zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
To je tezko si to predstavit. Urcite jsme na sobe nekdy mely nejake nepadnouci velke obleceni (treba velika zimni bunda) a citily se tak neohrabane. Presne tak se citim. Takova velka a ne uplne pohybliva :-p Moje vahove maximum bylo pred tehotenstvim tech 54kg, predtim jsem mela leta 50,5kg a nehnuly s tim ani Vanoce ani jine svatky zradla :-D Az potom ty hormony |-|
Jani, ja ti verim, spis me Andzi prekvapila, ze to vzala tak v pohode ;-) Mozna je ten typ, kdy zalezi na aktualnim rozpolozeni ;-)
Jo a vyprala jsem znova ty merino kabatky a zas smrdi ]-( ]-( ]-( Tentokrat v takovem tom pracim gelu na vlnu, bez octa a sody 8-(
to je divne, ze to smrdi.... avivaz nepomoze? ci nesmie sa tam davat avivaz?
inak, dobre spravy :-) kon je uz hotovyyyyyyyyyyyyyy..... lenze skor nez sa launchne musia sa odstranit vsetky tie tickery... niektore system odstranil spravne, no po niektorych ostali tie texty: My space falling objects a pod... a tych albumov je 1871, takze ked bude kon vypnuty, tak budeme viaceri asmiraci non-stop hore a rucne vymazavat tie popisy... som povedala, ze ja dnes nemozem, bo zajtra idem lyzovat, no zajtra vecer okolo 18h mozu kona vypnut a v pohode budem vymazavat do rana.... drahy ma v nedelu floorballovy zapas v Trencine, takze budem mat pokoj na spanie :-) .... takze kon uz pravdepodobne bude buduci tyzden.... tesite sa? ;-)
ozaj, vcera som nadsene drahmu hovorila o tom, ze som mala 11111 prispevkov a ze som si spravila screenshot, tak sa chytal za hlavu :-D on stale nerozumie niektorym mojim počinom :-D
Jani, ani avivaz nepomohla. Psala jsem o tom vcera segre, ktera si z te same vlny pletla cepici, kupovaly to s tchyni soucasne. Tak ji teda na muj popud dneska rano vyprala a pred chvili psala, ze to susi ve sklepe, jinak ze se poblije. Ale aspon mi napsala vyrobce te vlny a ja tam poslala mail, aby mi poradili. Mne to prijde lito, protoze ty veci jsou moc pekne a tchyne si s nimi dala praci.
Na kona uz se mooooc tesim x-) To zas budou kecy nekterych chytrych uzivatelek :-p :-D :-D :-D
no to budu keci.... mi pisala pred par dnami hanka274, ze kedy bude konik a ci budu moct mat uzivatelky viac ako 3 albumy.... tak som povedala, ze coskoro a ano, budu moct mat vela albumov tak ako na streche a ze konik bude podobny... tak ona na to, ze strechu pozna a zda sa jej to byt strasne neprehladne a co bude na koni ine.... tak ja ze farba, temy a kategorie v bazari :-D ale na moje otazky, v com sa jej zda byt strecha neprehladna neopovedala ani po dalsich 4 Ip - jej argument neprehladnosti bol: ved to tvrdi vela uzivateliek... ano, tvrdili to, ale uz to netvrdia.... podla mna odkedy je strecha nova, tak sa brutalne rozbieha, kazdy den nove temy, kazdy den desiatky inzeratov v bazari....
Mne se teda nakonec strecha libi strasne moc. Ze zacatku jsem z toho byla trochu rozpacita, ale spis kvuli te adminske strance veci (prejmenovavani temat, vyhledavani atd.) nez kvuli neprehlednosti. Soucasna verze je super x-) Hlavne vkladani fotek do fora je super vec.
