Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Hlasim se do klubu "Den blbec." Rano jsem vencila psinu a vsude to pekelne klouzalo. No vsak Larina zmercila takovyho cernyho kokra a hrrr za nim. Jak jsem ji mela na voditku, tak to mnou smyklo a jak jsem to vybirala, abych si nesedla na zadek, ruplo mi v zadech... zkratim to. Schody do bytu jsem lezla se slzami v ocich, jak to bolelo. Porodni baba na telefonu poradila nahrivat a odpocivat, pripadne dojet na akupunkturu... Ale netroufala jsem si jet autem 8-( Pote se mi doma vsecko sr..., pradlo po vyndani z pracky smrdelo (eko-bio vlneny kabatky na mimino), jidlo mi chutnalo hnusne a pali me zaha. Si rikam, ze hur nez dneska uz snad nebude :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hahaha, tak to bol teda divny sen, malo spanku ti neprospieva :-p pri mojom mene budu tt, na chvilku to zverejnim pre vas adminky a potom zas zmazem.... ale tak ktovie kedy to bude no..... snad este vtedy budem admin :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som este nikdy nemala zahu :-o market, a preco pradlo smrdelo? si zabudla dat avivaz alebo praci prostriedok ci cooo? :-o kaji, vy davate třešne do mraznicky? to by mi nenapadlo, taketo duzinate ovocie by som sa bala dat do mraznicky.... vlastne ziadne ovocie som este do mraznicky nedavala :-p
Odpovedať
aha, takže dneska skvrny na slunci :-D pálení žáhy ani nepíšu. mám pocit, že ta by měla pálit až snad později, ale to bych nebyla já, abych neměla něco speciálního, tak už mě pálí teď. ]-( taky mám neskutečný boláky na zádech a v dekoltu. ale pleť a vlasy se mi zlepšily :-D nemůžu jíst čokoládu, tak od 2. měsíce je mi po ní špatně. a tak dále. vůbec mě to těhotenství nebaví, už abych porodila :-D jani, my mrazíme třešně, rybíz, jahody, maliny, ostružiny... čeho se urodí moc a nestihne se to spotřebovat, tak se zamrazí a v zimě jako když ovocný koláč najdeš ;-) když to vyndáš dostatečně dopředu a necháš rozmrznout na cedníku, přebytečná voda ti okape. akorát se mi to teď nějak nepovedlo no. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
to ste mali teda dnes den :-S Jani neboj palenie zahy ta mozno len caka v tehu :-N ked budes tehu ;-) my sme zamrazovali jahody :-N mnam v lete zamrazis a po veceroch vytiahnes , nie je nic lepsie na osviezenie ;-)
Odpovedať
Jani, ja to paleni zahy taky nikdy nemivala. Mozna jednou predtim. Sem tam po necem prekyseleni trochu. Rekla bych, ze ted je to tim, ze to mrne tlaci na zaludek :-N Mne uz pali totiz totlane po vsem, furt zeru akorat ruzne tumms a tomu podobne hnusy ;-( A proc to smrdelo nevim, ale smrdi po tom cely byt. Jsou to jen kabatky z merina. Prala jsem s tim jeste nejake dalsi svetricky a ty nesmrdi. Avivaz k tem detskym vecem nedavam, jen ocet. Ale ten smrad je takovy divny, jako zatuchlina nebo neco... snad to vycuchne :-N A tehotenstvi uz me nebavi taky :-N Touzim spat na brise jako nikdy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahaaaa, tak ked niekedy budem mat ovocie nazvys, tak to urobim :-) ozaj market, davaj si na seba pozor, nie ze ti psica nepriamo ublizi
Odpovedať
Jani, myslim, ze to byla hlavne moje neopatrnost. Preci jen vazim uz nejakych 60kg a ona 6 :-D Ted vecer, jak jsem ji byla vencit, bylo tak 5 cm marastu - rozbredly neodhrnuty snih :-p Ale ji se libilo, jak to odstrikava od pacek, jak lita :-D
Odpovedať
Profilova fotka
market mozem sa opytat kolko si pribrala v tehu? ty si taka chuda?
Odpovedať
Minuly tyden ve ctvrtek jsem mela presne +6 kg. Ja jsem mala, to tak vypada. A nejsem typ, co by se kdykoli dokazal nejak omezit v jidle nebo si ho snad odrict :-N Ono to jeste urcite naskace :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nooo, niekto nepriberie vobec a ja priberiem aj zo vzduchu.... napr. agua aka bola vychrtla pocas celeho tehotenstva a stale je vychrtla :-) inak, neviete aky rozdiel je medzi obyc. uterakom a tymto specialnym? :o http://www.modrykonik.sk/bazar/show_e...
