Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
ikke, přidávám se k přání, ať to máš zítra rychle za sebou. ;-) mílově sestřenici se dnes navečer narodila eliška x-) mudr. jasně napsala, že jí o případném smazání nikdo neinformoval. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - gratulujeme aj vasej sesternici aj malej eliske x-) mudr je dobra nana pitoma :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ikke - drzim palec, nech to mas sup, sup za sebou. :-)
Odpovedať
Ikke, ty jo, drzim pesti, at to jde rychle a mas prcka brzo u sebe, bez zbytecnych prutahu a zdrzovani x-) Hm, tak za chvili zjistime, ze chudackovi mudr se nekdo naboural od posty, upozorneni smazal a ona to tudiz nevedela... kdyz uz jsme u tech konspiracnich teorii :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tiez drzim palce nech vsetko vyjde ako ma x-) x-) market, tato teoria nevyjde....dotycna ma strasne kratku pamat.... pozri prispevky na par facek
Odpovedať
tak co ta ikke? =-)
Odpovedať
janocko, mám pro tebe skvělou zprávu :-D xstepankax si založila téma Svatba Itálie :-D a to jsem jí tenkrát vysvětlovala, že nemůže mít v albu věci, které prodává, a nemůže se zapojovat do diskuse :-D takže očekávej, že si ti bude stěžovat.
Odpovedať
Ahojky holky, včera jsem se vypařila jako smrad, omlouvám se :-N zase děti :-p :-) Co ta Ikke ty jo, jsem jako na trní, jaký nick má ta její sestra? :-N nikde neni žádný info? :-o No a dneska se vypařim stejně, příjemný zbytek víkendu ;-) Zítra budeme na chatě, v pondělí máme pohřeb, netuším kdy se stavím, omluvte mě! pááá
Odpovedať
Profilova fotka
citam stare vrazdy ale zatial o Ikke ani slova =-)
Odpovedať
kristo, užijte si zítra chatu a hodně sil na pondělní pohřeb. |-| já jsem naplnila cannelloni špenátem a ricottou, udělala jsem bešamel a teď jen čekám, až se to dopeče. už mám hlad jako vlk. taky jsem celý den jak na trní, myslim na ikke, jak to šlo a jestli je všechno v pořádku a tak. no snad už to má dávno za sebou, jen nikdo neměl čas dát vědět na nějakou svatební stránku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a mame to tu Albert je na svete, ikke moc moc gratulujem x-) x-) viac tu http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Tak obrovska gratulace x-) x-) x-) A teda dobra sranda, ze dala Ikke stejne jmeno jako mame nachystano my :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
páni, tak moc moc gratuluju x-) ale dal si načas :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som sa zaprisahala, ze dnes stare stranky ani neotvorim - okrem pripadov kedy mazem odveci fotky z albumov, kt. najdem na novej verzii a mazania profilovych fotiek - ale tak zuz ma ukecala nech zistim ci uz je male adminca na svete.... albert je pekne meno, vzdy lepsie ako Rene :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jani a nechceli ste dnes odstavit MK? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tak uz ma po? gratulujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dani, odstaveny bude ked bude finalna verzia, cize asi o tyzden.... ze ked bude beta, netreba odstavovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Veliká GRATULACE x-) x-) x-) x-) závidím že 3300g zvládla bez nástřihu já 2630g bez nástřihu nezvládla a nesedla sem si pořádně ještě ani na konci šestinedělí :-N =-)
Odpovedať
Profilova fotka
gratulujeeem ....dalsie adminciatko je na svete x-) x-) x-)
Odpovedať
ani jsem si nevšimla, že měl albert 3300g - na to, že ikke tak dlouho přenášela, čekala jsem, že bude mnohem větší. to je krásná váha x-) a jinak hezkou neděli :-)
Odpovedať
Ahojky :-) Jéééé Ikke obrovská gratulace x-) Pěkný míry, fešák, asi věděl proč tam byl tak dlouho x-) Také přeji hezkou neděli a zase fičím :-o zvědavost mě sem přilákala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som sa prihlasila po cca 6 hodinach a mam 20 novych Ip... precooooo? sa to bojim otvorit, ale tak pevne dufam, ze vacsina bude takych co uzivatelky pisali vsetkym adminom a dohadovali ste sa a posielali na vedomie.... ak to nie je od vas, tak potom nechapem preco si ludia nemozu dat pokoj ani v slnecnu nedelu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Jani ak nieco mas na riesenie kludne daj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
iiiha pozeram, ze mame novu reklamu na MS :-D
Odpovedať
tahle holčina mi krásně nahrála http://www.beremese.cz/forum/show.php... uživatelka nuuna mi hodně přeposílá spamy, za tento týden to byl snad třetí. tak jsem se chystala založit nebo vyhledat téma, kde bych napsala, aby nám to uživatelky přeposílaly a nepodporovaly nepoctivé firmy.
Odpovedať
Profilova fotka
prave som na to pozerala aj ja, sikovne to dievca ;-) hej hej nuuna, pise aj mne obcas, pripadne teraz 1 pani co ma zaplatenu reklamu, som dostala asi 3 - 4 Ip od nej, vyzera, ze je to nova platiaca firma...
Odpovedať
Profilova fotka
domi hej hej, nova reklama.... fajn, ze ju vidis, lebo mi volala pani z tej firmy, ze jej to vyhadzuje daky error.... tak sme skumali, ze preco a samozrejme, error sa vyhlasuje iba pri IE.... kto ten prehliadac vymyslel, tomu ruky odseknut! tam nic nefunguje :-S v Chrome to ide, aj v Mozille, aj Safari, aj Opere.... len niektorym ludom sa tazko vysvetluje, ze IE je na dve veci..... domi - kto je nova platiaca firma? aj ma napisane v bazari, ze je platiaca?
Odpovedať
Profilova fotka
och booze, ja som taka stastna, ze som sa toho IE zbavila, mozilla je uplne ale uplne, ze nieco ine 8-) nejaka v bazari...idem kuk ...tato to je : velvetheavenshop a je to platiaca firma, teda aspon tam ma napisane ze platena inzercia :-N
Odpovedať
Ale je zvlastni, ze v mozille nefunguji stranky emitex.cz :-N Jedine stranky na svete, kde nejde kliknout na odkazy, kdyz je spustim v mozille :-D Jinak jsem na mozilu firefox uz davno prevedla i rodice a k memu prekvapeni dosli i na to, ze se da v jednom prohlizeci otevrit vic panelu a nastavit vic stranek soucasne jako domovske x-) Nema nekde Horalka fotky maleho Alberta od Ikke?
Odpovedať
Profilova fotka
velvetheavenshop je butterlicka ;-) pisala som to aj do 2 nicky z 1 PC
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?