvilu ticho a potom zarazene: akoze to ja mam platit len za zverjenenie banneru? akoze ja si ho musim urobit? Ste mali hned povedat... dovidenia.... ked chce niekto reklamu v televizii alebo v novinach, tiez zavola ze: ja chcem reklamu... a caka, ze oni mu to spravia? kuuurnik, vytocena som
Odpovedať
Profilova fotka
hej domi, spominala, ze do 11 spi ale teraz uz je pomaly 12 :-) pozeram jej casy prihlasenia a parkrat sa prihlasila az po 13:00, tak budem netrpezlivo cakat ;-)
Odpovedať
Jani, to mi z toho teda nijak nevyplyva. Cetla jsem si to 2x. Ale moznaaa byste to tam mohli nejak "zakomponovat," ze "vas banner je treba dodat v urcitem formatu" atd. Neni treba Terka SK na kontrole u doktora nebo porodni babky (monitor, ctg)? Na to se prece chodi kazdy den, kdyz uz ma zenska po terminu.
Odpovedať
Profilova fotka
uz sa prihlasila, takze este nerodila :-) asi teda navrhnem aby to tam zakomponovali, lebo nemam nervy na takychto ludi 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
TU :-D
Odpovedať
Profilova fotka
u nas sa nechodi nikam kazdy den, ani po termine... :-S
Odpovedať
Aha, tak to jsem nevedela. Ono je NL takove lezerni, tak se asi neni co divit :-) A jak casto chodis na kontrolu nebo aspon monitor?
Odpovedať
Profilova fotka
ku grekom - tento blog mi utkvel v pamati - ako pracuju grecki statni zamestnanci a nieco o "dochodcoch" :-D http://rosikova.blog.sme.sk/c/138156/...
Odpovedať
dobré "ráno" :-D řekové jsou fakt vesměs líná pakáž, v tom souhlasím. to, co předvádí a požadují teď, to je fakt nehoráznost. no zatím se jim o tom stejně ostatní nedaří přesvědčit, tak já doufám, že to tak zůstane. prý reformy! :-p tady přes noc taky dost nasněžilo, já musim do obchodu, ale moc se mi nechce, je tam dost zima a bert se zase bude zastavovat u každý závěje, to bude cesta :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - to iste aj nas psik robi, on ma zo snehu neskutocnu radost doma na dvore je nonstop v snehu x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
na monitore som este nebola ani raz, na kontrolu teraz kazdy tyzden (asi tak od 36tt), najblizsie az v stredu, ak ho dovtedy nevytrasiem :-N
Odpovedať
Profilova fotka
teri - a necitis sa nejako inak? myslim tak predporodne :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
praveze ani nie... ako som vcera pisala do starych vrazd, citim sa ako sirokorozchodna lokomotiva, totiz jedine s nohami rozcapenymi do stran ma potom neboli pri chodeni bedrovy klb :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?