Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je viac nez chore..... iny extrem je co som pocula pred par dnami v TV alebo v radiu.... daka velmi obezna zena z UK prisla k MUDr.ovi s tym, ze ju strasne boli brucho.... a zistil, ze je tehotna a ma kontrakcie.... ona netusila, ze je tehotna.... tak to musel byt iny sok, ze napr. rano ani netusi, ze je tehotna a vecer uz ma narodene dieta a ziadnu vybavu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) maji to je uplna katastrofa ]-( to este ani nie je tehulka a uz nakupila? 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj toto nechapem, ti ludia asi nejsu normalne, dopredu sa nic nenakupuje :-S Inak vcera som sa dozvedala hroooooooooznu spravu |-| kamarat sa zenil minuly rok v septembri, nakolko cakali babo a podobne, tak ich to trosku posunulo k svadbe a vcera mi mama hovori, ze sa rozisli, lebo ho oklamala...mna najprv napadlo, ze cakala babo s dakym inym, ale ze bolo to horsie, lebo ona ziadne babo necakala , vsetko si vymyslela a povedala mu to tesne pred tym ako vosli do porodnice |-| lebo, ze ona ho chcela za kazdu cenu a ze sa jej ani robit nechcelo a pod... Som sa cely vecer klepala, ze coho su ludia schopni ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
jeeejda domi, to je ako z US filmu =-) ona mu akoze doteraz klamal, ze je tehotna? no to je zleeeeeee a chore.... a jemu nebolo divne, ze nema ziadne fotky z UTZ, nechodi na cvicenia a predporodne pripravy? a teraz je akoze stastna? vydala sa a uz sa ide rozvadzat? no cele zle... inak, drahy mi vcera len tak medzi recou povedal, ze v sept. ideme na svadbu, ze jeho bratranec sa ide zenit.... ze mali pred par tyzd. oficialne zasnuby, ze presny termin este nemaju ale chcu to v sept. tohto roku..... podla mna je to dost narychlo, ale tak ja som bola co sa tyka organizovania svadby sibnuta, musela som mat ake-take predstavy takmer rok dopredu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
mi hovor jani, ja tiez ze jak z nejakeho filmu :-S ano prosim, ze az pred porodnicou(budovou) mu to priznala krava jedna...jasne, ze to je chore, by som ju zabila asi...no ved to napadlo aj mna, ze ked nevidel ziadne foto a tak, ale mozno aj to mala odniekial zobrane, neviem, do detailov to presne neviem...ale co mama hovorila, tak,ze ona ma presne takeho otca, ktory si tiez rad vymyslal |-| a ze ked ju priviezli domov ( je z CZ), ze jej matku ju normalne zbila :-x a inak to tehotenstvo predstierala tak, ze bola nejaka chora a dost tym padom pribrala, cize to hned vyuzila... my sme zacali planovat svadbu tak cca od septembra a mali sme ju v maji, cize si myslim, ze sme mali dost casu vsetko postihat a pritom sa nestresovat :-N
Odpovedať
Profilova fotka
domi to nie je normalne, priam az chore, ako si moze tehotenstvo vymysliet a este ho v tom aj utvrdzovat |-| jani na svadbu by som veru isla, nebola som aspon 10 rokov :-| kolaciky, zatancovat si, juj bolo by dobre
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola na svadbe este v bruchu, potom ked som mala 5r. a potom sa to rozbehlo - v novembri 2008 svagrovcom, v juni 2009 som mala vlastnu svadbu, 3 tyzd. potom mala kamoska svadbu, teraz bude dalsia svadba.... no tesim sa, lebo ktovie kedy bude dalsia :-D keby mu skor povedala, ze si to vymyslela, tak ok... alebo keby to dotiahla dokonca, ze ok, testy mala pozitivne ale na UTZ sa to nepotrvdrilo aleb ze mala mimomaternicove a pod.... krava.... ja som kvoli svadbe stresovala..... lebo dostatocne vopred sme mali iba miesto, fotografa a ja saty, vsetko ostatne sme riesili mesiac pred svadbou :-D oznamka boli neskoro, menovky sa tlacili vecer pred svadbou, 2 tyzd. pred svadbou sme nevedeli ci bude obrad civilny alebo cirkevny, ale napokon vsetko dobre dopadlo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jo jo ved to, keby mu to nejako inak vysvetlila, alebo by sa snazila naozaj otehotniet, ale toto je fakt chore |-| jani - vy ste nemohli mat svadbu bez stresov, ze? :-D :-p dani - presne,ja by som tiez dala rada svadobne kolaciky, zatrsala trosku, lebo tak na vlastnej svadbe si to tak az neuzijes, teda aspon co sa tyka toho jedla v mojom pripade :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale nemyslite si, ze som taka ohovaracka, alebo daco take :-N :-x len je to moj kamos a je to dobry chalanisko ...tak ma to tak nasralo a musela som sa dakomu vyzalovat |-| A zabudla som , ona uz jedno dieta mala a kamos si ho aj osvojit chcel, sak jeho mamu uz babka volal maly, chudacik, toho mi je najviac luto :-(
Odpovedať
Profilova fotka
caute. to co tu citam? to je fakt ako nejaka telenovela. =-) inac nechcem byt zla a ani to tak nemyslim zle, ale akoze si to on nevsimol? ved jej musel brucho chytat. a ona akoze hrala aj kontrakcie, ci co, ked mu to povedala pred porodnicou?
