Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a este som zabudla, ze u nas este nieje ani chvaleny zakon, ze sa mozu lieky a zdr. pomocky predavat cez net.
Odpovedať
Profilova fotka
a je to tuuuu :-o jani - 11 111 prispevkov x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
fuuu....tak to je super, ze sa ta baba ozvala a takto upozornila...
Odpovedať
Profilova fotka
domi - veeeeeeeeeeeeelmi pekne dakujem, ze si ma upozornila na pocet prispevkov.... som to nesledovala uz par dni, takze dikydikydiky moc x-) x-) urobila som si aj screenshot - ale inak som normalna :-p maji a planuje sa taky zakon, ze sa budu moct lieky predavat cez net?
Odpovedať
Profilova fotka
jani - nzc ( som ti skratku ukradla :-p ) ...ved som ti slubila, ze to budem sledovat miesto teba :-D je to pamatny moment treba to dakde zaznacit :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ten zakon je uz tusim aj napisany, ale bude to platit len pre tych, co budu mat na to opravnenie.
Odpovedať
Profilova fotka
vdak maji.... uz som to citala.... ze sa ude moct nakupovat cez net ale to bude vlastne ako keby pobocka kamennej lekarne.... na MK sa ovul. testy predavaju za 50 - 70 centov/ks., no na tych oficialnych strankach ked su v akcii tak stoja 80 centov inak okolo eura sa mi vidi..... dost velky cenovy rozdiel - 50 centov a 1 euro
Odpovedať
jani, prosím, mrkni do napomenutie..., mám tam na tebe prosbu. musím letět, stavím se navečer. mějte se krásně x-)
Odpovedať
Profilova fotka
takze lauritka to vzala v pohode, ze chape a podakovala za upozornenie....
Odpovedať
Profilova fotka
aj andzi je v biznise s testami http://www.modrykonik.sk/bazar/show_e...
Odpovedať
Profilova fotka
ok, diky.... stopla som, nezapisala som, lebo som jej napisala do Ip.... radsej to s nou vyriesim cez Ip pre pripad ak by napisala do tej temy o stopnutych inzeratoch a zacala sa rozculovat.....
Odpovedať
Ale s Andzi to bude poradny cirkus, kdyz je ta pravnicka. Mozna kvuli ni schvali ten zakon o prodeji leciv a zdr. pomucek na SK :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
kajo - myslim, ze mozes ocakavat rozculenu Ip :-D :-p nakolko si zamkla tuto temu : http://www.beremese.cz/forum/show.php... lebo ja som jej uz jednu temu zamkla a dost tazko to niesla, vid humorne prispevky ;-) akoze nechcem byt zla, ale dneska mam "plodny" den co sa tyka rozculenych Ip 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
no sak to, ze aj ja si myslim, ze to tak nenecha, ale tak kto vie...... som sem teraz nakukla, pozrela som 1 oznaceny prispevok, kde Golejova pise pod fake nickom.... Akoze ok, na toto ich spravanie som si zvykla, ale..... vcera sa zacala v SK bulvaroch a tu na stranke rozoberat jej minulost, ako nafotila "glamour" fotky ked este ucila na priemyslovke a vyhodili ju kvoli tomu.... sud vyhrala, moze sa vratit do prace, tak sa bulvar tomu venoval a uzivatelky to hned dali do fora.... keby to nenapisali, netusila by som o tom.... Dnes mi volal Golej aby sme to zmazali, ze podava trest. oznamenia na viacerych a nebol by rad ak by sa to rozoberalo aj na svadbe..... ja krava som mu vyhovela (posledny normalny prispevok v teme bol 18. 1. 2008) a oni teraz urobia toto? 8-( hajzlici ]-( :-S 8-(
Odpovedať
domi, jestli je to ta, co ti psala, že je bývalá návštěvnice, tak ta už mi snad nenapíše, když už sem nepřijde :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jani - v ktorej teme? =-)
Odpovedať
ti golejovci ale nejsou celkem normální co?
