zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
jaaj no jasne, sak treba trosku zreklamovat :-)
inak mama sa pyta, ze kedy sa konecne zastavite na kavicku a kolac? ze sak by ti nejake kvietky podarovala a vyrovnala sa za letaky a pod ;-)
caute, caute.... ja len, ze dnes tu moc nepobudnem.... okrem kvanta mailov mam 38 Ip na starych strankach a ku podivu aj dalsich 10 na streche... plus este faktury, takze keby nieco surne bolo, som online na chatoch + skype
dobre ranko :-)
domi u nas to iste, doma a trochu vonku, ale dlho sa nedalo, lebo Elly mi skoro odfuklo, aky bol hnusny vetrisko
Jani klasika perny pondelok ;-)
dani - hej ten vietor je desny, sak rano som isla rychlostou blesku ako ma ten vietor tlacil do chrbta 8-(
ja dneska nemam perny pondelok, lebo sefko sa zobral a odisiel na nejake stretko a ja potebujem nejake papiere podpisat bez toho sa nemozem pohnut :-S
maji, tak to je dobrá. 4,5 kg - má moje uznání a obdiv. úplně mě bolí spodek :-D
u nás byla v noci bouřka a sněžilo (a hřmělo), od rána je taky silný vítr. ale od soboty má být 18 stupňů x-) snad jim to vyjde.
spíš hlava ne? nebo rodila nejdřív ty nohy? :-D
domi, tobě ta zvonkohra vadí? mně to přijde hrozně uklidňující, ale třeba moje máma, když sem přijede, tak na to taky nadává, že je to kravál. ale sousedům to naštěstí nevadí, oni to mají taky :-D
Ahojky holky,
posl. dobou vás totálně nestíhám :-N
Jak se tady máte? :-)
Co Domča jak jsi dopadla u Dr. a tvoje mrcha?!
A co ostatní? Těhulky drží, snažilky pořád snažilkami nebo nějaké zásadní změny? x-)
Domi kamaráda je mi líto a přijde mi to teda naprosto šílený, to si neumím představit |-|
Markét já Lukyho přenášela a porod super x-) sice je spousta prvorodiček co ho mají rychlejší :-N ale já si nestěžuju, první 29h, s Lukym 13h, pro mě prostě paráda ;-) jsem ráda, že se neopakoval ten první :-) (to jen k tomu že ty přenášené děti se hůř dostávají ven :-)).
caute caute..... jeeeejda maji, ze 4,5kg dieta? ved "nasa" linda mala nejakych 3700g a narodila sa uz pekne vykrmena :-)
ja nestiham tento tyzden nic, vsetko naraz sa deje.... zajtra idem k dentalnej hygienicke na kontrolu + potom na power jogu - som zvedava co to bude, nechala som sa ukecat kamoskou.... stredu mam volnu, no to by som konecne chcela ist si vydzvihnut puzdro na fotak + nahradne patrony do Brita kanvice, vo stv. pride k nam moj brat, v piatok ideme lyzovat, v sobotu pride sesterka, tak sa tesim... som jej pisala, ze si mozme vyrazit a ona ma sokla, ze ak bude moct... ze zajtra ide k MUDr.ke na vyvratenie tehotenstva =-) uziva HAK, robila si test, bola aj u MUDr.ky, nic nenasvedcuje tehotenstvu az na meskajucu ms, ale zajtra ide k MUDr.ke zas..... divne, ze nema ms ked uziva HAK... ale tak tehotna snad nie je, ked aj test si robila a nic.....
mna ide slak trafit zas.... zas mam kopu Ipciek, mna to uz nebavi citat.... potrebujem dovolenkuuu.... no taku, ze ked pridem do prace, tak nebudem mat milion prace.... na piatok si beriem volno a kedze cez vikend budem mat na krku "decka" (25r. brat a 22r. sester.) tak budem rada ked si stihnem PC zapnut, nie to este pracovat..... takze pondelok si zhebnem.....
a inak, vy v CZ - mate v piatok pred velkou nocou volno ci normalne pracujete?
Bre ranko
boooze dneska je ten najhorsi den asi |-| rano sa nam pokazili na aute stierace, cize sme celu cestu isli bez stieracov a podotykam, ze dnes u nas prsi... pak pride do kanclu a hned sa vytocim po otvoreni papierov od uctovnicky, sa mi zda, ze ma odzubali na dani ]-( ]-( tak som jej hned pisala, ze co to akoze ma znamenat...som zvedava na odpoved...
terez - mudr. idem az teraz v piatok, mrcha stale nic, takze vsetko vyriesi az piatok, budem informovat ;-)
kajo - akoze mne to nevadi az tak velmi, ale niekedy je to riadne neprijemne :-D
jani - sak som ti uz milion-krat hovorila, ze ked potrebujes s niecim pomoct napis mi ;-) :-p