Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa presne na mozille paci to, ze mozem mat otvorenych viac okien..to je pre mna to naj 8-) cooo? a co som naslepnuta? :-N :-N och boze som nejaka mimo v poslednej dobe...zeby tehu demencia?? :-D :-p
Odpovedať
no jo, nemá někdo fotky alberta? jsem zvědavá :-) holky, čtete na koníkovi to téma o těch fotkách v albech? nechcete tam některá něco napsat, jakože třeba se v nové verzi počítá s tím a tím. trochu se tam pošťuchují, což by ještě bylo ok, ale nemyslím, že je fér k těm maminkám, co jim zemřelo dítě, aby je tam takhle probíraly, jestli je ok, když si dají do alba fotku mrtvého dítěte, a jak to s nima hýbe. se mnou to taky hýbe, ale víc by se mnou hýbalo, kdybych byla nedejbože ta matka a musela tam tohle číst.
Odpovedať
Profilova fotka
domi, tehudemencia? :-D nieco mi uslo alebo si robis srandicky? :o temu som si zbezne precitala, rano sme to riesili s market a pred chvilou s bobom..... mam tam prekopirovat ten jeho prispevok o tom, ze v novej verzii to bude vyriesne.... snad to stihnem do 17h, lebo tak dnes stiham letmo riesit admin, Ipcky a maily.... pondelky su u mna uplne zabite
Odpovedať
Profilova fotka
jani - zatial srandicky, teda aspon myslim =-) :-D a pocuj kde najdem ten prispevok od boba, ked ide o to ho len skopirovat to mozem urobit aj ja ;-)
Odpovedať
domi, je někde v té diskusi, psal to nedávno, ale hodně toho pak nakecaly, tak to bude tak 10 stránek dozadu.
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - vdak pojdem to pohladat
Odpovedať
Profilova fotka
toto? bob • 2d • 2. feb 2010 o 11:06 Ahojte. Tuto diskusiu stale sledujeme. Myslim, ze tu odznelo vela uzitocnych a rozumne napisanych nazorov. Stale este nie sme rozhodnuti ako presne spominane veci (nahota, mrtve deti atd.) upravit v pravidlach alebo upozorneniach. Ak sledujete tuto diskusiu viete, ze vsetky tieto opatrenia maju svoje plusy a minusy. Urcite tieto veci riesit budeme, neradi by sme vsak urobili nejake rychle nepremyslene rozhodnutie, ktore napacha viac skody ako osohu. Co vsak chcem spomenut, je to, ze v novej verzii stranok bude moznost vsetky albumy si nastavit ako sukromne a spristupnit ich iba vybranym ludom. T.j. tieto albumy nefiguruju vo verejnych zoznamoch. Zatial je tam iba moznost [vsetky verejne / vsetky neverejne], neda sa presne urcit ktore albumy ano a ktore nie, ale casom bude aj to. Pisem to preto, lebo si myslim, ze prave sukromne albumy - ktore si uzivatelka moze zdielat s dalsimi konkretnymi uzivatelkami, by mohli byt odpovedou na mnohe spominane otazky (niekto to tu uz aj spominal). Co si o tom myslite? P.S. Ak chcete vidiet ako nova verzia bude vyzerat, staci ist na modrastrecha.sk alebo modrastrecha.cz - velmi podobne bude rieseny konik. Prihlasit sa mozete svojim menom a heslom, ktore mate na koniku. Skusobna verzia noveho kona bude snad uz buduci tyzden.
Odpovedať
Profilova fotka
dani - myslim, ze hej, skopcis to tam ty? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
vybavene, napisala som tam.... ale tak podla mna to nepomoze, ked sa potrebuju hadat, tak sa hadat budu a my im v tom nezabranime 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
co sa to deje so strankami?...ked sa prekliknem vyhadzuje mi eror =-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, aj mne to sem-tam spravi, akurat som sa to chystala nahlasit..... aky error ti vyhadzuje? error c. 500 ci nejaky iny?
Odpovedať
Profilova fotka
jani mne to vyhadzuje presne co tebe ale cca len 2x dnes
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ten error c. 500 mne to vyhadzuje skoro stale za poslednu hodinku...
Odpovedať
Profilova fotka
ad error - vyjadrenie od boba: to je asi tym ze tam teraz prekladaju. resp. tie preklady sa deju na tej masine a tu treba z casu na cas restartnut kvoli tomu. . . . . pierre a este jeden chlapik prekladaju UK a US verziu svadby, asi je teda server vytazeny....
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka za info ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
teraz mi to robi stale :-S
Odpovedať
Profilova fotka
treba pockat este tak mozno hodinku, dve, potom uz nebudu prekladat a nebude to blbnut.... tiez mi to robi, no nastastie ked si dam refresh, tak sa to opravi
Odpovedať
Profilova fotka
ok, diky
Odpovedať
Ups, prave jsem chtela napsat, jestli to byla chyba na mem prijmaci :-N Ale taky me napadl refresh.
Odpovedať
Profilova fotka
fejsbukarki ide vam FB??? lebo mne nechce nic nacitat ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
domi, pred cca 15min. isiel, potom som tam uz nebola.... idem kuk
Odpovedať
Profilova fotka
ide ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne ide, akurat pozeram ci baby nepisu lebo chceme skoro po roku urobit julovske stretko v Bojnici
Odpovedať
Profilova fotka
aha no super, tak uz ide aj mne, ale skoro nic mi nechce nacitat :-S dani - vsimla som si ze daco organizujete ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
stretko v Bojnici ako v Bojniciach? =-) ak ano, tak to je fajn imesto na stretnutie, nie ako susedne okresne mesto :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak tentoraz mi padol FB uplne, takze sa s vami asi pre dnesok lucim..jani banky doriesime zajtra :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani v Bojniciach, nedopisala som 8-( uz sme tam raz stretko mali a bolo fajn, prideme tam cele rodiny, chlapi sa staraju cez den o decka my kecame a vecer ked nam decka zaspia, popijeme a pokecame, aspon nejake odreagovanie
Odpovedať
Profilova fotka
a kde tam byvate? v penzione dakom ci hoteli? hehe, mozno sa stane nahoda velka a ked budete vecer popijat, tak vas stretnem :-D sa mi paci, ze napoje su tam lacnejsie :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jani vtedy sme boli v nejakom penzione ale enviem ako sa volal, teraz by sme chceli nieco lepsie /nebol ani ten zly/ ale bol to taky obycko akurat na prespanie uvarenie gulasu, ziadne ihrisko nic, chceli by sme nejaky penzion alebo nieco kde je ihrisko, nejake miesta na opekacku, niektore baby byvaju v Prievidzi, poznaju to tam, tak cakame , ze hodia nejake linky kde by sme mohli ist. Zeby si sa zastavila? ;-) kludne mozes, ja si pamatam ze Zuz s nami chcela ist vtedy na stretko ale ostala tehulka, tak nesla
Odpovedať
Profilova fotka
niekto sa nam nahneval :-D : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... dani - to je super taketo stretko :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?