zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
hej hej, srdiecka spomaluju a este sa ani neda potom kliknut na nic, lebo vymkanut medzeru medzi srdieckom, kvetinou, snehovou vlockou je tazke :-( ale v novej to bude tak, ze aj ked sa rozklikne: ukaz netextove prvky - tak tie padajuce kraviny budu padat iba na par centimetroch a nepojde to cez popis albumu ani fotky..... taky rozumny kompromis, myslim
tak blikátka nebudou zakázaný :-S ;-( 8-( proooč?
jasně, já to chápu, to by byla vzoura. ale je to fakt otřesný.
ty jani, 4000 alb to mělo. ale z kolika alb celkově? já mám totiž pocit, že je tady taky silná skupina, která to přímo nesnáší. nechceš to ještě nadhodit?
já mám zvuk pořád vypnutý, od tý doby, co dělám admina :-D pár slaďáků mě naučilo :-D
danu, gratuluju k autíčku x-) taky mám nejradši černou barvu, přijde mi, že většina aut (těch nic moc) je i v té černé hezká. ale ta titanová bude určitě super! zase něco jinýho ;-)
jo, ještě k těm tickerům, jak píšete, že se špatně vychytává mezera mezi padajícím textem. to je fakt. a taky nesnáším, když mají nějaký obrázek místo kurzoru. to se pak taky blbě kliká 8-(
celkovo je albumov 19700 na oboch konoch, z toho na SK 10360 a kravin ich malo takmer 1900, na CZ koni malo cca 2200 - 2300 albumov kraviny, takze je to asi patina.... ja som presadzovala uuuuuplny zakaz, ale tak vcera kuko povedal, ze asi by nebolo dobre vziat im nejaku "fičuru", na kt. boli zvyknute.... a ako som uz pisala, bude to schovane, ze ked sa klikne na album, tak tam bude take tlacitko "ukaz netextove prvky" a az po kliknuti nan sa objavia... inak sa to zobrazovat nebude, bude to pekne, ciste....
korytnacka je uz na tom lepsie, uz nie je taka opuchnuta :-D preto ju davam niekedy do velkej vane, ze nech si zaplava a zhodi nadbytocne tukove vankusiky..... lebo v akvariu nemoze plavat, tam spravi 4 zabery a je na konci.... a tam je leniva, vie sa postavit na spicky a tak sa nadychnut, nemusi plavat na hladinu, ale vo vani musi :)
ad zablokovani uzivatele a urazky uzivatelky miskamisko.... viacerym vadi jej vyjadrovanie o fotografoch...napr. zo vcera:
Je ich vela dobrych ale zatial ziaden spickovy co by mna presvedcil Teraz sa pozerame po tomasovi zahumenskom, ale nereze mi uplne
prispevkov, ze sa jej nepaci ziadny fotograf bolo viac uz..... ona bola rozhodnuta pre zitnanskych, no maju cenu o 300 eur vyssiu ako je jej strop a dalej tápa, nik podla nej nie je dost dobry....
Dani, ti lidi naproti to auto maji tak od Vanoc si myslim. Quashqaiu tu jezdi spousta, ale toho jsem si vsimla, ze tak zaril novotou :-D A ze pod detskyma sedackama maji furt jeste igelit :-D Nemci jsou proste ohledne aut silene ujeti 8-) :-D
Jani, jake zelvy mate? Nadherne (vodni)? Nebylo by lepsi koupit jim zelvarium?
domi, ved jasne, ja ti nevycitam, ze si ho blokla :-) proste ma si iba pomysliet o nej co chce ale pisat to verejne, to nie...
market, jednu mame tu klasicku korytnacku ozdobnu, tu mam uz 12r. a potom ta druha to ani neviem aky je druh, mam ju asi 6r., no ani na google som ju nenasla, ani MVDr. nevedeli co je to zac.... tiez je zelena, nema tie cervene lica, ma chudsiu hlavu, dlhsi krk a stredom chrbta jej ide od zaciatku az po koniec panciera pasik.... mam to aj na FB v albume Zverinec :-D
a potom mam este v Bojniciach suchozemskeho korytnaka, to mi brat doniesol z HR.... to je korytnacka zelenkasta.... s nou nie su ziadne starosti, od septembra do aprila spi, potom ked sa otepli sa zobudi, na zahrade ma volieru a v nej ma aj tuje, cize prirodzeny tien a takto si zije do septembra :-D
ja som ju uz viackrat riesila, tak mi to utkvelo v pamati.... viacero "fotografov" jej uz napisalo par teplych slov.... to slovo je v uvodzovkach preto, lebo tak to su podobni mudrlanti ako ona, vsetko vedia, vsade boli a nic sa im nepaci....
domi jasneee, skoro som zabudla, ze hugo bol obruckonosic ;-)
ano ano, hugo je v bojniciach, v BA su rory a lorelai :-)
inak, ked si miskamisko nevie vybrat fotografa, mala som sto chuti dat jej link na tuto fotografku, ze co ona na to: http://www.mojasvadba.sk/companies/co... ale asi by to nebolo dobre, pri troche nahody by sa jej ksicht na niektorych fotkach mohol zdat byt povedomy a mohlo by sa to obratit proti mne, tak radsej jej to nenapisem :-p
domi, tiez sa chcem vydavat este raz kvoli jej fotkam :-D ale za toho isteho chlapa, samozrejme :-D
sak to, ze konflikt zaujmov ale tak zabijem sa ked je dobra? :-p
hahaha :-D :-p
inak, prave som prezila mensi srdcovy infarkt..... isla som zapisat stopnuty inzerat na MS a vidim, ze moj predch. prispevok je pisany velkymi pismenami... tak nechapacka, ze co to jeeee... ale potom som si to precitala a trklo mi,ze kedze sa prispevok prehodil na prvu stranu, tak ste tam doplnili tu info o tom, ze nech tam nepisu uzivatleky....vdak, bo som nevedela, ze je to uz na novej strane
teda holky, až teď dávají záznam hokeje slovensko-norsko. a jak vám jeden nor zranil bartečka, jak mu crčela krev z hlavy :-S zmetek! ]-( dobře, že jste je porazili.
inak neviem ako prezil to, ze zajtra cca 1 hodku nepojdu stranky :-N :-D sa na to uz teraz psychicky pripravujem :-p
a este jeden dotaz mam, ako som zmenila verziu mozillu na najnovsiu tak sa mi vzdy pri pisani vyhodi pod slovami taka cervena vlnka, co vybiehla pri oprave textu a pod. teda neviem ci ma chapete co myslim? :-N
dani - toto mame ako brat? v dobrom ci v zlom? :-N :-D
a market - kde si to mozem vypnut nastalo? :-N lebo ako z toho vyskocim urobi mi to zase....a poprosim postup ako pre debilov :-D