zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
market, nie my sa zobrat nechceme, drahy v kostole ani za svet, a ja zase ked svadbu tak by som chcela v kostole, Michal mi povedal, ze ak chcem mozme sa zobrat ale na urade, a pytam sa ho kedy? a on: pre mna za mna aj tuto sobotu. 8-( a pytam sa ho a svedkov akych? a on: ved aj na ulici mozme niekoho stiahnut na tych 10 minut na urad 8-( no je normalny? ]-( ale zase je pravda ze ked som nepotrebovala 13 rokov papier tak ma to netlaci, ale na druhej strane byt pekna v bielych satach.... x-)
Dani, to pak jo. U nekterych lidi v okoli mam pocit, ze se ten vztah tak preklene, ze ta svatba neni potreba ;-)
Prave mi volala porodni asistentka (dula - terenni). Dojde nam predporodni rychlokurz udelat domu x-)
Normalne co se mi prave nestalo. Zamcela jsem jedno duplicitni tema ve Snazilkach, dala jsem tam na vyber z nekolika linku a svete div se, ale uzivatelka mi napsala ip, ze dekuje za pomoc :-N :-D
to víš markét, i uživatelka se někdy zapomene a poděkuje :-D
naši mají bronz a teď pojede martina sáblíková, tak jdeme koukat, a pak asi spát. tak kdyžtak dobrou noc ;-)
zítra moc nebudu, asi až k večeru, jedu s mámou na obhlídku dětských krámů :-D
jani, teraz co bol ten vypadok cca 2-krat po sebe, ved este sami napisali, ze su zavislacky na MK...
inak suhlas, ja kebyze som mama a je takto krasne + dieta mi nespi ..tak sup ho von na prechadzku x-) x-)
a ako dlho trvala ta druha odstavka - ked som sla na obed? iba par minut... nie? keby som mala dieta, tiez by som sla von, vzala si deku a sadla na lavicku a citala si.... alebo by som sa len tak vencila....
jaaaaj hodku? tak som myslela, ze len chvilu to bude ked povedal bob, ze prave admini nieco dorabaju.....
moji svagrovci su v tomto nastastie normalni, s malou chodia furt von... aj ked boli zimy treskuce a do ohradky ju davaju minimalne, sak nech si polozi :-) uz jej dokonca aj pravidelny rezim nastolili.... lebo donedavna ju davali spat kedy sa jej zachcelo, cize aj okolo 23h ale spala im do 9 do rana.... teraz 20:00 - 20:15 musi byt uz leziaca, ale buntosi uz o 6..... a ked s tym zacinali, ze malá tak plakala a ruky natahovala, ze sa aj oni rozrevali, ze to bolo strasne, malá to brala ako keby jej neviem ako zle chceli, vyse hodiny vkuse rucala...
no ono to bolo najprv chvilku, ale potom to zase vypadlo, nabehlo a potom zase vypadlo...
to iste aj moja sesterka, mali sa dokonca sami pytaju von, ved byt zavreti cely den v dome nie je ani pre nich dobre... oni chodia spavat cca okolo 20 00 - 20 30 cize podobne ako u "vas" a vstavaju tiez okolo 6-ej a niekedy potiahnu aj dlhsie :-D
ale ved uz aj mne samej by to dobre padlo zmenit vzduch a hlavne prostredie...byt zavreta cely den doma je totalna hlupost :-S
P.S. baby z konika dufam, ze nevadi, ze sa vam do toho trosku kafrem :-N ja len ked vidim, ze je daky zly inzerat ( vacsinou web odkazy tie mi idu najlepsie :-D ) prip. nejaka dupla tema tak to poriesim :-x
byt zavreta doma, to som prezivala takto pred rokom.... vonku bolo hnusne, vsetci v praci, tak som nemala ist ani s kym von, ani sa s kym porozpravat.... mala som aj take stavy, ze len tak som sa vybrala do mesta ked mi uz totalne sibalo.... som sa po centre poprechadzala a sla domov :-D
domi, uz som ti viackrat spominala, ze nevadiiiiii :-) btw, ty nahodou nevies kam patria fusaky? ze do akej kategorie z bazaru? bo ja nemam tusaka :-N
ahoj market :-) ako sa mas? co noveho? ako tehotenstvo?
