Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zas je orion sutaz, alebo si ta osoba na konci pomylila rok? =-) :-D http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
Odpovedať
orion je zase ;-) mně včera psala bratrancova přítelkyně, která má TP koncem měsíce, jestli pojedu o víkendu k mámě, že oni si tam jedou pro kočárek. a hned na to - dneska mi kleslo břicho a tak mě jako pobolívá :-D tak jsem jí odpověděla - holka, ty už budeš mít o víkendu asi jiný starosti :-D :-D jak dlouho před porodem klesne břicho? já myslím, že je to pak otázka hodin, max dní ne?
Odpovedať
Profilova fotka
teri - :-D :-D :-D takze treba nalepit orion hviezdu do okna a cakat ci sa zastavia aj u nas?? :-D :-p
Odpovedať
Ahojky :-) Jani taky bych tam nějak jemně zakomponovala "banner si musíte vyrobit sami" :-N Kalerat vítej zpátky a držím palečky ať už vám jde všechno jen hladce, hlavně ať jste OK a gratulace k holčičce x-) Já jsem včera lítala po městě jako blázen, ani nevím kde všude jsem byla, den utekl jako voda, večer jsem úplně odpadla :-o Kájo mě břicho před porodem nikdy nekleslo, je to dost individuální, u Kristý mi to sice tak připadalo, ale ona tam byla jen namáčklá, u Lukyho vůbec nic... u Kristý mi tvrdila porodní asistentka že ho mám dole když mi praskla voda, čili 4h před samotným porodem (těch 25h kontrakcí předtím nepočítám :-N). Ikke ty potíže takhle ve finiši ti vůbec nezávidím, jak se u vás řeší přenášení? Nebo spíš kdy se to začne řešit, za jak dlouho? Pokud už jsi někde psala, tak se omlouvám, přiznám se, že úplně poctivě jsem vás nečetla :-) Co je tady jinak nového? Kromě toho že Orion jede a uživatelky jsou odrzlejší a odrzlejší :-D
Odpovedať
Profilova fotka
terinko ahoooj x-) nase novinky si vystihla, takze sa musis pochvalitm ty :-p ako je to s tymi tvojimi kamenmi?? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam v papieroch, ze je zostupeny od 37tt, odvtedy sa mi aj lahsie dycha, nebyt toho klbu, beham ako srnka. neviem, ci mi este ma extra klesnut brucho...? myslim, ze ho mam trochu nizsie nez predtym, pri masazi hradze som citila normalne hlavicku :-N =-) a riesit sa to tu riesi az po dvoch tyzdnoch prenasania zvycajne...
Odpovedať
Ikke :-o hlavičku? Bože ty porodíš ani nebudeš vědět jak :-D já jsem si teda při těch kontra nikdy neodvážila dolu sáhnout, tak ani nevím jaký to je :-N Myslím, že ještě by mělo břicho klesat s těma postupnýma kontrakcema, takže ještě podle mě určitě aspoň trošku klesne, musí klesnout celý dítě, jestli z tebe teda jen tak nevypadne :-D Domi no to já vůbec nevím, četla jsem si o tom něco na netu, u obvodní dokorky jsem ještě nebyla, střídá se tam s jedním blbečkem a ona je tam jen v ÚT odpoledne, musím počkat až bude mít čas manžel pohlídat děti a pak se půjdu na to poptat. Četla jsem cosi o laparoskopii, ale já nechcíííí :-N :-x tak jako nevím, možná že dokud to nebude dělat paseku tak se to ani řešit nebude :-N já měla "jen" jeden záchvat a bolesti mívám po smaženém... myslím si, že ale samotným odstraněním kamenů ty bolestí nezmizí, asi to prostě nesnesu, nevím. Všichni jste si myslely že čekáme třetí dítě jo? :-N to by mě šviiiihlooooo :-o
Odpovedať
Profilova fotka
nooo ja som myslela aj aj :-D :-p inak mojej svokre nedavno vyberali tieto kamene, no myslim, ze jej to laparoskopicky robili alebo nie? :-| :-N a dokonca si jeden aj odlozila na pamiatku :-D a mala tiez problemy s jedlom, lebo nemohla skoro nic jest ale uz je to myslim ok...a najhorsie mala tesne po operacii, lebo to v sebe neudrzala ani len vodu :-x :-x
Odpovedať
Domi to zní lákavě ta laparka :-N :-p bože vůbec se mi do toho nechce, jinak to nejde? :-N Zatím jsou dva velký 1,1cm, hrůza kamkoliv vlezu tam mi něco najdou, připadám si jako stará bába, co bude za pár let ty jo :-p Uvidíme třeba až mě vytrestá nějaký jídlo tak změním názor a ještě ten den se nechám radši "kuchnout" :-N A jak je v SK holky? Tady sněží jako blázen, od večera, strašnýýýýý :-o
Odpovedať
Profilova fotka
teri - ja ta nechcem strasit, sak kym ti to nejako extra neprekaza tak si to nemusis dat vybrat, ale ved uvidis co povie lekarka ;-) no tu v BA snezilo rano, teraz ak sa nemylim a hlavne teda dobre vidim nesnezi :-p
