Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
idem kuk
Odpovedať
Profilova fotka
:-D šmírni nasměješ se :-D :-x
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som citala pred chvilou tu temu a mi zacal rozum stat :-N
Odpovedať
Profilova fotka
kriste pane, to su kravky najvacsie...ved take veci normalny clovek nenapise ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
janocka mám pocit že v té témě stojí rozum automaticky :-x
Odpovedať
agu, musela, už to přeháněly. a navíc jsi to nesmazala ty, tak se nebudu schovávat a nechat ti nadávat. domi, je to ve volné diskusi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - nasla som to, nemam slusnych slov na nich :-x
Odpovedať
aha, tak už jsi to našla :-) že prý nebyla upozorněna, že jí bude smazáno celé album. co to mění? byla přece upozorněna, ať nepřekračuje počet, tak proč tam měla zase 3. a proč, když už jí jednou ty míša řezy někdo smazal (myslím, že min. jednou jsem to byla já a nebyly to jen míša řezy), proč je tam dává znova? tak když takhle riskuju, tak musím počítat s tím, že dřív nebo později si toho někdo všimne. to je vážně logika.
Odpovedať
Profilova fotka
ta jakoubka sa mi zda celkom normalna oproti tym ostatnym aj teraz celkom rozumny prispevok napisala...
Odpovedať
Profilova fotka
ježiš já furt aktualizuju str 205 a vy ste už na další ]-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
já už tam radši nelezu 8-( bych se ještě vytočila 8-( a za to mi teda nestojí ani jedna 8-( =-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak jo už prý čtu i IP 8-( 8-( že já tam lozím 8-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
a co píšou? :-D agu, nelez tam, někdo má holt moc jednoduché myšlení :-) ikke je dneska nějak potichu, snad už počítá :-D
Odpovedať
:-D :-D :-D Taky pry ctu cizi IP.... Jo, ctu. Kdyz mi prijdou do posty, tak si je prectu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
booze kde to zijeme toto?? :-D :-D si tu ako adminky fakt robime co chceme??? :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no abych se přiznala tak já mám co dělat abych přečetla tu svoji IP :-N natož ještě někomu jinému :-N :-D
Odpovedať
jasan, adminky jsou největší svi*ě, ale uživatelka, která si dá do alba dvacetkrát za sebou nějaký pečení, a přitom moc dobře ví, že to tam být nemá, tak ta je potom chudinka :-D ježiš, ty mi dneska zvedly náladu! a vyštrachala jsem i zapadlou hořickou trubičku - vánoce x-)
Odpovedať
Tomu se, mile damy, rika AA - adminska anarchie :-D
Odpovedať
ale zaráží mě to, když to byly ony, kdo se někomu naboural do účtu a četl si jeho ip. někdo má krátkou paměť a kachní žaludek.
Odpovedať
Profilova fotka
já tu mám akorát pokaděný dítě co si dlabe ruku :-D takže trubičku těžce závidím :-D x-)
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - preco kachni zaludek? =-) :-N market - vystihla si to :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja tu napr. mal len 4 nepodarenych chlapov a jeden z nich je sef :-D :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ale včera sem si upekla buchtu a perník tak třeba mi Jouza kousek nechal :-N :-D x-)
Odpovedať
domi, no když to byl někdo z nich, kdo vlezl agu do účtu a četl si její ip, a pak napíšou, že agu si čte ty jejich, tak na to musí mít krátkou paměť a silnej žaludek. ale počítám, že to ta dotyčná ostatním nikdy nepřiznala, (já ani nevím, jestli vlastně víme, kdo to byl) takže si před ostatníma může honit triko.
Odpovedať
jo, já včera taky pekla tu bublaninu. moc dobrou :-D už je na kompostu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aha...cize kachni zaludek znamena silny zaludek...vdaka :-) a to som nevedela, ze agu niekto vliezol do uctu =-)
Odpovedať
Profilova fotka
karkul já myslím že se nepřiznala 8-( pač pak by nebyla tak dokonalá 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
bola to mudr. a (alebo) skurinka.... to bolo drsne vtedy... si pamatam, ze to bolo v aprili niekedy, kratko po tom ako som nastupila do prace..... alebo v maji mozno.... agu mi posielala casto linky na albumy porusujuce pravidla a potom zrazu mi napisala nahnevanu Ip, ze preco som ju bonzla inym, ze ved mi chcela pomoct.... tak som bola z toho mimo, ze sak ja som nic nikomu nepovedala.... ale tak vysvetlilo sa to a som rada, ze agu na mna nezanevrela :-D :-D
Odpovedať
a ty víš, kdo to byl? já už si nepamatuju, jestli jsme tenkrát někoho odhalily nebo ne :-|
Odpovedať
no domi, kachní žaludek se používá spíš ve spojitosti, když někdo seřere všechno možný a není mu nikdy špatně. nevim, proč jsem to napsala, nějak se mi to vybavilo jako první. :-D myslela jsem si, že to byla skurinka nebo mudr. to jsou kozy teda.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?