zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Jinak naše firma má asi 300 zaměstnanců takže tam je vždycky nějaký místo volný, fakt otázkou je jestli mě budou chtít a jestli já kousnu nějaký místo kde bude třeba víc toho stresu :-o
Domi jinak ti samozřejmě držím palce a doufám, že něco najdeš ať jim ukážeš o co přišli ;-)
Domi my jsme si tam taky tykali i s nadřízenýma :-D jenom s touhle slepicí co jsem zmiňovala (si představ) jsem si vykala a to nabídla tykání i holkám mladším a co přišly až po mě, to o něčem svědčí ne ;-) no jako na tu se fakt netěším, už jenom kvůli ní bych radši změnila odd., ale kde je psáno že tam na mě nebudu čekat podobně zakomplexovaná slepice že :-N u ní všechno pramenilo z toho, že byla svobodná, takže chlapy naháhněla a pořád držela diety, tak jestli jí štvalo, že přišla nějaká mladší - vdaná a ještě si drze otěhotněla :-N :-D
Někdy je menší firma výhoda i nevýhoda, manžel dělá ve firmě asi o 30ti lidech (maji teda víc poboček,ale jejich pobočka má tak málo) a z jeho strany to asi výhoda je, tam maji několik manželských párů, sourozenců atd., já pořád říkám že je to rodinná firma :-D a takový Beverly Hills, každej s každým :-N fuj :-p
no jo, tak toto ti nezavidim, my sme tu aj relativne vsetko mlady ludia...a sme len 2 baby uz, odvtedy co tu majka nepracuje...ono by to bolo ok, len hovorim, ide to z kopca a najhorsie na tom je, ze ti nikto pravdu do oci nepovie ]-( clovek by ozelel aj tie peniaze, ked by bola atmoska normalna, ale takto nehrozi :-S
teeeda, ze beverly hills :-D :-D
Domi prečo? :-N jsem moc "chytrá" jo :-N abych nepůsobila dojmem "všechno znám, všude jsem byla" :-x to bych fakt nerada. Já si přijdu spíš jako stará bába, volala jsem si na jedny výsledky dneska a zase to mám na nic, budu muset změnit Dr. a bůh ví kde mě zase všude budou honit, kam to do toho 24h dne s manželem věčně v práci + 2 děti a minimální prac. doby doktorů asi mám nacpat ]-( :-S
No jsem na tebe zvědavá, já jsem se hooodně nakrkla ten měsíc co jsem zrovna otěhotněla, takže se to fakt vyřešilo samo, jinak jsem ke konci už nemohla :-p
no len tak, ze sa zaujimas aj o moje zdravie aj o moju pracu a vsetko s tym spojene x-) x-) a vobec neposobis dojmom vsade bola a vsetko poznas ;-) proste ma potesilo, ze sa o mna tak stara a zaujima :-N
a co znamena slovo nakrkla? :-N jaaaj keby som radsej uz bola v tom :-D
Domi já se zajímám, jen nevím jestli to neni blbý víš, ptát se vás pořád kdy to nečekáte, je to přeci jenom takový citlivý téma pro mnoho lidí a když už se s někým bavím, tak mě zajímá všechno kolem něj :-) jen se fakt občas "bojím" aby to nebral spíš jako vyzvídání nebo tak nějak ;-) :-) někomu to může přijít dotěrný, což třeba i chápu když se snaží dýl ;-)
Nakrkla je nagrckla po slovensky? Jestli se nepletu :-D jako naštvala slušně řečeno :-D
terinko - vdak...ale ked ja fakt sama neviem, ze kedy to mam dostat, lebo vtedy mi tyzden meskala a keby som ju mala dostat nacas tak tento tyzden, ale kedze je to take rozhadzane vsetko tak skor dostanem az o tyzden :-D :-p
Domi a zjistíš vůbec když budeš těhotná? Nebo až třeba podle toho že to pár měsíců nedostaneš a poroste ti břicho? :-D nééé je mi to jasný, radši se moc nesledovat, správně děláš :-)