Odpovedať
Profilova fotka
mojej babke ked vyberali kamene tak si ich este aj na pamiatku nechala :-N
Odpovedať
Profilova fotka
aj moja babka ma uz roky ulozene kamene v takej flasticke sklenenej od celaskonu.... ale to jej uz daaaaavno robili, este ked sme boli deti s bratom, tak nam ich ukazovala :-) teri, tak ked napises na FB, ze si bola na ultrazvuku obliciek a na nich sa nenaslo nic, ale v bruchu sa naslo nieco 2 cm velke, tak co si ma clovek mysliet? :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
baby skuste si aj vy pozriet tu temu Verzia stranky pre tlac tu v admine - dnesne prispevky a dajte vediet ci vam to ide.... ze ci som zas len ja ina =-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani mne to ukazuje tak ako tebe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne to ide ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
diky moc ;-)
Odpovedať
Teri, ta laparoskopie neni tak strasna, jak velka brisni operace. To bys byla za chvili fit ;-) Nedaji se nahodou tyhle kameny nejak rozdrtit ultrazvukem a vyjdou ven samy. Nebo to si pletu s jinyma?? =-) Jani, mne to jde.
Odpovedať
mám to, jak popisuje janocka - tu verzi pro tisk
Odpovedať
Profilova fotka
konecne mam svoj comp bolo tam len nieco odpalene tak fajn
Odpovedať
Profilova fotka
dani - to je super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
krista, nelakaj sa, vlasky necitim :-D len akoze tam, kde to predtym byvalo makke (poznam z kaliskovania) je to teraz tvrde a mierne zaoblene :-D koniec anatomickej vsuvky... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
super, ze "nezomrel" cely PC ;-) dnes je asi den debilov.... niekto si formulaciu: var. symb. Vaše IČO alebo dátum narodenia v tvare DDMMRRRR vysvetlil takto: zadal platbu s VS 000000 - uuuuplna "parada"! snad sa ale ozve, lebo ked som si dala vyhladat cloveka, ktoremu patri ten ucet nic mi nenaslo a ani ked som si dala cislo uctu do google nic nenaslo.... fakt by mali ludia vyplnat IQ testy pri kazdom kliknuti na tieto stranky, lebo nebolo to prvykrat kto dal takyto VS alebo potom 123456 ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
domi, vy v praci ozaj ako? uz mate novu upratovacku?
Odpovedať
Profilova fotka
jani - no tak vselijako, ale upratovacka nie je ziadna, cize si vies predstavit ako to tu vyzera ]-( :-N ale ja to neriesim, sak sa ma aj na to pytal, ze ci by som to nechcela robit ja, ale som ho poslala pekne do perdele a bol z toho taky vysisany, ze si hned musel druhu kavu uvarit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kokso, to je zleee, ze sa ta pytal ci nechces robit upratovacku vo firme..... magoooor ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
akoze nepytal sa to priamo, sa pytal stylom, ze ci by som nebola ochotna mu pomoct s upratovanim, ale som ho hned schladila, ze akoze to sa nerobi ludom za chrbtom, ze veci okolo firmy sa tykaju aj nas, ze mame pravo vediet, ze co sa robi a nie ako on, postavit cloveka pred hotovu vec ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
a magor to je a riadny, sak aj dneska som ho pekne odpalkovala :-o neznasam, ked sa hra na chrumkaveho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a dnes co vyviedol? ja by som nemohla robit upratovacku, vynasat cudzie smetiaky, umyvat hajzle, utierat prach a pod.... tssss... akoze keby som bola v nudzi a nemala by som prachy, tak akoze ok, co uz, ale takto popri zamestnanie nie
Odpovedať
Profilova fotka
alee si mysli, ze ja asi nesledujem maily a v kuse mi preposiela uz vyriesene veci ;-) no hajzle upratuje upratovacka, lebo to spada do najomneho nastastie :-N ale tak so vsetkym ostatnym suhlasim, ja som sem nesla s tym, ze budem aj upratovat kancle ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ved to.... sef asi nechape, ze chce setrit na nespravnom mieste.... tento album ma zaujal http://www.mojasvadba.sk/album/album.... ze ma nejak vela gratulacii... tak som ich zratala a bolo ich vyse 130....fuuuha, to je fakt dost... a to som zo 10 vymazala, kt. boli ohovaracske
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?