Odpovedať
Profilova fotka
maji - ja netusim, akoze ona hodne pribrala, ved su ju aj videla a fakt to vyzerala ako tehu brucho... ale mam taky pocit, ze do tej porodnice isli na vysetrenie, asi nemala porodne bolesti, neviem presne, ja len hovorim, co povedala mama...
Odpovedať
Domi, proboha, co si ta koza myslela? Kdyby mu po svatbe rekla, ze potratila nebo neco... To je fakt pripad pro psychiatra :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja si neviem ani predstavit, ze by som takto matkovi klamala... nechapem, co tym, chcela dosiahnut a co vlastne cakala, ze ako zareaguje...
Odpovedať
Profilova fotka
proste ho chcela dostat...on s nou tusim ani dlho nechodil a ona mala uz jedno dieta a tak sa chopila prilezitosti...ale na to musi byt aj clovek stavany, aby daco take dokazal spravit
Odpovedať
Jinak ta uzivatelka, co neni tehotna a uz nakupuje, zas aktualizovala svoje album :-D To je fakt mazec! Ne, ze bych ji to prala, ale co bude delat, kdyz to nahodou nepujde nebo nepujde hned :-N Ja zacala nakupovat veci do vybavicky az nekdy po 3. mesici sem tam, co se mi libilo, jinak az tak od 6. mesice. Samozrejme nektere veci jsem dostala tak v prubehu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
komu niet rady, tomu niet pomoci 8-( ja sa tiez chystam kupovat vybavicku pre babo, az po 3. mesiaci, dopredu radsej nic nenakupujem, lebo nikdy neviete co sa moze stat...
Odpovedať
Profilova fotka
Market - takto o mesiac uz mozno budes aj rodit :-o :-D strasne ten cas leti...ako si na tom s tvojim zoznamom? este ti vela chyba?
Odpovedať
Profilova fotka
tak z toho albumu som musela vacsinu fotiek vymazat, kedze na nich bol webovy odkaz na mimibazar :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Market - az teraz som zbadala tvoj prispevok o 12 : 45 :-Nhej hej je zrela na psychiatriu, mozno tam aj skonci ktovie :-N
Odpovedať
Domi, ode dneska za mesic bych mela rodit. Jsem zvedava, jestli to bude v terminu nebo pred. Podle doktora pry urcite ne po :-D Dneska jsem to tak mimochodem zminila jednomu kamaradovi v mailu, ptal se na rodinne plany a predtim nikdy na to nedosla rec, takze jsem mu napsala, ze rodinne plany jsou ve status 3 (pracovali jsme spolu, tohle je oznaceni projektu pred predstavenim verejnosti :-D). No nechapal z toho, ze jak to, ze to nepoznal na facebooku, ze jsem tam nemela napsany neco jako "ceka miminkoooo" nebo "je tehotna" pripadne "trpi nevolnostmi," jak pry tehotne mivaji :-D
Odpovedať
Profilova fotka
market - som to zle napisala? =-) sak v dubnu, cize o mesiac 12 mas termin ci? :-N dobre si to maskovala pred ostatnymi ;-) :-p
Odpovedať
Domi, myslela jsem to spis tak, ze bych za mesic uz rada mela i po porodu. Nerada bych moc prenasela, pac kamoska - gynekolozka rikala, ze prenasene deti se hur dostavaji ven. A ja chci rodit do te vody :-D Musim jit dodelat jednu polozku seznamu, uz se mi to vsecko krati :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaj tak, som sa zlakla , ze nemam cerstve info :-D aha...takze takto to je, dobre vediet do buducna :-D :-D :-D :-D 7000 prispevok :-o :-p
Odpovedať
Profilova fotka
dnes mi mala kamoska rodit. poslali ju domov, ze maju plno :-D mala to naplanovane, lebo maly ma 4,5 kila a maju podozrenie, ze to bude aj viac. :-N tak si musie este par dni pockat, ak ju to nechyti.
Odpovedať
Profilova fotka
to vazne? to ta normalne domov poslu? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ze ked vydrzala doteraz... a ze termin ma aj tak az zajtra... naplanuju to, lebo ze maly je velky a potom ta poslu domov. pisala, ze kym ju zoberu, tak maly bude mat aj 6 kil. :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
som vybehla von na chvilu - v tricku s kratkym rukavom - a tam je kosaaaaaa :-o =-) som vcera kupila hajzlak do roboty - staram sa o to ja, lebo tak neraz sa stalo, ze sa minul a nebol nahradny (sak chlapi :-D) - a mne je blbe ist s hajzlakom v MHD, tak mi ho doviezol drahy.... fuuuuu, som nevedela, ze tak fuci, podla mna je tak okolo 0 stupnov.... fuuuuj, kde je jar? ]-(
Odpovedať
Majko, fakt ji poslali domu? A fakt 4,5 kg? To by me asi omyvali... Jestli my se dohrabeme do 3,5kg, bude to maximum :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ty kokos, to je sila, chuda zena :-x a ty co s bruchom?
Odpovedať
Profilova fotka
bola chuda zhrozena, ked jej povedali to cislo. sa jej ani necudujem.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?