Tak fajn, jsem ráda, že se ozveš kdyby ti bylo něco nepříjemný :-) Jaký máte dneska počasí? Tady svítí sluníčko, je to parádní, uvidíme jak se děti vyspí (už oba dva pořvávali na střídačku, ale vždycky se tam nějak udrndaji ještě :-D) a kdyžtak vyrazíme ven se proslunit x-)
terez - ja dufam, ze to zistim :-D
ale tak sak to by som nejake priznaky citila keby som bola tehu ci ne? =-) :-N
u nas je zamracene, cakam co bude ci dazd alebo sneh, slnko som v tychto koncinach uz hooodne dlho nezazila 8-(
Domi no to je dost individuální s tím těhotenstvím, těžko škatulkovat :-) každý těhu je jiný x-) mě u toho prvního děsně bolel podbřišek jako na mrchu, ale fakt strašně :-o a taky jsem začla mít hrozný nevolnosti, ráno, večer, přes den, bylo jedno kdy... pořád se to střídalo :-p ale měla jsem pravidelné cykly (28 dní) takže tam jak jsem to nedostala tak bylo fakt vymalováno x-) u druhýho těhu mi nebylo vůbec nic x-) tam jsem si jen tak dělala test ještě před očekávanou MS a byly tam // nevím proč jsem to zkusila, nikdy předtím jsem to nedělala :-) asi tušení nebo co a blbě mi bylo jen od 6tt-8tt, takový zlatíčko to bylo moje ten Lukášek :-D
No fuj to tam máte fakt hnusně, jen si to tam nechte, já už takový počasí nechci :-N
ach joooj...takze pockame ci pride alebo nepride...a pak zase urobim test...lebo nejako extra zle mi nie je, len ma obcas vecer boli hlava, ale to som mavala aj predtym, to kvoli tomu, ze sedim cely den za PC...inak nic zvlastne
mozno ked budem naozaj tehu tak sa aj nejaky ten priznak objavi :-)
okej, takze prikazujem pocasiu aby sa do ciech neposuvalo 8-)
No jsem zvědavá jak nám to s tím počasím vydrží, jak to znám, tak to sluníčko zaleze než se mi děcka proberou a my půjdeme ven a bude foukat a zima :-p
Jsem zvědavá jaký budeš mít těhu x-) neptala jsi se třeba svojí mamky jaký měla těhu ona s tebou? Moje máma neměla se mnou nic, ani tchýně a nikdo z nich nemohl pochopit, že já bliju a nejim protože prostě nemůžu :-N
Hlava mě dřív bolela taky dost, já trpím na klasický migrény, ale sama jsem vypozorovala že je to ovlivněný více faktorama (už zase mluvím jako stará bába :-N) co jsem doma s dětmi tak už mě tolik nebolí, za to když jsem chodívala do školy, tak mě bolela třeba každý den měsíce v kuse, už ani nevím jak jsem zvládala existovat :-p tam jsem mívala hodně stresu, měla jsem blbý spolužačky, nevrátila bych se tam ani za zlatý prase :-o :-x
alee snad to pocasie vydrzi a vy budete mat kraasnu prechadzku ;-)
nepytala som sa, ani ma to nejako nenapadlo...jedine co mi mama povedala, ze ked som po nej nebudem mat problem otehotniet :-o :-D :-N
ta bolest je mozno fakt tym stresom, ale tak mna boli hlava aj ked je na prd pocasie a pod...
mna tiez bolieva niekedy hlava ale to z toho, ze velmi malo pijem :-) kedysi ma bolievala aj z PC, ale uz nebolieva, tak je fajn.....
inak, mne ten duphaston moc problemov nevyriesil.... ked som ho douzivala, vsetko sa vratilo do starych kolaji, takze ak ani v marci nic nebude, objednam sa k MUDr.ke.... ze ked uz tam platim vyse 80 eur za rocne zapisne, tak nech ma daju dokopy
inak, asi od marca budeme mat na koni (staro)novu posilu na koni - zuz.... takze aj ked sa andzi v ostatnom case snazi, nebudeme ju potrebovat, lebo tak danu, zuz a ja si poradime...... ze? ;-)