Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
uz "dlho" neboli na koni ziadne pindy http://www.modrykonik.cz/forum/show.p... je to ich blbost, ze veria tomu co je na MK.... ked im hoci aj odbornik povie: vyskocte von oknom, tak vyskocia?? a ked niektore uzivatelky pisu, ze "diddi si nevsimajte" a pod., tak to hned oznacuje a chce mazat, ze ju to uraza, no tu nema problem urazat - menovat konkretneho uzivatela 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
inak, danu uz je dolu v zozname adminov..... a uz tu nie som :-p
Odpovedať
Slovo me kamaradky - lekarky - gynekolozky, co rodivala v Podoli "masaz hraze, sorry, je podle me naprd, bud to projde nebo neprojde, bud budes mit dobreho dr a nenecha hlavicku "prolitnout" - bude si to regulovat nebo ne......promin, ze nepisu diplomaticky, je to opravdu ne o masazi a o priprave, ale o tom, jak se vede porod....myslim,. ze ta voda bude skvela, ze ta ti pomuze, ja bych do toho taky sla, mit tu moznost......moc drzim palce...." :-N Tak co maminy, davate me kamosce za pravdu? Jani, kdyz si to tema prectes, asi uz nebudes vahat a Rimmel z nejakeho duvodu zablokujes :-D
Odpovedať
Danu gratuluju :-D Ten seznam adminů na SK pěkně prořídl co :-N Diddi je na odstřel :-p Markét to je fajn když to řekne i gyndařka a já si to s tím nástřihem myslím taky tak, já se teda nástřihu bála strašně moc, jako stříhat do živýho když se to tak řekne zní to šíleně :-o ale ve výsledku mi to bylo jedno, horší je šití na živo :-N
Odpovedať
Tu pry i na siti 1 cm natrzeni davaji lokalku. Pry je to asi tolik vpichu, co ten jeden nebo dva stehy :-D
Odpovedať
Já si pamatuju že prvně mě umrtvili (to jsem měla nástřih a pěkně jsem ho cítila auuu :-p), ale první stehy jsem cítila, po druhé jsem se jen natrhla tam bylo stehů pár (nikdy mi ten doktor nechtěl říct kolik :-D) a to mě neumrtvili a řvala nebo syčela jsem teda pěkně :-p ale stejně to bylo to nejmenší, to horší jsem si vybrala před tím, takže bych se zrovna tohodle už znova vůbec nebála :-)
Odpovedať
Vsak ja to naprosto chapu. Stejne si ale preju, at to vyjde do vody x-) Kdyz ja teplou vanu taaak rada :-D Muzu mit jeste indiskretni dotaz na sex po porodu? Jak dlouho to bolelo nebo tahalo?
Odpovedať
Profilova fotka
cafte znovu :-D dani - gratujem k oficialnemu zapisu medzi adminky x-) x-) x-)
Odpovedať
Domi, proc jsi to z toho FB smazala, jak jsme chtely vedet, jestli mas nebo nemas? Nereknes ani tu? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
market - nechcela som,aby vsetci verejne vedeli o takych intimnych veciach :-N mi zase meskaju a robila som si tehu test, ale bol negativny, a baby z nasej vykecavacej temy tu na MS boli straaaaaasne nedockave,lebo som do nasej spolocnej spravy nepisala cely den, tak to uz janka nevydrzala a napisala na stenu...len ja nemam rada, ked sa tak verejne riesia taketo veci :-x
Odpovedať
Domi, dej tomu jeste par dni a uvidis ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
market - este jeden test mam v zalohe ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jej uz som dolu, diky x-) Inak dnes si to zliznem som premazala temu Napad adminov, vacsinu som vymazala, tak cakam pindy :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi tak nech to vyjde ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dani - vdak ;-) iiha a kedy si to stihla premazat, ved teraz som tam nakukala a nic zmazane som nevidela :-N mozno mam fakt problemy so zrakom :-x
Odpovedať
Markét dotaz nevadí :-) Hodně jsem se toho po porodu bála, ale začli jsme hned po šestinedělí a nevadilo mi to, zahojená už jsem byla řekla bych i pár týdnů předem, čekala jsem ale na povolení od Dr. :-) Byl to ale divnej pocit, cítila jsem se jako panna :-N ne že bych byla scvrklá :-D to spíš naopak, ale prostě jsem se toho bála, že to bude divný a divný to teda chvilku bylo, ten steh jsem cítila celkem dlouho a občas mě to fakt jakoby tahalo, ale jestli to trvalo max. 2měs.? Dlouho to nebylo... za to co jsem tady četla, jsem se toho bála víc, někdo dokonce psal, že má dole ještě půl roku jakoby živý maso, tak to mě fakt jako děsilo :-o no a po druhý jak jsem byla šitá malinko (steh mi vypadl ještě v porodce) jsme ani to šestinedělí nedodrželi :-N někdo by řekl, že jsme prasata :-D ale já už teda dlouho nekrvácela ani nešpinila, to bych jako jinak do toho nešla :-x a cítila jsem se opět stejně jako strašně obrovská "vytahaná" :-p teď je všechno v pohodě, troufnu si říct, že si sex užíváme víc než kdy jindy :-D jako "za mlada" :-N :-D teď budete narážet na věk :-D ale já to beru v tom směru, že jak jsme spolu dlouho :-D Domi jsem zvědavá jak nakonec dopadneš, to je na prd když jsou nepravidelný cykly, člověk vůbec neví co má čekat, doufám, že se opřeš do té BT, já bych taky měřila, ale u mě neni co :-D a navíc teda nemám spánek v kuse... to jsem ti nenapsala, že se musí spát aspoň 3h v kuse a když si dáš třeba alkohol nebo budeš nemocná tak bude teplota taky neobjektivní (bývá vysoko).
