zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ja bruchujem. :-D dnes je celkom fajn (fajn rozumej, ze cely den nebeham na zachod, len obcas :-D) den, ale nemozem to zakriknut, lebo vecer sa to zase zhorsi.
som vam aj zabudla povedat, tak malu Kajku objednali na gastroen...neviem ako sa to dalej pise, az na 5.5.2010, lebo teraz tam nemaju vobec volne ]-( budem musiet asi svokrusu poprosit nech daco u Sagata vybavia, ved to su skoro 2 mesiace...a ona dovtedy musi drzat tu blbu dietu a vsetko ostatne 8-(
gastroenterologiu...
fuj. ide na hadicku? ja som nezvladla ani rtg zaludka, keby mi chceli este hadicu strkat, tak koniec. aj v nemocke ked som bola, tak v tom informovanom suhlase, co bolo prve, ze si neprajem, aby mi hadice strkali z hora a z dola :-S
ten sagat, tibor?
ja ked som mala ist na operaciu, tak som to mala cez min. zdravotnictva. tam mi vybavili stretnutie s fischerom a ten my po konzultacii dohodil druhu kardiologicku a ta mi vybavila skorsi termin v nusch. miesto 3 mesiacov som cakala necely mesiac, ci kolko to bolo... a aj to mi vybavila na piatok 13teho. :-D ale zobrali ma az 16teho. :-D
maji, RTG zaludka si preco nezvladla? to sa ako robi? mne ked byvalo strasne zle od zaludka pred vyse rokom, tak ma drahy tiez posielal na gastroentrologiu, ale odmietla som.... a potom som zistila, ze je to len z mlieka, tak bolo po probleme :-D ja mam problem si davat do hrdla co i len Stopangin, Tantum verde a podobne streky... a ked mi MUDr.ovia pozerali hrdlo a davali na jazyk tu palicku, tak ma nadrapovalo.... hadicku by som nezvladla.....
jani, to musis vypit taku vodu hnusnu, hustu, bielu. barium sa to vola a strasne to chuti a ma to taku konzistenciu, ze som si len trosku logla a skoro som sa im tam dogrcala...
so mnou aj zubarka zapasi.v hrdle mas tu priklopku, ci ako sa to vola a v tom momente, ako viem, ze mi ide nejak viac do ust, tak sa mi to tam zavre a koniec, mam po dychani... nastastie je normalna a vie uz ako na mna :-D
co som mala minuly rok ten zapal hltana a hrtana, tak mi krcna kukala tusim az do zaludka a to som az slzila, ako ma nadrapovalo a ako som lapala po dychu. mali zo mna sou. :-N
zo mna mali sou aj pri vyberani mandli..... primar skonstatoval: takuto nadrapovaciu babu sme tu este nemali... na to nezabudnem nikdy :-D to bolo v r. 1999.... sakra, ved to je u 11r.... to letiiiii.... vtedy som bola prvykrat na sukromnej klinike, som bola uzasnuta, ze waaaaw skrine, WC na izbe, ochotny personal :-D
no aj so mnou ma zubar problemy.... ked mi nieco robi a potom chce urobit maly RTG a vopcha nieco do ust, tak koniec.... minule musel prerusit rontgenovanie, dat ma do sediacej polohy a vysvetlit mi ako mam dychat :-D
ked vas bude niekedy nadrapovat, tak si sadnite. skrcte nohy, chytte si pod kolenami ruky, hlava na kolena. niekto nech vam na temene tlaci hlavu dole a vy tlacte hlavou proti ruke a mate po nadrapovani. :-D funguje to. uz som to par krat praktikovala u zubarky. :-D
fuuuj...palicky som nemala rada ani ja, ja som ani poriadne aaa nevedela urobit :-N sa mi to hnusilo...u zubarky mi to praveze nevadi, uz som natrenovana, kedze som mala minule skoro polhodku v kuse otvorene usta 8-(
haha, takze nabuduce ked pojdem v MHD a bude tam aj niekto bezpristresny a bude ma natahovat, tak poviem nech mi idu vsetci z cesty, ze si idem sadnut.... skrcim nohy, chytim si pod kolenami ruky, hlavu dam na kolena a zakrcim: chytte mi niekto hlavu na temene a tlacte dolu...... urcite to zaberie - vyhodia ma z MHD a poslu na psychiatriu :-D :-D
prosim vas :-D co je to za slovo dufamky a zasky? :-N popis k fotke cislo: 3, 32 a 36
http://www.mojasvadba.sk/album/album....
chapem, ze co to znamena, ale to sa normalne pouziva? :-N
ano to som si vsimla. posledne tato tema mi udrela do oci, ze ju moze poznat podla fotky neviem kolko ludi a ona si rozobera, ze ako moze a ako nemoze dosiahnut orgazmus... :-D
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
no ta tema pobavila aj mna, zjavne niektori ludia su riadni exibicionisti :-D :-D
fuuuha tusim nie, take som u nej nevidela,ale mozem sa spytat ;-) a co na to potrebujes? =-)
aha...no mozem zistit odkial ona objednava, ale co mi raz spominala, chodi do nejakeho skladu do petrzalky...
mozno to budu mat aj v tom stanku v palace, ale urcite to budu mat drahe :-S
jo jo teraz sa na nechty lepi barsco, napr. aj farebne pierka :-D
8888 prispevok :-D :-p