zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Domi, ja skutecne pozitivni test videla az snad tak 20 dni po ovulaci :-N Jakoze 12.DPO vubec nic (jooo, jako byl tam duch proti svetlu, ale to jsem nezkoumala, az par dni pozdeji jsem to vytahla z kose :-D) a 14.DPO jsem mela "lehce" pozitivni krev.
To mereni teploty neni od veci, kdyz mas jakz takz pravidelne cykly. Mne to s mymi 100 a vice dnovymi cykly jaksi k nicemu nebyl. Ale grafy me bavi, tak proto jsem merila :-p :-D :-D :-D
market - vyckam este asi do konca tohto tyzdna a urobim dalsi test...
a to meranie teploty sa robi len pri pravidelnom cykle? :-N sa v tom nevyznam tak preto sa tak hlupo pytam :-x
Danu, aspon ze Jabber se vyjadrila aspon rozumne. Jak jsem tam napsala, neumim si predstavit, ze by to delal nejaky doktor ve volnem case a zadarmo 8-( To by musel zavelet smazat pulku temat na konikovi :-D
Domi, muzes samozrejme merit i u nepravidelnych cyklu, ale u pravidelneho treba zhruba vis, kdy jsi v polovine cyklu a kdy bys to mela dostat. Kdezto u nepravidelnych nejaky pokles teploty nemusi vubec znamenat menstruaci stejne jako narust nemusi byt ovulace. Probehni si stranky http://merenibt.xf.cz ;-)
Danu, odkazala jsem je na tema Relevantnost informaci ziskanych na konikovi. Mam ale pocit, ze se tu objevila dalsi "velka afera" hned po nahych detech v albu 8-( :-D :-p
furt to riesia? 8-( precitam a poobede sformulujem daku odpoved, ze uz to tu bolo pisane, ze kazdy ma vlastny rozum a je na nom co si vezme z rad a poradna sa neplanuje....
domi, tak DJ benny je vytrvaly..... zas otravoval, tentokrat kuka, ten s nim mal 15min. rozhovor a potom dalsich 10min. este ja :-N zas dookola, ze on si reklamu nerobil, ze nebol upozornovany a pod....a ze bol v soku, ze som ho vybavila medzi dverami v piatok.... tak nastastie kuko povedal, ze sme mala firma a nie sme prisposobeni na to aby k nam chodili firmy a ani nechodia, ze to bolo prvykrat..... ale nastastie je to jeden z tych slusnejsich, pokojne komunikujucich, neziapajucih a neskladajucich telefon :-D
domi este k tomu vymazaniu nastenky na FB..... sorry ak to vyznelo tak, ze by to mohli aj ostatni zistit o co ide, ale tak market, terka aj kaja tam pisali tiez tak nenapadne, netusila som, ze by mohol nasu kodovanu rec niekto pochopit :-D
este k tym testom - ked som videla tie digitalne smilikove testy tak som myslela, ze to su na opakovane pouzitie.... ze nie su, tak to mi pripada strasne zbytocne drahe a aj neokologicke... ved je to plast, displej, (bateky?) a to sa urcite tazsie a dlhsie rozklada ako papierik :-N
inak, po vikende som sa este viac uistila, ze chcem pouzivat latkove plienky pre dieta..... boli sme u svokrovcov a videla som tam Lidl plienky, ze to kupili malej Linde, ze to bolo za super cenu, ze ovela lacnejsie bez akcie ako ked su Huggies v akcii.... no ja v ziadnom pripade nechcem aby moje dieta nosilo Lidl plienky - to sa da vyriesit tymi latkovymi - no nechcem ani hracky a vybavu z PL - s tym problem bude :-S .... voci Lidlu a veciam z PL mam averziu... iny extrem je zas ta nikolette, kt. kupuje synovi od narodenia Ralph Lauren veci.... keby kupovali Tesco vybavu, tak by som to prezila, ale Lidl neprezijem, lebo tam chodia sami cigani a bezdaci (teda do toho co je pri nasom cinzaku:o)
ten dj benny je fakt divny, a co mu kuko povedal, ze ho odblokujeme?? =-) :-N
jani - vy mne prepacte, ale tak ja som citliva na taketo veci pre mna su to sukromne veci, ktore chcem riesit len s urcitymi ludmi a ne, aby to vsetci vedeli, aj ked mozno nevedia presne co...snad som to zrozumitelne napisala :-x
Agua krásná nová fotka x-)
Danu už se těším na fotečky v autíčku x-) :-D
Domi já tě chápu, že jsi to smázla, kdyby tam náhodou někdo písnul něco blbě, taky bych nechtěla by to věděl celej svět, naštěstí to nikdo neudělal :-)
MS tak skoro nova nebude, ta je najkomplikovanejsia, bude sa komplet prerabat katalog a rozmysla sa co s firmami.... ci prispievat do fora a ak ano tak kolko prispevkov mozu dat, novy system platby bude, firmy budu ako bezni uzivatelia - budu mat svoje fotoblogy - len ich treba oddelit od uzivatelov... a kopec inych veci.....
jasne, ze mu povedal, ze ho neodblokujeme, ze si stojime za tym, ze firmy nesmu prispievat do fora v ziadnom pripade, ze prezentaciu si upravovat moze ale do fora prispievat nesmie, preto mu bude nick ponechany ako bloknuty.....
domi sorry este raz, uz nebudem pisat radsej ziadne inotaje verejne :-p
juuuj...tak snad sa tej novej verzie MS dockam :-D
okej,som rada, lebo sak nebudem si vymyslat, ze som ho blokla len z rozmaru...
jani - prestan, je to ok, som to vyriesila a hotojo :-p
jani tak pozeram ze sa spustila oficialne beta verzia, cize pocitam s tym ze tema napad pre adminov bude ukoncena a zacne sa riesit nova verzia mk, samozrejme vsetci budu urcite pindat a pozreli si ju mozno 5 minut 8-(
Jen dotaz, říkala jsem holkám že ohl. fotek je nový pravidlo a jedna si hned změnila tu fotku a dala si tuhle :-N
http://beta.modrykonik.cz/fotoblog/mi...
No já si nemyslím, že zrovna tahle je OK co? :-N bojím se že budou zase dohady, co je "dobře viditelné" a co ne :-S
Jani, ne, to si predstav, ze das za ClearBlue digitalni test 10€ - 1 ks v baleni a po pouziti ho vyhodis. Jako sice ti ukaze, kolik cca tydnu jsi oplodnena, jenze fakt jsou nejlepsi ty obycejne MamaTesty od GS ;-) Dva prouzky, sice papirek s nejakou vrstvou, takze ne buhvijak eko, ale svuj ucel to splni. Kdybys chtela byt skutecne eko, musela bys pockat, az na ultrazvuk :-D
Domi, ty stranky dela zdejsi uzivatelka Len, ktera o tom hodne vi a kdyz ji napises do IP i poradi. Ona se moc nemusi s Lauritkou, ktera okupuje tema o mereni BT. A ja to tema, od te doby, co je Lauritky, taky nejak nemusim. Nesnasim davani planych nadeji 8-(
market - to vazne? dobre vediet :-) naozaj sa mi to paci ako to ma popisane, normalne tomu rozumiem aj ja, ktora sa v tychto veciach ale vobec nevyznam :-N
lauritku uz niekto spominal, ale nepamatam si, ze v akej suvislosti 8-(