Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
market - vies ako sa hovori cert nikdy nespi :-x :-D :-D takze ti mas zoznam veci, ktore chces stihnut do porodu? sa nezdas =-) :-D a dnesne pocasie - svieti sice slnko, nefuka vietor , ale je desnaa zima opat...ale tak aspon vietor nefuka 8-(
Odpovedať
Domi, musela jsem si udelat seznam. Sice to s tou tehotenskou demenci u mne neni spatny, ale nerada bych na neco zapomnela. Nevim, jake mimco bude a kolik mi da prostoru k jinym cinnostem. A pri tom siti me docela zdrzuje bricho, jak prekazi. Sice neni moc velke, ale spatne se mi zohyba :-N Zacinam se tesit, az to sundam, protoze jak pres nej nevidim, mam nohy samou modrinu, jak se furt o neco boucham :-D Takhle strakaty nohy jsem mela naposled, kdyz jsem se v 5 letech ucila jezdit na kole :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
market - jasne chapem, mozno si taky zoznam zavediemn aj ja raz, lebo je pravda, ze nevies, co budes pri babatku stihat... a s tym zakopavanim a buchanim to poznam, ja sa denno-denne do niecoho buchnem a to nie som tehu, ja mam proste stastie, dnes to bol napr. laket o dvere ]-( :-N
Odpovedať
Profilova fotka
a modriny sa mi robia aj pri mensom buchnuti, lebo mam strasne jemnu kozu a staci maly tuk a ja mam modrinu jak svet 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
já si taky napsala co do porodu MUSÍM stihnout :-D ale chudák to plnil jen Jouza pač já nemohla od 30tt vůbec nic :-N kvůli zd.stavu :-N
Odpovedať
Ahojky :-) Koukám, že se mluví o modřinách :-N Já mám modřiny pořád a všude, hlavně ty nohy, kolena... buďto mě kopne nějakej prcek nebo tady s nima padám různě :-N Domi dej potom info co ten test :-o Markét jsi dobrá s tím seznamem, to já zase měla takovej seznam co koupit až budeme mít zbytečný peníze, no moc jsem v něm neškrtala :-D a ještě k tomu se mi někam ztratil :-| :-D asi radši :-D
Odpovedať
Profilova fotka
terez - neboj urcite budem informovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sme sa pred chvilkou vratili z nakupov, boli sme v rakusku, ale nakupili sme len same sladkosti a take somarinky do bytu, oblecko sme moc nepozerali ( aspon moja penazenka neutrpela dalsiu ujmu :-D)
Odpovedať
Tak ja ted vypadam jako nejaka desna puntickarka :-D To ani omylem :-D Jen abych ty mene oblibene ukoly nevynechavala, neporodila driv a nestihlo se to. Ale rozhodla jsem se, ze tedka rodit teda nebudu, protoze je tu 20 cm snehu a my cekame to jarni miminko :-) Od rana neprestava snezit, doufala jsem, ze bude aspon min lidi v tech trech obchodech, co jsme byli a ono ne! Nicmene jsme sehnali vsechno, co bylo treba x-) A ted jdu odskrtnou dalsi polozku v mem seznamu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale market, to vobec nie ;-) je to super mat takto vsetko naplanovane a doriesene. beriem si ta za priklad x-)
Odpovedať
Markét a co jste koupili? :-) tady taky pořád sněží a mrzne, to je hrůza a já už s tak nabažila, jeden den tu bylo 16 stupňů, no nádhera a dneska přes den zase -2 :-p ]-( Domi ty že jsi si nekoupila nic na sebe? :-o no to se nevidí často :-D :-D :-D co jste koupili za blbinky domů? :-) Já si myslím, že určitý seznamy jsou výhodný, mě to třeba pomáhá udržet to doma nějak v cajku, nemám ráda bordel :-N Takže když vím, že si prd pamatuju (taková jsem před dětmi nebyla, ale je toho víc a víc a fakt zapomínám teda strašně, co neudělám hned nebo si nezapíšu to už je pasé) tak si to prostě radši napíšu. Nebo mám doma spousty desek, jedny jsou na výpisy z banky, další na věci ohl. auta, další na paušály, další na záručáky... a takhle máme doma milion desek, ale jsem za to prostě ráda :-D mám ráda to, že když něco potřebuju hned vím kam pro to jít :-)
