Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, ved ked si s niecim neviem rady, tak ti pisem vzdy.... fwdujem Ipcky.... a potom to vyzera tak ako vcera, ked som zazmatkovala a doplasila vas vsetky s vecou, kt. uz bola davno vyriesena :-D inak, ja som uuuuuuuplne ze sibnuta.... vcera som v praci nestihla vsetky fak. dokoncit, vecer sa mi nejak nechcelo, tak som sa donutila vstat o pol 7 rano a o 9 som posielala poslednu fak. :-D som uplne "svieza" - spat o pol 2, vstat o pol 7 :-N ale tak sama si za to mozem..... inak, dnes idem prvykrat v zivote na powerjogu, som zvedava co to bude..... nikdy som necvicila jogu a ani len netusim co je powerjoga, nechala som sa ukecat kamoskou
Odpovedať
Profilova fotka
jani ak mas nieco z mk.sk posli mi to pomozem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani aspon sa trochu odreagujes, ja mozem o powerjoge len snivat
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem baby za ochotu ;-) ..... uz nemam nic zo stranok, Ipcky som si vsetky presla, na vsetky odpovedala
Odpovedať
Profilova fotka
dani, bola si na niekedy na powerjoge? ak ano, dobre to bolo?
Odpovedať
Profilova fotka
jani - si sikovnicek, ale keby daco pis ;-)
Odpovedať
Ahojky :-) Domi ještě k tomu FB - když se se.e tak se se.e, co víc k tomu říct :-( je to k vzteku! ]-( Ty hele ale ta tvoje mrcha to je dost divný už :-o jsem úplně napjatá na ten pátek!!! Já jdu zítra taky se sebou k jednomu Dr., pak s Lukýskem máme sondáž slzných kanálků, docela se bojím aby mi ho tam moc nezmasakrovali, v sobotu se máme totiž jít fotit do ateliéru :-) s Kristý jsme byli u homeopatky a doufáme, že pomůže na ten ekzém, protože to se jinak nedá teda |-| Jani to ti věřím, že to musí být na budku, protože u tebe dovča prakticky neexistuje :-N tobě se práce může akorát tak nakupit a to je potom horší, taky ráda pomůžu když to bude v mých silách :-D Já chtěla chodit na nějakou těhotenskou jogu, ale nevyšlo mi to, jak je manžel furt v háji tak mi neměl kdo hlídat Kristý ]-( :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj terez x-) no jo , presne ked sa sere tak vsetko naraz ]-( moje mrcha, je kapitola sama o sebe, som zvedava na to, co povie mudr. k tomu =-) takze zajtra mate zase den lekarov? :-S tak drzim palce, nech malemu moc neublizia ;-) jeeej a to uz teraz sa idete fotit? som aj zabudla :-N a tiez drzim palce kristy u homeopatky x-) ale pocula som, ze ich liecba zabera, tak bodaj by to pravda bola!!
Odpovedať
Domi jj taky jsem slyšela zrovna na tuhle homeopatku chválu, tak uvidíme, nevěřím tomu na 100% abych nebyla akorát zklamaná, ale doufám no :-) Děkujeme za palce i pro Lukýska :-) No prosímtě kdy jsi měla mrchu vůbec naposledy? To už je hodně dlouho co? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
nemas za co dakovat ;-) fuuuha to bolo veru davno, niekedy v januari, neviem presne :-N do prdelky, ale na to sa ma bude urcite pytat mudr. musim si to dako zistit :-x
Odpovedať
terko, tak doufám, že vám ta homeopatka pomůže, když klasická medicína asi zklamala :-| resp. doufám, že už vám to konečně pomůže, ať je to, co je to. nechápu, proč takovej bobeš malej musí řešit exzém a podobný svinstva. domi, to je na hlavu, já ms zrovna nemiluju, ale když v týhle situaci není, tak to taky neni nic moc co? :-D tak jdeš v pátek k doktorovi? nebo kde jsem to vzala? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - to teda je, ale tak nevyberem si :-S hej idem v piatok k Mudr. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
som prave volala s bratom, ma k nam prist vo stv. na navstevu a vravel mi, ze ked bol v nedelu s mamou a Askou (psica nasa) na prechadzke, tak ze ju zrazilo auto :-S ;-( ze ju mali na voditku ale isla pekne po chodniku, tak nebola nakratko... ze stretol daku kamosku, tak sa zakecal a zrazu len pocul pistanie gum a Aska pod autom.... ze boli u MVDr.a hned, robil jej RTG, nema vnutorne zranenia, iba 1 nohu zlomenu a krv jej tiekla z nohy, no ze uz sa to hoji, uziva aj ATB.... ja ked s nou idem po meste, vzdy ju mam utiahnutu nakratko, lebo ona nema pud sebazachovy..... provokoje velke psy a ma tendenciu ist z chodnika na cestu a potom na chodnik na druhej strane..... ale tak brat ma ubezpecoval, ze to bude ok, ze sa lieci..... tak verim, ze to tak bude a ked ju na velku noc znova uvidim, tak ze uz bude opat vesela a pojasena ako vzdy....
