zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ahojte
market niektore ammicky to fakt prehanaju, ale zase vacsina-nikoho neodsudzujem si povie ved mam uz dieta tak mam isteho aj muza a nestaraju sa o seba :-|
Domi nevadi kludne stopuj ;-)
jani fusaky bud do Kociky alebo Kojenecke potreby ;-)
Ne, takove maminy jsou zas opacny extrem. Vsimla jsem si takovych i tady na konikovi s pristupem "Mam dite, muzu si dovolit mastne vlasy a spinave obleceni." :-N Kdovi, jak budu valcit ja :-D
tak ja mam zavazok, ze ked budem mat dieta a budem mat viac casu, tak sa budem o seba viac starat :-D lebo tak ja sa rano nemalujem.... som rada ked stihnem ist o 9:00 do sprchy na 9:25 na MHD do prace.... radsej si pospim akoby som sa mala malovat..... a lode, tak taku obuv mam ale nenosim moc.... kedysi som to nosila castejsie, potreovala som byt v praci sem-tam elegos, no uz nemusim, tak topanky zapadaju prachom..... ked budem mat niekedy chcenie, skusim to predat cez kona.... aj zimne bundy mam 3, kt. nenosim..... vsetko je roky stare, ale zachovale, ja si viem veci sanovat :-)
dani, diky za info o fusakoch.... ja som 1 inzerat na koni oznacila, ze fusak do kojeneckych urcite nepatri, uz ani neviem co som tipovala kam by to mohlo byt.... esteze som ho nestopla, lebo by to bola druha hanba za den.... mi prva hanba bola, ked mi volali z AD studia, ze si chcu upravit prezentaciu, doplnit video, ze ako... tak ja ze im poslem mailom info ako na to.... lenze po telefone je tazke zistit ci je to AT studio alebo AD, kedze obe maju reklamu.... ale tak tipla som si, ze to bude AT, poslala som im info a tak a pozrela ich prezentaciu potom.... a trklo mi, ze oni si ju upravuju, maju tam kopec videi + preklik na fanusikovanie na FB.... potom mi cvaklo, ze typek co mi volal povedal, ze to video co tam maju je 4r. stare.... a jaksi mi to nesedelo, ze pred 4r. by si davali info o FB..... tak som si skontrolovala cislo co mi volalo a zistila som, ze som mail poslala nespravnej firme.... hned som pisala dalsi ospravedlnujuci mail, snad sa neurazia :-N :-D
Danu, popravde neuvazuju, ze bych si album na koniku kdy zakladala. Nasdilim vam fotky na picase, kdyz budete chtit :-) Ale az budu mit nejakou poradne "jetou" fotku, rada se o ni podelim, at je sranda :-D
Jani, taky se nemaluju, i kdyz momentalne bych asi mela, protoze se mi vyhodily nejake fleky po obliceji :-N Ale i ta rasenka je kolikrat problem, radsi dyl spim :-D Lodicky jsem nosivala do prace, ale naprosto mi neschazeji. Zbavovat se jich zatim nehodlam, kdovi, co bude.
Pak napis, jak se ot vyresilo s tou firmou.
Ted dopoledne tu nebudu, valim na financak konzultovat nase danove priznani... chacha, stacil bakalarsky diplom s prekladem a uz mam u nich status danoveho poradce a individualni konzultace zdarma :-D No a pak ta lepsi cast dopoledniho programu - jedu do outletu koupit nejakou peknou tasku do porodnice. Podle M. bych mohla jet s nasim lodnim kufrem a problem nevidi ani v krosne 8-( :-D
market, tak si na koniku zaloz sukromny album :-)
s tou firmou to dopadlo ok, napisali, ze nic sa nedeje, ze stava sa..... takze to zobrali v pohode a neurazili sa
market, potom daj vediet ci si si tasku kupila.... a co sa vlastne berie do porodnice okrem plienok, oblecenia pre dieta a oblecenia pre matku? to daju v porodnici daky zoznam?
domi, co si blokovala DJ bennyho po upozorneni, ze si robi reklamu, tak on bol teraz vo firme..... nechapem ako to nasiel, lebo sme fakt dost zasiti na sidlisku, kde su same jednosmerky.... aj s GPS je problem trafit sem.... ze mal cestu okolo a prisiel sa teda opytat preco sa nemoze prihlasit na profil.... a tvrdil, ze nebol upozornovany.... potom sice priznal, ze asi bol, ale ze nikde si nerobil reklamu, ze len pisal, ze robi DJ.....
maji, lenze to by uz bolo za este vacsie zatazko upravovat v programe.... lebo tak niektore uzivatelky su take menej pocitacovo zdatne.... viackrat sa mi stalo, ze uzivatelky netusili ako si co i len zmensit fotku... dala som im navod ako na to v programe iResizer, no odpoved bola, ze kde ma ako ten program hladat :-S
mne jedno nejde do hlavy. mladi ludia maju na skolach pocitace, internet... ako je mozne, ze nevedia niekedy aj zakladne veci? moj oco, ktory bude mat 60 rokov vie zaklady a vie si najst na internete, co potrebuje. a to ho to nikto neucil. proste sadol za pc a skusal. len sme mu povedali, ze ked chce ist na internet, tak nech si tam stlaci tu oranzovo-modru ikonku (firefox :-D)
pisala som mu 19. feb o 19:57 :
Od koho:domika007 (admin)
Kedy: 19. feb o 19:57
Komu: dj.benny
Predmet: Osvetlenie svadby - je dôležité ?