Odpovedať
Jo Danu a taky jsem tu nedávno četla že budeš mít nové autíčko, hmmm. závidím x-)
Odpovedať
Profilova fotka
krista auticko bude v stredu x-) zajtra mi ide znamy vybavit znacky nech tam nemusim stat ako pako a v stredu si idem pre neho x-) Domi cca o 20.00 =-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, ved z toho co som napisala na nastenku nemohol nikto vediet o co ide..... a co tana pisala, ze ci tie "tt" nieco znacia, tak som napisala, ze to patri k prispevku market..... naschval som nenapisala nic o teste, iba ci mas alebo nemas.... a mozes mat vselico :-D :-x
Odpovedať
Profilova fotka
domi a kolko vlastne stoji v lekarni test?
Odpovedať
Profilova fotka
caute. jani, take tie obycajskejsie okolo 70 az 100 sk. rapidclear stoji tusim 150 sk. este mam staru menu. :-D
Odpovedať
Dani, ted jsem na to mrkla, to je dobre. Jsou to fakt kravky. Ten napad mi pripada jako od decka ze skolky (tim se nechci zadneho dotknout, ono je v jejich veku krasny, ze jsou naivni, horsi je to u dospelych zenskych :-N). Teri, jo, to je fajn. Prave tu na koni jsem cetla takovy samy ne moc povzbudivy veci :-N Dula odesla pred pul hodinou :-) Uz jsem informovanejsi nez bych chtela byt. Nicmene se to fakt tocilo hodne ohledne porodu do vody a posleze kojeni atd. Masaz hraze oznacila jako dobrou vec, ze to zmirni i to natrzeni, ze je dobry to fakt delat tim specialnim olejem. Ale epi-no rikala, ze povazuje za zbytecnost, ze neni potreba to tam natahovat, kdyz se to povoli samo. Ze za ty penize mam koupit olejicek na masaz hraze a neco pekneho sobe nebo mimcu :-) Napisu ti o tom jeste zitra, jdu spat. Mam hlavu jako patraci balon... beztak se mi bude v noci zas zdat o porodech :-D Jani, podle me Mamatest od GS je idealne spolehlivy (prouzky) a stoji v CR kolem 40 Kc za krabicku s dvema testama. RapidClear nebo ClearBlue je hodne zbytecne draha sranda :-N Hlavne nebrat Best2, pac ten ukazal // i manzelovi jedne uzivatelky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak uz sa necudujem preco lekarne nechcu aby sa s tym kseftovalo..... som myslela, ze tehotenske su lacnejsie, ze ovulacne stoja tolko.... market, tie clearblue to je ten digitalny so smilikom? ako tehotensky sa mi to zda byt zbytocne..... a v tych ovulacnych mam zmatok, lebo ako som uz viackrat pisala, ani raz sa mi neukazala iba jedna ciarka.....fuha, tak to by som taky test poslala do dakej relacie, v kt. odmenuju nezmyselne vyrobky..... by to mohol pripadne nejaky moderator dokazat, ze fakt je to error :-D ina, to co sa riesi(lo) v napad pre adminov, tak o tom sme uz mali vo firme daaaavno rec.... ze nechceme byt poradna.... ze ok, mozu pisat clanky uzivatelia, ale nebude to fungovat ako poradne otazky + odpovede..... inak, pred par tyzd. sa u nas vo firme potulovalo DVD o prirodzenych proodoch a tak som sa pytala, ze o com to je a bolo mi povedane, ze o porode do mora, jazera, len tak v prirode a pod.... ze ako kedysi..... ze je to prirodzene pre matku aj pre dieta, ze prirodzenejsie ako lezat na chrbte v spitali....
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ja som to dala prec, lebo poznam "istych" ludi, ktori su schopni prekrutit uplnu banalitu na nieco co s tym, ale absolutne neusivis ]-( preto som to zmazala ...dufam, ze sa preto na mna nehnevate :-N a k tym testom, ja som si raz kupila rapidcler, ten stal vyse 4 € a teraz naposledy som si kupila uz neviem aka znacka a ten stal 2,90 €, ale su tam hned dva testy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a inak dobre ranko :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko :-) ked sme sa snazili tak som si kupila tu tycinku akoby so zrkadlom, neviem uz ako sa vola to bola teda riadna blbost nic mi to tam neukazovalo zbytocne som sa len stresovala, ale zase ked som skusila merat teplotu tak to zabralo
Odpovedať
Profilova fotka
dobré ráno co řešíte =-) =-) =-) mě stále dítě spí =-) už od včerejška od půl 10 večer :-. za chvíli do ní pudu dloubnout zda dejchá
Odpovedať
Profilova fotka
dani - ja som strasne leniva co sa tyka merania teploty :-N ale asi budem nutena s tym zacat 8-( agu - riesime, moje meskanie ci nemeskanie a tehu testy a vsetko okolo ;-) :-D fuuu...pekne taha malicka x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi že by další adminče x-) x-) :-D a nějaké příznaky máš? =-) x-) jinak těhu test doporučuju uplně obyč pač ty sou nej....mám za těch 16 měs snažení vyzkoušeno snad vše a např mamatesty sou nejlepší podle mě
Odpovedať
Profilova fotka
agu - nechame sa prekvapit, ale je to mozne, sice bol test negativny tak neviem, ale mrchu stale nemam :-| suhlasim, ja som si tiez teraz naposledy kupila taky obyc test a myslim, ze bol ovela lepsi ako ten rapidclear ;-) som chcela kupit tie mamatesty, ale tie nemali..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?