Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ikke ako to chodi u vas, kedy porod vyvolavaju?
Odpovedať
Profilova fotka
po 2 tyzdnoch od datumu... cize toho 22.2. u mna asi...
Odpovedať
Profilova fotka
ikke tak dlho? uz mas teraz toho asi dost
Odpovedať
Ahojky :-) Jsem tu jen na skok, Jani víš co jsem normálně zjistila :-o že mi v Chrome nejde jen MK.CZ!!! MK.SK mi jde =-) :-o můžete teda holky co máte Chrome zkusit MK.CZ?! :-o
Odpovedať
Ikke ty jsi držák, u nás nechávají také 14 dní, u druhýho těhu mi to bylo jedno, nic mi nebylo ale v tom prvním bych teda vraždila, to jsem porodila 38tt+4 a i tak to na mě bylo už moc :-D držím palečky ať tě už dlouho žádný obtíže netrápí a ať to máš rychlé x-)
Odpovedať
Jo a co se týče témat u klasického vyhledávače, často mi to najde téma a odkaz mi nefunguje :-S nevím jestli je to tím Chrome? Ale teď pracuju v Opeře a je to to samé a i si na to stěžovala jedna uživatelka, napíše to něco ve smyslu: "Jejda odkaz nefunguje" :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ked sa tak bavime o porode...tak moja kamoska prvorodicka mala ultra super rychlo porod, ze 3 hodinky a bolo po vsetkom ani nic necitila, len potom to zasivanie bolo uz horsie :-N a mala ma cca tyzden a uz su aj doma...super...
Odpovedať
A jak se máte při pátku, je tu dobrá nálada? :-N :-D Já byla ve ST na skok v práci, tak se mi nějak zastesklo :-N asi se tam vrátím jestli mě tam budou chtít, prac. doba se zlepšila (peníze asi ne, ale furt lepší než RD :-N), no někdy bych tam nejradši šla hned :-D
Odpovedať
Domi to je paráda, k takovým porodům já říkám jen tolik, že i kdybych rodila desátý dítě tak to nebudu mít nikdy tak rychlý :-D takovýhle porody co jsem četla nebo slyšela bývají často ty vyvolávaný zrovna ;-) ale neni to teda pravidlo, znám i vyvolávaný hodně dlouhý |-|
Odpovedať
Profilova fotka
no ona ho nemala vyvolavany, proste to prislo :-D :-D
Odpovedať
Domi to se má ale já bych to třeba nestihla ani do porodnice mít to takhle u druhýho :-N tam jsem potřebovala vydržet co nejdýl, jak nám tenkrát zrušila ta ženská to auto, tak jsem doma musela vydržet co to šlo, ale fakt mi bylo bídně z toho všeho :-N :-p někdy se to hodí a jindy ne :-N
Odpovedať
Profilova fotka
teri - ved jasne, ja nehovorim, ze je to to najlepsie, ale tak, ze ona to mala za sebou co by dup ;-) a co sa stalo pri porode lukaska? sak ani neviem :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Domi nám tenkrát asi 14 dní před porodem nabourala jedna ženská auto a bylo totálně nepojízdný, v den porodu jsem byla na kontrole v porodnici (měli jsme auto půjčený a porodnice od nás je 22km) no tam mi Dr. udělal Hamiltona - jak jsme tu o tom mluvily - ten chvat :-D začly mi bolesti, ale slabý na porod, já se bála aby to nebyly poslíčci (planý bolesti) manžel odjel do práce, ale kolem 14h jsem mu volala že malá tu vříská a mě je zle aby přijel :-N tak si půjčil auto a přijel... mezitím jsem psala všem kamarádkám co dělají, jedna v kině, další někde na večeři... no nikdo neměl čas pohlídat Kristý :-S tak jsem musela doma vydržet do 20h než skončí MM kolegyně v práci a to už mi bylo fakt ouvej, chvílema bolesti už po 3min. (do porodky máš jet asi když je máš po 5ti min. dýl) já jsem teda vzhledem k prvnímu dlouhýmu porodu s ničím rychlým nepočítala, ale náhoda je blbec a já už musela fakt hodně prodýchávat... naštěstí to dobře dopadlo, ve 21h jsem byla v porodnici a malý se narodil ve 23:17 :-)
Odpovedať
Ale třeba bych vůbec nesázela na to, jak se říká že budete rodit třeba jako máma nebo tchýně, pche to ani omylem :-p máma rodila 8h, tchýně asi 6h a mě ani jeden porod netrval takhle málo :-N ale ten druhý byl o 100% lepší, celý těhu bylo o 100% lepší x-) Kristý mě vytrestala a trestá dodneška :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teri - fuuuha tak to teda klobuk dolu...ja by som to asi nevydrzala :-N .... a to s tou kristy nema chybu :-D :-D
Odpovedať
Domi když musíš tak musíš, doma se mi rodit nechtělo :-N a ještě že tak, malý měl omotanou pupeční šňůru kolem krku, tak jsem za to ráda že jsme to stihli :-N ono to zní jako dlouhá doba ty 2h v porodnici, ale ve skutečnosti se tohle označuje taky jako rychlovka :-N :-D oni už pak nekoukaji na to že se člověk doma válel v bolestech třeba celej den :-D Ke Kristý - pořád doufáme, že si to vybírá teď a až bude velká tak bude sekat latinu :-N to uvidíme :-D Domi a co ty, co budeš dělat o víkendu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tiez nechcela rodit doma, akoze kedysi to bolo bezne , ale teraz sa mi to zda nemozne :-o a maleho si rodila normalne alebo cisarskym rezom? lebo aj nasa mala karolinka mala omotanu pup. snuru a isla von cisarskym.... ze oni nepozeraju na to, ze si si sa doma valala v bolestiach cely den? no dakujem pekne, ale neprosim :-D :-p to ako keby som pocula sesterku rozpravat, lebo aj nasa mala kajka je taky "andelik" 8-) fuu..vikend? no v sobotu budem netrpezlivo cakat na manzela, budem musiet upratat, prat a zehlit a v nedelu budeme vegetit ;-) a vy?
