zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
mne sa presne na mozille paci to, ze mozem mat otvorenych viac okien..to je pre mna to naj 8-)
cooo? a co som naslepnuta? :-N :-N
och boze som nejaka mimo v poslednej dobe...zeby tehu demencia?? :-D :-p
no jo, nemá někdo fotky alberta? jsem zvědavá :-)
holky, čtete na koníkovi to téma o těch fotkách v albech? nechcete tam některá něco napsat, jakože třeba se v nové verzi počítá s tím a tím.
trochu se tam pošťuchují, což by ještě bylo ok, ale nemyslím, že je fér k těm maminkám, co jim zemřelo dítě, aby je tam takhle probíraly, jestli je ok, když si dají do alba fotku mrtvého dítěte, a jak to s nima hýbe.
se mnou to taky hýbe, ale víc by se mnou hýbalo, kdybych byla nedejbože ta matka a musela tam tohle číst.
domi, tehudemencia? :-D nieco mi uslo alebo si robis srandicky? :o
temu som si zbezne precitala, rano sme to riesili s market a pred chvilou s bobom..... mam tam prekopirovat ten jeho prispevok o tom, ze v novej verzii to bude vyriesne.... snad to stihnem do 17h, lebo tak dnes stiham letmo riesit admin, Ipcky a maily.... pondelky su u mna uplne zabite
toto?
bob • 2d • 2. feb 2010 o 11:06
Ahojte. Tuto diskusiu stale sledujeme. Myslim, ze tu odznelo vela uzitocnych a rozumne napisanych nazorov. Stale este nie sme rozhodnuti ako presne spominane veci (nahota, mrtve deti atd.) upravit v pravidlach alebo upozorneniach. Ak sledujete tuto diskusiu viete, ze vsetky tieto opatrenia maju svoje plusy a minusy. Urcite tieto veci riesit budeme, neradi by sme vsak urobili nejake rychle nepremyslene rozhodnutie, ktore napacha viac skody ako osohu.
Co vsak chcem spomenut, je to, ze v novej verzii stranok bude moznost vsetky albumy si nastavit ako sukromne a spristupnit ich iba vybranym ludom. T.j. tieto albumy nefiguruju vo verejnych zoznamoch. Zatial je tam iba moznost [vsetky verejne / vsetky neverejne], neda sa presne urcit ktore albumy ano a ktore nie, ale casom bude aj to.
Pisem to preto, lebo si myslim, ze prave sukromne albumy - ktore si uzivatelka moze zdielat s dalsimi konkretnymi uzivatelkami, by mohli byt odpovedou na mnohe spominane otazky (niekto to tu uz aj spominal). Co si o tom myslite?
P.S. Ak chcete vidiet ako nova verzia bude vyzerat, staci ist na modrastrecha.sk alebo modrastrecha.cz - velmi podobne bude rieseny konik. Prihlasit sa mozete svojim menom a heslom, ktore mate na koniku. Skusobna verzia noveho kona bude snad uz buduci tyzden.
ad error - vyjadrenie od boba:
to je asi tym ze tam teraz prekladaju. resp. tie preklady sa deju na tej masine a tu treba z casu na cas restartnut kvoli tomu. . . . . pierre a este jeden chlapik prekladaju UK a US verziu svadby, asi je teda server vytazeny....
treba pockat este tak mozno hodinku, dve, potom uz nebudu prekladat a nebude to blbnut.... tiez mi to robi, no nastastie ked si dam refresh, tak sa to opravi
jani v Bojniciach, nedopisala som 8-( uz sme tam raz stretko mali a bolo fajn, prideme tam cele rodiny, chlapi sa staraju cez den o decka my kecame a vecer ked nam decka zaspia, popijeme a pokecame, aspon nejake odreagovanie
a kde tam byvate? v penzione dakom ci hoteli? hehe, mozno sa stane nahoda velka a ked budete vecer popijat, tak vas stretnem :-D sa mi paci, ze napoje su tam lacnejsie :-D :-D
Jani vtedy sme boli v nejakom penzione ale enviem ako sa volal, teraz by sme chceli nieco lepsie /nebol ani ten zly/ ale bol to taky obycko akurat na prespanie uvarenie gulasu, ziadne ihrisko nic, chceli by sme nejaky penzion alebo nieco kde je ihrisko, nejake miesta na opekacku, niektore baby byvaju v Prievidzi, poznaju to tam, tak cakame , ze hodia nejake linky kde by sme mohli ist.
Zeby si sa zastavila? ;-) kludne mozes, ja si pamatam ze Zuz s nami chcela ist vtedy na stretko ale ostala tehulka, tak nesla