ved premenovavanie ide lahsie ako na starych verziach.... ci nebolo to tak od zaciatku? =-)
paci sa mi aj, ze netreba mazat flagy, ze sa zmazu same ked sa zmaze prispevok, ze sa ma to nepyta tristotisikrat ked chcem zmazat profilovu foto alebo zmazat flagy.... nemam rada ked sa ma niekto pyta nieco tristotisickrat, nenavidim Nokie, lebo tie sa tiez pytaju vsetko tristotisickrat, nemam rada Windows ked na vsetko treba tristotisikrat klikat OK a potom este zatvarat okno :-D :-D
Danu, mne je jeste divnejsi, ze smrdi jen ta kremova. Mam z te same vlny, jen v zelene, spaci pytek v zelene a ten vubec nesmrdi a ani cepicka, co pletla ze zelene vlny segra. Jen ta kremova. O to divnejsi to je!!! ]-(
Jani, jo, je to jednodussi, ale spis jsem myslela, ze to pro mne bylo jine a nove. Samozrejme, ze je to ted na strese pohodlnejsi ;-)
čau holky, mám trochu naspěch, jestli se mi udělá líp, tak bych chtěla jít na návštěvu, takže si musím honem rychle umýt hlavu a oholit porost :-D
tak jen telegraficky:
- já jsem zatím nic nepřibrala, ale sama se tomu divím, taky přibírám ze vzduchu a břicho už mám slušný
- kalhoty jsem taky pořídila větší, že do nich "dorostu", zatím mi dost padají, i když je mám utažený
- markét, bříško máš krásný, sluší ti to x-)
- jani, můžu nějak pomoct s vymazáváním těch tickerů? kdyby jo, budu navečer už doma. nebo nevim, kdy to vlastně spustíte. vy už ho chcete vypnout zítra? bez dostatečného ohlášení? se poserou :-D
- ale na novou verzi se těším, ta střechácká se mi líbí moc.
to bol len taky navrh, ze viaceri sa dohodneme a budeme premazavat ale kedy presne, to sa nevie.... ale asi cez weekend... ked sa launchovala strecha, tak mazali do 3 rano dvaja a to tam bolo len asi 100 tickerovych albumov... tu ich je 19x viac..... do toho vas asi nebudeme zatahovat, lebo to bude prebiehat v noci a vy takmer vsetky mate deti alebo ockavate deti, takez musite v noci oddychovat ;-) a ja problem s ponocovanim nemam - ved dnes som este okolo 1:30 adminovala :-D
ještě jsem zapomněla - kde je dneska magisterka? =-) :-N ;-) :-D
jani, já taky ponocuju, takže když řeknete kdy, mohla bych se aspoň trochu přidat ;-) já děti nemám, ráno nemusím vstávat... akorát zítra přes den budu asi pryč. ale tak stejně píšeš, že by to bylo přes noc.
kajo - dobra otazka...dnes sa tu ikke este neukazala =-)
no jo, sak keby bolo treba tak pomozem aj ja, vyzera to tak, ze budem mat slameny vikend, nakolko je mangel stale v zahranici 8-(
dnes tu asi moc nebudem a ktovie ci aj zajtra a pozajtra a...
v noci krce kazdych 10-12 min. teraz naposledy o pol jedenastej a odvtedy zas nic. poobede idem na ctg a echo, tak uvidim, co mi natocia :-N a co dalej, ale dooost blbo sa mi sedi...na tej hlavicke... a ditko kope ako zmyslov zbavene do vsetkych organov, uz len cakam, kedy vystrci ruku cez onen otvor... :-p :-D
ikke takze sa to uz asi spusta? moc drzim palce x-)
Jani ak by bolo treba mozem pomoct od 19.00 vecer do cac 00.30 budem urcite na nete cely vikend nie je problem
agu, tak takový ti nestojí vůbec za nic :-) znáš některou z nich osobně?
kolikrát jsem měla výměnu názorů s nějakou holkou tady na netu, nejvíc mě dostávalo, jak vždycky z pár příspěvků a jedný malý fotky v profilu zanalyzovaly mojí povahu a různý psychický rysy :-) ale co je mi do nějaký holky, která mě absolutně nezná, já neznám jí, a na tom, co si o mě myslí, mi vůbec nezáleží. třeba tchýně občas má takový stavy, že jako "co by tomu řekli sousedi?". no to bych se musela zbláznit, kdybych myslela na to, co si o mě kdo myslí :-D
jinak ad skurinka - já mám pocit, že ona byla kdysi ta špatná ne? něco jsme s ní řešily, mám pocit.
agu, tak jsem tam zase nakoukla a myslím, že už to přehánějí. tak jsem se jim tam práskla. :-p
ty jejich kecy jsou opravdu ubohé a na úrovni tak max. 1. stupně zš.