Odpovedať
Profilova fotka
krista je to tym, ze tema je vymazana
Odpovedať
Profilova fotka
doma rodit by som si netrufla, mna kvoli cisarskemu dali tyzden pred terminom do nemocky a hned v prvy vecer ma to chytilo same
Odpovedať
Profilova fotka
dani - to fakt? si to mala aspon hned za sebou :-N
Odpovedať
Profilova fotka
teri - to je fakt divne, ze ti nejde iba MK.cz.... ked som to tento tyzden skusala z draheho notebooku, tak som bola prave iba na MK.cz.... skus si pripadne chrome preinstalovat.... na weekend idem k nasim, mama oslavuje polstorocnicu, tak ak ma ona alebo brat v notebooku chrome tak to vyskusam. klasicky vyhladavac som nepouzila ani nepamatam :-N svagrina mala velmi rychly porod, okolo 15h prisla do porodnice a to jej museli davat nejeke infuzie na spomalenie porodu a Linda sa narodila okolo 18h.... a jej sestra rodila teraz v januari a porodila tiez velmi rychlo, obe prvorodicky.... za to ked som sa rodila ja, tak ma mama prenasala 2 tyzd. potom dali vyvolavacku a furt nic, tak ma vybrali cez brucho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani - a ty hladas temy len cez admin??? =-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tak a inak aspon vieme, ze preco si davas vzdy nacas :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
caute. hihi. a mna zevraj porodila teta sestricka. :-D nestihol prist lekar. :-D moja mama mala obidva porody do 2 hodin od kontrakcii. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
maji - ty si sa teda riadne ponahlala na svet :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no prosim pekne, ale moja mamicka este v ten den s tackami na stavbe behala. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pred tym, ako som sa narodila samozrejme :-D
Odpovedať
Domi Lukyho jsem rodila normálně, já to nevěděla že má omotanou šňůru, akorát mě porodní asistentka nechtěla pustit na křeslo, že to mám furt vydržet tak jsem ho vytlačila pomalu před křeslem, myslela jsem že ji zabiju! :-p dozvěděla jsem se to až po porodu že ji měl omotanou, oni mi totiž říkali "tlačit" "teď pomalu" a teď zase víc a já to nechápala toto :-N a to bylo kvůli té šňůře, ale je lepší to podle mě nevědět, pak jsem viděla po porodu dokument, to se narodilo mimi takhle a nedýchalo a já tu doma brečela, naštěstí to dobře dopadlo :-) My jsme na víkend sami doma, drahý se bude kdesi opíjet :-D snad to přežiju tady :-N :-D Danu ale to mi nešlo dohromady s těma smazanýma tématama, mě to vyskočí snad na každý druhý a tohle bylo zrovna takový obecný téma o kočárku a já to nemohla najít, až přes ten admin :-S Já teda taky hledám už jen přes admin, dřív jsem to dělala přes vyhledávač, ale zjistila jsem, že toho moc nenajdu :-| :-N Jani ty jsi se nějak fintila v tom břiše :-D Jj zkusím teda přeinstalovat o víkendu :-o Danu tak ty jsi si taky užila pár těch slavných kontrakcí jo :-N a proč jsi měla císaře? Malá byla koncem pánevním nebo něco jiného? Nedávno jsme tady s maminkama v jednom tématu čekali až porodí jedna mamina a najednou přijde zpráva že rodila přirozenně KP, malá se jí otočila těsně před porodem, no byli jsme z toho celý paf, já bych do toho nešla ani za nic, ale u ní se nedalo nic dělat, Dr. jí prohrabal a cítil nožičky :-N
Odpovedať
Majka já spárovala koupelnu v den kdy mi začly bolesti s Kristý ale nijak mi to nepomohlo :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maji - mne sa zdala tvoja mama taka akcna :-D teri - to ano radsej nevediet...a hlavne je, ze to dobre dopadlo ;-) takze budes slamenacka? no ale ved aj on potrebuje trosku zmenu, nabuduce pojdes ty x-) a mozno sa blbost spytam ale ako hladate tie temy cez admin? :-N :-x :-x
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?