zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
dopadla som tak, ze PA urobila hamiltona, tak uvidim, ci to nieco spusti. a vraj som trochu otvorena.
ak nic, tak v piatok na monitor do spitala, ak bude vsetko stale OK, tak v sobotu znova hamiltona a ak este ani potom nic, tak v utorok vyvolavanie...
jeeeeeej domi, dobra tema..... takto porozumiem este trochen, ale ked pierre telefonuje s marrie - francuzska adminka - tak sa absolutne nechytam :-D inak je franina super jazyk, chcela by som si ju zopaknut - znovu sa zacat ucit - na dakom kurze, no nechcem chodit sama :-p
jani - som rada, ze si sa aj ty potesila ;-)
ja im aj normalne rozumiem :-o ako niektore slovicka si musim prebehnut v slovniku ale inak ok...
no ja som tiez rozmyslala nad nejakym kurzom alebo doucovanim...som chodila aj k jednej babe od nas, ale ta sa prestahovala do france a ma aj priatela francuza...
na franinu je super fr. institut, alebo teda aspon byval pred 10 rokmi :-D
hamilton boli asi ako ster z krcka alebo ako trochu bolestivejsie gyn. vysetrenie alebo taka riadnejsia MS, nie je to nic neprezitelne ;-)
som dala link pierrovi, ze ci sa nezapoji a zarucal, ze som mu to nemala radsej posielat :-D ze dost zle.... ja laik tam chyby nevidim, mne sa to zda byt ok..... ale tak niekomu sa moze zdat aj ok ako Joey (z Priatelov) v 1 casti hovoril po francuzsky.... neviem ci spominate.... ak nie, hodim link ak najdem
no je to mozne, ze to nie je uplne, ze najuzasnejsia franina, ale tak pre nas laikov je to dobre nie? :-D
to si nepamatam...ten link by bodol...
6000 prispevok v tejto teme :-D :-p
ano, chodil na metodku rok (alebo dva) a potom dostudoval v Bordeaux a potom zil par rokov v Parizi a v Strassbourgu, takze po francuzsky vie dobre
ako gunter hovoril po holandsky, to si nepamatam
Ikke, zaloz tema Spreekt u Netherlands? :-D Pripadne Vlaams :-D
Aha, ted docitam, ze ti udelali Hamiltona. Nedavno jsi tu psala, ze je to pro tebe zatim jen jezdec F1 :-D Vcera jsem zrovna na nemeckem foru cetla, ze mamina prenasela o 10 dni, byli s manzelem na kontrole a Dr. ji i pred manzelem udelal Hamiltona a manzel se odporoucel k zemi, kdyz to videl :-N :-D A ona se pry tak silene smala, kdyz ho doktor se sestrou krisili, ze se ji do hodiny rozjel porod 8-) :-D
juuj metodka to bol moj sen x-) x-) x-) x-) ....hold len moja nematematicka hlava bola proti :-N
jani - vdak, pozriem doma, lebo v robote nemam zvuk :-x
guntera si nepamatam ani ja...
jasneeeee, uz si spominam aj na guntera, dakujem :-)
tu temu english writing som nepostrehla zatial.... ale tak uzivatelky malokedy vedia po slovensky takze cakat, ze vedia aj cudziu rec by bolo az prilis....
ano kaji, poznam, tiez dobre ;-)
domi, ja tiez nemam repraky, stacia mi sluchadla :-) inak, prve co som urobila ked som robila na MŽP a preradili ma na iny odbor tak som zavolala informatikom a vypytala som si repraky + opticku mys so scrollerom (nenapada mi SK vyraz).... lebo som fasla staru IBM herku, 13" monitor, mys s gulickou a ziadne repraky.... akoze pracovat v takychto podmienkach som odmietala :-D :-D pocuvala som radia cez live stream a jedneho dna to zrazu neslo, tak som volala informatikom ci nevedia preco a hned sa ma pytali: a mate zapnute repraky? a zapojene kable? tsssssss.... tak potom dosiel chlapik a skutocne preveroval ci to mam zapnute :-D :-D nejako blokli live streamy tak preto to neslo ale ten konkretny informatik to zistil asi po hodine sedenia pri PC a tapani :-N
ked pocujem hudbu tak sa mi ovela lepsie pracuje, vie ma to nakopnut, viem sa lepsie sustredit.... aj som sa ucievala kedysi pri hudbe.... ale tak pre mna nie je hudba ako hudba :-D :-p ked sme boli lyzovat na Chopku a hrali tam dake expresacke (s)hity, skoro som umrela.... a ked zacali hrat tu skladbu co je vraj v sutazi eurovizia - daco o Horehroni, tak som hladala kade mozem ujst (nedalo sa, uz som bola za turniketom) alebo som si skusila zapchat usi - nepomohlo, lebo som mala prilbu a nedali sa zapchat usi..... tak som aspon pistala: nepocujem, nepocujem, nepocjem, nepocujem.... trochu sa na mna ludia pozerali, ale co uz.... mne taketo (s)hity dlho zneju v hlave a to je problem
akoze ostatni repraky maju, len ja som chudacik bez nich ]-(
sluchadla by som si asi nemohla dovolit, lebo keby prisli zakaznici prve co by videla mna so sluchadlami na usiach ....fakt reprezentativne :-D :-p
Ten manzel, co se slozil z toho hamiltona, pry absolvoval takovy ten predporodni kurz na 7 veceru a byl na porod hodne dobre teoreticky pripraven. Ja fakt nevim, co ho jako na tom provedeni hamiltona tak odrovnalo. Co tam jako mohl videt? Podle me to vypada zvenku (nezazila jsem, jen domnenka) jako prohmat cipku :-N
Videa omrknu pak, svistim do nemocnice na kurz "Porod do vody." x-)
jaaaaj domi jasne, ty nemozes sluchadla.... k nam do firmy prisla minuly tyzd. uctovnicka a uz na chodbe sa zdravila a vsetci sme ju ignorovali, lebo vsetci rad radom mame na usiach sluchadla :-D :-D zaregistrovali sme ju ked dosla do miestnosti
market, tak teda prijemny kurz... potom napis ako to prebieha