zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ikke, přidávám se k přání, ať to máš zítra rychle za sebou. ;-)
mílově sestřenici se dnes navečer narodila eliška x-)
mudr. jasně napsala, že jí o případném smazání nikdo neinformoval. :-D
Ikke, ty jo, drzim pesti, at to jde rychle a mas prcka brzo u sebe, bez zbytecnych prutahu a zdrzovani x-)
Hm, tak za chvili zjistime, ze chudackovi mudr se nekdo naboural od posty, upozorneni smazal a ona to tudiz nevedela... kdyz uz jsme u tech konspiracnich teorii :-N :-D
janocko, mám pro tebe skvělou zprávu :-D xstepankax si založila téma Svatba Itálie :-D a to jsem jí tenkrát vysvětlovala, že nemůže mít v albu věci, které prodává, a nemůže se zapojovat do diskuse :-D
takže očekávej, že si ti bude stěžovat.
Ahojky holky,
včera jsem se vypařila jako smrad, omlouvám se :-N zase děti :-p :-)
Co ta Ikke ty jo, jsem jako na trní, jaký nick má ta její sestra? :-N nikde neni žádný info? :-o
No a dneska se vypařim stejně, příjemný zbytek víkendu ;-) Zítra budeme na chatě, v pondělí máme pohřeb, netuším kdy se stavím, omluvte mě! pááá
kristo, užijte si zítra chatu a hodně sil na pondělní pohřeb. |-|
já jsem naplnila cannelloni špenátem a ricottou, udělala jsem bešamel a teď jen čekám, až se to dopeče. už mám hlad jako vlk.
taky jsem celý den jak na trní, myslim na ikke, jak to šlo a jestli je všechno v pořádku a tak. no snad už to má dávno za sebou, jen nikdo neměl čas dát vědět na nějakou svatební stránku :-D
som sa zaprisahala, ze dnes stare stranky ani neotvorim - okrem pripadov kedy mazem odveci fotky z albumov, kt. najdem na novej verzii a mazania profilovych fotiek - ale tak zuz ma ukecala nech zistim ci uz je male adminca na svete.... albert je pekne meno, vzdy lepsie ako Rene :-p
Veliká GRATULACE x-) x-) x-) x-) závidím že 3300g zvládla bez nástřihu já 2630g bez nástřihu nezvládla a nesedla sem si pořádně ještě ani na konci šestinedělí :-N =-)
ani jsem si nevšimla, že měl albert 3300g - na to, že ikke tak dlouho přenášela, čekala jsem, že bude mnohem větší. to je krásná váha x-)
a jinak hezkou neděli :-)
Ahojky :-)
Jéééé Ikke obrovská gratulace x-) Pěkný míry, fešák, asi věděl proč tam byl tak dlouho x-)
Také přeji hezkou neděli a zase fičím :-o zvědavost mě sem přilákala :-D
som sa prihlasila po cca 6 hodinach a mam 20 novych Ip... precooooo? sa to bojim otvorit, ale tak pevne dufam, ze vacsina bude takych co uzivatelky pisali vsetkym adminom a dohadovali ste sa a posielali na vedomie.... ak to nie je od vas, tak potom nechapem preco si ludia nemozu dat pokoj ani v slnecnu nedelu :-N
tahle holčina mi krásně nahrála
http://www.beremese.cz/forum/show.php...
uživatelka nuuna mi hodně přeposílá spamy, za tento týden to byl snad třetí. tak jsem se chystala založit nebo vyhledat téma, kde bych napsala, aby nám to uživatelky přeposílaly a nepodporovaly nepoctivé firmy.
prave som na to pozerala aj ja, sikovne to dievca ;-)
hej hej nuuna, pise aj mne obcas, pripadne teraz 1 pani co ma zaplatenu reklamu, som dostala asi 3 - 4 Ip od nej, vyzera, ze je to nova platiaca firma...
domi hej hej, nova reklama.... fajn, ze ju vidis, lebo mi volala pani z tej firmy, ze jej to vyhadzuje daky error.... tak sme skumali, ze preco a samozrejme, error sa vyhlasuje iba pri IE.... kto ten prehliadac vymyslel, tomu ruky odseknut! tam nic nefunguje :-S v Chrome to ide, aj v Mozille, aj Safari, aj Opere.... len niektorym ludom sa tazko vysvetluje, ze IE je na dve veci.....
domi - kto je nova platiaca firma? aj ma napisane v bazari, ze je platiaca?
och booze, ja som taka stastna, ze som sa toho IE zbavila, mozilla je uplne ale uplne, ze nieco ine 8-)
nejaka v bazari...idem kuk ...tato to je : velvetheavenshop a je to platiaca firma, teda aspon tam ma napisane ze platena inzercia :-N
Ale je zvlastni, ze v mozille nefunguji stranky emitex.cz :-N Jedine stranky na svete, kde nejde kliknout na odkazy, kdyz je spustim v mozille :-D Jinak jsem na mozilu firefox uz davno prevedla i rodice a k memu prekvapeni dosli i na to, ze se da v jednom prohlizeci otevrit vic panelu a nastavit vic stranek soucasne jako domovske x-)
Nema nekde Horalka fotky maleho Alberta od Ikke?