Odpovedať
Profilova fotka
jani - to je mi luto ;-( ale uvidis, da sa do poriadku a bude ok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no verim, ze sa da dokopy..... a ze si vezme ponaucenie, ze na cestu sa chodit nema, lebo ja jej to vysvetlujem uz vyse 4r., no neuspesne....
Odpovedať
Profilova fotka
ja toho nasho tiez drzim nakratko, lebo on je sialenec a sebevrah od prirody :-N
Odpovedať
Profilova fotka
celkom pekne oznamko :-) http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Jani, to me mrzi s tou Askou :-( Me taky Larinku srazilo auto a dostala se z toho. Nechci na ty nervy ani vzpominat ;-( A nepoucila se :-N Ale tam, kde ji hrozi realne nebezpeci, chodi uvazana a od te doby jsem ji vycepovala na slovo "stuj" a to zastavi a nehne se.
Odpovedať
tak hlavně, že to není nic vážnýho. x-) třeba už nebude sebevrah a bude chodit pěkně po chodníku. bratrancovi vlítnul pes taky pod auto (viděl kachny :-D), odrazil se od předního nárazníku a spadl zpátky na chodník. chlápek z auta z toho byl pěkně vykulenej a bratranec taky, tak tomu pánovi ještě vynadal :-N a pán se mu omluvil, asi byli oba mimo :-D psovi teda naštěstí nebylo vůbec nic (což se rovná skoro zázraku), jen měl snad jeden strup :-D
Odpovedať
Profilova fotka
zazrak je, ze sa jej nic vazne nestalo lebo tak ona je maly pes (krizenec jazvecika s niecim bielym).... ona nemusi ani kacky vidiet, jej staci, ze sa nieco hybe a uz bezi.... esteze nema vnutorne zranenia a je to len povrchove....
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. jani, chudiatko aska. dufam, ze bude rychlo v poriadku. som sa prave vratila od nasich. samko je taky zlaty. tak krasne chodi. ale ani sa netacka a ani nepada vobec. a uz vie zase dalsie slovicka. pajza (spajza), vtacik a yba (ryba)... same uzitocne slovicka, ale hlavne je, ze mu to ide. a toho vtacika som ho dnes naucila :-p , lebo stale behal s takou kartickou a mal tam andulky a nejak divne im hovoril. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani este dobre ze to takto dopadlo a Aska bude urcite rychlo fit ;-) Domi oznamko je pekne, nie je klasicke, to sa mi lubi :-)
Odpovedať
Domi na tu MS se tě asi opravdu Dr. bude ptát :-N :-D Kájo děkuju, doufám, že to pomůže :-) Dneska normálně ten ekzém měla lepší, je ale pitomost aby homeo zabraly tak rychle, dala jsem jí dneska jiný pleny a jinej krém na zadek, bych se picla kdyby to měla z toho :-o no ale po jednom dni nedělám závěry, rozhodně ne :-) Ježiš Jani chudinka ;-( |-| doufám, že bude plně v pořádku, přede mnou mi jednou auto srazilo kočku... utekla kamsi s nohama za sebou, ale dostala se z toho a sama!!! A to měla malinký koťátko v tu dobu. Oznámení se mi taky líbí, já totálně ujíždím na Simpsonech :-N ale asi bych si ho sama nedala, my jsme měli takovou klasiku, i když dneska bych si vybrala zase něco úplně jinýho, já bych celou svatbu změnila :-x :-p
Odpovedať
Profilova fotka
dani - aj mne sa paci, my sme tiez mali take crazy oznamko x-) x-)
Odpovedať
Holky jak jste se bavily, kdo nakupuje to oblečení pro děti a neni ani těhotnej? :-N jsem zvědavá :-N Zahlídla jsem Markét, jak ti je? :-)
Odpovedať
Domi to se musím jít podívat na mojasvadba jestli tam máš to oznámko, já už si to nepamatuju :-D vím ale že jsem ti na fotky už koukala, to jsou jedny z nejkrásnějších fotek co jsem viděla, celkově vám tady všem ty fotky závidím x-)
Odpovedať
Profilova fotka
terez - prave to zistujem, ze kedy som to mala :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
terez - oznamko som zmazala, lebo nejaka krava, si to skopirovala na inu svadobnu stranku ]-( ]-( ]-( ale najdes ho na FB v svadobnom albume ;-)
Odpovedať
Domi a jak to zjišťuješ? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no podla mamy a podla nasej spravy na FB, takze mamine vypocty sedeli aj FB to potvrdil mrchu som dostala 27.1.2010 :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?