Odpovedať
Profilova fotka
terez - no ani ja som najprv neverila, ale tak aj zazraky sa deju :-D :-p ale take dve farebne vedierka kde sa daju vlozit kvietky a nieco dalsie...na taku dekoraciu, a take handricky na notebook a podobne blbinky a deckam sme kupili vedierka na pieskovisko, neodolali sme a aj tak sesternica spominala, ze by im daco take chcela kupit tak som ju predbehla a mam tym padom vybavenu Velku Noc 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja mam tiez desku (sanon) na zakladanie vypisov, fa za telefon a pod...som spokojna, lebo mam v tom poriadok a nemam potom problem najst co potrebujem ;-) Takze ja som tiez za pisanie zoznamov :-o x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, dnes zaberak, moji rodicia idu prerabat kupelku zachod a chodbu tak som dnes nic ine cele doobedie nerobila len ze som tocila Prespor/ predajna/ lepidlo,atd, proste stavebny material, poobede sme sa hrali s elluskou a uz je sobota vecer :-S Baby keby ste videli u nas v julovkach je Katy1979 a ked isla rodit tak brucho mala akoby zjedla broskynu, male :-N teraz je zase tehulka a brucho skoro ziadne
Odpovedať
Profilova fotka
a este k tym nakupom :-N :-D som za tie 3 dni co som mala dovo, oplieska tolko penazi, ze sa mi az hlava zatoci ked pride na konci mesiaca vypis z uctu :-N :-N teraz uz musim do dalsej vyplaty vydrzat a nekupovat blbosti :-x Nastastie som uz povinne platby vybavila, tak aspon nieco...
Odpovedať
Profilova fotka
Domi ano Majka, sorry ;-) Domi takze mrcha nikde? bodaj by to vyslo x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dani - v pohode ;-) hej stale nic nove, v pondelok rano urobim dalsi test, uz snad budu // lebo sa budem musiet objednat k lekarke, ked mi to tak meska a ani by som tehu nebola :-| dani - ste nove auticko trosku prevetrali, ked ste po obchodoch lietali co?
Odpovedať
Teri, shaneli jsme moskytieru, myslela jsem, ze ji budou mit vsude, kdyz uz pred obchody maji vystaveny venkovni nabytek, grily... a na nich hromady snehu :-D Tu moskytieru potrebujem pres postylku, kdyz tam nebude mimco lezet, protoze mame kocku, co musi lezt predevsim tam, kam nesmi :-D A pak jsem potrebovala jeste krejcovske spendliky na siti, protoze mi jich furt ubyva a ja je ted potrebuju na siti tech potahu. Jo a taky aromaolej do porodky (ostruzinovy, svestkovy) + dalsi takove capinky. Sanony mame doma taky na ty veci, co vy + dokumenty k pobytu, pracovni smlouvy a veci k danovemu priznani. Kamoska to ma v takove velke krabici z Ikei a je o nervy, kdyz tam neco hleda. Ma vsecko dohromady - vypisy, smlouvy, pausaly, vyuctovani, rodne listy decek atd. Nedavno mi chtela ukazat jakysi formular, co potrebovala pro zdr. pojistovnu, nestacila jsem se divit :-N Pripoustim, ze mam jeste i listecek, kam si pisu, co se potrebuju zeptat doktora a ted taky seznam veci do porodky :-D Neuveritelny, co tam clovek vsecko potrebuje :-D
Odpovedať
Profilova fotka
fuuu...ze v krabici, no by ma asi porazilo 8-( ja som strasny puntickar, musim mat vsetko v poriadku, inak som nervozna a nadavam :-D A bezne mam listky co mam kupit v obchode + nieco co musim urobit a keby som si to nenapisala tak urcite zabudnem :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa pre dnesok lucim, zelam este kraasny vecer x-) x-)
Odpovedať
Domi, ta kamoska neni bordelarka, ona ma doma porad uklizeno. Prave tohle nechapu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi, nie na stavebny material sme brali nasho stareho renaultika :-N
Odpovedať