Odpovedať
Profilova fotka
nie kaji to je ta z prispevkov zo vcera :-D
Odpovedať
tak tam jdu kouknout, co ti psala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi v kategorii krasa - aj ty aj kaja aj miskamisko ste to ovykricnikovali, tak som aj ja prispela svojou troskou a dala vykricnik.... idem to pozriet ci je fakt dupla ak bianka26.... bianka je aktivna na streche, ma tam aj svoju realnu foto, aj fotoblog, aj inzeratu do bazaru dava.... som preto myslela, ze sa unormalnila.... kaji, oni nie su vobec normalini!! zabit a zakopat 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - len chod :-p jani - aha asi viem...no ja sa k nim radsej nevyjadrujem, su uplne vysinuti 8-(
Odpovedať
ahaaaaa, depilace cestou z práce :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ano presne pani depilacia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak som to blokla a vymazala..... nenapadne sa tu od r. 2006 ponieverala vo fore, ze akoze nic a teraz toto :-/ a ti ktori nevedia, tak sa o nej pise tu: http://www.pluska.sk/slovensko/spoloc... http://www.pluska.sk/slovensko/spoloc... http://www.cas.sk/clanok/152035/obnaz... http://www.cas.sk/clanok/152363/pravn... ten treti link bol vcera vo fore, tak som ho vymazala..... a dnes celu temu.... za dobrotu na zobrotu.... strasne som vytocena
Odpovedať
jo, takže evidentně jsou to oba úplně normální lidi :-D jani, to ti nezávidím, s takovýma blbama bych se fakt nechtěla dohadovat. škoda, žes to téma nenechala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim, ja som tiez rada, ze takychto ludi nemusim riesit ja 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
som im vyhovela, lebo mi jej bolo luto, ze sa to riesi v najcitanejsich SK dennikoch a este aj tu na fore.... aj drahemu som to vravela dnes a povedala som, ze golej bol normalny, ze podakoval.... a on, ze noo, ale nebude v juni dakovat ked mu zrusite reklamu (asi som to uz spominala, ze kedze furt robi neplechu, tak do juna ma zaplatenu prezentaciu a potom dovi) a je ze noo, ale mne ich bude aj tak luto, ze by som nedokazala takto niekoho vyhodit, ze by som na to nemala srdce.... a teraz dojdem vecer z mesta, cesta bola strastiplna - bezdomovkyna v MHD, strasne ma napinalo + strasne vybita cesta, otvorim stranku ze co noveho a prve co vidim je dupla od Golejovej.... clovek sa ich zastane a oni toto.... ale tak beriem to tak, ze kazda takato skusenost ma posunie dalej pre pripadny karierny rast niekedy
Odpovedať
Profilova fotka
jani - si mala aj ty ako pozeram "uzasny" den...myslim, ze dnes bol den blbec pre viacerich 8-(
Odpovedať
jo, to jo. já jsem měla den blbec, protože jsem si celý den dělala chutě na bublaninu, ráno jsem si vyndala z mrazáku třešně, navečer to upekla, ale stejně ty třešně pustily ještě hodně vody, takže těsto je blemcavý a nedá se to dopéct, takže to celý vyhodíme. minulý týden jsem pekla jablečnou buchu, nahoru se měl dát zapéct sníh z bílků, ale v receptu napsali blbé množství cukru, bylo mi to divný, ale dala jsem to tam. hnus největší, vyhodili jsme to. posledního půlroku se mi pečení vůbec nedaří, jen bábovky zvládám :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
janocka, ked pises o tej bezdomovkyni atd. - sa mi tuto noc snivalo (som spala dokopy asi 3h), ze sa mi narodila velka baba so zubami (tie boli nastastie male :-D) a ze som si otvorila konika a pri tvojom mene bolo 7tt ... x-) ;-) uz mi asi lezu hormony na mozog :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?