zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
domi, jasne, ze len cez admin, je to ovela rychlejsie a hlavne vidim kolko odkazov pre dany vyraz sa v admine nachadza, tak to rychlo preklikam..... ti dam, ze si davam nacas :-D :-p som ti uz viackrat hovorila, ze ked je nieco surne, tak ma kopni na dakom chate, to je najrychlejsie
mama mala super tehotenstvo, aspon co rozpravala. ziadne velke brucho, ani ze by ju to nejak obmedzovalo. a to iste mala aj sestra, ta este par dni pred porodom rozpravala, ze by maly mohol este v brusku zostat, ze si to uziva... snad to aj mna postihne :-D
terinko - vdak...vyskusam to niekedy aj ja teda ;-)
maji - tak to je super, mozno to mate dedicne, ked teda aj lucia mala bezproblemove tehu :-) a inak co mas nove?
jsem asi sto let za opicema, ale netušila jsem, že můžu vyhledávat i přes admin =-) :-N
stačí si tedy najet na všechna témata dané stránky a zmáčknout ctrl+f a zadat hledaný výraz? chápu to správně?
no jestli jo, tak se jdu fakt zakopat, jak jsem blbá.
jaj, len maly je strasny cert. to asi preto, ze bol tych 9 mesiacov kludne v brusku, tak teraz si to vynahradza. :-D
domi, noveho nic. som mala ist dnes na pohovor, ale ta teta ochorela (skoro rano mi volali), tak tam idem v utorok.
mate aspon nejaku robotu?
pracka je ako tak opravena. horela tam elektrika, takze tam len nieco vymenil a ze pokial to este raz spravi, tak bude uz treba kupit novy plosak, co ale vyjde 180 eur, takze to radsej kupime novu pracku.
doobeda bolo trosku, ale teraz poobede total mrtvo, sak to poznas...
no pekne, to je jak s tou nasou chladnickou, oprava by vysla tiez okolo 150 eur...tak sme radsej kupili novu za 300 €
krista no kontrakcie uplne slab som ani nevedela ze zacinam rodit :-N v noci o 1.00 som isla na wc isla zo mna krv a brucho ma bolelo malo ako ked mi zacina menzes a isla som za sestrickou, zobral ma doki vysetrit a vravi mi ved vy rodite ste otvorena /teraz neviem na kolko prstov mi uz povedal/ to neviete ze rodite? :-N a ja ze nie lebo rodim prvykrat :-D
Krista mala bola skoro od zaciatku otocena kp
Temy vyhladavam najprv cez mk vyhladavac a potom cez admin
Maji prajem nech mas super tehotenstvo ako mala mama a segra ;-)
dani - no parada, sak ale odkial si mala vediet, ze rodis? :-D ;-)
ja som doteraz iba cez vyhladavac hladala temy, ale teraz budem asi len cez admin...
jeeeejda, to fakt vyhladavate cez vyhladavac obycajny? ja som ho pouzivala este asi mesiac po tom ako som zacala adminovat a odvtedy nie.... ak ho pouzijem, tak velmi vynimocne....
ako pise terka, adminovsky je ovela rychlejsi.... napr. ked chcem vediet link na temu Hledam, tak mi najde priamo tu temu a nie temy, v kt. sa slovo hledam vyskytuje..... a dobre je, ze hned mi napise kolko tem je pre to-ktore slovo....
domi, s tym, ze mas dokaz si to ako myslela? tak, ze si davam nacas? =-)
no ale napr. vcera som hadzala babe linky na pigmenty a pod. ...hladala som to cez normalny vyhladavac a tam mi nasla 2 temy a ked som to skusala cez admin dnes, naslo mi len 1 temu :-|
jaaaaj taaaaak, chapem uz.... ja som sa nenahnevala, len som jaksi nechapala, som si spociatku myslela tak, ze si nespokojna, ze neskoro reagujem ked sa nieco pytate =-)
domi a v nazve temy boli pigmenty? skusim to pozriet teda