zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Domi uteklo to rychle, teď už aby byl zase ten pátek :-D dneska jsem si volala na jedny výsledky vyšetření a nepodařily se jim zpracovat, tak tam musím zase znova ]-( = další vyplácaný den dovolené mého manžela na to abych já mohla na půl hodiny k Dr. :-| tak mám hned pěkně blbou náladu 8-(
Jaký byl tvůj víkend? :-)
hej sak aj ja sa uz od vcera tesim na piatok :-D
juuuj to je strasne toto 8-(
my sme mali taky pokojny vikend, manzelik dorazil v sobotu vecer domov, takze som celu sobotu riesila domace prace :-S - prat, varit, zehlit a pod...
a v nedelu sme vegetili v pohodli domova :-)
Domi a dneska ti zase odjel nebo ho máš ještě aspoň chvilku doma? To máte taky náročné co :-S
Já to právě beru tak že ani víkend nebyl jak nebyl manžel pořádně doma :-N teď čekám až dorazí a pojedeme něco nakoupit, máme vyžranou ledničku :-N
terinko - este neodisiel, ale dneska by mal ist vecer, ale este to nie je iste na 100% :-|
ale tak ja som zvyknuta, ze neni tak casto doma, to je o sile zvyku ;-)
aj u nas vzdy v pondelok chladnicka ziva prazdnotou :-N
dnes ziadne bolesti okrem standardnej - lavy bedrovy klb :-p
krista, myslis, ze ked je tak dole, bude to rychle? :-N ked sedim, mam casto pocit, ze mu sedim na hlave :-D
ja vzdy navarim v nedelu nech mam aspon 2 dni pokoj, lebo inak si pripadam ze nic ine nerobim, len dojdem z roboty porobim poriadok, navarim chvilu sa hram s Elly a je vecer :-S
fuha domi, tak to nezavidim, ze 4 dospelych chlapov zivit.... esteze na to nie si sama :-D a vy co domcek uz staviate, ci planujete alebo tak nejak? sa mi mari, ze si viackrat spominala, ze planujete, no neviem ci mate uz pozemok a tak.... ak ano, tak kde? alebo uz aj staviate? zabudliva som no :-D :-N
no jani, sak ani ja si nezavidim :-D :-p
takze, my byvame v rodinom dome spolu s nasimi, ale chcem stavat dom...nakolko mame obrovsku zahradu tak pozemok by sme mali tym padom vyrieseny...ale tak teraz sa pohravame aj s myslienkou kupy bytu, aj ked ja do bytu moc nechcem ist 8-( nemame ani projekt ani nic take, ale predstava je :-D
to viem, ze byvate s vasimi v dome ale myslela som to prave tak, ze vlastne byvanie ci riesite.... obdivujem, ze dokazes zit s rodicmi + chces stavat pri nich dom.... ja som dosla do Bojnic v piatok vecer a v sobotu poobede som mala sto chuti odist naspat :-D takto raz za mesiac na vikend mi to staci, lebo ked mi mama stotisickrat za polhodinu povie to iste, tak som zuriva =-)
caute.
ikke ty si este stale "pokope"? som si na teba spomenuila, lebo akurat mi ide asi kamoska rodit. :-D
domi, ja uz stavam na vasom mieste o 100-600... :-D
jani - to ja na objasnenie pre ostatnych ohladom nasho byvania ;-)
ja mam tiez obcas sto chuti vypadnut co najdalej, ale byt a celkovo byvanie v panelaku neznasam :-N a kedze su pozemky tak drahe, prezijem to , ze budem mat rodicov blizko seba :-p
som myslela, ze cez vikend ikke uz urcite porodila, ale tak ked som sa dnes konecne dostala na stranky, tak som zistila, ze nie.... malemu sa nechce na svet :-D
s rod. by som nedokazala existovat, lebo tak hned v piatok vecer zacala mama do mna ryt, ze: ze nejdes zapinat pocitac? (odpovedala som jej, ze ved on je uz mesiac stale zapnuty)... a potom: nemala by si byt tolko pri pocitaci, skodi to zdraviu, bude ta boliet chrbat a pod.... ale mala som argumenty, kedze ona je fajciarka, tak som to obratila proti nej, ze fajcenie je skodlivejsie :-p
+ este ked som jej povedala, ze zvlhcovac vzduchu mame zapnuty non-stop v obyvacke, lebo je tam strasne suchy vzduch, tak mudrovala, ze naco ked tam nikto nie je.... to je to iste ako ze naco kurit ked tam nikto nie je... som jej povedala....
no a v sobotu to vyvrcholilo tym, ze na mna kricala: nestvi ma! a ja na nu: ani ty mna! ..... takze asi tak, aby ste boli v obraze, ze preco by som nedokazala existovat pod jednou strechou :-N
zlata sesternica :-) a na tom karnevale jej to seklo, bola ina ako ostatne deti v ruzovom a bielom :-D kolko ma vlastne rokov? vidim, ze viac ako rok - ale neviem kolko presne.... a to bol karneval v skolke?
v com su materske centra ine ako skolky/jasle? ze neposkytuju celodennu starostlivost alebo aj v niecom inom sa lisia?
domi, tak ja som uz zvyknuta, ze 5r. ma nik nebuzeruje, nik mi nic neprikazuje, nezakazuje a toboz mi nehovori, ze nemam zapinat PC, tak ked zacne mama prikazovat, zakazovat, odporucat, poucat a pod., tak som na prasky
domi, co by nebolo? sup vybrat projekt, zbehnut na stavenby urad do tt pre povolenie a idete. pomalicky si mozte bastlit domcur. :-D ale nie tak pomaly, ako my, ze uz nam aj povolenie skoncilo a to mame len hrubu stavbu. :-D
jani, materske centra su uplne nieco ine ako skolky alebo jasle, do MC chodia s detmi aj rodicia, vacsinou je tam nejaka herna, obcas nejake prednasky alebo cvicena pre rodicov... aspon pokial ja viem, este som v ziadnom MC nebola :-N
a do MC mozes ist, kedy sa ti chce, nie kazdy den