no a co, ked si sa sama isla poprechadzat, sak inak by cloveku preplo byt doma stale ;-) :-p
ale tak mne to pride, ako keby som sa vam do toho starala :-N
fusaky??? to netusim, az tak sa na MK nevyznam :-N :-D
Tak nase sousedka ma petimesicniho chlapecka a vozit kocarek venku jsem ji videla dvakrat! Ona ma kocar v byte a dava maleho spat na balkon. Pak se divi, ze dokaze rvat i 18 hodin za den. My to sem do bytu trochu slysime, ale ne tak, aby nas to rusilo nebo budilo, spis tak z dalky. Predevcirem jsem se s ni bavila a pry s nim byla u chiropraktika, ze ma nejaky blokovany zadicka a proto tak casto breci. Ehm, breci porad stejne. Jenze co ja ji muzu radit, kdyz nemam dite 8-( Nabidla bych ji, ze si ho vemu do kocarku, kdyz jdu s Larou na prochazku...
Domi, je to smutne. Pritom toho malyho relativne casto hlida jeji pritel nebo matka a ona chodi s kamoskama sem tam v sobotu vecer ven. Z toho soudim, ze potrebuje taky chodit ven. Vzdyt tady to ma tak pohodlne - vyleze za barak a je uprostred poli, kde jsou asfaltove cesty, takze minimalne blata a nejezdi tam auta.
market - tak tomu potom nerozumiem...nepoviem nic, ze nema dobre podmienky, aby sa mohla s malym poprechadzat a pod. aj ked je to podla mna blbst riesit ci je tam trochu viac blata a pod. ako chapem, ze potom cistit ten kocarik nie je sranda, tak ale pomaham svojmu dietatu a sebe. A o to duplom, ked je tam asfalt a auta tam velmi nejazdia...
Domi, sousedka je takova fifinka, co porad musi mit vsecko trendy atd. Takze je jasny, ze v jehlach toho moc nenalita :-D M. rika, ze by ji to vozeni kocarku po venku prospelo, protoze ona z 20kg v tehotenstvi zhubla jen 10 a je porad takova oplacana. Ale evidentne se velikosti 36 vzdat nechce 8-)
no jo take maminky mam najradsej 8-( akoze netvrdim, ze mamicky sa o seba nemaju starat, ale tak ked idem s babom von tak si neobujem ihlicky ked viem, ze mame na prd teren, nie? :-D ja mam tiez v plane, o seba dbat a nechodit po vonku osoplena a ogrckana, s mastnymi vlasmi a vo vytahanych teplakoch, ale tak niektore maminky to fakt prehanaju :-p
Pripoustim, ze je trochu trhla :-D Hlavne ji pry M. potkal nekdy v 7 rano, kdyz ji vezl jeji pritel do porodnice a prodychavala na schodech kontrakce, ale make-up i vlasy mela perfektni :-D Taky nechci vypadat jako bezdomovec, ale ja nejsem typ, kterymu by vadilo si vzit ke kocaru tenisky, naopak :-)
:-D :-D :-D
to vazne? este aj do porodnice tip - top...no pekne, ja budem rada, ked sa tam v zdravi dopravim a budem to mat cim skor za sebou 8-)
market - ja tiez zboznujem tenisky, to je moja naj obuv, potom este mokasiny a baleriny, opatkove topanky moc nemusim :-S a ani si to ku kociku neviem predstavit...sice je pravda, ze ked pojdeme na taku rodinnu prechadzku tak si obut ihlicky nem spatny napad, ale tak jedine ked ides po vydlazdenej ceste a max. polhodku :-p
My jsme ten den planovali nejaky vylet nebo neco, tak sel brzo rano vencit Laru, proto je potkal a rikal, ze neveril vlastnim ocim - pry si myslel, ze se maximalne zenska zvladne pri tech kontrakcich oblect, chlap ji veme tasku a jednou. Vidim, ze se da i pri kontrakcich prekonat :-D :-D
Tady by ses moc v podpatkach neprosla, vsude ve meste jsou kocici hlavy (kostky) a jezdi se tam blbe i kocarkama, co maji maly kolecka. Snad pokazde, kdyz tam jsem, vidim nejakou zenskou, jak paci podpatek zasekly mezi kostkama :-N Ale ja jsem taky milovnik tenisek, dosla jsem na chut i balerinam a milovala jsem dobu, kdy se nosily ty chlupate zimni boty :-)
market - uvidime, ako sa prekoname v takom pripade aj my :-D
hmmm...tak to vyhra urcite nie je, take dlazdice neznasam, ja som sa tak zasekla aj bez kocika ]-(
ja som si uz na jar vyhliadla balerinky aj mokasinky, tak uz aby teplo bolo x-) x-) x-)
tie boty myslis nieco na tento styl? :
http://www.babybazar.sk/pictures/800x...