zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
domi, ved ked si s niecim neviem rady, tak ti pisem vzdy.... fwdujem Ipcky.... a potom to vyzera tak ako vcera, ked som zazmatkovala a doplasila vas vsetky s vecou, kt. uz bola davno vyriesena :-D
inak, ja som uuuuuuuplne ze sibnuta.... vcera som v praci nestihla vsetky fak. dokoncit, vecer sa mi nejak nechcelo, tak som sa donutila vstat o pol 7 rano a o 9 som posielala poslednu fak. :-D som uplne "svieza" - spat o pol 2, vstat o pol 7 :-N ale tak sama si za to mozem.....
inak, dnes idem prvykrat v zivote na powerjogu, som zvedava co to bude..... nikdy som necvicila jogu a ani len netusim co je powerjoga, nechala som sa ukecat kamoskou
Ahojky :-)
Domi ještě k tomu FB - když se se.e tak se se.e, co víc k tomu říct :-( je to k vzteku! ]-(
Ty hele ale ta tvoje mrcha to je dost divný už :-o jsem úplně napjatá na ten pátek!!!
Já jdu zítra taky se sebou k jednomu Dr., pak s Lukýskem máme sondáž slzných kanálků, docela se bojím aby mi ho tam moc nezmasakrovali, v sobotu se máme totiž jít fotit do ateliéru :-) s Kristý jsme byli u homeopatky a doufáme, že pomůže na ten ekzém, protože to se jinak nedá teda |-|
Jani to ti věřím, že to musí být na budku, protože u tebe dovča prakticky neexistuje :-N tobě se práce může akorát tak nakupit a to je potom horší, taky ráda pomůžu když to bude v mých silách :-D
Já chtěla chodit na nějakou těhotenskou jogu, ale nevyšlo mi to, jak je manžel furt v háji tak mi neměl kdo hlídat Kristý ]-( :-p
ahoj terez x-)
no jo , presne ked sa sere tak vsetko naraz ]-(
moje mrcha, je kapitola sama o sebe, som zvedava na to, co povie mudr. k tomu =-)
takze zajtra mate zase den lekarov? :-S tak drzim palce, nech malemu moc neublizia ;-) jeeej a to uz teraz sa idete fotit? som aj zabudla :-N
a tiez drzim palce kristy u homeopatky x-) ale pocula som, ze ich liecba zabera, tak bodaj by to pravda bola!!
Domi jj taky jsem slyšela zrovna na tuhle homeopatku chválu, tak uvidíme, nevěřím tomu na 100% abych nebyla akorát zklamaná, ale doufám no :-) Děkujeme za palce i pro Lukýska :-)
No prosímtě kdy jsi měla mrchu vůbec naposledy? To už je hodně dlouho co? :-N
nemas za co dakovat ;-)
fuuuha to bolo veru davno, niekedy v januari, neviem presne :-N do prdelky, ale na to sa ma bude urcite pytat mudr. musim si to dako zistit :-x
terko, tak doufám, že vám ta homeopatka pomůže, když klasická medicína asi zklamala :-| resp. doufám, že už vám to konečně pomůže, ať je to, co je to.
nechápu, proč takovej bobeš malej musí řešit exzém a podobný svinstva.
domi, to je na hlavu, já ms zrovna nemiluju, ale když v týhle situaci není, tak to taky neni nic moc co? :-D tak jdeš v pátek k doktorovi? nebo kde jsem to vzala? :-N
som prave volala s bratom, ma k nam prist vo stv. na navstevu a vravel mi, ze ked bol v nedelu s mamou a Askou (psica nasa) na prechadzke, tak ze ju zrazilo auto :-S ;-( ze ju mali na voditku ale isla pekne po chodniku, tak nebola nakratko... ze stretol daku kamosku, tak sa zakecal a zrazu len pocul pistanie gum a Aska pod autom.... ze boli u MVDr.a hned, robil jej RTG, nema vnutorne zranenia, iba 1 nohu zlomenu a krv jej tiekla z nohy, no ze uz sa to hoji, uziva aj ATB.... ja ked s nou idem po meste, vzdy ju mam utiahnutu nakratko, lebo ona nema pud sebazachovy..... provokoje velke psy a ma tendenciu ist z chodnika na cestu a potom na chodnik na druhej strane..... ale tak brat ma ubezpecoval, ze to bude ok, ze sa lieci..... tak verim, ze to tak bude a ked ju na velku noc znova uvidim, tak ze uz bude opat vesela a pojasena ako vzdy....
Jani, to me mrzi s tou Askou :-( Me taky Larinku srazilo auto a dostala se z toho. Nechci na ty nervy ani vzpominat ;-( A nepoucila se :-N Ale tam, kde ji hrozi realne nebezpeci, chodi uvazana a od te doby jsem ji vycepovala na slovo "stuj" a to zastavi a nehne se.
tak hlavně, že to není nic vážnýho. x-) třeba už nebude sebevrah a bude chodit pěkně po chodníku.
bratrancovi vlítnul pes taky pod auto (viděl kachny :-D), odrazil se od předního nárazníku a spadl zpátky na chodník. chlápek z auta z toho byl pěkně vykulenej a bratranec taky, tak tomu pánovi ještě vynadal :-N a pán se mu omluvil, asi byli oba mimo :-D
psovi teda naštěstí nebylo vůbec nic (což se rovná skoro zázraku), jen měl snad jeden strup :-D
zazrak je, ze sa jej nic vazne nestalo lebo tak ona je maly pes (krizenec jazvecika s niecim bielym).... ona nemusi ani kacky vidiet, jej staci, ze sa nieco hybe a uz bezi.... esteze nema vnutorne zranenia a je to len povrchove....
ahojte. jani, chudiatko aska. dufam, ze bude rychlo v poriadku.
som sa prave vratila od nasich. samko je taky zlaty. tak krasne chodi. ale ani sa netacka a ani nepada vobec. a uz vie zase dalsie slovicka. pajza (spajza), vtacik a yba (ryba)... same uzitocne slovicka, ale hlavne je, ze mu to ide. a toho vtacika som ho dnes naucila :-p , lebo stale behal s takou kartickou a mal tam andulky a nejak divne im hovoril. :-)
Domi na tu MS se tě asi opravdu Dr. bude ptát :-N :-D
Kájo děkuju, doufám, že to pomůže :-)
Dneska normálně ten ekzém měla lepší, je ale pitomost aby homeo zabraly tak rychle, dala jsem jí dneska jiný pleny a jinej krém na zadek, bych se picla kdyby to měla z toho :-o no ale po jednom dni nedělám závěry, rozhodně ne :-)
Ježiš Jani chudinka ;-( |-| doufám, že bude plně v pořádku, přede mnou mi jednou auto srazilo kočku... utekla kamsi s nohama za sebou, ale dostala se z toho a sama!!! A to měla malinký koťátko v tu dobu.
Oznámení se mi taky líbí, já totálně ujíždím na Simpsonech :-N ale asi bych si ho sama nedala, my jsme měli takovou klasiku, i když dneska bych si vybrala zase něco úplně jinýho, já bych celou svatbu změnila :-x :-p
Domi to se musím jít podívat na mojasvadba jestli tam máš to oznámko, já už si to nepamatuju :-D vím ale že jsem ti na fotky už koukala, to jsou jedny z nejkrásnějších fotek co jsem viděla, celkově vám tady všem ty fotky závidím x-)