Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
janocka :-N mě totiž nenapadlo že byse mi vloupaly do IP 8-( 8-( a naštvalo mě to jelikož mi smazaly i alba a tvrdily že to maj přes adminy 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - :-p :-D :-D :-D a ani sa ti necudujem, ze ta to napadlo ;-) teda to sa mi ani verit nechce,ze sa jej dakto do posty vlupal.... jani , ale tak keby ti odo mna chodili skarede Ip vedela, by si, ze ja som nist nepisala, ze? :-D
Odpovedať
domi, myslím, že kdyby se někdo vloupal do účtu nám, tak by neposílal ostatním adminům škaredé ip, ten by si tu pohrál jinak :-N :-S :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - to mna nenapadlo...boooze to by koniec 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
to by bolo vzruso :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no vzrůšo by bylo to je fakt :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jejda nehovorme uz o tom, uz len ta predstava ma desi :-x :-x
Odpovedať
Profilova fotka
odhalili sme....myslim, ze sa aj priznali.... a potom podla IP som to dopatrala, no skurinka aj mudr. asi vedeli svoje hesla alebo take nieco, lebo kazda sa prihlasovala vacsinou z inej IP, no par prihlaseni mala skurinka aj agua z IP mudr., parkrat bola zas mudr. prihlasena z IP skurinka.... alebo tak dako.... raz sa uz stalo, ze na chvilu mali admin prava vsetci uzivatelia a vysantili sa.... bolo to pred par rokmi niekedy, citala som to dakde uz neviem fakt kde.... asi v kategori mojasvadba.sk niekde zahrabene.... stalo sa to akurat ked bob nieco robil a omylom dal admin prava vsetkym a odisiel z prace, emjee si to vsimla, volala bobovi, no akurat bol mimo PC, tak to nemohol hned stopnut.... ze daka blba ciarka v programovani to sposobila.... alebo tak dako....
Odpovedať
Profilova fotka
inak, v pondelok (asi) bude beta konika.... tak sa tesme :-D cez weekend budeme na bete premazavat tie kravinky co ostali po glitteroch ale ked sa spusti ostra verzia, bude to treba este raz premazat =-) pripravuje sa aj oznamenie uzivatelkam, ze co sa zmenilo, je toho viac ako 1 strana A4.... som to teraz citala a opravovala chyby.... bolo by asi blbe keby tam boli hrubky alebo uplne prehodeny slovosled, ze? :-p
Odpovedať
Profilova fotka
mě by jen zajímalo kde daysi vzala žečtu IP???? koukala sem i zda se někdo nepřihlásil pod jejím nickem ale pořádse přihlašuje jen ze své IP adresy =-)
Odpovedať
Profilova fotka
viaceri uzivatelia su presvedceni o tom, ze im citame Ip..... akoze keby som nemala co robit
Odpovedať
Profilova fotka
asi nezbude nic jiného než to hodit za hlavu
Odpovedať
Článok sa načítava...