Markét jak píšeš o té kámošce tak to je pro mě odstrašující případ, právě mě takhle asi "vybavili" naši protože tady se co si jako dítě pamatuju válel v jednom koutě výpis z účtu, v druhým účet na elektriku atd. atd. ... a mě to lezlo krkem, nikdy se nic nenašlo a co táta umřel tak akorát chodili domů samý upomínky, protože to měl zašantročený tak, že o tom ani nikdo nevěděl že je třeba něco ještě zaplatit :-S takže teď se snažíme a účty platíme vždycky včas, jednou se mi stalo, že jsem to strčila do kabelky, zapomněla zaplatit :-N a přišla upomínka, to jsem z toho byla v šoku, já vzorňačka :-D :-N Domi já ti mooooooooooc držím palce na ty // a super nákupy x-) Danu takže takový pracovní víkend co :-N to si pak člověk jde odpočinout do práce :-N
Odpovedať
Jooo, tak kabelka je v mem pripade bermudsky trojuhelnik :-D Nosim tam takovy kvanta ptakovin a papiru, ze bych se nedivila, kdybych tam tohle zasantrocila :-D Domi, v pondeli asi nebudu moct dospat, jsem zvedava na // ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte , krasnu nedelu zelam x-) dani - to je fakt, som si nejako neuvedomila, ze ste material viezli a ze nove afticko by sa zbytocne zaspinilo :-N :-x teri - dakujem ;-) market - :-D ;-) ja mam kabelku gigantickych rozmerov mam tam same somarinky, len, aby som ju zaplnila...teraz som si kupila o cosi mensiu a normalne som nesvoja, ze sa mi tam nic nezmesti :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko :-p lyzovacka bola super, aj ked sme vyrazili o 3h neskor ako bol plan.... ja som budik nepocula a drahy ho zacapol, ze ved uz vstavame :-D a vstali sme o 2,5h neskor.... aj tak bolo super - malo ludi, zivy sneh, uuuplna parada.... sanon na vypisy a faktury nemam - naco :-D vsetko chodi e-mailom a uhradza sa inkasom, takze neriesim :-) mam iba sanon so svojimi vsetkymi prac. zmluvami, dokum. z uradu prace a pod...
Odpovedať
Jo holky kabelka to byl řečnický obrat, v posl. dvou letech nosím obrovskou kabelu plnou plen, dudlíků, krémů... :-D Jani tak to je paráda, že lyžovačka se povedla x-) a když jste si přispali oba dva tak neni co řešit :-D Domi na zítra se těším už ty jo =-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
terez - to s tou kabelkou mi trosku nevyslo :-N :-D ja sa tiez tesim, ale do robotky sa mi vobec nechce :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. ja som mala zase dnes polku dna v polohe lezmo. nejak moje brucho uz nezvlada ani tu velmi lahko stravitelnu stravu. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez mala pol dna v polohe lezmo ale tak to preto lebo som sa chcela konecne vyspat..... aj sa to podarilo.... draheho som okolo 7h vyprevadila na floorball a opat zaspala, zobudila som sa tak 11:30 s tym, ze by som si este pospala..... tak som vstala az niekedy po 12 :-p ked je doma aj drahy, tak sa tak dobre nevyspim, lebo bud telefonuje alebo pobehuje po byte a pozoruje ci este spim :-D teri, no zaspali sme obaja preto lebo ja som rezistentna na ine budiky, pocujem iba svoj :-D a kedze sa mi nechcelo nastavovat si budik na svojom mobil, nastavil drahy na svojom... a takto to dopadlo..... ale chcem si vziat na piatok dovolenku, ze by sme sli zas....chcem konecne vyskusat aj 5km sankarsku drahu co tam je....lenze 5 jazd sankovania (menej jazd sa kupit neda) stoji viac ako celodenny listok na lyzovanie, tak stale som v tomto taka rozpoltena.... 40,50 eur sa mi zda byt straaasne vela.... celodenny listok stoji sa mi vidi 37 eur - to je v pohode, lebo kvalita lanoviek aj zjazdoviek za to stoji a da sa lyzovat od 9:00 do 16:00
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?