zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ano, to je ona.... nezvyknem pozerat albumy podla aktualizacie ked nie je sezona, dnes mi to po dlhom case napadlo.... robim hocico len aby som nemusela robit zas faktury :-N asi ich budem robit v noci zas... komu niet rady, tomu niet pomoci :-N
asi ano.... ano, som nepolepsitelna zloba :-D ale vacsinu januarovych uz mam, uz ma uctovnicka nahanala, no musim ich najneskor zajtra dokoncit + cast februarovych poslat....
jani ved povedz ze admini nemju cas tak riesis cele mk,ms,modrustrechu atd :-N
Ozaj Jani, zajtra je piatok, bude nova verzia MK? ;-) ako Bob pisal ze hruba tento tyzden? =-)
urcite este nebude ostra, bude max. tak beta, ze sucasne budu 2 verzie :-) ale ci to bude zajtra, to neviem, opytam sa.... niekedy sa aj my - kuko, pierre a ja - dozvedame veci z fora alebo z mailov, lebo programatori si niekedy myslia, ze vieme citat myslienky :-D :-D v pondelok sme riesili, ze ako dlho ma byt beta kym sa to spusti na ostro.... tak som povedala, ze podla mna tyzden staci, lebo aj tak tam nik nechodi.... ked bola beta strechy, tak vsetko bolo ok, ziadne namietky, ale ked sa to spustilo naostro, tak amen tma :-D
no na koníkovi to bude rasovina, dej nám fakt vědět, až se to bude překlápět, je potřeba se na to řádně připravit :-D
na druhou stranu díky střeše se vychytalo spoustu much, takže půjde jen o to, aby si holky zanadávaly a rychle si zvykly :-D
jasne jasne, dam vediet :-) ked sa to bude preklapat, tak stranka bude zo 2 dni nedostupna, myslim.... preklapanie strechy trvalo cca 24h a konik je ovela vacsi.... este musia premysliet ako to preklopit tak, aby stranky neboli vypnute dlho.... ked sa preklapala strecha tak cast programatorov nespala vobec, sledovali to, tak dufam, ze ked sa bude preklapat kon, tak pojdu na striedacku, nie ze nebudu spat 3 noci :-D
caute, caute.... ved prave toho sa bojime, ze mamicky utrpia vaznu psychicku ujmu, tak preto uz 2 tyzdne spekluju ako to preklopit bez dakej dlhsej odstavky alebo to preklapat cez weekend ked je navstevnost najnizsia
no ten vikend je dobry napad...ale tak ved ked sa to da dopredu vediet,ze sa bude nieco robit, tak snad sa na to nejako pripravia, ved sa nemoze kvoli nim cakat ...
jasne, ze sa da dopredu vediet, ved ekby sme nedali dopredu vediet, tak po weekende by som mala tisic rozzurenych mailov, ze co sa deje, a ze no dobre teda, idu von alebo sa venovat detom.... ked bol v lete vypadok od piatku vecer do nedele rana, tak som mala stovky mailov typu: no dobre teda, ked to nejde, tak pojdem von s detmi! pojdem sa bicyklovat.... pojdem sa kupat a k tomu kopec vykricnikov a nasraty smail vacsinou....
tak ikke stále pohromadě? :-)
janocko, ale prosim tě, až to budete dávat vědět, tak to nepište do té kategorie modrykonik.cz/sk, protože tam si to přece nikdo nečte. napište to na hlavní stránku, obrovským písmem, v blikajícím rámečku, protože jinak bude zle. bububu :-D a budou se muset jít byciklovat :-p
danu, už jsem dokonce uvažovala, že se vždycky budu snažit, aby na začátku každé nové stránky bylo velkým písmem napsáno: TOTO TÉMA SLOUŽÍ POUZE K ZAPISOVÁNÍ STOPNUTÝCH INZERÁTŮ A JEJICH DŮVODŮ. JAKÉKOLI DOTAZY A ŽÁDOSTI SMĚŘUJTE DO INTERNÍ POŠTY PŘÍSLUŠNÉHO ADMINA.
ale mám vážné pochybnosti, že by to stejně nezabralo :-D
to, ze je karnevalove obdobie som postrehla vcera v spravach, ked bola sprava z Ria, ze viest karneval bude 7 rocne dievca, ze ochrancovia prav deti su pobureni, ale rodicia dotycnej dievciny na tom nevidia nic zle a ani sud... nuz, ja by som svojej 7r. dcere nedovolila byt navlecena v satockach s vypchatym dekoltom a vrtiet zadkom pred tisickami ludi....
alebo jednoducho rio :-D :-p
mam dotaz uplne mimo temy :-N pisala som si vcera vecer s jednou uzivatelkou, kedze zalozila dupla temu a pod. a pisala som jej ze staci vyhladavac pouzivat a ona odpisala ze jej nefunguje, ze nepise ani s interpunkciu a tak, ale aj napriek tomu jej vyhodi, ze sa nic nenaslo a pritom tie temy uz existuju a mne idu v pohode vyhladat =-)
domi, to poslední dobou píše docela dost lidí. mně to teda fungovalo zatím vždy, používám ten klasický vyhledavač docela často, když nevím přesný název a přes admin bych to hledala sto let, tak radši použiju klasický a pár hesel. zatím bez problémů.
ale už jsem to zaznamenala, možná bude opravdu nějaký problém :-|
nicméně pár uživatelek mě překvapilo, když jim nejde vyhledavač, tak mi napíšou, co chtějí založit a jeslti se nemůžu podívat, jestli už to tu není :-)