Odpovedať
Profilova fotka
market len 6kg, to mas super ja som chcela do konca tehu max 15 a mala som 17kg :-p aj ked si tehu, mas dobre spalovanie
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
bre ranko x-) sme zdolali rusov, takze je pred nami kraasny den x-) x-) a nech si ma nezela ten, kto sa pokusi dneska ma nas..t ]-(
Odpovedať
Domi, z Ruska mam trochu obavy :-N Preci jen ma CR statistiku zapasu s Ruskem 6:1 :-| A jak to, ze neni v reprezentaci Bartek??? Tu v DE se chova, ze je malem slovensky prezident 8-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
market - vy s nimi hrate zajtra rano ak sa nemylim , ze? =-) och joj, tak takym majstrov sveta je po svete plno :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som prekvapena, ze nasi s nimi drzali krok, ked som videla ako lotysom nasukali behom 1 tretiny 4 goly som sa obavala trosku aj ja, ale tak zvladli sme to x-)
Odpovedať
Danu, jeste jsem ti zapomnela odpovedet. Tech 6kg neni jeste definitivnich. Ale pocitala jsem tak s 15, proto jsem si koupila i o dost vetsi tehotenske kalhoty a porad do nich "nedorostla" :-D Myslim, ze tak kolem 10kg to nakonec bude. Doktor to vidi na porod tak za 4-5 tydnu =-) Domi, zitra nas ceka Lotyssko. Tam neni duvod k obavam (asi proto ten zapas zacina v 1:30 :-D), ale Rusko pozitri 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
jaj som aj zabudla, ze ste este s lotysmi nehrali :-N ...tak snad zajtra nezakopnete :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
market no do 15kg uz tazko, ale pri druhom tehu ak niekedy bude by som chcela max 10kg. Market uz za mesiac? to je za chvilu ani sa nenazdas :-) Pokial to nebude u teba ako s Ikke ze sa malemu nechce ist von
Odpovedať
Domi, uvidime, jak to dopadne. Tady u tehle repre sestavy se to tezko odhaduje, je tam vetsina zcela novych hracu, co vybral kouc Růža. Jeho predchudci vybirali zasadne podle jmena, hlavne hvezy NHL nebo KHL, kteri uz hraji jen na jmeno a ne na vyokn. Chudacek Hudler plakal do vsech medii, ze ho nevybrali a on s tim pocital a Jagra jooo ;-( :-D :-D :-D Dokonce se kvuli tomu chtel porvat na Vsetine v hospode, povidal kamos, co byl ocitym svedkem. Pry si kdosi rypnul "Co Juro, co nejsi ve Vencouveru?" a uz to jelo 8-) :-D Dani, to jsem nemohla tusit, kdyz jsem si v 18tt zkousela tehotenske gate ve velikosti 36, byly akorat, rikala jsem si, ze naberu a vzala je ve velikosti 40. I kdyz se daji stahnout, porad jsou mi hodne volne :-N Ted na mamcinu oslavu jsem si musela "tehotenskou upravu" kalhot, co jsem nosila do prace. Takze toto je aktualni stav z vikendu http://lh4.ggpht.com/_SxfDUsluwQA/S32... (to bile tricko jsem si oblikla jako nouzovku, pac me nastavajici svagr stihl polit cerne triko)
Odpovedať
Profilova fotka
market- tak ved uvidime ako to dopadne zajtra ;-) ty jo? to vazne? no, ale tak koho by to nenas..lo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ad ovulacne a tehotenske testy a andzi - vzala to v pohode, napisala, ze asi niekomu vadi, ze to predava lacnejsie ako v lekarni, ale respektuje to, takze pohodaaaaaa :-) :-)
Odpovedať
Domi, Hudler byval hvezda, pak usnul na vavrinech, nejak se nelepsil, pak se tahal s modelkou Krainovou a tento vztah zakoncil noci s dvema slapkama, ktere se o tom hodne rozpovidaly v mediich... Takze se nelze trenerovi reprezentace divit, ze ho tam jaksi nechce. Je to akorat prumerny hrac s velkym jmenem :-N ... a velka huba :-D
Odpovedať
Profilova fotka
market vyzeras pekne ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani - neverim, ze zareagovala tak v pohode :-D market - hej o tom skandaliku som pocula aj citala, ved jasne, takeho by som tam ani ja nevzala...je to taky tlchuba :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
market - pridavam sa...vyzeras super ;-) x-)
Odpovedať
Dekuji za komplimenty x-) , ja osobne si pripadam jako vorvaň |-| :-D Jani, to teda cumim, ze se nezacala Andzi nejak branit a hadat... mam pocit, ze chce byt tou adminkou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nzc :-) aky vorvan prosim ta? mam ti poslat foto niektorych bab z MK? :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
market, co si pipi? ze vorvan? ved ti to tehotenstvo sekne, nemas nikde ani naznak pribratosti ;-) ja som jej to vcera do Ip nejako obkecala, ze mi to je luto ale musime to stopovat po upozorneni a ona na to, ze niekomu zrejme vadi, ze to predava lacnejsie ako v lekarni ale ok, respektuje.... ak neverite, mozem vam preposlat Ip :-D andzi vzdy hovorila, ze by nemohla byt adminka, ze by na to nemala nervy.... ale v ostatnom case aj na albumy upozornuje.... ak by sa stala adminom niekedy, tak to by bola fakt sila, lebo tak v 1 vykecavacej teme na svadbe kde sme sa spoznali by sme boli 4 adminky :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani - akoze nechceme povedat, ze klames, ale tak po tych jej nedavnych vystupoch je to velke prekvapenie :-p a nezartuj, ved to by uz baby asi infrakt dostali, keby nazreli do nasej temy :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?