IP od jedne uzivatelky - brano s nadhledem a humorem :-D :-D :-D :-D to je konééééééééc... no jo, ono si dost lidí asi myslí, že sedíte, máte ďábelskej výraz ve tváři, mažete fotky a zamykáte diskuze o 106 a u toho se zlosinsky nahlas smějete ]-( :-D :-D Muhehehééé Prý máte ,,moc\" tak to musíte každému ukázat :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
market - toto ti prislo??? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja letim domov, doma vas docitam x-)
Odpovedať
Hm, to se mi ted doneslo, ze Consti taky nekdo cetl postu. A pry pred par dny. No nevim, mam pocit, ze se dela zajimavou nebo ma jiny problem, pac se prihlasuje ze dvou IP jen ona. Jeji postu si mohl cist leda manzel. Totez Murynka a Kopa 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
murynka a kopa, to mi nieco hovori, ale uz netusim co..... niektore tie zenske su riadne paranoidne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
murynka je od nás z prosince =-)
Odpovedať
jani, kvůli murynce jsi musela psát cca před týdnem do diskuse a uklidnit vášně, protože ona tu dělala hrozný halo, že si pomalu polovina fora myslela, že se každý může vloupat komukoli do účtu. ;-) markét, já teda občas dělám muhehe :-D ale když zamykám ten den asi 20. duplicitní stupidní diskusi, tak to teda není muhehééé :-D
Odpovedať
Ano, Murynka skutecne dela vasne, ze hackerky se bezne vloupavaji vsem do uctu atd. Nejvetsi prca byla, ze si smazala fotky, aby je nemohl zneuzit nekdo, kdo se ji naboura do uctu :-D Karol, kdyz zamykam 20. duplicitni diskuzi, delam uz vetsinou buuuu ]-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja dne robim buuuuu..... lebo som dostala uz asi piaty mail, ze chcu si dat graficko-textovu reklamu vo fore a vo fotoalbume a nevedia ako... na to, aby sa o reklame dozvedeli su musia kliknut na Reklama na stranke a vyhodi im toto: http://www.modrykonik.sk/aboutus/adve... boha, ako im to este polopatisitckejsie napisat?! alebo jedna v pondelok zaplatila, reklamu nezadala... pisala som jej, ci ju zadavala a je to nas error, ze sa to neulozilo alebo ju nezdadala... a ona ju nezadala, lebo vraj je ten forumlar neprehladny a nevyplyva z neho, ze ma najskor zadat reklamu a potom zaplatit!! zabiiiit som sa sekla s tym, ze tych albumov oflagovanych je 1800 lebo som si neuvedomila, ze to je iba SK kon... na CZ koni je oflagovanych 2240 :-D :-D ak budem ko, poprosim vas o pomoc ;-)
Odpovedať
jani, klíďo píďo, nudim se :-D
Odpovedať
Jo, klidne, jsem ready... jen baterky v me bezdratove klavesnici chcipaji :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tak zajtra idem spat do spitalu na vyvolavanie, mlada sa raz na pasoch tak zavrtelo, ze to technika a gyndos vyhodnotili ako podozrivy vypadok a mame pomenej vody. tak drzte palce
Odpovedať
Profilova fotka
ikke - drzime palec nech to mate co najskor za sebou x-) x-)
Odpovedať
Čau holky, co řešíte, můžu nějak píchnout? :-) ;-) Ikke moc držím palce, ty jo jsi machr, přenášet takovou dobu, určitě to bude ale zítra rychlovka x-)
Odpovedať
Agua koukala jsem na ty krávy a fakt to přepískly, nic si z toho nedělej, ignoruj, nechoď tam, závidí ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
terinko cau :-D ako ste prezili dnesny den???
Odpovedať
Profilova fotka
zbezne pozeram vase dnesne litanie a tusim ste tu rozoberali misa rezy a mudr. , ze tvrdi, ze nebola upozornena, ze jej budu zmazane albumy??? :-o ]-( 8-( v tom pripade jej v mojom mene mozte odkazat, ze si o nej budem mysliet, ze je negramotna a kludne jej toto verejne skopirujte - davam vam povolenie: ikke (admin) Kedy: 13. feb o 21:00 Komu: mudr. Predmet: xxxZLATÍČKAxxx Ahoj, prosim, uprav svoje albumy na www.modrykonik.sk podla pravidiel (maximalne dva netextove prvky - glitter, ticker...) Viac info na: http://www.modrykonik.cz/album/album_... Ak svoje albumy neupravis najneskor pri svojom dalsom prihlaseni, budu musiet byt ZMAZANE!!! Dalej bola z tvojho albumu na www.modrykonik.cz vymazana jedna alebo viac fotografii, ktore nesplnali Pravidla albumov Viac info na http://www.modrykonik.cz/album/album_... Dakujem za pochopenie ikke (admin)
Odpovedať
Profilova fotka
ikke tak nech to mas zajtra rychlo za sebou a synceka rychlo u seba x-) jani daj potom vediet s cim treba pomoct ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?