zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Kájo ale to musí být asi mizerně placený co? Nějakej ten paragraf jsme chtěli uplatit ale když jsme si spočítali že bychom přišli o tisíce, tak si MM radši vzal klasickou dovču, to si nemůžeme dovolit 8-(
Mimochodem co ty fotky v pase? Asi zatím žádná dohoda co? :-N já jen že mi o víkendu psaly IP abych se k tomu vyjádřila tak je mi blbý dělat mrtvýho brouka =-) :-N
Teri, Janocka bude za chvili na drate si myslim, takze se ji zeptam ;-)
Jinak po porodu si bude M. brat normalni dovolenou asi na tri tydny, ma to domluvene a bude to i vzhledem k fazi projektu mozne. Potom bude jeste tak tyden nebo 14 dni pracovat jen nektere dny v tydnu nebo cely tyden na castecny uvazek. Jim to takhle dovoluje tarifni smlouva a delaji to vsichni cerstvi tatkove :-)
Jani šlo o ty fotky, už je to pořešený, já tam písla ;-) snad mě nesežerou :-p
Kalerat co vy? Máte vymyšlené jméno? Tajíte? :-)
Markét jak se cítíš? :-)
este stale som tu :-D
chcem este napisat, ze ak budete s niecim potrebovat pomoct, kludne mi piste do IP ;-)
albert (stale ho tak volame, mozno casom bertje alebo bertik, este uvidime...)teraz lezi v postielke, oci dosiroka otvorene a NEPLACE x-) /obdivuje moju nocnu koselu/ som sa aj osprchovala, najedla, kavicku si dala... klopklopklop, dufam, ze nam to takto vydrzi...
takze teri uz koncis teda? som myslela, ze si si to predsa len rozmyslela, ked si o tom dlho nepisala :-D tak teda, vela uspechov a stastia v zivote ti prajem.... a dakujem za vsetku pomoc na koniku aj na streche x-)
baby, kt. mate chrome - ako sa da nastavit aby som mala aj tlacitko "stop"? mam iba sipky dopredu, dozadu, potom tu na refresh a domcek a stop nikde.... a neviem to ani najst, asi som osprostena.... kde to mam hladat? vdak
Jani já bych to hledala určitě v nastavení, ale když jsem si to tam měnila, tak tam nic takovýho nebylo =-) ještě juknu, ale já bych to nenašla i kdyby to na mě někde přímo hulákalo :-D
jeeeejda, no myslela som SK terku, magisterkuterkuotterku :-D
ty si si vtedy nejako nevedela najst "domcek" a potom si si ho dala.... v nastaveniach som uz bola a nic..... uz som bola vsade, len v helpe nie, ale skusim asi aj to..... :-N
inak, danu, pripomenula som bobovi pred chvilkou nech ta zapise, tak by ta mal zapisat coskoro ;-)
a maji ty budes teda zapisana na streche aj, ale tak ked vytvorim o tebe temu tak napisem, ze tam budes v mojej nepritomnosti, tak nech sa stale obracaju na mna.... moze byt?
Jani I´m don´t speak english :-N nebo resp. mluvila jsem, ale už umím prd, tak se v tom nějak nevyznám :-N hlavně že se povedlo :-D
Jak se jinak máte při pondělku? :-N jak máte v SR, tady krááááááááááásně svítí sluníčko, hotový léto x-) ale jen z okna, vylezete a smete vás vítr :-p
U nás má zase mrznout a tuším že i ten sníh tu ještě napadne ]-(
Domi a co děláš o dovolený? x-) manžel taky dovolenkuje? :-)
Danu co ty jak je, jsi v práci?
terez - to vazne??? este aj v marci ma snezit? ]-(
dovolenka - no skor taka pracovna, nakolko mama si vymyslela umyvat okna, pak som slubila sesterke , ze pojdeme na nakupy trosku a ze si zoberiem aj decka k sebe trosku...potom by som rada konecne aj ku kadernicke skocila, lebo jaksik mi to kvoli robote nevychadza :-S
a manzel nedovolenkuje, ten musi makat 8-(
Jani reaguju na to co jsi nakousla ve Fotkách v pase... jestli to teda dočteš :-D Beta verze MK neni nikde přístupná pro nás nebo už jo? Abych něco nepropásla ;-) už se těším aspoň na testování x-) s holkama jsme úplně hrrr na ty zamčený témata :-D
Jé Domi to mě mrzí, že manžel také nedovolenkuje, ty jsi ale hodná teta a dcera, že všem takhle vypomůžeš x-) a copak máš v plánu u kadeřnice, taky bych potřebovala, ale to nechám na dýl, nechám si to dorůst a pak sestříhat a prostříhat, chtěla bych si teď na focení do ateliréru nějak natočit vlasy v takovým to hollywoodským stylu, ale obávám se, že s mou zručností budu vypadat jako pitomec :-p :-D
no co narobime, niekto robit musi :-D ooo, ze dakujem teda...ale tak co mi ine ostava, ked si decka moc v tyzdni neuzijem ( a pre info som ich krstna mama :-p ) a mame obrovsky dom, takze nemozem nechat nech mama robi vsetko sama ;-)
ja potrebujem prestrihat a asi aj na melir zase pojdem, ale dam si spravit taky hustejsi nech dlhsie vydrzi
a nakoniec idete do toho atelieru, to je super a kedy? x-) x-)
Počkej teď jsem trošku vedle :-N Sesterka je sestra nebo sestřenice? :-D
Melírek bych si taky dala líbit x-)
Jj ateliér bude, jdeme sem, co na to říkáš? :-) 20.3. jsme objednaný :-)
www.premyslfejfar.cz
sesterka = sestřenka :-)
beta verzia konika funguje bez hesla - teda aspon mne, takze je pristupna kazdemu :-) beta svadby je zaheslovana, ale tak ta je este prazdna.....
domi, pridi umyvat okna aj k nam :-p ja sa chystam tiez umyvat, ale ked sa dako stabilnejsie otepli a urcite cez vikend, nebudem si brat dovolenku kvoli oknam urcite :-D :-D
inak, nedaju sa mi pozriet fotky na tej stranke..... vraj potrebujem minimalne flash 6..... lenze ja uz mam vyssi flash, tak neviem co to hapruje....
sesternica, sorry sa nevyjadrujem spisovne a potom taketo zmatky :-D :-p
ja sa uz neviem dockat snad to vyde :-N sa musim konecne objednat...som nejako nestihla dnes rano 8-(
kraaasa...dobry vyber...uz teraz sa tesim na fotky x-) x-)
jani - ja som si tiez nebrala dovo len kvoli oknam, to len mama hned vyuzila moje volno :-p
ja som dovo chcela, len kvoli tomu, aby som si trosku od roboty oddychla, lebo mi leze riadne na nerv, ale ved to uz viete :-|
ani mne to neslo, ale ked kliknes na ten flash tak sa ti tie foto objavia ;-)