zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
hmmm...to je divne, lebo ja som pisala len pigm a nist a ked som dala pigment naslo mi tu jednu temu...no tak budem skusat...mozno to chce len prax :-)
ako ved v pohode, ja si uvedomuje, ze nie vzdy odpovedam hned, preto su v teme o kontaktoch uvedene vsetky moje chaty + skype, na ktorych som stale ked som pri svojom PC ;-)
ozaj domi, ako vas notebook? spokojnost?
jeeej domi, dakujem za upozornenie, ze 11000 prispevkov :-) ktovie ako to bude ked sa budu pocitat aj prispevky na streche, lebo veeeelmi nerada by som prepasla 11111 prispevkov.... ze nie ze budem mat vecer 11100, launchne sa novy kon, spoja sa prispevky a bude ich 11200.... potom zas cakat do 22222 :-D
nzc x-) x-)
ja som mala tiez pekny prispevok 7575 :-D
pamatas, ako sme v nasej teme odratavali, ze na koho vyde taky nejake okruhlejsi prispevok? sokojuce ze vitazom bola vzdy majka 8-)
hej hej, pamatam.... alebo ked sme vyratavali aby na mna vysiel prispevok s peknym cislom (aby boli vsetky cislice rovnake) ale raz ma predbehla jitus, raz lenka a sa mi vidi, ze raz sa mi to podarilo :-D
domi, dnes ideme..... drahy chcel ist uz okolo 16:30, no kedze som bola rano hnila a prisla do roboty 9:40, tak nestihame :-D ponahla sa lebo chce vidiet kvalifikaciu skokov na lyziach, ze okolo 18 - 19h to je.... keby mi vcera povedal, ze chce ist skor ok, prisla by som do prace nacas a pobalila si cast veci, lenze on mi to oznamil okolo 12h s tym, ze on pobali veci aj mne..... ked bali on a nevytlaci si zoznam veci a neodskrtava si z neho, tak vzdy cosi zabudne :-D a za tie 4r. co sme spolu sa stale nenaucil rozonovat domace nohavicky a ponozky od tych oficialnych :-D
jani - :-D :-D :-D ja sa vzdy tak nasmejem na tychto tvojich prihodach zo zivota :-D
dnes je kvalifikacia skokov? no do kelu to asi nestihackujem ani ja :-S
dobre dievocky moje pomaly sa s vami lucim...frcim konecne domov :-p
zelam pekny vikend, jani tebe prijemnu oslavu a snad nezabudnete doma nic dolezite ;-)
tak jsem si vyzkoušela to vyhledávání přes admin a musim říct, že si sama sobě nadávám - to je jiný kafe :-D :-N už jsem přesměrovala dvě témata, o kterých jsem věděla, že už tu na stopro byly, ale nemohla jsem je normálně najít.
jinak všem přeji hezký víkend.
ikke, kdyby se něco dělo, doufám, že dáš okamžitě astřelhbitě vědět :-)
mě hrozně pálí žáha 8-(
Přiznejte se kdo je ten vysazenej :-D (jsem líná si to dohledávat :-D)
senja
Kdy: Včera ve 23:07
Komu: krista
Předmět: Dotaz
Ahoj, mam dotaz: Jak moc je na posouzeni admina uzamykani tematu? Mne prijde, ze jista adminka moje temata nejak moc rada zamyka, i kdyz jsou odlisna nez ta, do kterych me pak nasmeruje. Docela me to rozciluje, protoze je to porad ta sama adminka. Asi se ji nejak nelibim ci co
Dekuji,
Senja
senju znám, ale předpokládám, že myslí témata na koni, tak jsem zamkla tuším jen jedno. a její nebylo.
ach ta danu :-D
tak jsem měla dneska jet na návštěvu, ale od rána je mi blbě (teď už teda líp), takže asi vyrazíme až odpoledne.
a ta bratrancova přítelkyně, co jí kleslo břicho, je stále v celku. včera byla na prohlídce, doktorka jí sdělila, že už má poslíčky :-D ale martina to sama necítí. tak uvidíme, jestli se dneska odpoledne ještě uvidíme :-)
Kájo ještě tě to drží ty nevolnosti jo? :-N ještě že jsem je ve druhým těhu vůbec nepoznala... s Kristý jsem si taky užila svoje cca do 20tt, to bylo strašný |-| tak ať je ti brzo dobře a můžeš se z pupíka pořádně radovat x-)
A bratrancova přítelkyně je ve kterým "tt" vlastně? :-)
Senje jsem napsala, že to posuzujeme individuálně :-p dneska jsem jí zamkla téma i já hned po tom :-D
Jinak já jsem vysazená na eatygreene (nebo jak byl ten nick) teď už má dítě tak dala pokoj, ale než porodila, tak založila snad 20 témat denně, já už z ní kvetla :-p
kristo, už to vypadalo, že je mi dobře, no včera jsem myslela, že umřu. takhle blbě mi nebylo už dlouho. měla jsem zimnici, chvilkama jsem neměla daleko do omdlení... nakonec jsme ani odpoledne nikam nejeli, já jsem byla ráda, že se sama posadím :-p
a dneska je mi docela dobře, já to nechápu.
martina je tak 38tt, má termín koncem února.
Kájo až tak :-o a to máš od těhu? Neleze na tebe spíš něco? To ti špunt teda dává :-o já s Kristý "jen" blila a neustále se nadavovala, takový stavy naštěstí ne ty jo :-)
ahojte
senja sa mi paci uz len preto lebo vzdy zada temu ktora tu uz je. Napisala mi to aj do ip ze sa mi nepaci, tak som jej napisala ze ju nepoznam a nezamykam temy len preto ci sa mi niekto paci alebo nie 8-(
ikke 42tt mna by porazilo, uz by som ledva chodila a len lezala, ale teraz som ti asi vela optimizmu nedodala :-S ´, snad sa to uz tento tyzden spusti. Mna strasne zaujima meno x-)
to 42tt je tu dost divne, hlavne vcera, ked som bola "len" 40tt+5dni, cize este neprenasam ani tyzden, ale podla konika som uz v 42tt :-p
inak teraz som hodinku mala kazdych 5 min. dole nejake pichanie, ale pocitovo to bolo skor akoby mechur =-) a krize ma trochu boleli ako pri ms, tak neviem, ci to uz boli aspon poslickovia alebo sa mam ist len poriadne napit vody, nech moj mechur nestrajkuje :-N
Ahojky holky,
tak jsem čekala že nám Ikke odjela rodit a ona tu ještě vesele "straší" :-D :-) Poslíčky nezávidím, u prvního těhu jsem je měla několik týdnů, ten posl. týden před porodem jsem si myslela že pojedu rodit každý den, ani vyspat jsem se nemohla 8-( a můžu vám říct, že dodneška bych nedokázala odlišit svůj pravý porod od nich, protože jsem měla oba dva celé porody ty bolesti nepravidelné ]-( ještě že už rodit nebudu :-D
Ikke ty ale nahmatáš už tu hlavičku :-D tak to bude porod jedna báseň x-) Dneska tě taky otravujou bolesti?