Dobry den,
Na tejto stranke nefunguje neplatena reklama, ak mate zaujem o platenu inzerciu tu je cennik :
http://www.mojasvadba.sk/aboutus/pric...
+ pripominam pravidlo fora c. 10
*Ak si firma (alebo reprezentuješ firmu, alebo si z firmy a tváriš sa, že nie si ) nepíš do fóra (ani o veciach nesúvisejúcich s tvojou firmou). Firemná prezentácia je platená a bezplatná prezentácia vo fóre je zakázaná.
V opacnom pripade Vam bude zablokovany pristup na tieto stranky.
Dominika(admin)
Heeej, ta pata je hnuuuus :-S :-D Nebylo mozne vyfotit jen botu??? =-)
Jani, tasku jsem koupila presne takovou, jak jsem chtela. A jen za 40€ x-) Tu se do porodky jezdi s kufrem, jenze ten nas je takovy pravda objemnejsi :-D Pro dva lidi na vetsi dovolenou :-D Jinak plinky se tu v porodce dostavaji, stejne jako jednorazove kalhotky, vlozky a vlozky do podprdy. Ale svoje si mam prinest domaci obleceni - tu nelezi v pyzamech nebo kosilich, dve nocni kosile, jedno porodni tricko, prezuvky pro sebe i muj doprovod, dva rucniky, kosmetiku a uz si vic nevzpominam :-N
Taska tu - jen je hneda se vzorem quicksilveru
http://www.smatch.com/4039447-Quiksil...
domi, ved ja ti veriiiiim, pamatam, ze sme to riesili.... a on, ze no ano, mal som jeden prispevok vymazany ale nevedel som preco.... tak ja ze nemali ste vymazany jeden prispevok ale vsetky + vsetky temy, kt. ste vytvorili prave kvoli tomu, ze forum nie je pre firmy + ste boli aj napomenuty..... a on potom, ze ale tak ludia sa tam na nieco pytaju, ako im mam odpovedat? tak ja reku nijak :-N
markte tak fajn, ze si zohnala presne taku tasku ako si chcela.... na toto by bolo zbytocne brat kufrisko, ved to sa zmesti do 1 cestovnej tasky :-D
jejda, ja si neviem predstavit, ze by som lezala v nemocke v pyzame. bola som 3x v nemocnici a vzdy v teplakoch a tricku. na spanie som mala to v com doma spavam - tricko a nohavicky... akurat 2x co som bola, tak to bolo necakane, takze mi dali ten papierovy oblecek na spanie a to som roztrhala hned ako som si to obliekala. :-D
som im to hovorila a tak sa vyjavene pozerali a rehotali :-D
ved to, ze on nie je z BA.... on je z PP.... a zhodou okolnosti aj viem kde tam byva... svorkina sestra s manzelom preraba dom po rodicoch jej manzela, kt. zomreli a ked sme tam v lete boli, tak som videla na vedlajsej brane cedulu AA Trend DJ Benny.... fakt je ten svet malyyyyyyy.... a pred par tyzd. ziadal o bezplatnu reklamu DJ, kt. bol na nasej svadbe, tak som mu napisala, ze sme ho mali na svadbe v juni a on, ze si spomina, a ze pozdravuje aj manzela a nech sa nam dari ;-)
ja tiez nemam ziadne pyzama normalne.... mam 2 pyzama: kratke nohavice + tielko, zvysok mam ako pyzamo take bombardakovske nohavicky so zvieratkami a tricka alebo aj tielka take infantilne zvieratkovske :-D
alee maji teda takze takto ty :-D :-D
fuuu...este ze tak, ja len aby nebolo zle na mna :-N
jaaaaaaaj takze ty ho poznas aj osobne...dufam,ze sa na teba kvoli mne nenakakal :-x
ja mam take tiez jedno zvieratkove + teraz na vianoce som dostala take modre a vrch je s motylami ( vyberala mama 8-( ) ale chcem si kupit aj pekne satenove pyzamko, take tielko a take kratasky, snad viete co myslim ;-)
domi, nepoznam ho osobne, videla som ho prvykrat v zivote tohto DJ bennyho.... a druhy DJ chcel reklamu a zhodou okolnosti to bol ten co sme ho mali na svadbe.....
ja ci som chora alebo zdrava, najlepsie sa mi spi v bavlnenom tricku velkosti XL :-D