Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, neeee, objednaj sa, nech ti aspon vyvolavacku da a ked povies, ze sa snazite, tak ti spravi dokladnejsiu prehliadku.... teda, tak to bolo aspon u mna, ze pozerala ci mam cysty doooost dlho
Odpovedať
Profilova fotka
akoze ja som u nej bola cca pred 4 mesiacmi aj som jej povedala,ze chcem vysadit a aj vysledky som mala dobre...ale tak objednam sa na buduci tyzden...teraz ma urcite plno...
Odpovedať
Domi, takova jedna vyvolavacka dokaze ten cyklus rozfungovat, jestli jsi to mivala pred HAK pravidelne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
market - no jo,ja tam zavolam a objednam sa...
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ocuj nahodou, tuto knizku si necitala? viem, ze ty mas knihy o mafii rada :-N :-D http://www.gorila.sk/product/265028
Odpovedať
Profilova fotka
nie domi, necitala..... videla som tu knihu uz davnejsie, aj som si ju chcela kupit, no nazrela som dnu, preletela par stran a nekupila, nezaujala ma.... nepacilo sa mi to, ze je to spracovane ako roman.... ja mam radsej fakty a skutocny pribeh ako su Murinove knihy o mafii.... vydal zatial len 2 (pokial viem), no tie som zozrala za par dni.... tu novsiu som na dovolenke do 2 rano citavala - nebol net, tak som mohla citat :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aha...takto je to, lebo ja som mala od majky pozicanu knihu od murina, neviem teraz ktoru :-N , ale asi tu starsiu a pacila sa mi. preto som myslela, ze aj toto bude nieco podobne 8-( Normalne mam knizny abstak, nemam co citat, tak hladam daku novu knihu... Mi hovor, ja ked sa zacitam , tak neviem prestat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som myslela, ze to bude nieco podobne toto, ale nie je.... aj teraz na gorile co som citala uryvky, tak ma to zas nezaujalo :-p celkom dobre knihy su od autora Daniel Silva ;-) no ja tiez ked sa zacitam tak neviem prestat, no malokedy sa do knihy zacitam.... vacsinou citam .tyzden a knihy len na dovolenke, lebo tak doma mam vela pokuseni - TV, net, PS, upratovanie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak sak necham si poradit, predsa len nechcem vyhodit peniaze von oknom :-D :-p idem kuk toho silvu ;-) ja praveze, citam aj ked som doma, ale vacsinou po ceste domov v buse, teda ak sa mi ujde miesto na sedenie ]-(
Odpovedať
čau holky, trochu vás nestíhám, kecáte na všech frontách :-D dneska mi přišlo tričko, na fb už jste ho viděly, ale pro ostatní se musim pochlubit, mám z něj radost, je moc příjemný, velikost jsem trefila přesně a potisk se hodně vydařil http://www.modrykonik.cz/album/album.... jinak s tím soukromým tématem... nechcete ho z beta koníka přesunout na ostrou střechu? protože z beta koníka se stejně vymaže. nejde o to, že bude vymazaný, ale spíš, ať to teda už máme při jednom. později se může přesunout zpět na koníka, až bude taky ostrá. a tohle bysme třeba i mohly zamknout, ať to nemáme rozdvojený. nebo?
Odpovedať
Profilova fotka
nazdar kajo :-) tricko je uzasne a to brusko tiez x-) x-) x-) ja kecam len tu a na FB :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
som rozmyslala, ze to nechame zatial na koni a predtym ako sa to bude presuvat tak to prekopirujem a potom ked sa konik uz presunie na ostru verziu, tak to tam prilepim ;-) lebo neviem co sa stane ak by som dala ze move to strecha.... ci by sa to presunulo a ci by sa to neodomklo a pod....
Odpovedať
Článok sa načítava...
