zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
aha, tak už jsi to našla :-)
že prý nebyla upozorněna, že jí bude smazáno celé album. co to mění? byla přece upozorněna, ať nepřekračuje počet, tak proč tam měla zase 3.
a proč, když už jí jednou ty míša řezy někdo smazal (myslím, že min. jednou jsem to byla já a nebyly to jen míša řezy), proč je tam dává znova?
tak když takhle riskuju, tak musím počítat s tím, že dřív nebo později si toho někdo všimne.
to je vážně logika.
jasan, adminky jsou největší svi*ě, ale uživatelka, která si dá do alba dvacetkrát za sebou nějaký pečení, a přitom moc dobře ví, že to tam být nemá, tak ta je potom chudinka :-D
ježiš, ty mi dneska zvedly náladu! a vyštrachala jsem i zapadlou hořickou trubičku - vánoce x-)
domi, no když to byl někdo z nich, kdo vlezl agu do účtu a četl si její ip, a pak napíšou, že agu si čte ty jejich, tak na to musí mít krátkou paměť a silnej žaludek.
ale počítám, že to ta dotyčná ostatním nikdy nepřiznala, (já ani nevím, jestli vlastně víme, kdo to byl) takže si před ostatníma může honit triko.
bola to mudr. a (alebo) skurinka.... to bolo drsne vtedy... si pamatam, ze to bolo v aprili niekedy, kratko po tom ako som nastupila do prace..... alebo v maji mozno.... agu mi posielala casto linky na albumy porusujuce pravidla a potom zrazu mi napisala nahnevanu Ip, ze preco som ju bonzla inym, ze ved mi chcela pomoct.... tak som bola z toho mimo, ze sak ja som nic nikomu nepovedala.... ale tak vysvetlilo sa to a som rada, ze agu na mna nezanevrela :-D :-D
no domi, kachní žaludek se používá spíš ve spojitosti, když někdo seřere všechno možný a není mu nikdy špatně. nevim, proč jsem to napsala, nějak se mi to vybavilo jako první. :-D
myslela jsem si, že to byla skurinka nebo mudr. to jsou kozy teda.