zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ja som si tiez rifle kupovala tu tak 3 roky dozadu, potom som kupovala len v A...ale cena bola priblizne rovnaka, nakolko som ich kupovala v SC a tam nemali take navysene ceny ;-)
Tu u nas nie som ochotna dat za rifle viac ako 40 €, sak to fakt mozem ist do zahranicia a nakupit tam...
no fasa a o koho sa jedna, ak to nie je tajne? :-N
domi jasne, ze to nie je tajne.... ta staznost, kt. sa este bude riesti je v suvislosti s touto temou: http://www.beremese.cz/forum/show.php... - prispevok co prekopirovala kaja z temy, kt. uzamkla 12. 02.
sak ja som to nebrala ako vycitanie :-D ale tak to, ze ja_fi sa sama ozvala, ze co ma robit si uvedomila, ze to prepiskla teda dufam, ze ked jej napisem, ze prisla staznost od tej fotografky a ci teda chce prispevky nadalej nechat + niest vsetky dosledky a nasledky ako je napisane v staznostiach, tak ze potom odpise, ze to chce zmazat ;-)
Danu, jestli se teda nudis, muzes mrknout na tema http://www.modrykonik.cz/forum/show.p...
A mam maly navrh - co zalozit dalsi diskuzi ve smyslu "Kandidatky na blokaci" :-D Jakoze krom Diddi uz mi zacina hodne pit krev i Beruska2x a hlavne Rimmel 8-(
domi, kto sa flakal? :-D tsssss, ja som sa flakala vcera, dnes som zas nevedela co skor :-D
dnes som prechadzala bazar na CZ koni pekne kategoriu po kategorii tak zbezne a dokopy tam nic nebolo na bloknutie =-)
no a dnes som dostala horucku - nakupnu :-D drahy si siel kupit topanky, tak som si kupila aj ja, no a potom sme sa zastavili v SEVTe a v DMke..... kupila som sanony a zakladace take pekne, chcela som kupit este cosi - neviem co, daco by sa naslo :-p ale drahy ma uz hnal.... a v DM som kupila okrem toho co som potrebovala kopu inych veci - klasika..... a kupila som novy praci gel Frosch, tak som zvedava aky bude ;-)
pred chvilou som skoro dostala infarkt :-S sedim na gauci a zrazu obrovska oranzova ziara vonku.... tak som sa isla pozriet co sa deje, vidim, ze z kominov na Slovnafte sa vali ohen (nic vynimocne) a zrazu sa ozvala riadna rana.... debilny slovnaft, debilni komunisti, ako mohli stavat cinzaky blizko takej fabriky 8-( vo viedni pri OMV nie su siroko-daleko ziadne sidliska sa mi vidi....
no tak citam, ze infarktove stavy som nemala len ja, ale bolo to pocut aj 30 km odtialto..... keby ludi na to aspon vopred upozornili no neeee, hovorca povie, ze to je bezne pretlakovanie kominov, vsetko je ako ma byt.... az na to, ze bola ziara na celu oblohu a netriasli by sa nam vsetky okna 8-(
tak aj v limbachu? no pekne.... hej hej, citam na FB v skupine SME, ze hovorca povedal, ze to je bezne, ze to je to iste co aj pred rokom.... pamatam, ze aj vtedy sa nam triasli okna a predtym sa akosi rozvidnelo :-N
Bre ranko :-)
To akoze co ma dneska znamenat ten sneh tu v BA a okoli??? =-) ]-( ]-( ]-( som normalne vlastnym ociam neverila...hruuuuza 8-(
Takze buduci piatok idem k Mudr. som zvedava co mi povie :-N
Dani - sa mi ani verit nechce, ze na MK bol taky pokoj :-D :-p
Domi, taky jsem myslela, ze je to nejaky omyl, kdyz jsem se probudila. Tu totiz v predpovedi pocasi slibovali konecne jarnejsi pocasi - az 10°C! A ono houby, je tu -2°C a snezi ]-(
Je fajn, ze jsi se k te doktorce konecne odhodlala x-)
market - ja som myslela, ze este spim, lebo sak si nepamatam, ze by daco take hlasili :-x ]-(
akoze zima je tu riadna uz od vikendu, ale sneh som teda necakala 8-(
hej hej..som uz ani ja dlhsie nedokazala cakat, lebo sak vobec neviem co sa so mnou deje, sa aj trosku bojim :-x
ahojte
market vcera som uz vecer zalahla tak som na to nepozrela, ale niekto to uz urobil
market pripajam sa aj ja k menam na bloknutie, hlavne diddi, do ktorej temy pride tam hned pinda a ked sa na nu uzivatelky oboria /kolkokrat pravom, lebo uplne od veci zacne provokovat/ tak je z nej hned male decko ktore stlaca vykricniky ze ju urazaju aaaach 8-(
Danu, ja mam uz plne zuby i Rimmel! Totez - kamkoli prijde, poucuje a prnda a provokuje! Jeji krpec s tim a tim nikdy problem nemel a jestli ho maji vase decka, je to vase vina! - to v ruznym obmenach pise do kazde diskuze :-N
u nas prudia iba "kameramani a fotografi", ale aj to da obcas zabrat 8-(
a tu rimmel aj diddi by som tiez blokla :-N ked idem obcas kuk temy na kona vacsinou vsade len vyrypuju :-x
Jak vidim upozorneni od Diddi "Uraza ma to," mazu automaticky to upozorneni, ne prispevek :-D Protoze v 99,9% pripadu je to opravnene :-D Ona je Diddi paranoidni, protoze oznacuje "Uraza ma to" i prispevky, co se ji netykaji :-D