taky jsem nad tím přemýšlela, co by to udělalo. tak ok, necháme to tak, byl to jen návrh, protože mám pocit, že někdo píše tam, jiný sem a já nestíhám ani jedno :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Som sa desne vytocila ]-( objednala som si na obed kuracie prsia na cinsky sposob a oni mi miesto kuraciny dali bravcove maso :-o ]-( ja bravcove nejem, nelubim ho proste...cize ma to nas..li, nastastie si so mnou kolegyna vymenila obed, oni si objednala syr...inak by som hladovala dneska 8-( Akoze neviem co si mysleli, ze nespoznam rozdiel medzi kuracim a bravcovym masom??? ]-(
Odpovedať
anebo ho nepoznají oni ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi mozno ho mali nadbytok :-D Kajo pekne tricko a brusko tiez :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no mozne je vsetko :-D ale ja im toto nedarujem, pre mna je to uplne to najhorsie co sa tyka jedla :-N :-N
Odpovedať
Ahojky :-) To jsou dohady tady :-D Já nechci mít na BETA cácorku :-D nemůžu si tam dát jinou fotku ;-( :-p Domi s tím obědem jsem se nasmála :-D :-N ale taky bych byla vytočená, když to člověk nejí a platí za to, sprosťáci :-p Jak ti dneska je a mrcha asi nic viď... Kájo jj pěkný bříško i tričko a to válení u bazénu závidím, my budeme asi jezdit k babičce na bazén, ale já se nejdřív budu muset odvážit sednout sama do combíka s dvěma řvoucíma dětma a jet 18km na ten bazén :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj terez :-) no super, ze ste sa na mojom dnesnom obede pobavili :-( ja som sa teda nebavila :-p dneska je mi tak divne uz od rana, ale na mrchu to nevyzera :-x
Odpovedať
Profilova fotka
inak teri, to aby si uz zacala trenovat to soferovanie, lebo ani sa nenazdas a bude tu leto :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
co je cácorka? :-N divne, ze ti nejde zmenit fotka, lebo tak ja osm si zmenila v pohode..... kaja sa vala pri bazene...ci co? to som nejako nepostrehla, aj ja sa chceeeeem..... alebo este lepsie - pri mori sa chcem valat :-p
Odpovedať
Profilova fotka
http://beta.modrykonik.sk/fotoblog/ti... - to vyzera ako keby mala obchod s kocikmi =-) naco je komu tolko kociarov?
Odpovedať
Profilova fotka
jani - mozno si niekto robi zbierku kocikov, od najobycajnejsieho po najmodernejsi :-N :-D
Odpovedať
Kája se ještě neválí u bazénu :-D dneska by tam zmrzla :-D :-D :-D ale bude brzo :-D doufejme :-D Cácorka je taková ta pipka co tam mám místo fotky, rozčiluje mě a ze začátku jsem si taky foto měnila a šlo to a teď mi to nejde, zkoušela jsem v Chrome a Opeře, na ostatní prohlížeče se mi nechtělo :-D prostě to ale nejde, mrcha jedna :-o :-p kdy vlastně pofrčí nová verze naplno? x-) už se těším x-) Tu tilly jsem někde viděla, mám pocit, že je opravdu "jen" šílená do kočárků :-D já bych teda taky měla třeba každý týden jinej kočík kdyby mi na to někdo dával 8-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teri - ja by som tiez mala na kazdy den iny kocarik, ale presne, kto by mi to platil? :-o :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je zbytocne mat kazdy den iny kociar, ved kazdy sa asi inak sklada, inak sa s nim manipuluje a tak.... teri, nieco furt dorabaju na tej bete, tak mozno preto ti to nejde.... uz je dorobena sipka, o kt. uzivatelky pol roka prosili :-) aj s prekladmi sa furt cosi deje, dnes je tu Marie, kt. bude admin na F stranke a vcera vecer mala prelozenych 45% a cez noc jej to zmizlo a je tam len 33%, proste nieco sa tam stale deje, nejake zmeny....
Odpovedať
Profilova fotka
caute. ta tam ma nejak moc tych kocarov... segra ma teraz 3 doma. Jeden normalny, druhy s lepsimi kolesami do snehu, lebo s tym prvym by nepresla ani pol metra a potom ma golfac, ci co to je.
Odpovedať
Profilova fotka
bezne mavaju baby(teda aspon co ja viem :-N ) tak dva kociky : 1) normalny hlboky ci ako sa to povie + 2) taky vychadzkovy, neviem ako sa to spisovne povie ja to poznam len ako bugina :-D ...ale v podstate teraz su tie kociky robene tak, ze su kombinovane, ze je tam aj aj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
henta ich ma 16, ci kolko, to je moooooc podla mna
Odpovedať
nešiřte drby :-D u bazénu se neválim, ale bylo by to super co? x-) terka se mě na fb ptala (nebo nějak jsme se k tomu dostaly), že jak v létě s břichem, tak jsem psala, že doufám, že se budu válet celý léto u bazénu, abych přežila :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?